16 beste Kodi-lagre for april 2020

Kodi repositories er samlingen av kanaler som fascinerer brukerne sine med timer med underholdning og online streaming. Noen av de beste Kodi-lagringene kan inneholde en stor database, mens andre kan bestå av en eller til kanaler.


Det er visse lagringsplasser som er begrenset til en bestemt som kan kreve ved brukeren og betalt VPN på Kodi eller til og med den beste gratis VPN for Kodi. Les videre for å se lytte over de beste Kodi-lagringene!

Beste Kodi-lagringssteder er de som ikke bare inneholder og lagrer database med kanaler, men også de som har stor popularitet under Kodi-brukere.

10 siste Kodi-lagringsplasser – Oppdatert april 2020

1. Kodi Israel Repositorykodi israel topp kodi repository

Kodi Israel er som et storslått bibliotek hvor du kan finne alle de populære og beste Kodi-tilleggene for streaming av film, TV-serier, tegneserier, anime, live sport, nyheter, IPTV, musikk, innhold for voksne og mye mer. Noen av de beste Kodi-tilleggene som er tilgjengelige i Kodi Israel-depotet er Exodus, Covenant, Poseidon, Live Hub, Kick-off, Gurzil, Sports World, Invursion, iPlayer WWW, IPTV Bonanza, Kids Tube, Kiss Anime, USTVnow, DeathStar, FireCat osv.

Kodi Israel gikk nylig, men de ble snart gjengitt med en URL, og den jobben nå bra. Det har alle tilleggene oppdatert, og noen flere flotte tillegg er lagt til biblioteket.

2. Maverick Repository for Kodimaverick kodi repository

Maverick-arkivet har hovedsakelig sitt eget tillegg til Maverick Kodi som gjør det mulig for brukere å streame film og TV-serier. Imidlertid har noen andre populære navn som Joker Sports, The Magic dragon Kodi add-on osv. Maverick repo har blitt testet og anbefalt av mange brukere over hele verden.

3. All Eyez On Me Kodi Repositoryalle øyne på meg kodi depot

All Eyez on Me-repository ble populært på grunn av det All Eyez on me Kodi-tillegget som gjør det mulig å streame for direkte TV, TV-show, filmer, dokumentarer, barnas innhold, musikk, sport og mye mer. Annet enn dette har dette depotet noen av de beste Kodi-tilleggene som Indigo, Genesis Reborn, FilmON, UKTV Play, YouTube, Disney junior osv…

4. Kodi BaeKodi bae depot 2018

KodiBae-depot fikk en søt flekk i Kodi-bransjen som etter utgivelsen fordi de hadde mainstream Kodi-tillegg som den er vert. Det har begrenset mengde Kodi-tillegg i biblioteket, menn har alle flotte Kodi-tillegg som mange brukere som vil bruke Ultimate IPTV, PrimeWire, 9Anime, Sportie, Sports365, cCloud TV osv…

Kodi Bae-repository oppdaterer stadig tillegg til tid, noe som gjør det til et pålitelig depot å ha.

5. Supremacy Kodi Repositorybeste overlegenhet kodi repo

Overlegenhet Kodi-depot begynte å være vert for sitt eget tillegg, men det har gradvis blitt hjem til noen flotte Kodi-tillegg. Supremacy Kodi repository har noen av de beste Kodi-tilleggene som Plane MMA, SportsDevil, Night Terrors, Aspis, Atriox etc. som en annen bruker se film, sport, IPTV og mye mer.

6. Bare Caz Repo Bare-Caz-KODI-repository

I Simply Caz Repo tatt Kodi-verdenen storm. Årlig tatt til Simply Caz Repo har blitt det beste Kodi-depotet, og skyldes samlingen av butikk kanaler som mye brukt av Kodi-brukere. For eksempel kan du finne Exodus, Castaway, SportsDevil og andre beste tillegg i depotet.

7. DK-XBMC depotDK_XBMC

DK-XBMC repository er et flott nytt repository som har en språk språk absed add-ons. Du kan få tilgang til tillegg som inneholder innhold på forskjellige språk som engelsk, thai, indisk, kantonesisk osv. Disse tilleggene er også sjeldne, men de er sikkert morsomme å ha. Disse tilleggene skrevet animego, animehere, Asian Horror, bharatmovies, cartoongo, Dkevents, DramaCrazy, Drama Go, Filipino On Demand v3, vidics osv…

8. Zomboided Repository Zomboided kodi repository

Zomboided Repository er også nylig lagt til det nye Kodi-depotet som har en enkelt, men bruker kanal som er verdt å installere dette depotet. OpenVPN Kodi manager er i dette Kodi depotet hvor det er en plattform for Kodi-brukere å installere en VPN-tjeneste i Kodi-programvaren som enkelt kan bruke ulovlige tilleggsprogrammer.

9. Perflix TVPerflix TV Kodi Repository

Perflix TV er også det nye Kodi-depotet som bare inneholder videokanaler. Dette depotet vil ikke ha noe å vise live, menn som er underholder brukerne sine med noen av de beste klippene rundt om i verden fra boksearenaen, paranormale aktiviteter, komedikretser og YouTube.

10. Bubbles Repository stream bobler addon på kodi

Bubbles Repository er det nye Kodi-depotet i byen som har potensiell potensial til å erstatte Exodus. Den strømmer TV-serien og filmen sammen med noen få listen over programkanaler for Kodi-programvare og -bokser.

6 gamle og de beste Kodi-lagrene

1. Super RepoBeste Kodi-lagre

Det er ikke noe Kodi-lager som kan slå det uslåelige Super Repo. Det er verdens største Kodi-lager med over 3000 kanaler. Fra live sport til film, spille spill til å se på tegneserier, Super Repo har alt. Det ville ta Kodi-fanatikere over seks måneder å surfe på alle kanalene sine og fortsatt være forvirrende.

2. Noobs og nerderNoobs og Nerds kodi repository

Noobs og Nerds er det beste Kodi-depotet etter Super Repo som garantert vil sette et smil i ansiktet ditt med mange kanaler. Det er et stabilt depot, selv om det nylig har gjennomgått og sluttet i URL-en av ukjente årsaker, men dette er ikke en ting som det er en komplett underholdspakke for familien din. Forvaret inneholder også noen kanaler for barn der de kunne glede seg over favorittprogrammene sine.

3. Kodi Official RepositoryKodi tilleggslager

Kodi har et eget offisielt depot som finnes i Kodi og lett kan hentes. Siden det er et offisielt arkiv, kan det ikke finnes noen kanal som vil streame film eller TV-serier. Imidlertid viser den store databasen med online kanaler der du kan se nyheter, live sport, spille spill, høre på musikk og mange gode ting å bruke kvalitet på.

4. Bass Fox RepositoryBass Fox Kodi Repository

Bass Fox Repository vil gi deg tilgang til kanaler hvor du enkelt kan streame film og TV-serier. Det tilbyr sine brukere også streaming av live sport som mange populære kanaler ikke vil gi. Det er uten tvil og det beste Kodi-lagrene for familieunderholdning.

5. Genie TV RepositoryGenie Talk TV Kodi Repository

Genie TV har eksistert i noen år nå, menn har ofte vært uhørt av til og med noen seriøse Kodi-fans. Dette Kodi-arkivet er verdt å fortelle om i grunn av kanalene sine som tilbyr TV-serier, filmer, dokumentarer og så mye mer.

6. K3l3vra depotK3l3vra kodi depot

Dette depotet har kanskje de minste databaser fra den beste Kodi-depotlisten, men det er også den mest effektive. Den inneholder noen av de mest klassiske kanalene som er verdt å kaste lysene. Det strømmer film, TV-serier og sport.

Kodi Repositories Zip Files Last ned

Lenkene for nedlastinger av zip-filer fra Kodi-lagringsplasser er gitt nedenfor:

 • Super Repo nedlastingslink: http://srp.nu
 • Noobs and Nerds Download Link: Siste zip-fil
 • Xunity Talk Repository nedlastingslink: http://bit.ly/2z2xvuG
 • Dandy Media nedlastingslink: http://bit.ly/2xA4JOu
 • Bass Fox: http://bit.ly/2wyMZWu
 • Genie TV nedlastingslink: http://genietv.co.uk/repo/
 • K3l3vra Repository nedlastingslink: http://bit.ly/2xdZXKv
 • Kodi Tips Repository Siste ned lenke: http://repo.koditips.com/
 • Good Fellas Repository nedlastingslink: http://bit.ly/2dRJk9D
 • Ares: Siste zip-fil
 • Bare last ned Caz Repository Link: Siste zip-fil
 • Zomboided: http://bit.ly/2czmHFu
 • Merlin nedlastingslink: http://bit.ly/2z2OHA9
 • Perflix TV nedlastingslink: http://perflix.16mb.com/repo/
 • Bubbles Siste ned lenke: https://bubbles4kodi.com/

Å pakke ting opp

Det er klart å finne de beste Kodi-lagringene fra denne artikkelen hvor vi har vist alle Kodi-lagringene og valgt den beste av dem. På grunn av nylig nedbrudd på Kodi, er det noe garanti for at disse depotene vil fungere i fremtiden. Noen av de beste Kodi-lagringene har på mystisk vis forsvunnet de siste ukene, og det er noe som noen fakta om å kunne være mer å følge.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map