Når det er brukt videostreaming, gir Kodi alle andre plattformer til skammen! Enten du vil se live kamper av UFC, NFL eller noe, det være seg TV-show eller spille spill, har Kodi sportstillegg deg dekket!

Å være sportsfan, å oppdage Kodi var som å finne en dyrebar perle fordi, dessverre, mange sportsbegivenheter er begrenset til bestemte geografiske steder.

Hva er det som er bedre på Kodi får du valget mellom å velge kvalitet på strømmen din. Dette kan være veldig brukbart, spesielt hvis internettthastigheten din er ustabil.

Dette hjelper deg også med et eksklusivt kamper på premiumkanaler, så hvis du vil se cricket, fotball, Formel 1, golf eller andre idretter, er Kodi stedet å dra.

Så hvordan Kodi klarer å bringe deg slikt innhold?

Den brukte forskjellige tillegg til Kodi, som er gratis og betalt.

Advarsel: En ISP kan se Kodi-strømmer

Hennes fangsten!

Internett-leverandøren din vet hva du gjør på nettet. Så når du bruker tredjeparter, Kodi-tillegg, må du sørge for å kjenne de lokale lovene om piratkopiering og opphavsrett.

Offisielle kringkastere betaler million dollar for disse rettighetene. Nedlasting av slik ulovlig innhold kan få problemer, menn…. hennes er bruken av som VPN praktisk!

Du kan sitte på steiner i en norsk ørken og ser ut til å være i New York digitalt.

få kodi vpn cta

Beste Kodi offisielle sportstillegg

1. Fox Sports Go

fox-sport-KODI-add-on

FOX SPORTS GO er det beste valget for sportsinteresserte som ønsket å streame MLS Soccer, MLB Baseball, UFC, NBA, og Supercross. Det er en av de ledende sportsdekningskanalene i USA.

Med minimal buffering og HD-streaming er det et av de beste valgene å se stort sett på på hvilken som helst sportsdekking.

2. Sportsnet nå

sports-net-KODI-add-on

Den kanadiske plattformen tilbyr en rekke sportsdekninger. Et månedlig abonnement koster bare 25 dollar per måned, som du kan se på et stort antall flotte sportsinnhold. Tillegget er tilgjengelig gjennom det offisielle Kodi-tilleggslageret.

Det er et annet godt valg du er inne på MLB, NHL, NBA, og NFL fyrstikker.

3. ORF TVthek

orftv-sport-add-on-KODI

Hvis du bor utenfor Østerrike, må du koble deg til en VPN, ettersom ORF TV er geobegrenset. Den gode deler er imidlertid på et stort antall gratis TV-stasjoner i Østerrike som er tilgjengelige.

ORF TVthek er blant de mange online streamingalternativene som tilbyr direkte TV og et tilfredsstillende antall on-demand alternativer. Du kan enkelt få tilgang til hele det Kodi-tillegget, og et stort antall sportsprogrammer tilgjengelig via kanalen.

4. Xumo

xumo-sport-add-on-KODI

XUMO.TV er tilgjengelig via den offisielle Kodi add-on repository, og det er gratis Kodi add-on. Xumo har sportsrelaterte kanaler tilgjengelig for Kodi-brukere. Med strømkvalitet over pari, er det et godt valg for fotball, lacrosse, surfing, fiske, MMA, fotball, og enda mer.

5. Pluto TV

KODI-plutotv-sport-add-on

Gå til som Xumo gir Pluto TV også en lang liste med gratis TV-kanaler. Å være en gratis tjeneste vil du ikke kunne finne det nyeste eller det mest populære innholdet, men det er stort utvalg av nyheter, Underholdning, og sport Kanaler.

Du må lage en gratis konto og registrere deg i motsetning til andre Kodi-tillegg.

6. CBC

CBC-sport-add-on-KODI

CBC er en helt gratis TV-tjeneste i Canada og har lagret etterspørsel og liveinnhold som OL og Hockey Night. Hvis du ikke bor i Canada, ikke bekymrer deg, kan du fremheve fjerne sperren for CBC-er som sender ved hjelp av VPN og koble den til en kanadisk server.

Tillegget fungerer som en sjarm og har aldri klart å fungere under testprosessen vår.

7. iTV

iTV-sport-addon-KODI

iTV er strømmetjeneste i Storbritannia som nesten er gratis, men dessverre er de begrenset til Storbritannia. En gud mengde kanaler er tilgjengelig på plattformen. Imidlertid, i henhold til lovene i Storbritannia, må du ha en TV-lisenser, men verifiserer den ikke på noen måte.

Kanalsender og rekke sportssendinger inkludert noen fotballkamper også. Hvis du er utenfor Storbritannia, trenger du en VPN.

8. Tablo

Tablo-spports-add-on-KODI

Dette alternativet er å lytte til at vårt er litt annerledes enn de andre. Addon fungerer som en frontend for TV-signaler over luften.

Over-the-air TV er et ekstremt populært alternativ, og jeg betraktning det faktum på Svart for OTA TV i dag øker. De skaffer og lever ofte sportsinnhold.

Tablo er også en DVR som lar deg lagre live-strømmer og få tilgang til dem senere på Tablo-enheten.

9. SVT Play

SVT-play-Kodi-sport-add-on

Hvis du kan gli på språkbarrierer eller forstå svensk, er SVT Lek og veldig mulig alternativ til å se på sporten. SVT Play er det direktesendte og on-demand alternativet til det svenske TV-nettverket. Det er helt gratis, og du kan finne et stort basseng med sportssending gjennom SVT Play hele året.

Som noen av de ovennevnte tilleggsprogrammene, vil du trenge og VPN ettersom strømforsyninger som tilbys av dette tillegget, er begrenset til Sverige bare.

10. SR Mediathek

srmediathek-sport-add-on-KODI

SR Mediathek er et tysk TV-nettverk med mange tilgjengelige alternativer i landet. Det som skiller det ut er det en flott funksjon Kodi-tillegg, og tilbyr både live og on-demand sportsinnhold tilgjengelig på SR Mediathek.

Det er også geobegrenset, så du trenger også VPN for denne!

11. NHL TV

NHL-tv-KODI-addon

NHL-TV-er strømmetjeneste er sannsynligvis et av de beste alternativene å spise for ishockey.

Etter å ha registrert deg, kan du streame gjennom Kodi, da vil de optimalisere prosessen for deg å tilby et enkelt navigasjonsalternativ for innholdet. Det tilbyr også noe gratis innhold, for eksempel viktige øyeblikk og høydepunkter i forskjellige kamper.

Igjen, dette tillegget er også geo-blokkert, og du vil trenge og VPN, er også oppmerksom på det amerikanske betalingsinformasjon.

12. ESPN 3

ESPN3-sport-add-on-KODI

ESPN er et stort navn innen sportsunderholdningsbransjen:

  1. Internasjonal fotball
  2. European Club Soccer
  3. MLB Baseball
  4. NBA Basketball
  5. Siriss
  6. Golf
  7. College Sports

Med det uoffisielle ESPN-tillegget for Kodi mediesenter, kan du få tilgang til premiuminnhold direkte fra ESPN på Kodi. ESPN er tilgjengelig på forskjellige plattformer, Android TV, Apple TV osv.

13. gnisten

gnisten-sport-add-on-KODI

Et av favoritttilleggene mine, så langt det gjelder uoffisielle tillegg. Sparkle Kodi-tilleggsskrap Reddit for Acestreams-koblinger. Acestreams tilbyr live sport fra forskjellige regioner, og reddit er det beste stedet å finne aktive lenker.

Menn i stedet for på du manuelt søk etter Acestreams-lenker, gjør Sparkle addon jobben for deg. Bare velg lenken til din favoritt sportsbegivenhet og se live action.

14. Sportie

sportie-add-on-KODI

Sportslig er den mest kjente for fotball og rugby, og inneholder også innhold fra NFL og andre kilder, noe som gjør det til et godt valg med forskjellige sportsutøvere..

Du finner dette tillegget fra lazykodi i ANDROIDABA-depotet. Premier League kan være tilgjengelig også henne, avhengig av eneste land du er i. Vel, uansett situasjon, er en VPN vårt gyldne kort for å løfte geobegrensninger.

15. Zattoo Live TV-tillegg

Zattoo-tv-sport-add-on

Zattoo Live TV-tillegg er enda og ikke offisielt tillegg som det kan velges for sportselskere, ettersom det tilbyr mer enn 190 kanaler totalt. Du kan enkelt finne bekker av forskjellige idretter som fotball, golf eller bryting.

16. NBA League Pass Kodi Addon

NBA-leaugue-sport-add-on

Tillegget er dedikert til NBA, og tillegget dekker alle NBA-arrangementene. Det tilbyr livestrømmer, arkiver og NBA TV. Imidlertid er dette offisielt tillegg, og du vil trenge abonnement på det.

Jeg tilfeller du møter geo-begrensninger, må du sørge for å slå på en VPN-tjeneste og koble til en amerikansk server. På denne måten kan du få tilgang til noe innhold i NBA League Pass Kodi addon uten problemer.

Konklusjon

Hvis du er en sportsfan, akkurat som meg som stabler mot flere popkorn enn mat i kurven hans, enn dette er det beste tillegg du kan finne til Kodi online.

Hvis det ikke var for KOD, vet jeg ikke at jeg vil gjøre noe med mitt liv. Vel, takket være kjærlighetsnettet som spres for å finne bedre og bedre løsninger, er Kodi og velsignelse.

Jeg kan se alle sportsbegivenheter live på nettet, uansett hvor jeg befinner meg. Og hvis geobegrensninger er et problem, benytter jeg meg av en VPN-tjeneste.

Send oss ​​en kommentar hvis du har prøvd noen av disse tilleggene og fortell oss om din verdifulle mening.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me