BEST-KODI-BYGGER

När du har installerat Kodi kan du inte sluta utforska mer och mer med det. Att anpassa den till en av de bästa Kodi-byggnaderna förbättrar användarupplevelsen och tar den till en ny nivå.

Anledningen är kodi-tillägg som installeras i build. En Kodi-byggnad är inte officiell och tillverkas av tredje parts utvecklare.

Det gör det möjligt för användare att njuta av ett nytt gränssnitt och komma åt sina favorittillägg utan att installera dem en efter en. En bra byggnad skulle också ha sporttillägg som gör att du kan strömma en hel del sportaktioner.

Det rekommenderas dock starkt att du använder en VPN som stöds av Kodi för att bibehålla din integritet och hålla sig borta från spionögon..

Exklusiva specialerbjudanden KodiVPN.co 2020
PureVPN

 US $ 10,95 US $ 2,91Per månad

Ta denna affär

surfshark

 11,95 US $ 1,99 USDPer månad

Ta denna affär (3 månader gratis)

Ivacy

 9,95 US $ 2,75 USDPer månad

Ta denna affär

Installationsproceduren för en build liknar nästan installationen av ett tillägg. Det finns många byggmaterial tillgängliga online där du kan välja de bästa Kodi-byggnaderna efter dina behov. Varje användare har sitt eget krav och för det kan han enkelt söka, ladda ner och installera en lämplig Kodi-build.

Som sagt, det största problemet är byggnadens stora storlek och mängden minne det fångar när det installeras. Så småningom utbuktar du din tempfil / cache och börjar skapa fördröjningar i strömmarna och systemanvändningen.

Dessa problem irriterar användarna men vem har skylden. Därför, för att hjälpa dig, här är en komplett guide om de bästa Kodi bygger.

No Limits Magic är den bästa Kodi-byggnaden för april 2020 enligt resultat från KodiVPN

no-gränser-magic-build-is-the-best-kodi-build

No Limits Magic build har varit ett starkt rekommenderat byggande i Kodi community på grund av dess attraktiva men enkla gränssnitt. Alla tillägg som No Limits Magic build tillhandahåller fungerar och det är detta som håller denna byggnad framför andra.

En annan bra sak med No Limits Magic build är att denna build inte kräver några inloggningsuppgifter som Pin eller Username för att installera build eller få tillgång till tillägg.

Inga gränser video granskning

No Limits Magic Build VIDEO Recension

Bästa Kodi Builds för april 2020

Varje build är unik med avseende på dess gränssnitt, prestanda och de tillägg som den har i sitt bibliotek. Konkurrensen har varit hård bland byggnaderna eftersom Kodi-användare har ökat dagligen. Så av alla tillgängliga builds, här är de bästa Kodi builds som vi rekommenderar att du använder:

 1. BK Links Build
 2. Xanax Kodi Build
 3. No Limits Magic Build
 4. Blue Magic Kodi Build
 5. Diamant damm
 6. Khaos Kodi Build
 7. Turbo Kodi Build
 8. Diggz XENON Build Fire Stick Edition
 9. Slipa Kodi Build
 10. Fire TV Guru
 11. Nephilim Build
 12. Hard Nox Kodi Build
 13. Dominus Kodi Build
 14. Djuret
 15. Misfit Mods Lite Kodi Build
 16. Xbox Alpha

Bästa Kodi Builds för Kodi Leia version 18 eller högre

1. BK Links Build

Denna Kodi Build kommer med en twist. Det har inte bara förinstallerade tillägg utan gör det också möjligt att visa filmer, TV-program även utan tillägg.

Denna byggnad kommer till oss av utvecklaren Mason B installeras från Stream Digital Wizard. BK Links build kommer med ett lättanvänt gränssnitt med några av de mest populära tillägg som Neptune Rising, Maverick TV, Planet MMA och mycket mer.

Hur du installerar BK Links Kodi Build

 1. Öppen Kodi.
 2. Klicka påinställningar ikon > Klicka nu på den här menyn Filhanterare.
 3. Dubbelklicka nu på Lägg till källa.
 4. En ny dialogruta öppnas, klicka där den står och skriv denna URL http://streamdigital.org/wiz/ > Klick OK
 5. Namnge denna mediekälla som Streamdigi och klicka OK > Klick OK igen för att stänga dialogrutan.
 6. Gå tillbaka till Kodi hemskärm och klicka på Add-ons från den vänstra menyn.
 7. Klicka på Box-ikonen från det övre vänstra hörnet > Välj Installera från zip-fil alternativ.
 8. VäljStreamdigi > Klicka på program.sdwiz.zip > Vänta på meddelandet.
 9. Du kan komma åt denna build nu från Programtillägg avsnitt i Tilläggsmeny > Klicka påStream Digital Wizard.
 10. Från de tillgängliga alternativen, hitta och öppna BK Länkar
 11. Klick Installera.
 12. När det har installerats startar du om Kodi och build kommer att ladda automatiskt.

2. Xanax

Xanax-kodi-build

Xanax Kodi Build är en utvecklad form av den populära Durex Kodi build, som nyligen stängdes av. Det har tillägg som är väl kategoriserade i olika avsnitt som filmer, TV-program, live-sport osv.

En sak du kan härleda från dess namn är att denna byggnad verkligen behagar dig med uppdaterade tillägg. Den har ett stort utbud av uppdaterade Kodi-tillägg i sitt bibliotek, precis som Durex Kodi Build ;. Den har integrerad kabel-TV-guide såväl som fantastiska sporttillägg.

Hur man installerar Xanax Kodi Build

 1. Öppen Kodi > Gå till inställningar meny >Öppen Fil Chef > Dubbelklicka Lägg till Källa.
 2. Klicka där det står <Ingen> och skriv detta URL: http://xanaxrepo.com/repo/ .
 3. Namnge denna mediekälla som “Xanax’ > Återgå till huvudmenyn och öppna Lägg tillons sektion.
 4. Klicka på Låda ikon från det övre vänstra hörnet > Klicka på Installera från zip-fil alternativ.
 5. Klicka på Xanax > Välj Xanax-repo.zip > Vänta på meddelandet.
 6. Välj nu Installera från arkivet alternativ > Xanax Repository > Öppen Programtillägg > Välj Xanax > Välj Xanax  > Klick Installera.

Ladda ner Xanax

3. No Limits Magic Build

inga gränser kodi build

Upplev Kodi som aldrig förr. Ladda ner No Limits bygg nu!

No Limits är utan tvekan en av de mest attraktiva byggnaderna för Kodi. Från dess underbara gränssnitt till dess tillägg är allt bara wow. Erbjuder en live-streaming IPTV och upp till 100 populära tillägg. Denna byggnad är säkert sjukt som i bra!

Ladda ner inga gränser

4. Blue Magic Kodi Build

Blue Magic Kodi Build är inte ett särskilt stort Kodi-bygg, men det är fortfarande en stor Kodi-bygg att ha eftersom den har några mycket populära Kodi-tillägg. Men det fortsätter att uppdatera då och då för att ta bort sina buggar och fortsätter att lägga till alla de senaste tillägg till sitt bibliotek.

Blue Magic Kodi har ett mycket välorganiserat gränssnitt som inte skapar några problem för användarna. Dessutom woks denna byggnad ganska bra utan installation eller strömningsfel.
De avsnitt som den har på sin meny inkluderar filmer, sport, TV-program, barn, live-tv, system, musik etc. Blue Magic är säkert en bra byggnad att ha på din Kodi.

Ladda ner Blue Magic Kodi Build

5. Diamond Dust

Diamant damm

För dem som vill ha allt och allt inom räckhåll är Diamond Dust Kodi build ett toppalternativ. Det är en optimal Kodi-konstruktion eftersom den erbjuder en stor mängd populära och nya Kodi-tillägg som TubiTV, Death Star, Cloud TV etc..
Du kan njuta av att strömma dina favoritfilmer, TV-program och sport med strömningslänkar av hög kvalitet som erbjuder 720p till 1080p kvalitet. Denna build har många IPTV-Kodi-tillägg också, men för att använda det måste du ha en Kodi VPN som kan avblockera de geobegränsade strömmarna.

Ladda ner Diamond Dust

Bästa Kodi Builds för Kodi Krypton version 17.6 eller lägre

6. KHAOS Build

Khaos Kodi build är en ny spelare i spelet men det är verkligen en fantastisk byggnad att ha i ditt bibliotek. Du kan bedöma detta genom att det har gjort ett stort märke i samhället, inom en kort tidsperiod.

Khaos Build har många senaste och populära Kodi-tillägg för filmer, TV-program, sport, live-TV, karikatyr osv. Dessutom, om du använder en Real Debrid-tjänst kommer du att älska denna build eftersom den har ägnat avsnittet Real Debrid. Det är en mycket lätt Kodu-konstruktion eftersom den bara väger cirka 140 MB och är ett optimalt alternativ för Android Kodi-användare.

Ladda ner KHAOS Kodi Build 

 7. Turbo Kodi Build

turbo-kodi-build

Turbo Kodi Build är en nykomling i Kodi-gemenskapen och får allas uppmärksamhet på grund av dess fantastiska funktioner. Storleken på denna Kodi build är bara 260mbs och trots att den är så ljus har Kodi build massor av fantastiska uppdaterade Kodi addons.

Du kan titta på dina favoritfilmer, sport, TV-program och till och med live-tv genom de tillägg som den har i sitt bibliotek.

Ladda ner Turbo Kodi Build

Bästa Kodi Builds för FireStick och Fire TV

8. Diggz XENON Build

Denna byggnad är gjord speciellt för kodi på FireStick-användare och de vill ha ett attraktivt gränssnitt tillsammans med fantastiska och pålitliga Kodi-tillägg.

Diggz XENON Build är en snabb byggning vad gäller prestanda och har alla de senaste tillägg som uppdateras då och då. Det gör det möjligt för användare att titta på sitt favoritinnehåll som TV-program, Live TV, sport och filmer i HD-kvalitet.

Den har också IPTV Kodi-tillägg som fungerar riktigt bra om du har ett VPN för Kodi eftersom innehållet över dem är geobegränsat

Ladda ner Diggz XENON Build

9. Slipa Kodi Build

grind-kodi-build

Grind build har ett mycket användarvänligt gränssnitt som kan anpassas av användaren efter sina egna behov. Slipa Kodi Build kommer att kräva vpn för eldstick, eftersom detta är en byggnad full av inofficiella tillägg.

Dessutom har den alla populära och senaste tillägg som placerar den bland de bästa Kodi FireStick-byggnaderna. Du kan titta på filmer, sport, TV-program och mycket mer genom Grind.

En annan bra sak med denna byggnad är att den är lätt och enkel att installera..

Ladda ner Grind Kodi Build

10. Fire TV Guru

Fire tv-guru kodi build

Klicka här för att ladda ner en av de bästa Kodi Krypton-modellerna för FireStick. Som en inofficiell Kodi-konstruktion rekommenderar vi att du ställer in PureVPN på Firestick eller någon annan VPN-tjänst du hade gillaat.

Fire TV-guru är utan tvekan den bästa Kodi-byggnaden för FireStick Krypton 17.6. Denna byggnad har varit mycket berömd över hela världen på grund av dess rena layout, användning och hastighet. Men en sak som användare inte tycker om det är storleken på sin fil, dvs. omkring 600 MB. Men med antalet och kvaliteten på tillägg som det erbjuder är värt denna storlek.

Sök efter de bästa Kodi FireStick-konstruktionerna och du hittar denna byggnad bland de tio bästa för säkerhet. Om du till och med letar efter bästa Kodi-byggnad för firestick krypton 17.6 kommer du att märka det som ett toppalternativ. Denna byggnad är inte för gammal men den har skapat ett rykte som en av de bästa Kodi-byggnaderna för FireStick Krypton-versionen.

Ladda ner Fire TV Guru

11. Nephilim Build

Nephilim kodi build

Klicka här för att ladda ner en av de bästa Kodi FireStick-modellerna.

Nephilim är en smidig körning speciellt för enheter som FireStick. Liksom alla andra byggnader har den också populära tillägg. Denna byggnad är gjord av Man Cave och kommer säkert att tillfredsställa alla dina begär för rik underhållning.

Ladda ner Nephilim

Bästa Kodi Builds för Android-enheter

12. Hårt Nox

Bästa Kodi Krypton Builds

Klicka här för att ladda ner Hard Nox Build för Kodi.

Hard Nox är en mycket välorganiserad byggnad med undermenyer och populära tillägg som uppdateras regelbundet. Denna byggnad är inte för enheter med begränsat eller litet minne.

Det är anledningen till att vi skulle kalla det bästa Kodi Krypton build för PC. Enheter som FireStick eller Android-enheter kommer inte att kunna hålla mängden minne det täcker, så det är bättre att köra byggandet på plattformar där du har överflödigt minne.

Ladda ner Hard Nox

13. Dominus

dominus kodi build

Denna build kan laddas ner via Ares Wizard. Detta är en CCDTV-byggnad och har användarfavorit-plugins och tillägg. Det bästa med denna byggnad är dess hastighet – det är bara fantastiskt. Det fungerar smidigt på alla enheter utan några avbrott eller förseningar.

Ladda ner Dominus

14. Djuret

The Beast kodi build

Som namnet själv säger, är odjuret rasande och tufft som i stort. Detta är utan tvekan det bästa Kodi Krypton-byggandet för sport. Det bästa är hastigheten på denna byggnad som är oöverträffbar. På ett metaforiskt sätt är det inget som hindrar odjuret.

Ladda ner The Beast

15. Misfit Mods Lite Kodi Build

missanpassade-mods-lite-kodi-build

Den här byggnaden är mycket populär bland FireStick- och Android-användare. Denna lätta Kodi-konstruktion erbjuder också flera tillägg och har skapat mycket spänning bland Kodi-användare. För att nämna några av de bästa tillägg som den har är Covenant, Cartoons8, Made in Canada IPTV och mer.

16. Xbox Alpha

xbox alpha build för leia 18 kodi version

En annan kommande byggnad för Kodi är Xbox Alpha, som fortfarande är i sin Alpha-utvecklingsfas. Det kan dock fortfarande installeras på Kodi 18 Leia. Denna byggnad finns i Lockdown-förvaret. Några av de populära tillägg som denna build har är Neptune Rising, Pure Sports, Maverick TV etc. Användare kan installera denna build på Kodi Leia 18 för att titta på filmer, Live TV osv..

Bästa Kodi Builds för Mac och surfplatta

Möjligheten att använda Kodi på olika enheter är det som gör det “toppen av hyllan” valet för alla strömmande geeks. En stor majoritet av streamingälskare använder Kodi på sina datorer och mobiltelefoner. Vissa användare föredrar dock att använda Kodi på sin Mac och surfplattor. Om du är fan av strömmande på Mac och surfplattor, prova dessa Kodi-build:

 1. Kodi Collusion
 2. Cosmic Saints 4K
 3. Emby

Dessa är alla nya Kodi-builds och de är kompatibla med Mac-enheter och surfplattor.

Bästa Kodi Builds For Jarvis v16

Trots att Jarvis är en gammal version av Kodi, används den fortfarande mycket över hela världen av strömmande geeks. Ett antal fantastiska Kodi-byggningar finns tillgängliga online för varje Kodi-version, varav vi har fodrat några som ger dig den bästa Kodi-användarupplevelsen. Ta en titt och dessa och se till att du provar dem:

 1. Duff-X Kodi 18
 2. Labyrint
 3. Himmelen

Inga gränser Magic Build Video Review och installation genomgång

No Limits Magic Build Setup Guide

Att avsluta

Detta ger vår guide slut. Vi hoppas att du hittar den bästa Kodi-uppbyggnaden genom vår guide för din föredragna enhet. Om du stöter på några problem med att konfigurera dessa Kodi-build eller inte hittar nedladdningslänkar som fungerar, släpp oss en kommentar nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me