Varför köra efter bästa kodi-tillägg och bästa kodi bygger en efter en, när du kan ha en bästa kodi-guide för det? Vi har samlat några av bästa Kodi-guider 2020 för användare i förhållande till de mest använda plattformarna. Titta på dem och glöm inte att prova dem med det bästa VPN: n för Kodi.

Inga gränser är den bästa guiden för Kodi för april 2020 enligt resultat från KodiVPN

bästa kodi-guiden för februari 2018

Bästa Kodi Wizards i april 2020 *** Working List ***

  1. SpinzTV Wizard
  2. Man Cave Wizard
  3. Guiden No Limits
  4. StreamHub-guiden
  5. Goodfellas Wizard
  6. Smash Wizard
  7. Echo Wizard
  8. Brettus Wizard
  9. CellarDoorTV Wizard
  10. Durex-guiden

1) SpinzTV Wizard

bästa kodi-guider

Nedladdningslänk: Du kan ladda ner SpinzTV Wizard härifrån.

SpinzTV Wizard har alla sina nätverk under ett tak som SpinzTV Premium Lite, Hardnox, 4kids, SpinzFlix etc. SpinzTV är onekligen en starkt rekommenderad guide och så är dess spinz addons. Den har några extra funktioner som APK: er, emulatorer, spel osv.

Du kan ladda ner SpinzTV via sitt eget arkiv. Tänk dock på att detta inte är en officiell guide och därför måste du överväga att använda en Kodi VPN-tjänst. Om du letar efter en kostnadsfri lösning för att avblockera strömmarna, använd ett VPN för Kodi gratis och håll dig skyddad och strömma utan några begränsningar.

2) Man Cave Wizard

Man grotta kodi guiden

Nedladdningslänk: Ladda ner Man Cave Wizard

Man Cave Wizard anses vara en av de bästa guiderna från Kodi. Det är en programguide och erbjuder många funktioner som bygg, verktyg etc. Trots alla dessa funktioner kallas det normalt för underhållsperson för Kodi (se våra detaljerade bästa kodi-underhållsverktyg listade). Anledningen bakom är dess extraordinära användning för att rensa cache och miniatyrbilder, samtidigt skapa säkerhetskopior osv.

Man Cave Wizard är något som varje Kodi-nörd hänvisar till i sitt bibliotek. Det kan också kallas som en av de bästa Kodi-guiderna 2018.

3) Guiden No Limits

Inga gränser kodi-guiden

Klicka här för att ladda ner guiden No Limits.

Om du har letat efter de bästa Kodi-guiderna 2018, hur kan du missa No Limits-guiden. No Limits Magic Wizard har ett attraktivt gränssnitt som också är mycket snabbt i att utföra kommandon. Alla dessa guider som följer med dem är helt uppdaterade och pålitliga. Det har kategorier för alla och allt oavsett om det är filmer, TV-program eller till och med vuxeninnehåll, No Limits-guiden har allt.

4) StreamHub Wiz

Streamhub kodi-guiden

Ladda ner StreamHub Wiz genom att klicka på den här länken.

StreamHub Wiz är bland de bästa Kodi-guiderna. Det som gör den till en utmärkt guide är dess brett utbud av programkategorier. Du hittar kodi-tillägg för sport, live-show, filmer och barn-show etc. Det har några fantastiska skinn också med ett otroligt inspirerande gränssnitt.

Missa inte de bästa Kodi-guiderna 17.6.

5) GoodFellas Wizard

Goodfellas kodi guiden

Du kan ladda ner och installera den senaste versionen av GoodFellas från den här länken.

Goodfellas Kodi Wizard kan vara lite tung i storlek men det saknar inte systemet. Den har några av de mest populära tilläggarna i den. Du kan ha alla program för sport, IPTV och filmer etc. GoodFellas är bland de mest populära Kodi Wizards.

6) Smash Wizard

Smash kodi-guiden

Ladda ner den härifrån.

Smash Wizard har allt, addons, underhållsverktyg, skinn, builds och mycket mer. Det har några kända byggnader i sitt bibliotek som Skyllar, Colossus, Horizon, Rolling Steel etc..

Smash Wizard är måste ha i ditt Kodi-bibliotek.

7) Echo Wizard

Echo kodi guiden

Klicka här för att ladda ner Echo Wizard.

Echo wizard har många coola addons, attraktiva teman och builds. Du kan enkelt installera det tillägg du önskar och strömma filmer, TV-program och sportevenemang. Utöver den här funktionen har den också några verktyg för att upprätthålla din Kodis prestanda.

8) Brettus Wizard

brettus kodi guiden

Ladda ner Brettus Wizard

Brettus Wizard rekommenderas och uppskattas av användare på grund av den byggnad som den erbjuder. Andra än Kodi bygger, det har en stor variation av addon som är kategoriserade för alla kön och åldrar.

9) Wizard för CellarDoorTV

cellardoor tv kodi guiden

Ladda ner CellarDoorTV Wizard

CellarDoorTV Wizard är ett komplett paket för bästa byggnad och skinn. Det är en snabb och enkel att använda guiden som har många populära tillägg också. Det bästa med CellarDoorTV-guiden är kompatibiliteten med flera plattformar.

10) Durex Wizard

Durex kodi-guiden

För att ladda ner Durex Wizard klicka här.

Durex Wizard är faktiskt ett programtillägg som har den populära Durex-addon och Durex inbyggd i den. Det är en av de mest pålitliga och rekommenderade guiden bland andra. Det råder ingen tvekan om att det är en av de bästa Kodi-guiderna.

Bästa Kodi-guider för Fire Stick

11) Evolution Wizard

Bästa Kodi-guider för Fire Stick

Ladda ner Evolution Wizard

Det är en av de bästa Kodi-guiderna på Fire Stick, eftersom det gör det möjligt för användare att installera sina favorit addons och builds. Den har tillägg för streaming av live-sport, nyhetskanaler, filmer och barnshower.

Men dess tidigare fokus är på familjunderhållning. Även dess egen utvecklingsbyggnad är en fin byggnad för familjunderhållning.

Se vår detaljerade guide för hur du installerar kodi på eldsten.

12) Halow TV Wizard

halow tv kodi wizard

Klicka här för att ladda ner Halow TV Wizard

Halow TV Wizard tillhandahåller sin egen addon; Halow TV, som är en av de goda tillskotten för strömmande sportevenemang. Du kan också strömma filmer, TV-program med det och du blir inte besviken på grund av dess fantastiska strömningskvalitet. Och om du möter någon geo-begränsning kan du prova att använda en Firestick VPN för att installera Halow TV Wizard.

13) HyperTT Wizard

hypertt tt kodi guiden

Ladda ner HyperTT Wizard för Kodi

HyperTT-guiden tillhandahåller en egen HyperTT-bygg som har alla populära och efterfrågade tillägg som Bob Unleashed, Pyramid, UK Turk-spellista osv. Nu får du idén att den här guiden är en underhållningsfest.

14) Barnguiden

barn kodi guiden

Ladda ner Kids Wizard via SuperRepo

Namnet talar för sig självt eftersom det är en fantastisk guide för barn som älskar att strömma sina favoritprogram och tecknade filmer på Kodi. Det har alla de bästa kodi-tillägg för underhållning för barn.

15) Kodi Build IL Wizard

IL Kodi Wizard

Ladda ner Kodi Build IL Wizard via Kodil Repo.

Kodi Senyor utvecklade denna Kodi-guide och den har alla de bästa verktygen, addons och builds för att hålla dig på språng. Ladda ner och installera den här guiden och upplev enorma bibliotek med tillägg och bästa kvalitet och pålitliga strömmar.

Bästa Kodi Wizards för Android

Ställa in en Kodi-guide enklare och sedan ställa in kodi på Android. Det rekommenderas alltid att gå igenom en komplett installationsinstallation för kodi på Android för att undvika krångel.

16) Tantrum APK Wizard

Tantrum TV Kodi-guiden

Ladda ner Tantrum APK 

Det är en av de mest pålitliga och spännande guiderna för Android-enheter. Den har allt du behöver, sport, filmer, fitness osv. Det bästa att lägga märke till i guiden är att den regelbundet uppdateras då och då. Det är det bästa du har när du använder Kodi.

Du kan ladda ner och installera alla dina favorit Android-applikationer via Tantrum-guiden. Dess bibliotek är fullt av applikationer för Android. Det är verkligen en av de bästa Kodi-installationsguiderna.

17) Maverick Wizard

maverick kodi wizard

Maverick som fick ett stort rykte genom Maverick addon har kommit med Maverick Kodi Wizard. Det har gjort en fast grund för sig själv bland de populära guiderna. Det är verkligen fantastiska guiden med några av de bästa programmen, bygg och underhållsverktygen.

18) Metropolitan Wizard

metropolitan kodi wizard

Klicka här för att ladda ner Metropolitan Wizard

Bugatsinho utvecklade den här guiden, och den har många tillägg för att strömma IPTV och nyhetskanaler på Android-enheter. Det är rankat bland de bästa installationsguiderna för Kodi.

19) Genie Wizard

genie tv kodi guiden

Ladda ner Genie TV Wizard

En annan trollkarl bland de bästa Kodi-guiderna är Genie TV Wizard. Genie-guiden har funnits länge nu och den har några fina tillägg, spel och applikationer för Android-enheter. Den här guiden är pålitlig och har inte försvunnit trots den nuvarande situationen för tillägg från tredje part.

20) Community Portal

community portal kodi wizard

Community portal är ett bra programtillägg som har de flesta av de populära tilläggarna i sitt bibliotek. En annan nyskapande sak med den här guiden är att användare kan skapa sina egna specialbyggnader med den. Den har ett trevligt underhållssnitt och en del tutorials också. Det kan installeras genom Noobs och Nerds-arkivet.

Bästa Kodi-installationsguider för Leia version 18

21) KodiMaster Wizard

kodimaster kodi-guiden

Ladda ner KodiMaster Wizard

Det bästa med den här guiden är dess attraktiva gränssnitt; mycket organiserad och enkel. Det har tilläggskategorier som kategoriserats korrekt för filmer, TV-program, live-TV, sport etc..

22) Mucky Duck Wizard

Mucky Duck Kodi-guiden

Mucky Duck har varit den mest populära guiden eftersom det är hemmet för de bästa plugins och byggs under länge nu. Användarna har alltid litat på Mucky Duck på grund av den kvalitet som den tillhandahåller. Det finns ingen chans att du kan försumma det, det rekommenderas starkt att du provar det. Det har en fast position bland de bästa Kodi-guiderna.

Sista ord

Kodi Wizards 17.6 är ett bättre alternativ att välja istället för att köra efter en enda tillägg. Anledningen bakom är att en guide hjälper dig att välja ett antal tilläggsalternativ, vilket sparar tid och ansträngning. Vi har listat några av de bästa Kodi-installationsguiderna för er, glöm inte att kolla in dem. För att lära dig mer om säker strömning, besök vår guide till hur du installerar ett VPN på Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me