22 beste Kodi Builds for april 2020 – [Med installasjonsprosedyre]

BEST-KODI-Bygger


Når du har installert Kodi, kan du ikke slutte å utforske mer og mer med det. Å tilpasse den med en av de beste Kodi-bygger forbedrede brukeropplevelsen og tar den til et nytt nivå.

Grunnen til å være kodi-tilleggene som vil installere i bygge. En Kodi-bygg er ikke offisiell og er laget av tredjeepartsutviklere.

Det gjør det mulig for brukerne å glede seg over et nytt grensesnitt og få tilgang til å favorisere sin egen uten å installere dem og etter. En gud bygning vil også ha sportstillegg som lar deg streame mange sportslige håndtere.

Det anbefalte imidlertid på det sterkeste ved din bruker og VPN støttet av Kodi for å opprettholde ditt private liv og holde deg borte fra de spionerende øynene.

Eksklusive KodiVPN.co Spesialtilbud 2020
PureVPN

 USD 10,95 USD 2,91 per måned

Ta tak i denne avtalen

surfshark

 USD 11,95 USD 1,99 per måned

Ta tak i denne avtalen (3 måneder gratis)

Ivacy

 USD 9,95 USD 2,75 per måned

Ta tak i denne avtalen

Installasjonsprosedyren for en bygning er nesten lik installasjonen av et tillegg. Det er mange bygg tilgjengelig online hvor du kan velge den beste Kodi-bygger etter din behov. Hver bruker har sitt eget krav, og det kan enkelt brukes, laste ned og installere og passende Kodi-build.

Når det er sagt, er den største bekymring den store størrelsen i bygningen og mengden minne den fanger når den installeres. Etter hvert buler er det temp-fil / cachen din og begynner å skape etterslep i strømmer og systembruk.

Disse problemene irriterer brukerne, menn som har skylden. Derfor, for å hjelpe deg, hennes er en fullstendig guide om de beste Kodi bygger.

No Limits Magic er det beste Kodi-bygget for april 2020 som resultat av KodiVPN-undersøkelsen

no-Grenser-magic-build-er-Det-Beste-KODI-build

No Limits Magic build har vært og sterkt anbefalt bygg i Kodi-samfunnet på grunn av det attraktive, enkle grensesnittet. Alle tilleggene som No Limits Magic bygger gir arbeid, og det er dette som holder dette bygget foran andre.

En annen flott ting med Ingen begrensninger. Magisk bygging er ikke tilgjengelig i innloggingsdetaljer som en pin eller brukernavn for å installere eller få tilgang til tilleggene.

Ingen grenser videoomtale

Ingen grenser Magic Build VIDEO Anmeldelse

Beste Kodi Builds for april 2020

Hver bygning er unik med hensyn til grensesnittet, ytelsen og tilleggene det har i biblioteket. Konkurransen har vært tøff mellom byggene ettersom Kodi-brukerne har brukt hver dag. Så av alle tilgjengelige bygg, er hennes beste Kodi-bygg som vi vil anbefale deg å bruke:

 1. BK Links Build
 2. Xanax Kodi Build
 3. Ingen grenser Magic Build
 4. Blue Magic Kodi Build
 5. Diamant støv
 6. Khaos Kodi Build
 7. Turbo Kodi Build
 8. Diggz XENON Build Fire Stick Edition
 9. Slip Kodi Build
 10. Fire TV Guru
 11. Nephilim Build
 12. Hard Nox Kodi Build
 13. Dominus Kodi Build
 14. Beistet
 15. Misfit Mods Lite Kodi Build
 16. Xbox Alpha

Beste Kodi Builds for Kodi Leia versjon 18 eller nyere

1. BK Links Build

Denne Kodi Build kommer med en vri. Den har ikke bare forhåndsinstallerte tillegg, men menn gjør det også mulig å se film, TV-show eller uten.

Denne bygningen blir brakt til oss av utviklere Mason B er installert fra Stream Digital Wizard. BK Links bygger et brukervennlig grensesnitt med noen av de mest populære tilleggene som Neptune Rising, Maverick TV, Planet MMA og mye mer.

Hvordan installere BK Links Kodi Build

 1. En penn Kodi.
 2. Klikk påinnstillinger ikon > Nå fra denne menyen, klikk Filbehandler.
 3. Dobbeltklikk nå på Legg til kilde.
 4. En ny dialogboks åpnes, klikk der den står og skriv inn denne URL-en http://streamdigital.org/wiz/ > klikk OK
 5. Navngi denne mediekilden som Streamdigi og klikk OK > klikk OK igjen for å lukke dialogboksen.
 6. Gå tilbake til Kodi-startskjerm og klikk på Add-ons fanen fra venstre meny.
 7. Klikk på Boksikon fra øverste venstre hjørne > Plukke ut Installer fra zip-fil alternativ.
 8. Plukke utStreamdigi > Klikk på program.sdwiz.zip > Vent på varselet.
 9. Du kan få tilgang til dette bygget nå fra Programtillegg del i Tilleggsmeny > Klikk påStream Digital Wizard.
 10. Finn og den nye fra de tilgjengelige alternativene BK Links
 11. klikk Installere.
 12. Når det er installert, starter du på nytt Kodi og byggingen vil automatisk vare.

2. Xanax

xanax-KODI-build

Xanax Kodi Build er en utviklet form av den populære Durex Kodi build, som ble lagt ned nylig. Den har addons godt kategorisert i forskjellige seksjoner som filmer, TV-serier, live sport osv.

En ting du kan hente fra navnet er på denne bygningen virkelig oppfører deg med oppdaterte tilleggsprogrammer. Den har et stort utvalg av oppdaterte Kodi-tillegg i biblioteket, akkurat som Durex Kodi Build ;. Den har integrert kabel-TV-guide så vel som gode sportsstillegg.

Hvordan installere Xanax Kodi Build

 1. En penn Kodi > Gå til innstillinger Meny >En penn Fil sjef > Dobbeltklikk Legge til Kilde.
 2. Klikk der det står <INGEN> og skriv dette URL: http://xanaxrepo.com/repo/ .
 3. Navngi denne mediekilden som ‘Xanax’ > Gå tilbake til hovedmenyen og den gamle Legge tilons seksjon.
 4. Klikk på Eske ikon fra øverste venstre hjørne > Klikk på Installer fra zip-fil alternativ.
 5. Klikk på Xanax > Plukke ut Xanax-repo.zip > Vent på varselet.
 6. Velg nå Installer fra depot alternativ > Xanax Oppbevaringssted > En penn Programtillegg > Plukke ut Xanax > Velg Xanax  > klikk Installere.

Sist ned Xanax

3. Ingen grenser Magic Build

ingen grenser kodi build

Opplev Kodi som aldri før. Last ned No Limits bygg nå!

Ingen grenser er uten tvil og de mest attraktive bygningene for Kodi. Fra det nydelige grensesnittet til tilleggene er alt bare wow. Tilbyr en live-streaming IPTV og opp til 100 populære tillegg. Denne bygningen er helt sikkert syk som gud!

Last ned ingen grenser

4. Blue Magic Kodi Build

Blue Magic Kodi Bygger er ikke et veldig stort Kodi-bygg, men det er det som fremmer og flott Kodi-bygg til å ha det for noen av de beste Kodi-tilleggene. Imidlertid fortsetter det å oppdatere tid til å fjerne feil og fortsetter å legge til alle de nyeste tilleggene til biblioteket.

Blue Magic Kodi har et veldig godt organisert grensesnitt som ikke skaper noen problemer for brukerne. I tillegg vokser denne bygningen ganske bra uten installasjons- eller strømningsfeil.
Seksjonene den har på menyen ferdig filmer, sport, TV-serier, låve, live tv, system, musikk osv. Blue Magic er helt sikkert og flott bygg å ha på din Kodi.

Last ned Blue Magic Kodi Build

5. Diamantstøv

Diamant støv

Diamond Dust Kodi bygger et topp alternativ for de som ønsket å ha alt og alt innen rekkevidde. Det er en optimal Kodi-bygg fordi den tilbyr et stort utvalg av populære og nye Kodi-tillegg som TubiTV, Death Star, Cloud TV osv…
Du kan glede deg over å streame favorittfilmene dine, TV-serier og sport med streamingkoblinger av høy kvalitet som tilbyr 720p til 1080p kvalitet. Denne bygningen har mange IPTV Kodi-tillegg, menn for å bruke det, må du ha en Kodi VPN som kan fjerne blokkering av geobegrensede strømmer.

Last ned Diamond Dust

Beste Kodi Builds for Kodi Krypton versjon 17.6 eller skrevet

6. KHAOS Build

Khaos Kodi bygger en ny spiller i spillet, men det er virkelig et fantastisk bygg å ha i biblioteket ditt. Du kan bedømme dette ved at det har markert seg i samfunnet, i over av kort tid.

Khaos Bygg mange nyeste og populære Kodi-tillegg for film, TV-serier, sport, live TV, tegneserier osv. Dessuten, hvis du bruker en ekte Debrid-tjeneste, vil du elske denne bygningen, fordi den har dedikert Real Debrid-delen. Det er en veldig lett Kodu-konstruksjon da den bare veier rundt 140mb og er et optimalt alternativ for Android Kodi-brukere.

Last ned KHAOS Kodi Build 

 7. Turbo Kodi Build

turbo-KODI-build

Turbo Kodi Bygger en nykommer i Kodi-samfunnet, og får alt oppmerksomhet på grunn av de fantastiske funksjonene. Størrelsen på denne Kodi bygde bare 260 mbs, og til tross for at den er så lys, har Kodi bygd mange flotte, oppdaterte Kodi addons.

Du kan se favorittfilmene, sportene, TV-programmene og til og med live tv gjennom tilleggene den har i biblioteket.

Last ned Turbo Kodi Build

Beste Kodi Builds for FireStick og Fire TV

8. Diggz XENON Build

Denne konstruksjonen er laget spesielt for kodi i FireStick-brukere, og de vil ha attraktive grensesnitt sammen med fantastiske og populære Kodi-tillegg.

Diggz XENON Bygge en rask bygning når den skal brukes og ha alle de nyeste tilleggene som oppdaterer gjengen i gjengen. Den store brukeren har sitt favorittinnhold som TV-serier, Live TV, sport og film i HD-kvalitet.

Den har også IPTV Kodi addons som fungerer veldig bra hvis du har en VPN for Kodi fordi innholdet over dem er geobegrenset

Last ned Diggz XENON Build

9. Slip Kodi Build

slipe-KODI-build

Slip bygg har et veldig brukervennlig grensesnitt som kan tilpasses av brukeren etter eget behov. Slip Kodi Build vil kreve vpn for ildstikker, da dette er en bygning full av uoffisielle tillegg.

I tillegg har jeg alle de populære og nyeste tilleggene som har plassert den samme Kodi FireStick-bygningen. Du kan se film, sport, TV-serier og mye mer gjennom Grind.

En annen flott ting med denne konstruksjonen på den som er lett og enkel å installere..

Last ned Grind Kodi Build

10. Fire TV Guru

Fire tv guru kodi build

Klikk her for å laste ned en av de beste Kodi Krypton-byggene til FireStick. Som en uoffisiell Kodi-bygning anbefaler vi å sette opp PureVPN på Firestick eller en annen VPN-tjeneste du hadde hatt.

Fire TV-guru er uten tvil den beste Kodi-bygget for FireStick Krypton 17.6. Denne bygningen har blitt høyere fengsel over hele verden på grunn av den rene utformingen, bruken og hastigheten. Menn og ting som brukere ikke kan se bra med det, er størrelsen på filen, din rundt 600MB. Menn med antall og kvalitet på tillegg som det tilbyr dette størrelsen.

Søk etter de beste Kodi FireStick-byggene, og du vil finne denne utførelsen innen de 10 beste. Hvis du til og med ser opp for beste Kodi-bygg for fyrstikk krypton 17.6, vil du merke det som et topp alternativ. Denne bygningen er ikke for gammel, menn har fått en rykte som en av de beste Kodi-byggene for FireStick Krypton-versjonen.

Sist ned Fire TV Guru

11. Nephilim Build

Nephilim kodi build

Klikk her for å laste ned en av de beste Kodi FireStick-byggene.

Nephilim er en jevn løping, spesielt for enheter som FireStick. Som alle andre bygg, har den også populære tillegg. Denne bygningen er laget av Man Cave og vil sikkert tilfredsstille alle dine spise for rik underholdning.

Last ned Nephilim

Beste Kodi Builds for Android-enheter

12. Vanskelig Nox

Beste Kodi Krypton bygger

Klikk henne for å laste ned Hard Nox Build for Kodi.

Hard Nox er et veldig godt organisert bygg med undermenyer og populære tillegg som oppdaterer regelmessig. Denne konstruksjonen er ikke for enheter med begrenset eller liten minne.

Det er grunn til å vi vil kalle det beste Kodi Krypton bygge for PC. Enheter som FireStick eller Android-enheter vil ikke kunne ha noen minne om dekker, så det er mulig å kjøre byggeplattformen der du har overflødig minne.

Sist ned Hard Nox

13. Dominus

dominus kodi build

Denne bygningen kan lastes ned via Ares Wizard. Dette er en CCDTV-bygning og har brukerfavoritt-plugins og tilleggsprogrammer. Det beste med denne bygningen er hastigheten – den er bare fantastisk. Den kjører jevnt på alle enheter uten styring eller forsinkelser.

Last ned Dominus

14. Utyret

Dyret kodi bygge

Som navnet selv forteller, er udyret rasende og tøft som jeg stort. Dette er uten tvil det beste Kodi Krypton-bygget for sport. Det beste er hastigheten på denne bygningen som er umatchelig. På en metaforisk måte er det ingen hindring for utyret.

Last ned The Beast

15. Misfit Mods Lite Kodi Build

mislykkede-mods-lite-KODI-build

Denne ene bygningen er veldig populær blant FireStick- og Android-brukere. Denne lette Kodi-konstruksjonen tilbyr også flere tillegg og har mye spenning mellom Kodi-brukere. For å nevne noen av de beste tilleggene som det er Covenant, Cartoons8, Made in Canada IPTV og mer.

16. Xbox Alpha

xbox alpha build for leia 18 kodi versjon

En annen neste bygg for Kodi er Xbox Alpha, som fortsatt er i Alpha-utviklingsfasen. Den kan imidlertid fortsatt installeres på Kodi 18 Leia. Denne bygningen er til stede i Lockdown-depotet. Noen av de populære tilleggene som denne bygningen har Neptune Rising, Pure Sports, Maverick TV osv. Brukere kan installere dette bygget på Kodi Leia 18 for å se film, Live TV osv..

Beste Kodi Builds for Mac og nettbrett

Muligheten til å bruke Kodi på forskjellige enheter er det som gjør det til “toppen av sokkelen” -målet for alle streaming geeks. Et stort flertall av strømførende brukere Kodi på sin PC og mobiltelefon. Noen brukere forkynner imidlertid å bruke Kodi på Mac og nettbrett. Hvis du er fan av streaming på Mac og nettbrett, kan du prøve disse Kodi-buildene:

 1. Kodi Collusion
 2. Kosmiske hellige 4K
 3. Emby

Dette er alle nye Kodi-bygg, og de er kompatible med Mac-enheter og nettbrett.

Beste Kodi Builds For Jarvis v16

Til tross for at Jarvis er en gammel versjon av Kodi, brukt den fortsatt mye over hele verden ved å strømme nørder. En rekke fantastiske Kodi-bygg er tilgjengelige på nettet for hver Kodi-versjon, hvor vi har forut for noen få noe som vil gi deg den beste Kodi-brukeropplevelsen. Ta en titt og disse, og sørg for at du kan dem dem:

 1. Duff-X Kodi 18
 2. Maze
 3. Himmelen

Ingen begrensninger Magic Build Video gjennomgang og motsatt gjennomgang

Ingen begrensninger for Magic Build Setup Guide

For å avslutte

Dette bringer guiden vår til en slutt. Vi vil finne det beste Kodi-bygget gjennom vår guide for ditt forutgående enhet. Hvis du har problemer med å konfigurere disse Kodi-byggene eller ikke finne nedlastingslenkene som arbeid, kan du slippe og kommentere nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map