22 beste Kodi-veivisere fra april 2020 med fungerende nedlastingslenker

Hvorfor løp etter den beste kodi-tilskuddene og den beste kodi-bygningen en etter en, når kan du ha den beste kodi-veiviser for det? Vi har stilt opp noen av beste Kodi-veivisere 2020 for brukere i forhold til de mest brukte plattformene. Gi dem en titt og ikke glem å prøve dem ved å bruke den beste VPN-en for Kodi.


No Limits Is the Best Kodi Wizard for April 2020 Som Per KodiVPN Survey Results

beste kodi-veiviser for februar 2018

Beste Kodi-trollmenn i april 2020 *** Working List ***

 1. SpinzTV Wizard
 2. Man Cave Wizard
 3. Ingen begrensningsveiviser
 4. Streamhub-Veiviseren
 5. Goodfellas Wizard
 6. Smash Wizard
 7. Echo Wizard
 8. Brettus Wizard
 9. CellarDoorTV Wizard
 10. Durex-Veiviseren

1) SpinzTV Wizard

beste kodi-trollmenn

Sist ned lenke: Du kan laste ned SpinzTV Wizard herfra.

SpinzTV Wizard har alle sine nettverk under SpinzTV Premium Lite, Hardnox, 4kids, SpinzFlix etc. SpinzTV er ikke aktivert og sterkt anbefalt veiviser, og det samme gjelder spinz-addons. Den har noen ekstra funksjoner som APK-er, emulatorer, spill osv.

Du kan laste ned SpinzTV gjennom sitt eget depot. Husk imidlertid på dette ikke er en offisiell veiviser, og etter hva du må vurdere å bruke en Kodi VPN-tjeneste. Jeg tilfeller du leter etter en kostnadsfri løsning for å fjerne blokkering av strømmer, bruk en VPN gratis for Kodi og er beskrevet og strøm uten begrensninger.

2) Man Cave Wizard

Mann hule kodi veiviser

Sist ned lenke: Last ned Man Cave Wizard

Man cave Wizard er ansett som en av de beste trollmennene i Kodi. Det er programmør og tilbyr mange funksjoner som bygg, verktøy osv. Til tross for alle disse funksjonene, blir det normalt referert til som vedlikeholdspersoner til Kodi (Se de detaljerte beste kodene om lignende holdsverktøy-lister). Årsaken bak er den ekstraordinære bruken av tømming av hurtigbuffer og miniatyrbilder, samtidig som det lager backup osv..

Man Cave Wizard er noe som hver Kodi-nerd-henviser til å motbevare i biblioteket sitt. Det kan også kalles som en av de beste Kodi-veivisere 2018.

3) Guiden Ingen grenser

Ingen grenser kodi-veiviseren

Klikk her for å laste ned No Limits Wizard.

Hvis du har vært på utkikk etter de beste veiviserne fra Kodi 2018, hvordan kan du gå glipp av No Limits-veiviseren. No Limits Magic Wizard har et attraktivt grensesnitt som også er veldig raskt når du utfører kommandoer. Alle disse veiviserne som følger med, er helt oppdaterte og pålitelige. Den har kategorier for alle, og alt uansett om det er filmer, TV-serier eller til og med vokseninnhold, har No Limits-veiviseren alt.

4) StreamHub Wiz

Streamhub kodi-veiviser

Sist ned StreamHub Wiz ved å klikke på dette lenken.

StreamHub Wiz er blant de beste Kodi-trollmennene. Det som gjør den til en utmerket veiviser, er det brede spekteret av programkategorien. Du finner kodi addons for sport, live show, film og barneshows osv. Det har noen gode skinn i tillegg til et utrolig inspirerende grensesnitt.

Ikke gå glipp av de beste Kodi-trollmennene 17.6.

5) Veiviseren for GoodFellas

Godfellas kodi-veiviser

Du kan laste ned og installere den nyeste versjonen av GoodFellas fra denne lenken.

Goodfellas Kodi Wizard kan være litt tung i størrelsen, men det er ikke noe system. Den har noen av de mest populære tilleggene i seg. Du kan ha alle programmer for Sport, IPTV, og film osv. GoodFellas er blant de mest populære Kodi Wizards.

6) Smash Wizard

Smash kodi-veiviseren

Last ned den herfra.

Smash Wizard har alt, addons, vedlikeholdsverktøy, skins, builds og mye mer. Den har noen kjente bygninger i biblioteket som Skyllar, Colossus, Horizon, Rolling Steel osv.

Smash Wizard er et must å ha i Kodi-biblioteket.

7) Echo Wizard

Ekko-KODI-veiviser

Klikk henne for å laste ned Echo Wizard.

Echo wizard har mange kule tillegg, attraktive temaer og bygninger. Du kan enkelt installere tillegg du ønsker og strømme filmer, TV-serier og sportsbegivenheter. Annet har ikke denne funksjonen som det har noen verktøy for å opprette Kodis ytelse.

8) Brettus Wizard

brettus kodi veiviser

Last ned Brettus Wizard

Brettus Wizard er sterkt anbefalt og verdsatt av brukere på grunn av bygningen som den tilbyr. Annet enn Kodi bygger, har den et stort utvalg av addon som er kategorisert for alle kjønn og aldre.

9) Veiviser for CellarDoorTV

cellardoor tv kodi-veiviser

Siste ned veiviseren for CellarDoorTV

CellarDoorTV Wizard er et komplett pakke for best build og skinn. Det er en rask og enkel å bruke veiviseren som har mange andre tillegg. Det beste med CellarDoorTV-veiviseren er kompatibilitet med flere plattformer.

10) Durex-veiviseren

Durex kodi-veiviser

Klikk her for å laste ned Durex Wizard.

Durex Wizard er faktisk et programtillegg som har det populære Durex-tillegget og Durex innebygd i seg. Det er en av de mest pålitelige og anbefalte veiviserne blant andre. Det er ingen tvil om det er en av de beste Kodi-trollmennene.

Beste Kodi-trollmenn for Fire Stick

11) Evolusjonsveiviseren

Beste Kodi-trollmenn for Fire Stick

Last ned Evolution Wizard

Det er en av de beste Kodi-guiderne å ha på Fire Stick, da gjør det mulig for brukere å installere sine favoritt addons og builds. Den har addons for streaming av live-sport, nyhetskanaler, filmer og barn-show.

Det tidligere fokuset er imidlertid på familieunderholdning. Selv dens egen evolusjonsbygning er et fint bygg for familieunderholdning.

Se vår detaljerte guide for hvordan du installerer kodingen på ildsted.

12) Halow TV Wizard

halow tv kodi wizard

Klikk henne for å laste ned Halow TV Wizard

Halow TV Wizard tilbyr sin egen addon; Halow TV, som er et av de gode tilfellene for streaming av sportsbegivenheter. Du kan også streame filmer, TV-serier med det, og du vil ikke bli skuffet på grunn av butikken streamingkvalitet. Hvis du har noen geobegrensning, kan du prøve å bruke en Firestick VPN for å installere Halow TV Wizard.

13) HyperTT Wizard

hypertt tt kodi-veiviser

Sist ned HyperTT Wizard for Kodi

HyperTT-veiviseren gir sin egen HyperTT-bygg som har alle populære og etterspurt tillegg som Bob Unleashed, Pyramid, UK Turk-spilleliste osv. Nå får du ideen om at denne veiviseren er en underholdningsfest.

14) Kids Wizard

barna kodi veiviser

Last ned Kids Wizard via SuperRepo

Navnet taler for seg selv, fordi det er en fantastisk veiviser for barn som elsker å streame favorittprogrammer og tegneserier på Kodi. Den har alle de beste kodi-tilleggene for underhold for fjøs.

15) Kodi Build IL Wizard

IL Kodi-trollmann

Last ned Kodi Build IL Wizard via Kodil Repo.

Kodi Senyor utviklet denne Kodi-veiviseren, og den har alle de beste verktøyene, addons og bygger for å holde deg på farten. Sist installert og installert, denne veiviseren og opplev enorm biblioteker med tillegg og den beste mulige kvalitet og effektive strømmer.

Beste Kodi-veivisere for Android

Å sette opp og Kodi-veiviser enklere og sette sette opp kodi på Android. Det anbefales alltid å gå gjennom et komplett installasjonsoppsett for kodi på Android for andre problemer.

16) Tantrum APK-veiviser

Tantrum TV Kodi-veiviser

Last ned Tantrum APK 

Det er en av de mest populære og spennende veiviserne for Android-enheter. Den har alt du trenger, sport, film, fitness osv. Det beste du må legge merke til ved denne veiviseren er på den regelmessige oppdateringen fra tid til annen. Det er det beste du har brukt Kodi.

Du kan laste ned og installere alle Android-applikasjoner som spises gjennom Tantrum-veiviseren. Biblioteket er fullt av applikasjoner for Android. Det er faktisk en av de beste installasjonsveiviserne for Kodi.

17) Maverick Wizard

maverick kodi-veiviser

Maverick som fikk et stort rykte gjennom Maverick addon har kommet med Maverick Kodi Wizard. Det har gitt et solid grunnlag for seg selv mellom de populære trollmennene. Det er virkelig en fantastisk veiviser å ha noen av de beste programmene, byggene og vedlikeholdsverktøyene.

18) Metropolitan Wizard

storbyens kodi-veiviser

Klikk henne for å laste ned Metropolitan Wizard

Bugatsinho utviklet denne veiviseren, og den har mange tillegg for å streame IPTV og nyhetskanaler på Android-enheter. Det er rangert blant de beste installasjonsveiviserne for Kodi.

19) Genie Wizard

genie tv kodi veiviser

Last ned Genie TV Wizard

En annen veiviser blant de beste Kodi-veiviserne er Genie TV Wizard. Genie-veiviseren har eksistert i ganske lang tid, og har noen fine tillegg, spill og applikasjoner for Android-enheter. Denne veiviseren er pålitelig og har ikke forsvunnet til tross for den nåværende situasjonen med tredjeparter addons slå ned.

20) Community Portal

community portal kodi wizard

Samfunnsportal er et flott program som har de fleste av de mest populære tilleggene i biblioteket. En annen nyskapende ting med denne veiviseren er til brukerne som kan lage sine egne tilpassede bygg med den. Den har en fin vedlikeholdsdel og noen opplæringsprogrammer også. Det kan installeres gjennom Noobs og Nerds depot.

Beste Kodi-oppsettsguider for Leia versjon 18

21) KodiMaster Wizard

kodimaster kodi-veiviser

Last ned KodiMaster Wizard

Det beste med denne veiviseren er det attraktive grensesnittet; veldig organisert og enkel. Det er tillegg som er kategorisert riktig for film, TV-serier, live-tv, sport osv.

22) Mucky Duck Wizard

Mucky Duck Kodi-veiviseren

Mucky Duck har vært i det mest populære veiviseren, det var hjemmet til de beste plugins og bygger i lang tid nå. Brukere har alltid klarert Mucky Duck på grunn av kvalitet den gir. Det er ingen sjanse for at du kan forsømme det, det anbefales på det sterkeste på du bruk det. Den har en solid posisjon blant de beste Kodi-trollmennene.

Avsluttende ord

Kodi Wizards 17.6 er et bedre alternativ til å velge et sted for å løpe etter en enkelt addon. Årsaken bak er på en veiviser gir et antall tilleggsalternativer du kan velge mellom, og sparer tid og krefter. Vi har listet opp noen av de beste installasjonsveiviserne for Kodi for dere, ikke glem å sjekke dem ut. For å lære om sikker strømming, besøk vår “Slik installerer du VPN på Kodi” -guiden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map