29 Bästa Kodi-skinn för Leia, Krypton, Jarvis (18,17,16)

Vad är Kodi Skin?

Kodi Skin ändrar hur din Kodi ser ut. Kodi-skinn ger din Kodi ett nytt utseende och känsla där du kan ändra färger, teman, placering av menyn och så vidare med en ny Kodi Skin. Kort sagt, med Kodi Skin kan du ta en ny gnista till din Kodi-version med glittrande färger och en enorm mängd anpassningsbara alternativ.


I den här guiden ger vi dig en upplevelse av de olika Kodi-skinn som finns tillgängliga för varje enhet.

Aeon Nox är den bästa Kodi-huden för mars 2019 enligt resultat från KodiVPN

bästa kodi skin för februari 2018

Bästa Kodi-skinn för mars 2019

Varje år fylls Kodi med nya skins som tar över Kodi-världen. Några av de bästa Kodi Skins 2018 listas nedan:

 1. Aeon Nox
 2. Arctic Zephyr
 3. Titan
 4. Svart glas Nova
 5. Genomskinlig
 6. Aeon MQ5
 7. Bärnsten
 8. Back Row (Ladda ner Back Row http://srp.nu/krypton/repositories/superrepo/)
 9. AppTV
 10. Xperience 1080

29 Bästa Kodi Krypton Skins version 17 eller högre

1. Aeon Nox

aeon nox är bästa kodi skin för krypton version 17 eller högre

Aeon Nox toppar listan i våra bästa Kodi-skinn för 2017. Det främsta skälet är dess breda utbud av anpassade inställningar som du kan utföra, inklusive färger, hudtema och till och med teckensnitt. Att ändra utseendet på huvudmenyn är det som tilltalar de flesta Kodi-användare i Kodi Skin. Detta är förmodligen den bästa huden för både nya och erfarna Kodi-användare.

2. Black Glass Nova

svart glas nova kodi hud

När du tittar på Kodi Skin Black Glass Nova skulle det påminna dig om Windows Vista på grund av dess glasfönster. Du kommer att upptäcka att det finns två lägen tillgängliga, dvs Black Glass-läget där Kodi-temat förvandlas till svart glas. Det andra läget kallas Black glass Nova-läget där brickorna är mycket mindre.

3. Box

Box kodi skin

Box Kodi Skin har en mängd olika anpassningsbara huvudmenyer, undermenyer och många olika widgetar för val. Det förändrar Kodi Skins färg accenter ytterligare vilket gör temat ännu mer attraktivt. Denna hud kan användas på många enheter eftersom den också ger beröringsstöd. Det är en avancerad Kodi Skin och det är troligt att du hittar den här kategorin.

4. Omni

omni kodi skin

I många fall är den sanna funktionen för alla produkter eller tjänster gömd bakom dess namn. På samma sätt vilar huvudfunktionen i denna Kodi Skin i stor utsträckning över dess allmänt förekommande menyer. Först kan du dock hitta en kontrasterande likhet med Mimic Kodi Skin. Men det har inte många anpassade inställningsalternativ än för Mimic. Huvudmenyn och undermenyn kan nås från alla fönster som är en ny tillagd funktion.

5. Pellucid

Pellucid Kodi-hud

Pellucid är en enkel men ändå en elegant Kodi Skin. Kodi-hemmenyn på denna hud har affischer som ligger längst ner på skärmen och bleknar med en animation. För människor som ofta använder Kodi i syfte att titta på live IPTV Kodi-kanaler måste prova denna hud eftersom du kommer att hitta det mest underhållande. Kodi Jarvis-användare måste behöva vänta eftersom Pellucid endast är tillgängligt i Kodi Krypton.

6. Enhet

unity-kodi-hud

Unity Kodi-släktet är ungefär samma som Confluence Kodi-hud med undantag för dess gränssnittsmedier. Den har en mycket enkel horisontell meny men det ser fortfarande bra ut på grund av filmaffischer som kommer upp på hemskärmen. Användare som föredrar att ha en väldigt anständig hud; den här rekommenderas starkt för dem. Hud används för att förbättra det allmänna gränssnittet i Kodi och den här huden har tagit ett steg längre för att ge det enklare med det också.

Bästa Kodi Leia Skins version 18 Beta

7. Aeon MQ5

Aeon MQ5 är bästa kodi Leia-hud för version 18 beta

Det finns bara några Kodi-skins som går bra med Kodi Leia och Aeon MQ5 är en av dem. Kodi Leia finns fortfarande i sin Beta-version och genomgår olika experiment, men Aeon MQ5 är en enkel Kodi Skin som kommer att gå perfekt med antingen den nya eller den senaste versionen. Den har befogenheter att ändra varje del av huden, varför det är en detaljerad Kodi Skin, eftersom du kan göra många förändringar.

8. Raster

grid-kodi-hud

Det finns inte många Kodi-skinn som körs på Kodi Leia Alpha 1 eftersom det är en ny version och det har inte utvecklats mycket för det. Grid Kodi-hud är dock en av de bästa Kodi-hudarna för att utforma gränssnittet till Kodi Leia 18 och förbättra dess look. Det har ett mycket attraktivt och stilfullt användargränssnitt som gör Kodi-upplevelsen mycket mer spännande. Trots att de har ett begränsat antal funktioner har utvecklarna av Grid arbetat bra med kvaliteten på dess funktionalitet än antalet funktioner.

9. Rapier

Rapier kodi skin

Det sägs ofta att denna Kodi Skin ofta är den fullständiga versionen av huden som du någonsin kommer att hitta. Funktionen som gör den så fullständig är dess breda utbud av sportkonfigurationsalternativ som är spridda över din skärm, men du kommer inte att hitta dessa alternativ röriga. Det är bland de äldsta tillgängliga Kodi Skin och går bra med nästan alla Kodi-versioner.

10. ReFocus

ReFocus kodi skin

Denna Kodi Skin gör ofta det bästa valet för Kodi-användare som använder Kodi på pekskärm eller på sina smarta telefoner. Dessutom håller det dig uppdaterad om de TV-program och filmer du har tittat på och på grundval av detta medieinnehåll kommer det att ge dig en liknande rekommendation.

11. Förtjänst

Eminence kodi hud

Eminence har ett enkelt användargränssnitt men samtidigt hittar du många små ikoner som finns längst ner på skärmen. Även om huden kanske inte är så anpassningsbar som andra, men den är snabb som blixten. Det fungerar också mycket jämnare än någon annan hud och rekommenderas för användare som fyllde sin Kodi med många kodi-tillägg.

12. FTV

FTV-kodi-hud

Har du någonsin föreställt dig att integrera Kodi och Amazon Fire TV, nej? Ja, upplev sedan beröringen av Fire TV-användarnas gränssnitt på Kodi Leia 18 nu med FTV Kodi Skin som ger utseendet och känslan av Fire TV på Kodi. Skin är tillgängligt i det officiella Kodi-tilläggsförvaret och därför krävs ingen överdriven nedladdning.

Bästa Kodi Jarvis Skins version 16 eller nedan

13. Chroma

chroma är bästa kodi-hud för jarvis version 16 eller nedan

Chroma Kodi Skin justerar färgerna på dess tema enligt de element som finns på skärmen. Vissa Kodi-skinn använder samma OH-film i sin bakgrund, vilket gör att vissa av elementen inte är tydliga. Chroma justerar därför bakgrundsfärger och är också lugnande för ögonen.

14. KOver

Kover kodi skin

KOver Kodi Skin är helt anpassad hud som gör det möjligt för Kodi-användare att göra sin egen hud enligt deras önskemål. Det kan inte betraktas som en föredragen hud för Kodi-användare, eftersom många vill titta på media för att undvika krångel. Det är dock helt värt att använda denna Kodi Skin.

15. Efterlikna

Efterlikna kodi hud

Mimic finns i nästan alla enheter, som har lättare vikt och är snabb att strömma. Den har en extra funktion som låter dig anpassa några av färgerna och redigera hemsidan med hjälp av fan art. Bland sina många funktioner har Mimic Skin ett inbyggt stöd för pekskärmsenheter.

16. Eunique

Eunique kodi hud

Som namnet antyder ger Eunique en unik upplevelse för Kodi-användare inklusive de ljusa färgerna och lättillgängligt medieinnehåll. Den har nästan allt som finns i Kodi Home vilket gör det till ett enkelt användargränssnitt.

17. Öppenhet

Transparens kodi hud

Transparens är en fan art skin, vilket innebär att den kan anpassas efter önskemål från Kodi-användare. Det stöder alla nya funktioner som Kodi Jarvis erbjuder och mycket lätt att anpassa. Nya Kodi Jarvis-användare som inte känner till Kodi Skins kan också använda Transparency Kodi Skin.

Bästa Kodi-skinn för Amazon Fire Stick / Fire TV

18. Arctic Zephyr

Arctic Zephyr är bästa kodi-hud för amazon firetv och eldstick

Arctic Zephyr är den bästa Kodi Skin för Fire Stick och Fire TV-enheter eftersom den ger dig mycket information på en så liten skärm. Den har olika varianter, de ljusare och de mörkare varianterna. Även om det inte erbjuder ett alternativ för beröringsenhet, men aldrig missar Firestick-användare med dess detaljerade modifiering och anpassning.

19. Nebula

Nebula kodi hud

Nebula är Kodi Skin som byggdes främst för Smart TV eftersom den har ett touchstöd. Musikcentret är det som gör att denna hud sticker ut eftersom den kommer att ge alla slumpmässiga och rekommenderade alternativ för din musiksmak. Den erbjuder vidare anpassningsbara alternativ för din Firestick-enhet.

20. Xperience 1080

Xperience 1080 kodi skin

Denna Kodi Skin är designad för HD-visning. Från de bästa Kodi-tillägg som du har installerat på din Kodi-enhet kommer det att samla alla HD-visningslänkar och presenteras för dig på ditt Kodi Home. Det är också en mycket ljus hud som gör att alla dina tillägg blir lättare.

Bästa Kodi-skinn för iOS / Mac-enheter

21. SiO2

Sio2 är bästa kodi-hud för ios / mac-enheter

Denna Kodi Skin är den exakta kopian av Apple TV-gränssnittet och därför passar det bäst för iOS. Vidare erbjuder det en liknande funktionalitet eftersom dess utvecklare har säkerställt att det måste finnas några få klick mellan innehållet du vill titta på. Det tar nästan ingen tid att titta på ditt favoritinnehåll på Kodi. Det kanske inte har många anpassningar att erbjuda, men det gjordes för att göra det lättare att använda för Kodi-användare.

22. AppTV

Apptv kodi skin

AppTV är en annan rekommenderad Kodi Skin för Apple-användare som specifikt har utformats med tanke på användningen av den specifika användarens behov. Till och med ikonstilen och dess layout liknar Apple TV GUI. Funktionen som förvånar alla Kodi-användare är dess snabba gränssnitt. Det kan vidare anpassas efter Apple-användare.

23. Ess

Ace kodi skin

Ace är en allomfattande Kodi Skin som också passar Apple Apple. Även om det kan stödja anpassningsbara funktioner, men det är säkert en besvikelse för det faktum att det inte stöder live-TV. Men det är en rik Kodi Skin och är också en av de snabbaste.

Bästa Kodi-skinn för Android-enheter

Innan du kan installera Skins på din kodi, måste du konfigurera kodi på Android. Genom att installera Kodi på Android kommer du att utsättas för mycket strömmande innehåll med enkla klick.

24. Samflöde

Confluence är bästa kodi-hud för Android-enheter

Confluence kan vara standardhudet för Kodi men det är säkert den föredragna Kodi-huden när det gäller dina Android-enheter. Confluence är anledningen till att många fortfarande älskar Kodi Jarvis och det är på grund av dess enkla men ändå effektiva gränssnitt.

25. Titan

Titan kodi skin

Titan Kodi Skin är full av färger, men ändå informativ. Med tanke på mediefilerna ger det en detaljerad skiss av strömmande innehåll. Därför kan du välja en film eller TV-program enligt ditt intresse. Det är perfekt för Android-enheter på grund av dess enkla användargränssnitt.

26. Titan

Titanium kodi hud

Titanium är inte den senaste Kodi Skin men det fungerar säkert på alla Android-enheter. Det fungerar för alla videotillägg, programtillägg och musiktillägg. Det ger dig en fantastisk upplevelse när det gäller strömmande videor och musik.

Bästa Kodi-skinn för TV-streamingboxar

27. Bärnsten

Amber är bästa kodi-hud för streaming tv-lådor

Bärnsten skiljer sig verkligen inte från Estuary Kodi Krypton Skin, som är standardhuden för Kodi Krypton. När du installerar Amber på dina Kodi-lådor kommer du dock att märka en lättare effekt mycket snart. En annan funktion som absolut vill bli kär i Amber är dess gränssnitt och val av färger som är lugnande för ögonen.

28. Säkring Neue Skin

Säkring Neue kodi hud

Fuse Neue Kodi Skin är för alla filmfanatiker som har möjlighet att presentera dina mediefiler på ett elegant sätt. Det kommer inte att ge dig många anpassningsbara alternativ, men är fortfarande mycket bättre än Estuary Kodi Krypton standardhud. Det rekommenderas starkt på grund av dess enkelhet.

29. Bakre rad

Tillbaka Rod kodi hud

I det första utseendet kanske du känner att gränssnittet liknar iOS och OS X, men det är säkert tillgängligt för alla strömningsrutor. Bästa Kodi Boxes-användare kan hitta denna hud unik på grund av sin hemmabioupplevelse.

30. Maximalimalism

maximinimalism-kodi-hud

För Kodi-användare som vill anpassa sitt användargränssnitt men vill hålla det enkelt och problemfritt är denna hud ett måste-att-försöka för dem. Maximinimalism är en mycket lätt och slät hud som ger användarna en mycket enkel instrumentbräda. Maximalimalism Kodi-hud har rekommenderats av många Kodi-användare och vi föreslår det för alla användare eftersom det är ett bra alternativ.

Bästa Kodi Skins Reddit recensioner

bästa kodi skins recension

Innan man använde Arctic Zephyr var MQ Kodi Skins populärt bland Kodi-användare. Efter att ha använt Arctic Zephyr hade de emellertid en underbar upplevelse som låter dem hålla sig till den specifika Kodi Skin. Det tilltalar många Kodi-användare och är uppenbart att Arctic är mycket överlägset MQ Skins.

bästa kodi skins reddit review

Titan Kodi Skin är också en föredragen hud av många Kodi-användare och skälet är dess Netflix-stilgränssnitt. Netflix har ett smidigt gränssnitt där du kan se en lista med filmer och TV-program framför din skärm.

Hur man byter Kodi-skinn

För att ändra Kodi-skinn måste du följa stegen nedan:

 1. Öppen Kodi > Gå till inställningar (växelformad ikon) > Klicka på Gränssnittsinställningar.
 2. Klicka på menyn till vänster Hud > Välj nu på höger sida Hud alternativ under Titta och känna kategori.
 3. En ruta visas med två alternativ, dvs.. Estouchy och Flodmynning. Dessa är de två standard Kodi-skinnen. För att få fler Kodi-skinn klickar du på Få mer alternativ till höger.
 4. Klicka på vilken Kodi Skin du vill så kommer den att ändras.

Vad är skillnaden mellan skinn och bygg?

Kodi Builds är en samling tillägg, medan en Kodi-hud ändrar gränssnittet och layouten för Kodi-programvaran. Olika tillägg installeras automatiskt i din Kodi-ruta när du installerar en Kodi Build.

Kodi Skins ändrar menyn, Kodi tapeter och Kodi teman som är omöjligt att känna igen om det är din gamla Kodi-programvara. Om du vill ändra hur Kodi ser ut, får du bättre Kodi Skin. Men om du vill ha nya bästa kodi-lagrar bör du skaffa dig en Kodi Build.

Inpackning av det hela

Kodi Skin ger din Kodi ett helt nytt utseende med alla nya teman, livliga färger och fantastiska menyförläggningar. Det gör din Kodi lättillgänglig genom att ta medieinnehållet på Kodi Home. I den här guiden förklarade vi var och en av de listade bästa Kodi Skinna i detalj för att Kodi-användare ska kunna njuta av bästa streamingupplevelse.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map