29 beste Kodi-skins for Leia, Krypton, Jarvis (18,17,16) Versjoner

Hva er Kodi Skin?

Kodi Skin endrer hvordan Kodi ser ut. Kodi-skinn gir Kodi og nytt utseende og preg der du kan endre farger, tema, plassering av menyen og så videre med en ny Kodi Skin. Kort sagt, ved å bruke Kodi Skin kan du bringe en ny gnist til Kodi-versjonen med glitrende farger og en enorm mengde tilpassede alternativer.


Jeg gir oss en opplevelse av de forskjellige Kodi-skinn som er tilgjengelige for hvert enhet.

Aeon Nox er den beste Kodi-huden for mars 2019, slik Per KodiVPN undersøkte resultater

beste kodi skin til februar 2018

Beste Kodi-skinn for mars 2019

Hvert år er Kodi fylt med nye skinn som tar over Kodi-verdenen. Noen av de beste Kodi Skins 2018 er listet nedenfor:

 1. Aeon Nox
 2. Arctic Zephyr
 3. Titan
 4. Black Glass Nova
 5. pellucid
 6. Aeon MQ5
 7. Rav
 8. Back Row (Last ned Back Row http://srp.nu/krypton/repositories/superrepo/)
 9. AppTV
 10. Xperience 1080

29 beste Kodi Krypton skins versjon 17 eller riktig

1. Aeon Nox

aeon nox er best kodi skin for krypton versjon 17 eller nyere

Aeon Nox topper lytter i de beste Kodi-skinnene for 2017. Den første grunnen er det brede spekteret av tilpasse innstillinger som du kan utføre, noen farger, hudtema og til og med skrifter. Å endre hovedmenyutseendet er det som appellerer til de fleste Kodi-brukere i Kodi Skin. Dette er sannsynligvis det beste huden for både nye og erfarne Kodi-brukere.

2. Black Glass Nova

sorter glass nova kodi hud

Når du ser på Kodi Skin Black Glass Nova, vil jeg minne deg om Windows Vista på grunn av glassvinduene. Du vil finne det til det tilgjengelige moduser, det vil si Black Glass-modus der Kodi-temaet blir til svart glass. Den andre modusen kalles Svart glass Nova-modus der flisene er mye mindre.

3. Boks

Boks kodi hud

Box Kodi Skin har en rekke tilpassede hovedmenyer, undermenyer og mange forskjellige widgets for valg. Det endrer fargene på Kodi Skins ytterligere, noe som gjør temaet enda mer attraktivt. Denne huden kan brukes på mange enheter fordi den også er berøringsstøtte. Det er en avansert Kodi Skin og det er mest sannsynlig at du finner denne kategorien.

4. Omni

omni kodi hud

Jeg mange tilfeller er den sanne funksjonen for etvert produkt eller tjeneste skjult bak navn. På samme måte som hovedtrekket i denne Kodi Skin settes de over allestedsnærværende meny. Imidlertid kan du begynne å oppleve en kontrasterende likhet med Mimic Kodi Skin. Imidlertid har den ikke mange tilpassede innstillingsalternativer enn for Mimic. Hovedmenyen og undermenyen kan være tilgjengelige fra alle vinduer som er ny og lagt til funksjonen.

5. Pellucid

Pellucid Kodi-hud

Pellucid er en enkel, men perfekt og elegant Kodi Skin. Kodi Home-menyen på dette huden har plakater som ligger nede på skjermene og blekner med en animasjon. For folk som ofte bruker Kodi med det til å leve IPTV Kodi-kanaler, må prøve denne huden, fordi du vil ha det morsomt. Kodi Jarvis-brukere måtte bruke vente fordi Pellucid bare er tilgjengelig i Kodi Krypton.

6. Enhet

Enhet-KODI-HUD

Unity Kodi-slektningen er noe av det samme som Confluence Kodi-huden, bortsett fra grensesnittmediene. Den har en veldig enkel horisontal meny, men den ser fortsatt bra ut på grunn av filmplakatene som kommer opp på startskjermen. Brukere som foretrekker å ha en veldig anstendig hud; denne er sterkt anbefalt for dem. Hud kan bruke til å forbedre det generelle Kodi-grensesnittet, og dette huden har tatt og steg videre for å gi litt letthet med det også.

Beste Kodi Leia Skins versjon 18 Beta

7. Aeon MQ5

Aeon MQ5 er den beste koden Leia-huden for versjon 18 beta

Det er bare å få Kodi-skins som går bra med Kodi Leia, og Aeon MQ5 er en av dem. Kodi Leia er fremdeles i sin Beta-versjon og gjennomføring med forskjellige eksperimenter, men Aeon MQ5 er en enkel Kodi Skin som vil gå perfekt med enten det nye eller det nyeste versjonen. Den har fått til å endre hver eneste del av huden, og det er hvorfor det er en detaljert Kodi-hud, ettersom du kan gjøre mange endringer.

8. Rutenett

gitter-KODI-HUD

Det er ikke mange Kodi-skinn som kjører på Kodi Leia Alpha 1, det er et nytt versjon og det er ikke gjort mye utvikling for det. Grid Kodi-hud er nå en av de beste Kodi-hudene for å style grensesnitt til Kodi Leia 18 og forbedre utseendet. Den har et veldig attraktivt og stilig brukergrensesnitt som gjør Kodi-opplevelsen mye mer spennende. Til tross for at de har et begrenset antall funksjoner, har utviklet av Grid jobbet godt med kvaliteten på funksjonaliteten og antallet av funksjonene.

9. Rapier

Raskere kodi hud

Det er ofte på denne Kodi Skin ofte er det komplette versjonen av huden du noensinne vil finne. Funksjon som gjør den så komplett, er det brede spekteret av sportskonfigurasjonsalternativer som er spredt over skjermene, men du vil ikke finne disse alternativene rotete. Det er blant de eldste tilgjengelige Kodi-hudene og går bra med nesten alle Kodi-versjoner.

10. ReFocus

ReFocus kodi skin

Denne Kodi Skin gjør ofte det beste valget for Kodi-brukere som bruker Kodi på berøringsskjerm eller på smarttelefonene sine. Vi har innehaveren av TV-programmene og filmene du har funnet på for øyeblikket, og på bakgrunnen av dette medieinnholdet vil det gi deg en lignende anbefaling.

11. Eminence

Eminence kodi hud

Eminence har et enkelt brukergrensesnitt, men samtidig vil du finne mange små ikoner som ligger ned på skjermen. Selv om huden kanskje ikke er som tilpassbar som andre, menn som er rask som lynet. Det kan brukes mye annet enn annet hud, og anbefalt for brukere som har hatt Kodi med mange kodi-tillegg.

12. FTV

FTV-KODI-HUD

Har du noen gjeng sett for å integrere Kodi og Amazon Fire TV, nei? Ja, så opplevelse av Fire TV-brukergrensesnittet på Kodi Leia 18 år med FTV Kodi Skin som gir utseendet og serier fra Fire TV på Kodi. Huden er tilgjengelig i det offisielle Kodi-tilleggslageret, og det er derfor ikke nødvendig med overflødig nedlastning.

Beste Kodi Jarvis Skins versjon 16 eller nedenfor

13. Chroma

chroma er best kodi skin for jarvis versjon 16 eller under

Chroma Kodi Skin justerer fargene på temaet etter elementene som er til stede på skjermen. Noen Kodi-skinn bruker de samme transparensene i bakgrunnen, som et resultat av noen av elementene som ikke er tydelig visuelle. Chroma, justerer derfor bakgrunnsfarger og er også beroligende for øynene dine.

14. KOver

Kover kodi hud

KOver Kodi Skin er fullstendig tilpasset hud som gjør det mulig for Kodi-brukere å lage sin egen hud etter deres smak. Det kan ikke betraktes noe som er forutsagt hud for Kodi-brukere, så mange som ønsket å se i media og problemer. Det er imidlertid absolutt verdt å bruke denne Kodi Skin.

15. Etterligne

Etterligne kodi hud

Etterligne er tilgjengelig på nesten alle enheter, som har lettere vekt og rask strøm. Den har en tilleggsfunksjon som lar deg tilpasse noen av fargene og redigere hjemmesiden ved hjelp av fan art. Blant de mange funksjonene har Mimic Skin og innebygd støtte for berøringsskjermenheter.

16. Eunique

Eunique kodi hud

Som navnet antyder, gir Eunique og unik opplevelse til Kodi-brukere, tilbyr de lyse fargene og lett tilgjengelige medieinnhold. Den har nesten alt til byene i Kodi Home som gjør det til et enkelt brukergrensesnitt.

17. Åpenhet

Gjennomsiktighet kodi hud

Åpenhet er en fan art skin, som betyr at den kan tilpasses etter ønske fra Kodi-brukere. Den støtter hver nye funksjon som Kodi Jarvis tilbyr og veldig enkel å tilpasse. Nye Kodi Jarvis-brukere som ikke er kjent med Kodi-skinn, kan også bruke Transparent Kodi-hud.

Beste Kodi-skinn for Amazon Fire Stick / Fire TV

18. Arctic Zephyr

Arctic Zephyr er den beste kodi-huden for amazon firetv og ildsted

Arctic Zephyr er den beste Kodi Skin for Fire Stick og Fire TV-enheten fordi den gir deg mye informasjon på en så liten skjerm. Den har forskjellige varianter, de lysere og de mørke variantene. Selv om det ikke kan tilby et alternativ for berøringsenhet, menn aldri klarer å underholde Firestick-brukere med sin detaljer om slutt og tilpasning.

19. tåke

Nebula kodi hud

Nebula er Kodi Skin som ble bygget hovedsakelig for Smart TV ettersom den har berøringsstøtte. Musikksenteret er det som gjør på dette huden skiller seg ut for å gi alle tilfeller og anbefalt alternativ for musikksmaken din. Den tilbyr videre tilpassede alternativer for din Firestick-enhet.

20. Xperience 1080

Xperience 1080 kodi skin

Denne Kodi Skin er designet for HD-visning. Fra den beste Kodi-tilleggsen som du har installert på Kodi-enheten din, vil samle alle HD-koblinger for HD og presentere deg på Kodi Home. Det er også en veldig lys hud som vil gjøre alle tilleggene lettere.

Beste Kodi-skins for iOS / Mac-enheter

21. SiO2

Sio2 er den beste kodi-huden for ios / mac-enheter

Denne Kodi Skin er den eksakte kopien av Apple TV-grensesnittet, og det er derfor den passer best for iOS. Vi tilbyr det og lignende funksjonalitet fordi utviklerne har sørget for at det kan være noen få klikk mellom innholdet du vil se. Det tar nesten ingen tid å se favorittinnholdet ditt på Kodi. Det har kanskje ikke mange tilpasninger å tilby, men det er laget for å gjøre det enklere å bruke for Kodi-brukere.

22. AppTV

Apptv kodi skin

AppTV er en annen anbefalt Kodi Skin for Apple-brukere som er spesielt designet for å ta hensyn til bruken av den spesifikke brukerens behov. Selv ikonstilen og utformingen er lik Apple TV GUI. Funksjonen som forundrer alle Kodi-brukere er det raske grensesnittet. Det kan videre tilpasses Apple-brukernes smak.

23. Ess

Ace kodi skin

Ace er en allround Kodi Skin som også passer for Apple iOS. Selv om det støtter tilpassede funksjoner, men det er en skuffelse for det faktum på det ikke støtter live-TV. Imidlertid er det en rik Kodi Skin og er også en av de raskeste.

Beste Kodi-skins for Android-enheter

Før du kan konfigurere skins på kodi, må du konfigurere kodi på Android. Ved å installere Kodi på Android vil du bli utsatt for mye strømming med noen få klikk.

24. Samløp

Confluence er den beste kodi-huden for Android-enheter

Konfluens kan være standardhudet for Kodi, men det er sikkert det som er forutsatt Kodi-huden når det kommer til Android-enhetene. Confluence er grunnen til at mange fortsatt elsker Kodi Jarvis, og det er på grunn av det enkle, men effektive grensesnittet.

25. Titan

Titan kodi skin

Titan Kodi Skin er full av farger, men informative. Med tanke på mediefilene gir den en detaljert skisse av streaminginnholdet. Derfor lar du velge en film eller TV-serier etter din interesse. Det er perfekt for Android-enheter på grunn av det enkle brukergrensesnittet.

26. Titan

Titanium kodi hud

Titanium er ikke den nyeste Kodi Skin, men de jobber sikkert på alle Android-enheter. Det fungerer for alle videotillegg, programtillegg og musikktillegg. Det gir deg en flott opplevelse når det er strømmet av videoer og musikk.

Beste Kodi-skinn for TV-streamingbokser

27. Rav

Amber er den beste kodi-huden for streaming av tv-bokser

Amber er absolutt ikke forskjellig fra Estuary Kodi Krypton Skin, som er standardhuden for Kodi Krypton. Når du installerer Amber på Kodi-boksene, vil du merke en lettere effekt ganske snart. En annen funksjon som absolutt vil bli forelsket i Amber er grensesnittet og valg av farger som er beroligende for øynene.

28. Fuse Neue Skin

Sikring Neue kodi hud

Fuse Neue Kodi Skin er for alle filmfanatikere, som har muligheten til å presentere mediefilene dine på en elegant måte. Det vil ikke gi deg mange tilpassede alternativer, menn er fremdeles langt bedre enn elvemunning Kodi Krypton standardhud. Det anbefales på grunn av sin enkelhet.

29. Bakerste rad

Tilbake Row kodi skin

Jeg oppdager den første utseendet kan du føle på en enkel versjon av iOS og OS X, men det er sikkert tilgjengelig for alle streaming-boksene. De beste Kodi Boxes-brukerne kan se denne huden er unik på hjemmekinoopplevelsen.

30. Maksimalimalisme

maximinimalism-KODI-HUD

For Kodi-brukere som ønsket å tilpasse brukergrensesnittet, menn Ønsker å holde det enkelt og problemfritt, er dette huden og må prøve for dem. Maximinimalisme er en veldig lett og glatt hud som gir et veldig brukervennlig instrumentpanel til brukerne. Maksimalimalisme Kodi-hud har blitt anbefalt til å anbefale mange Kodi-brukere, og vi foreslår at det til alle brukere fordi det er godt alternativ.

Beste Kodi Skins Reddit-anmeldelser

beste kodi skins gjennomgang

Første bruk av Arctic Zephyr, var MQ Kodi Skins popul blant Kodi-brukere. Etter å ha brukt Arctic Zephyr, hadde de imidlertid en fantastisk opplevelse som mye dem feste seg til den spesielle Kodi Skin. Det appellerer til mange Kodi-brukere og er tydelig på Arctic er langt over MQ Skins.

beste kodi skins reddit anmeldelse

Titan Kodi Skin er også en forhåndsbetalt hud av mange Kodi-brukere, og årsaken er dens Netflix-stilgrensesnitt. Netflix har et jevnt grensesnitt der du kan se en liste over filmer og TV-serier foran skjermen.

Hvordan endre Kodi-skins

For å endre Kodi Skins, må du følge trinnene nedenfor:

 1. En penn Kodi > Gå til innstillinger (tannhjulformet ikon) > Klikk på Grensesnittinnstillinger.
 2. Klikk på menyen til venstre Hud > Nå på høyre side velg Hud alternativer under Se og serie kategori.
 3. En boks vises med til alternativ, dvs.. Estouchy og Estuary. Dette er de til standard Kodi Skins. For å få flere Kodi-skinn, klikk på Få mer alternativ til høyre.
 4. Klikk på hvilken Kodi Skin du vil, så endres den.

Hva er forskjellen mellom skins og bygger?

Kodi Builds er en samling tilleggsprogrammer, herre og Kodi-hud endrer grensesnittet og oppsettet til Kodi-programvare. Ulike tilleggsprogrammer blir automatisk installert på Kodi-boksen når du installerer en Kodi Build.

Kodi Skins endrer meny, Kodi bakgrunn og Kodi temaer som det er umulig å gjenkjenne om det er din gamle Kodi-programvare. Hvis du vil endre hvordan Kodi ser ut, bør du få Kodi Skin. Hvis du vil ha de beste kodi-lagringssteder, bør du skaffe deg og Kodi Build.

Pakk inn det hele

Kodi Skin gir din Kodi og helt nytt utseende med alle nye temaer, livlige farger og fantastiske menyplasseringer. Det gjør din Kodi tilgjengelig på medieinnholdet på Kodi Home. Jeg har denne gidekjøretøyet vi hver av de beste Kodi-hudene i detalj til hos Kodi-brukere kan få de beste streamingopplevelsene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map