6 Bästa VPN för Kodi 2020

Bästa VPN för Kodi


Som Kodi-användare tittar du antagligen på gratis innehåll regelbundet eftersom du nu sitter hemma. Detta innebär att du behöver den bästa VPN för Kodi som borde dölja din onlineaktivitet.

En VPN, när den används med Kodi, måste ha snabb anslutningshastighet, kraftfull säkerhet, avblockera tillägg och behållar inte loggar över användarnas aktivitet.

Vi testade över 100 VPN: er både gratis och betalade bara för att ge dig det bästa VPN för Kodi-listan som låter dig strömma allt innehåll privat och anonymt.

Den här guiden berättar också hur du installerar ett VPN på Kodi och hur du kontrollerar om ditt VPN fungerar medan du strömmar.

6 bästa VPN: er för Kodi 2020

Att granska alla de bästa VPN: n som passar bäst för Kodis behov är en tömande uppgift. Vi testade varje VPN baserat på följande faktorer:

 • Snabb anslutningshastighet
 • Lagrar inte loggar
 • Kraftfull kryptering
 • Lätt att installera

Här är en lista över de bästa VPN: n för Kodi du kan använda 2020:

1. PureVPN – Har ett dedikerat Kodi VPN-tillägg

Purevpn-best-vpn-for-kodi

PureVPN är vår # 1 val för Kodi-användare eftersom det har sin egen Kodi VPN-tillägg. Det är lätt att installera och fungerar ganska bra vid avblockering av tillägg.

Med över 2 000 servrar som är spridda över 140+ länder, du kan komma åt allt gratis innehåll var som helst i världen. Dessutom har den en 256-bitars kryptering som helt döljer din Kodi-trafik.

En annan bra sak med PureVPN är att det stöder P2P-fildelning, som många VPN saknar. Du kan ansluta PureVPN till 10 enheter samtidigt.

PureVPN fungerar med nästan alla operativsystem och enheter som Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick, Roku, Raspberry Pi, och mer.

Det är inte det billigaste, men det erbjuder ett överkomligt pris på $ 2.91 / month med en 31-dagars återbetalningsgaranti. 

Få PureVPN31-dagars pengarna tillbaka-garanti

2. Surfshark – Billigaste VPN för Kodi

Surfshark-best-vpn-for-kodi

Surfshark är en av billigaste VPN för Kodi tillgängligt för endast $ 1,99 / månad. Det är inte bara prisvärt, utan det har också snabbt snabbt.

Jag gillar allt om denna VPN, men det som gör det bäst för Kodi är att det kan användas på obegränsade enheter samtidigt. Använd Surfshark på alla enheter med ett enda konto.

Det är baserat på British Virgin Island som inte har lagar om datalagring. Även om regeringen ber om användarnas data, skulle den inte kunna ge dem något sedan det har inga loggar.

Det är det enda VPN som har en kill switch-funktionen på Amazon Fire TV Stick. Om du använder Kodi på Fire TV, ska du bättre slå på den här funktionen eftersom den håller din riktiga IP-adress dold även om VPN-anslutningen tappar.

Surfshark-appen är tillgänglig på alla enheter som Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routrar, Roku och mer. Även med det överkomliga priset får du också en 30-dagars tillbaka-garanti också.

Få Surfshark 30-dagars pengarna tillbaka-garanti

3. ExpressVPN – Säkraste VPN när du strömmar

ExpressVPN-Kodi

ExpressVPN är utan tvekan den snabbast och säkrare VPN bland denna lista. När du använder ExpressVPN med Kodi buffras det knappt eller har problem med strömning.

Den använder den starkaste krypteringen, dvs.. 256-bitars AES-kryptering som kommer att hålla din onlineaktivitet över Kodi helt dold och också hålla din ursprungliga IP-adress dold.

ExpressVPN har fantastiskt integritetsskydd, säkerhetsfunktioner, med 3000+ höghastighetsservrar och fantastiska streamingfunktioner som split tunneling och dödsbrytare.

Även om det är lite dyrt, dvs tillgängligt för $ 8,32 / månad, är det fortfarande den säkraste VPN du någonsin hittar.

Det är kompatibelt med många andra operativsystem som Windows, Mac, Android, iOS, Linux, Chromebook, Amazon FireStick, etc.

Få ExpressVPN30-dagars pengarna tillbaka-garanti

4. CyberGhost – Bästa pålitliga VPN

Cyberghost-vpn-kodi

CyberGhost är lätt den mest pålitliga VPN-enheten eftersom den har starkaste kryptering, snabb hastighet, och det jämnt har inga loggar.

När jag försökte använda CyberGhost VPN på Kodi föreslog dess app vilken server som kommer att ha bästa optimala hastigheten. Appen berättar hastigheten och belastningen på var och en av sina servrar.

Om du hittar en server som har snabb hastighet med mindre belastning kan du alltid försöka ansluta till den servern för snabbare hastighet. För närvarande har det 5 900 servrar och tillgänglighet i 89+ länder.

CyberGhost kan användas på nästan alla större plattformar som Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV, Apple TV, Xbox, Linux, etc.

Med ett enda CyberGhost-konto kan du ansluta till 7 enheter samtidigt. Det kostar bara $ 2,75 / månad med en 45-dagars återbetalningsgaranti.

Få Cyberghost45-dagars pengarna tillbaka-garanti

5. NordVPN – Bästa användarvänliga VPN

NordVPN-best-kodi-vpn

NordVPN är det enda VPN som erbjuder dubbel VPN-kryptering. Det betyder att den krypterar din internettrafik inte en gång, utan två gånger.

Det ger dig tillgång till alla Live TV-kanaler på Kodi och låser också upp några av de fantastiska tilläggen för gratis filmer och TV-program. Det har 5 500+ servrar tillgänglig i 60 länder.

Eftersom det har sitt huvudkontor baserat i Panama, det finns inga lagar om datalagring i Panama. Också, det lagrar inte din surfhistorik eller håller reda på din IP-adress.

Du får 100% privat strömning garanterad och hastigheten är också mycket snabb också. Det finns på många olika enheter som Windows, Mac, Android, iOS, Fire TV Stick, och mer.

Det är relativt prisvärd också. Det kostar bara $ 3,49 / månad med en 30-dagars tillbaka-garanti. Om du vill veta mer om detta VPN, läs vår NordVPN Kodi-guide.

Få NordVPN30-dagars pengarna tillbaka-garanti

6. IPVanish – Enkel att använda och installera

Bäst-vpn-for-Kodi-IPVanish

IPVanish är ganska populärt i Kodi-gemenskapen och med rätta för att du kan komma åt alla Kodi-tillägg med dess 1 300 servrar som är placerade tvärs över 75+ platser.

Det krypterar din Kodi-trafik eller allt gratis innehåll du tittar på från Kodi med hjälp av 256-bitars AES-kryptering. 

Med ett enda IPVanish-konto kan du säkert titta på Kodi från 10 samtidiga enheter. Om du är orolig för att det kommer att hålla loggar eller din strömningshistorik behöver du inte oroa dig för det lagrar INTE några loggar.

IPVanish är tillgängligt på alla enheter inklusive Windows, Mac, iOS, Linux, Android, och mer. Priset är lite dyrt och är tillgängligt för $ 3,25 / månad med endast en 7-dagars tillbaka-garanti. 

Få IPVanish7-dagars pengarna tillbaka-garanti

Hur man installerar VPN på Kodi (5 enkla steg)

För att installera ett VPN på Kodi, använder jag PureVPN som ett exempel. Följ bara dessa fem enkla steg:

Steg 1: Registrera dig med PureVPN (vår bästa rekommenderade VPN)

Steg 2: Ladda ner och Installera PureVPN-app på valfri enhet

Download-PureVPN-for-Kodi-app

Steg 3: Öppen PureVPN-app och välj US-server eller någon annan server

PureVPN-Kodi-app

Steg 4: Klick Ansluta på den gröna ikonen

PureVPN-app

Steg 5: Nu Öppna Kodi och börja strömma filmer eller TV-program

Kodi-streaming

Få PureVPN31-dagars pengarna tillbaka-garanti

Du kan också titta på vår guide som visar dig många olika sätt att installera ett VPN på Kodi.

Hur man kontrollerar om VPN fungerar på Kodi

Trots att människor installerar ett VPN på Kodi är de fortfarande nyfiken på att veta om det till och med fungerar. Några av de vanliga frågorna uppstår, “Är vi säkra när vi strömmar?”, “Hur vet vi att vår trafik är krypterad?”.

Jag kommer att besvara alla dessa frågor genom att helt enkelt utföra ett enkelt test som låter dig veta om en VPN fungerar med Kodi eller inte. Prova dessa enkla steg:

Steg 1: Anslut till en VPN-server på din VPN-app

Steg 2: Öppen Kodi på din enhet

check-if-vpn-är arbetande steg-2

Steg 3: Klicka på inställningar ikon

check-if-vpn-är arbetande steg-3

Steg 4: Välj Systeminformation

check-if-vpn-är arbetande steg-4

Steg 5: Du kan nu se att din IP-adress har ändrats

check-if-vpn-är arbetande steg-5

Varför behöver du VPN för Kodi??

ja! Du behöver verkligen en VPN när du strömmar på Kodi. Det finns många skäl till varför jag kommer att diskutera inom kort, men det viktigaste är identitetsskydd.

Här är de tre skälen till att du behöver ett VPN med Kodi:

identitetsskyddIdentitetsskydd

Din internetleverantör känner din riktiga IP-adress. Om du tittar på gratis innehåll på Kodi kommer din ISP antingen att stryka din internethastighet eller skicka meddelanden om upphovsrättsbrott.

För att undvika allt kommer en VPN att kryptera din internettrafik eller vad du strömmar på Kodi. Din Internetleverantör känner inte igen att du strömmar gratis innehåll eftersom det hela är krypterat nu.

brandväggOmgå Geo-Restriction

Några av Live TV-tilläggarna som cCloud TV och andra är gratis att strömma över 100 kanaler från hela världen. Även om de är gratis kan du inte se alla dessa kanaler om du inte har ett VPN.

Om du till exempel är i USA och vill titta på en spansk TV-kanal kommer du förmodligen att få ett fel, “kolla in loggen för mer information.”

Men om du ansluter till en spansk VPN-server och sedan tittar på samma TV-kanal, skulle den strömma perfekt.

malware-skyddVar säker mot skadlig programvara

Som jag har sagt många gånger är Kodi programvara med öppen källkod. Detta innebär att varje individ kan skapa ett tillägg och sprida ett virus på din dator.

Eftersom det finns massor av tillägg som skapas varje dag, är det omöjligt att säga vilken som är tydlig från skadlig programvara. Du får bara URL och ladda ner den.

Detta gör din enhet sårbar för hacking. En VPN hindrar hackare från att ange din enhet eller stjäla din viktig personlig information.

För mer information kan du alltid läsa vår guide om varför behöver jag VPN för Kodi.

En VPN är lika användbar i Windows, Mac, iOS och Android som den är användbar för FireStick. Du kan också se vår bästa lista över VPN för Amazon FireStick för att säkra din Fire TV medan du strömmar.

Vanliga frågor

Kan jag använda en gratis Kodi VPN?

Jag skulle bara föreslå att du bara använder de gratis VPN: er för Kodi som inte loggar dina data. Du måste också kontrollera om de har en datahuvudgräns, för om de gör det kommer det snart att sluta på grund av strömning.

Behöver jag ett VPN hemma?

Oavsett om du är hemma eller någon annanstans allmän, behöver du en VPN för att strömma med Kodi för att säkra dina personuppgifter. Eftersom vi alla sitter fast hemma, finns det mer behov av att använda ett VPN än någonsin tidigare.

Har Kodi VPN?

Kodi har ingen officiell VPN-app. Det är därför det är viktigt att installera den bästa VPN för Kodi under strömning.

Key Takeaways

Kodi kan strömma allt gratis innehåll som du kan hitta på internet idag. Det strömmar filmer, TV-program, Live TV och sport.

Det är faktiskt det bästa sättet att släppa premiumkabelleverantörerna och byta till Kodi. Men för att dölja din onlineaktivitet från din Internetleverantör måste du använda ett VPN.

Den här guiden listar ned och förklarar det bästa VPN för Kodi som håller din online-aktivitet dold så att du säkert kan strömma allt gratis innehåll.

Låt mig påminna er om att vår bästa rekommendation använder PureVPN. Trots att det har en Kodi VPN-tillägg har den stark kryptering som döljer din onlinetrafik eller vad du strömmar på Kodi helt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map