6 Beste VPN for Kodi i 2020

Beste VPN for Kodi


Som Kodi-bruker ser du sannsynligvis gratis innhold regelmessig siden du nå sitter hjemme. Dette betyr at du trenger den beste VPN-en for Kodi som skal skjule din online aktivitet.

En VPN, når den ble brukt med Kodi, må ha rask tilkoblingshastighet, kraftig sikkerhet, fjerne blokkering av tilleggsprogrammer og ikke prøve å logge over brukernes aktivitet.

Vi testet over 100 VPN-er både gratis og betalte for å gi deg den beste VPN for Kodi-lytte som du streame alt innhold privat og anonymt.

Denne guiden forteller deg hvordan du installerer og VPN på Kodi og hvordan du sjekker om VPN og din jobb mens du streamer.

6 beste VPN-er for Kodi i 2020

Å gjennomgå alle de nødvendige VPN-ene som passer best for Kodi-behov, er en tappende oppgave. Vi testet hver VPN basert på følgende faktorer:

 • Rask tilkoblingshastighet
 • Lagrer ikke logger
 • Kraftig kryptering
 • La deg installere

Hennes er en liste over topp VPN-er for Kodi du kan bruke i 2020:

1. PureVPN – Har en dedikert Kodi VPN-tillegg

Purevpn-Beste-vpn-for-KODI

PureVPN er vår # 1 valg for Kodi-brukere For det har et eget Kodi VPN-tillegg. Det er enkelt å installere og bruke ganske bra når du fjerner blokkering av tillegg.

Med over 2000 servere som det er spredt over 140+ land, kan du få tilgang til gratis innhold fra hvor som helst i verden. I tillegg har den den 256-bits kryptering som skjuler Kodi-trafikken din fullstendig.

En annen gud ting med PureVPN er på den støtter P2P-fylling, som mange VPN-er mangler. Du kan koble PureVPN med 10 enheter samtidig.

PureVPN fungerer med nesten alle operativsystemer og enheter som Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick, Roku, Raspberry Pi, og mer.

Det er ikke det billigste, men det gir en rimelig pris på $ 2,91 / måned med en 31-dagers pengene-tilbake-garanti. 

Få PureVPN31-dager pengene tilbake-garanti

2. Surfshark – Billigste VPN for Kodi

Surfshark-Beste-vpn-for-KODI

Surfshark er en av billigste VPN for Kodi tilgjengelig for bare $ 1,99 / måned. Det er ikke bare rimelig, men det bærer også lynrask hastighet.

Jeg liker alt med denne VPN, men det gjør det beste for Kodi er at det kan brukes på ubegrensede enheter samtidig. Bruk Surfshark på et hvilket som helst enhet med en enkelt konto.

Avskrekke basert på British Virgin Island Jeg har ikke noe å elske etter data. Selv om jeg registrerer om brukerdata, vil jeg ikke kunne gi dem noe siden leder ikke logger.

Det er den eneste VPN-en som har en kill switch-funksjonen på Amazon Fire TV Stick. Hvis du bruker Kodi på Fire TV, bør du slå denne funksjonen, og innehaveren av den virkelige IP-adressen din skjult, selv om VPN-kontaktsynker.

Surfshark-appen er tilgjengelig på alle enheter som Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Routere, Roku, og mer. Selv med den rimelige prisen, får du også en 30 dager pengene tilbake-garanti også.

Få Surfshark 30-dagers pengene-tilbake-garanti

3. ExpressVPN – sikreste VPN mens du streamer

ExpressVPN-Kodi

ExpressVPN er utvilsomt den raskeste og sikreste VPN blant denne lytteren. Når du bruker ExpressVPN med Kodi, buffrer den knapt eller har problemer med streaming.

Den bruker den sterkeste krypteringen, dvs.. 256-bit AES-kryptering som vil holde din online aktivitet over Kodi helt skjult og også holde den opprinnelige IP-adressene skjult.

ExpressVPN har fantastisk personvern, sikkerhetsfunksjoner, med 3000+ høyhastighetsservere og fantastiske streamingfunksjoner som delt tunneling og drepe bryteren.

Selv om det er litt dyrt, ditt tilgjengelig for $ 8,32 / måned, det er fremdeles den sekreste VPN du noensinne vil finne.

Den er kompatibel med mange andre operativsystemer som Windows, Mac, Android, iOS, Linux, Chromebook, Amazon FireStick, etc.

Få ExpressVPN30-dagers pengene-tilbake-garanti

4. CyberGhost – Beste pålitelige VPN

Cyberghost-vpn-KODI

CyberGhost er lett den mest pålitelige VPN siden den sterkeste kryptering, rask hastighet, og det til og med leder ikke logger.

Da jeg prøvde å bruke CyberGhost VPN på Kodi, antydet appen på hvilken server som vil ha beste optimale hastighet. Appen forteller deg hastighet og belastning på hver av serverne.

Hvis du finner en server som har rask hastighet med mindre belastning, kan du alltid prøve å koble til serveren for raskere hastighet. Foreløpig har den det 5.900 servere og tilgjengelighet i 89+ land.

CyberGhost kan brukes på nesten alle større plattformer som Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV, Apple TV, Xbox, Linux, etc.

Med en enkelt CyberGhost-konto kan du koble til 7 enheter samtidig. Det koster bare 2,75 dollar / måned med en 45-dager pengene-tilbake-garanti.

Få Cyberghost-dager pengene tilbake-garanti

5. NordVPN – Beste brukervennlige VPN

NordVPN-Beste-KODI-vpn

NordVPN er den eneste VPN-en som tilbyr dobbel VPN-kryptering. Dette betyr på den krypterer internettrafikken ikke en gjeng, menn til gangere.

Du kan benytte deg av alle TV-kanaler i Kodi og blokkerer også noen av de fantastiske tilleggene for gratis film og TV-serier. Det har 5 500+ servere tilgjengelig i 60 land.

Siden det har hovedkontor med base i Panama, det er ingen kjæreste om datalagring i Panama. Også det lagrer ikke nettleserloggen din eller holder oversikt over IP-adresser din.

Du får 100% privat streaming garantt og farten er også veldig rask også. Det er tilgjengelig på mange forskjellige enheter som Windows, Mac, Android, iOS, Fire TV Stick, og mer.

Det er tilgjengelig rimelig også. Det koster bare 3,49 dollar / måned med en 30 dager pengene tilbake-garanti. Hvis du vil vite mer om denne VPN, kan du lese vår NordVPN Kodi-guide.

Få NordVPN30-dagers pengene-tilbake-garanti

6. IPVanish – Enkel å bruke og installere

Best-vpn-for-Kodi-IPVanish

IPVanish er ganske populært i Kodi-samfunnet og med rett, fordi du kan få tilgang til alle Kodi-tillegg med 1.300 servere som er plassert på tvers 75+ lokasjoner.

Krypter din Kodi-trafikk eller gratis innhold du ser på fra Kodi ved hjelp av 256-bit AES-kryptering. 

Med en enkelt IPVanish-konto kan du prøve Kodi fra 10 samtidige enheter. Hvis du er bekymret for at det vil føre logger eller strømningshistorikken din, trenger du ikke bekymre deg fordi det lagrer IKKE logger.

IPVanish er tilgjengelig på alle enheter Windows, Mac, iOS, Linux, Android, og mer. Prisen er litt dyr og er tilgjengelig for $ 3,25 / måned med bare en 7-dagers pengene-tilbake-garanti. 

Få IPVanish7-dagers pengene-tilbake-garanti

Slik installerer du VPN på Kodi (5 enkle trinn)

For å installere en VPN på Kodi, bruker jeg PureVPN som et eksempel. Bare segg disse 5 enkle trinnene:

Trinn 1: Registrer deg med PureVPN (vår topp anbefalte VPN)

Trinn 2: Last ned og Installere PureVPN-appen på hvilken som helst forutslo enhet

Siste ned-PureVPN-for-Kodi-app

Trinn 3: En penn PureVPN-app og velg USA-serveren eller hvilken som helst annen server

PureVPN-Kodi-app

Trinn 4: klikk Koble på det grønne ikonet

PureVPN-app

Trinn 5:Åpne Kodi og begynn å streame film eller TV-serier

Kodi-streaming

Få PureVPN31-dager pengene tilbake-garanti

Du kan også se på vår guide som viser deg mange forskjellige måter å installere og VPN på Kodi.

Hvordan sjekke om VPN jobber med Kodi

Til tross for hos folk installerer en VPN på Kodi, er de fortsatt nysgjerrige på å vite om det til og med arbeidet. Noen av de vanlige spørsmålene oppstår, ‘Er vi trygge når du streamer?’ ‘Hvordan vet vi vi på trafikken vår er kryptert?’.

Jeg svarer på alle disse spørsmålene ved bare å utføre en enkel test som jeg vil beskrive om en VPN-jobb med Kodi eller ikke. Prøv disse enkle trinnene:

Trinn 1: Koble til til en VPN-server på VPN-appen din

Steg 2: En penn Kodi på enheten din

sjekke om-vpn-er-Arbeider-Steg-2

Trinn 3: Klikk på innstillinger ikon

sjekke om-vpn-er-Arbeider-Steg-3

Trinn 4: Å velge Systeminformasjon

sjekke om-vpn-er-Arbeider-Steg-4

Trinn 5: Du kan nå se på IP-adresser din endret

sjekke om-vpn-er-Arbeider-Steg-5

Hvorfor trenger du VPN for Kodi?

Ja! Du trenger veldig VPN mens du strømmer på Kodi. Det er mange grunner til jeg vil diskutere om kort tid, men de som er identitetsbeskyttelse.

Hennes er de tre grunnene til du trenger en VPN med Kodi:

identitetsbeskyttelseIdentitetsbeskyttelse

Internett-leverandøren din kjenner din virkelige IP-adresse. Hvis du ser gratis innhold på Kodi, vil internettleverandøren enten sende internett-internett eller sende deg varsler om copyright på copyright.

For å lese alt dette, vil en VPN kryptere internettrafikken din eller hva du enn streamer på Kodi. Internettleverandøren din vil ikke motta strømmen gratis innholdet siden det hele er kryptet nå.

brannmurOmgå Geo-Restriction

Noen av Live TV-tillegg som cCloud TV og andre kan gratis streame 100+ kanaler fra hele verden. Selv om de er gratis, kan du se på alle disse kanalene med mindre du har en VPN.

For eksempel, hvis du er i USA og vil se en spansk TV-kanal, vil du sannsynligvis ende opp med en feil, ‘sjekk loggen for mer informasjon.’

Menn hvis du kobler deg til en spansk VPN-server og ser på den samme TV-kanalen, vil strømmen være perfekt.

malware-BeskyttelseVær trygg mot skadelig programvare

Som jeg har sagt mange ganger, er Kodi åpen programvare. Dette betyr at ingen kan lage et tillegg og et virus på datamaskinen din.

Siden det er mange tilleggsprogrammer som motsier seg hver dag, er det umulig å si hva som er tydelig fra skadelig programvare. Du får nettadressen og laster den ned.

Dette gjør enheten din sårbar for hacking. En VPN forhindrer hackere jeg kan gå inn på enheten din eller stjele viktige personopplysninger.

For mer informasjon, kan du alltid lese vår guide om grunnleggende behov jeg VPN for Kodi.

En VPN er som nyttig i Windows, Mac, iOS og Android som det er nyttig for FireStick. Du kan også se vår beste VPN for Amazon FireStick-liste for å sikre deg Fire TV mens du streamer.

ofte stilte spørsmål

Kan jeg bruke og gratis Kodi VPN?

Jeg vil bare foreslå at du bare bruker den gratis VPN-en for Kodi som ikke logger inn dataene dine. Du må også sjekke om de har en datakapgrense, for hvis de gjør det, vil det snart slutte på grunn av strømming.

Trenger jeg en VPN hjemme?

Enten du er hjemme eller offentliggjort, trenger du en VPN for å streame med Kodi for å sikre dine personlige data. Siden vi alle sitter hjemme, er det nødvendig å bruke en VPN eller noen gang før.

Har Kodi VPN?

Kodi har ikke en offisiell VPN-app. Derfor er det viktig å installere den beste VPN-en for Kodi mens du streamer.

Viktige takeaways

Kodi kan streame alt gratis innhold som du kan finne på internett i dag. Den streamer filmer, TV-serier, Live TV og sport.

Det er faktisk den beste måten å gi deg glipp av premiumkabelleverandørene og bytte til Kodi. Menn for å skjule din online aktivitet fra internettleverandøren din, må du bruke en VPN.

Denne guiden lister ned og gaffeltruck den beste VPN-en for Kodi som holder din online aktivitet skjult slik at du kan prøve å streame alt gratis innhold.

La meg minne deg på vår toppanbefaling bruker PureVPN. Til tross for at du har et Kodi VPN-tillegg, har hun sterk kryptering som skjuler din online trafikk eller hva du strømmer på Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map