7 grunner til at du trenger en VPN med Kodi

Gjør-i-NOD-VPN-for-KODI

Mange ganger har jeg blitt stilt og spørsmål: “Trenger jeg VPN for Kodi”? Og svaret var alltid ‘Ja’, du bør bruke en VPN når du streamer på Kodi.


Det betyr rett og slett ikke ved Kodi ikke kjører uten VPN. Det betyr bare på mye avhenger av hva du streamer.

For eksempel, 70% av Kodi-brukere streamer gratis innhold som ellers er tilgjengelige for mye penger.

Menn siden har gratis innhold som kan få deg i problemer, og de kan bruke den beste VPN-en for Kodi og vellykket tale for å skjule din online aktivitet for internettleverandører og bilder.

For å huske det, har jeg diskutert 7 gode grunner til du trenger og VPN med Kodi.

Hva er en VPN?

En VPN (virtuelt privat nettverk) er et online personvernverk eller programvare som holder alle dine datakrypteringer i en tunnel som strømmer gjennom internett.

Når du har koblet til VPN, fortell alle data om din anonyme for ISP-er, hackere, regjeringer og alle utenforstående.

Alt starter med IP-adresser din. En VPN skjuler IP-adresser din fullstendige og tildeler deg og IP-adresse fra en av serverne.

Om gangen er det tusenvis av brukerne som bruker samme IP-en. Så det er umulig å spore hva du gjør på nettet, noe som teknisk sett gjør det umulig å hacke.

7 grunner til at du trenger en VPN for Kodi

Årsak nr. 1 holder din streaming privat

anonym-streamingSom jeg sa tidligere, hjelper Kodi deg med å streame gratis filmer, TV-show, Live TV og Live Sports med tredjeparter addons som er opprettet av uavhengige utviklere.

Hvis du ser noe gratis innhold, hva tror du på internettleverandøren din vil gjøre? Det vil selvfølgelig sende deg advarselsbrev.

For å holde Kodi-strømmen privat, trenger du en VPN. Når du installerte en VPN og den valgte bruker Kodi, vil strømmen være akkurat som den ble strømmet før, menn bare privat denne gangen.

Årsak nr. 2 Vær anonym når det gjelder hva du gjør online

anonym-onlineHvis du strømmer gratis på Kodi, gjør du det med fullstendig anonymitet. Hvis du surfer på Internett, kan du gjøre det med fullstendig privatliv.

Kort sagt, hvorfor skulle noen vite hva du gjør over internett? Det er riktig! Ta kontroll over ditt personvern på nettet og forbli helt anonymt over internett.

Enten det er mobil-, datamaskin- eller spillkonsoller, har VPN deg dekket. Surfshark VPN har apper for alle enheter og plattformer.

Årsak nr. 3 Fjern blokkering av Kodi Addons for Live TV

oppheve blokkering-addonsDet er Kodi-tillegg som streamer film og TV-serier, og så er det Live TV og tillegg som streamer Live TV-kanaler fra hele verden.

Selv om disse kanalene er gratis å se på, er de geobegrensede. For eksempel, hvis du vil ha tilgang til kanaler fra Spania og du vil være deg i USA, vil du ikke kunne streame.

Du trenger en VPN for det. Ved å koble til en spansk server vil du få tilgang til å se den kanalen. Det samme gjelder for alle landskanaler du ønsker å streame.

Årsak 4 Gled deg over bedre strømningshastighet

rask hastighetDet er vanlig kunnskap nå på VPN-er bremser internetthastigheten din. Men hvorfor sier jeg vil ha det hjelper i rask strømming?

Vel, faktum er når du streamer gratis innhold, smeller ISP-en din hastighet, slik at du kan få problemer med bufring.

Menn hvis du bruker en VPN, kan du skjule internettaktiviteten din fra internettleverandøren. De vil ikke vite om du ser på noe innhold, om det er gratis eller ikke.

Hvis du ikke vet hva du ser på, vil jeg ikke være i stand til å gi deg hastighet.

Årsak 5 Beskyttelse mot skadelig programvare

Beskyttelse-fra-malwareSiden du ser så dypt i å installere tredjeparter tillegg, glemmer du nesten når det er en sannsynlig malware eller virus du kan installere med disse tilleggene.

Når denne skadelige programvaren kommer i ditt system, vil all informasjon bli kompromittert.

Den beste måten å beskrive mot skadelig programvare kan få et VPN. En VPN tillater ikke at skadelig programvare kommer inn i ditt system, enten det er jeg i form av tillegg.

Årsak # 6 Beskyttelse mot hackere

Beskyttelse-fra-hackereHver gang du installerer og tredjeepartsapp, blir systemet ditt sårbart for hacking. Det første våpenet for en hacker kan komme inn i systemet eller enheten din til å lokke deg til å klikke eller laste ned feilaktige ting.

Når det har blitt brukt i systemet ditt, blir dataene dine kompromittert, og det samme er din personlige informasjon, bankinformasjon og mer.

For å forhindre hackere, trenger du en VPN igjen. En VPN vil opprette en brannmur som vil være umulig å trenge gjennom deg selv for en dyktig hacker.

Årsak 7 Unngå juridiske merknader

Unngå-rettslige-MeldingerHvis du bruker Kodi med den offisielle Kodi-tilleggene, bør du ikke bekymre deg om juridiske problemer. Imidlertid kan Kodi-brukere som bruker tredjeparter Kodi-tillegg, få juridiske problemer.

De fleste av tredjeparter-Kodi-tilleggene tilbyr gratis innhold som selgere er tilgjengelige for en kostnad, og det er grunnen til å bruke dem som en stor risiko.

Tallrike Kodi-brukere i USA har blitt arrestert mens noen har fått juridiske merknader. For å få noe nytt av det, bare få en VPN og være ferdig med det.

Er det forsøkt å bruke en gratis VPN med Kodi?

Gratis VPN-er er overalt. Alle hevder å ha den beste sikkerhet og hevder å motstå blokkeringer av hvert tillegg, men det er ikke sant.

Problemet med gratis VPN-er, lederlogger og selger data spiser til det tredje skillet for utveksling av penger.

Når du bruker Kodi og valgte å fjerne blokkering av begrenset innhold, trenger du en gratis VPN for Kodi som har avanserte sikkerhetsfunksjoner og ikke lagrer loggen din..

Det anbefales å bruke en VPN som en dekker alle sikkerhets- og streamingbehov. Selv noen av de gratis VPN-leverandørene som er tilgjengelige, som faktisk er VPN-leverandører, som har en gratis plan med begrensede funksjoner.

Andre gratis VPN-leverandører er ikke tilgjengelig for noe pris. De leder logger, har IP-adresse og DNS-lekkasjeproblemer, og de har ikke tilgang til det begrensede innholdet.

De kan også senke mediaspilleren eller TV-boksen, slik at du blir frustrert. Du kan ikke bruke Kodi med gratis VPN-tilleggsinstallasjon på det, og du vil alltid bruke det i bakgrunnen.

Det kan også hende når du har problemer med mediespilleren din, da kan det begynne å henge eller krasje.

Viktige takeaways

Det er et organisk behov for et VPN som det aldri har vært før. Cybersecurity-forbrytelser har brukt i ekstraordinær grad, og det er derfor å ha din online identitet blitt viktig.

Å bruke Kodi eller streame innholdet blir brukt som ikke VPN, men hvis du ikke vil være angitt online og for å holde IP-adresser om skjult, trenger du og VPN.

En VPN-holder Internett-trafikk skjult i en kryptertunnel, og den forblir beskrevet mot øynene til internettleverandører, hackere og regjeringer.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map