7 okända fakta om Khabib Nurmagomedov som ingen vet

Khabib Nurmagomedov trots att han var en mästare och ett stort namn på branschen har inte varit särskilt välkänt av många människor runt om i världen jämfört med Conor McGregor. Men sedan kampen mot McGregor vs Khabib tillkännagavs förra månaden, har människor börjat söka mer om Khabib Nurmagomedov för att se vem örnen egentligen är. Detta har ökat många fans för att söka efter billigaste betalningsalternativ.


Vi tog oss friheten att informera er om några av de mest intressanta fakta om Khabib Nurmagomedov.

1. Grovt barndom

ROUGH-BARNDOM --- Khabib-far

Khabib Nurmagomedov är född och uppvuxen i de extremt tuffa och hårda omgivningarna både geografiskt och politiskt. Han föddes i de kalla och grova bergen i Dagestan, en plats nära Ryssland, som har varit offer för terrorism och fattigdom.GROV BARNDOM

Fadern Khabib Nurmagomedov var själv en Sambo-mästare, kampsporter och fristilbrottare. Han hade sitt eget gym och träningsanläggning där han tränade Khabib själv.

2. Han är en väl dekorerad idrottsman

Khabib har inte bara åstadkommit UFC-åttakanten utan han har också erövrat dessa saker:

 1. Var en två gånger guldmedaljist vid sambo-världen.
 2. Två gånger en guldmedaljist i ryska nationella Sambo-mästerskap.
 3. Vann två No-Gi Grappling-turneringar i Nordamerika
 4. Vinnare av armén hand-till-hand europamästerskap
 5. European Pankration Champion

Khabib har en historia av att segra i varje sport som han har deltagit i och det är det som gör honom till en riktig krigare.

3. Blev pappa på dagen för sin kamp UFC 219

BLEV-FAR

Natten på UFC 219 var inte bara ett avgörande ögonblick i hans UFC-karriär utan också i hans personliga liv. På UFC 219 åstadkom han ett stort språng i sin karriär genom att besegra Barboza och på samma natt blev han far bara några timmar före sin match.

Ironiskt var att se honom bete sig så slumpmässigt när han frågades om sina känslor och om han ångrar att han inte var där med är familj, till vilken han fick ett kallt svar.

4. Förlorade aldrig en enda omgång

NEVER-LOST-A-ROUND

ja! Det är sant att Khabib Nurmagomedov inte bara har vunnit varje slagbit, han har heller aldrig tappat en enda omgång. Det är vad som skiljer honom från andra kämpar och det är därför som hans vinnarseg för 26-0 är så speciell.

Detta är ett spännande faktum som Conor McGregor bör hålla i beaktande eftersom Khabib är en beslutsam kämpe som inte låter någonting stoppa honom.

5. Han är en av de mest populära idrottare i Ryssland

Sharapova-insta

Du kanske kommer ihåg tiden då Khabib berömde sitt hemland till irländarna (McGregor) i eftermatchet vid UFC 205 efter kampssamtalet och sade “Irländska 6 miljoner, Ryssland 1250 miljoner”. Khabib uttalade inte ett faktum för en geografi klass men han berättade snarare om antalet människor som ligger bakom honom.

khabib-insta

Khabib är en nationell hjälte i denna sport för det ryska folket och var han än går är ryssarna där för att stödja honom. Ett annat bra namn som dyker upp i vårt sinne när vi tänker på en världsberömd rysk idrottsman är Maria Sharapova, som är en tennisstjärna och mästare i många stadier. Antalet fans av Khabib Nurmagomedov har lämnat långt efter även hennes popularitet på sociala medier. Vi kan säga att Khabib Nurmagomedov för närvarande är den mest populära idrottsman i Ryssland.

6. Har mött endast två topplinjer motståndare Barbosa och RDA

Inför-Only-TVÅ-top-idrottare-2

En sak att lägga märke till när han analyserade karriären för Khabib Nurmagomedov i UFC är att han bara har tävlat mot två stora namn under hela sin karriär.

Inför-ONLY-TVÅ-TOP-idrottare - khabibn-Barboza-UFC-219

Edson Barboza på UFC 219 och Rafael dos Anjos är de enda två framstående namnen på listan över Khabibs konkurrenter som kan kallas tuffa motståndare. Conor McGregor kommer dock att vara något alldeles ovanför dessa kämpar. Conor McGregor är en tyrann som har sin egen unika kampstil. Detta kommer säkert att vara den tuffaste motståndaren för Khabib Nurmagomedov under hela sin karriär.

7. Återvände från skador efter två års paus

NÄSTAN-RETIRED

Khabib älskar denna sport och det syns på hans beslutsamhet inom och utanför ringen. Men en sak som många inte känner till är att Khabib hade varit borta från UFC i två år; April 2014 till april 2016. Den tvååriga pausen som han tog var på grund av den återkommande karriärhotande skador som han led av under träning.

Enligt källorna gick han nästan upp och beslutade att gå i pension från UFC men hans far är anledningen till att han återvände till åttkanten.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map