7 skäl till varför du behöver ett VPN med Kodi

gör-i-behov-vpn-for-kodi

Många gånger har jag ställts en fråga ‘Behöver jag VPN för Kodi’? Och mitt svar är alltid “Ja”, du bör använda ett VPN när du strömmar på Kodi.


Det betyder helt enkelt inte att Kodi inte körs utan VPN. Det betyder bara att mycket beror på vad du strömmar.

Till exempel, 70% av Kodi-användare strömmar gratis innehåll som annars är tillgängliga för mycket pengar.

Men eftersom att titta på gratis innehåll kan få dig i problem är att använda det bästa VPN för Kodi ett bevisat sätt att dölja din online-aktivitet från Internetleverantörer och regeringar.

För att hålla det i åtanke har jag diskuterat sju goda skäl till varför du behöver ett VPN med Kodi.

Vad är ett VPN?

Ett VPN (Virtual Private Network) är ett online-sekretessverktyg eller programvara som håller alla dina data krypterade i en tunnel som flyter via internet.

När du är ansluten till ett VPN förblir alla dina data anonyma för ISP: er, hackare, regering och alla utomstående.

Allt börjar med din IP-adress. En VPN döljer helt din IP-adress och tilldelar dig en IP-adress från en av dess servrar.

Samtidigt finns det tusentals användare som använder samma IP. Så det är omöjligt att spåra vad du gör online, vilket tekniskt gör det omöjligt att hacka.

7 skäl till varför du behöver ett VPN för Kodi

Anledning nr 1 håller din strömning privat

anonym-streamingSom jag sa tidigare, hjälper Kodi dig att strömma gratis filmer, TV-program, Live TV och Live Sports med add-on från tredje part som skapas av oberoende utvecklare.

Om du tittar på något gratis innehåll, vad tror du att din Internetleverantör kommer att göra? Det kommer naturligtvis att skicka dig varningsbrev.

För att hålla din Kodi-strömning privat behöver du ett VPN. När du installerar ett VPN och sedan använder Kodi, kommer det att strömma precis som det strömmde tidigare, men bara privat den här gången.

Anledning # 2 Var anonym på vad du än gör online

anonym-nätetOm du strömmar gratis på Kodi, gör det med fullständig anonymitet. Om du surfar på internet gör du det med fullständig sekretess.

Kort sagt, varför skulle någon veta vad du gör på internet? Det är rätt! Ta kontroll över din integritet online och förbli helt anonym över internet.

Oavsett om det är din mobil-, dator- eller spelkonsol, har VPN dig täckt. Surfshark VPN har appar för alla enheter och plattformar.

Anledning # 3 Avblockera Live TV Kodi Addons

avblockera-addonsDet finns Kodi-tillägg som strömmar filmer och TV-program, och sedan finns det Live TV-tillägg som strömmar live-TV-kanaler från hela världen.

Även om dessa kanaler är gratis att visa är de geo-begränsade. Om du till exempel vill komma åt kanaler från Spanien och du är belägen i USA kommer du inte att kunna strömma.

Du behöver ett VPN för det. Genom att ansluta till en Spanien-server får du då åtkomst till att se den kanalen. Detsamma gäller för varje landskanal du vill streama.

Anledning # 4 Njut av bättre strömningshastighet

snabb hastighetDet är vanligt nu att VPN saktar ner din internethastighet. Men varför säger jag att det hjälper till i snabbströmning?

Det faktum är att när du strömmar gratis innehåll, din internetleverantör gas din hastighet så att du kan möta buffrande problem.

Men om du använder ett VPN kan du dölja din internetaktivitet från din internetleverantör. De skulle inte veta om du tittar på något innehåll, om det är gratis eller inte.

Om de inte vet vad du tittar på kommer de inte att kunna strypa din hastighet.

Anledning # 5 Skydd mot skadlig programvara

skydd-from-malwareEftersom du är så djup på att installera tredjepartstillägg glömmer du nästan att det finns en trolig skadlig programvara eller ett virus som du kan installera med dessa tillägg.

När den här skadliga programvaran kommer in i ditt system kommer all information att äventyras.

Det bästa sättet att skydda mot skadlig kod är att få ett VPN. En VPN tillåter inte att någon skadlig programvara kommer in i ditt system, vare sig det är i form av ett tillägg.

Anledning # 6 Skydd mot hackare

skydd-from-hackersNär du installerar en tredjepartsapp blir ditt system sårbart för hacking. Det första vapnet för alla hackare är att komma in i ditt system eller enhet genom att lura dig att klicka eller ladda ner misstänkta saker.

När det har tagit tag i ditt system komprometteras dina data, och det är din personliga information, bankinformation och mer.

För att förhindra hackare behöver du också ett VPN igen. En VPN skapar en brandvägg som är omöjlig att penetrera även för en skicklig hackare.

Anledning # 7 Undvik juridiska meddelanden

Undvik-juridiska-meddelandenOm du använder Kodi med dess officiella Kodi-tillägg, bör du inte oroa dig för de juridiska frågorna. Kodi-användare som använder tredjeparts-Kodi-tillägg kan dock få juridiska problem.

De flesta av Kodi-tillägg från tredje part tillhandahåller gratis innehåll som annars är tillgängligt för en kostnad, varför det är en betydande risk att använda dem.

Många Kodi-användare i USA har arresterats medan vissa har fått juridiska meddelanden. För att undvika något av det, bara få ett VPN och gör det med det.

Är det säkert att använda ett gratis VPN med Kodi?

Gratis VPN finns överallt. Alla påstår sig ha den bästa säkerheten och hävdar att de blockerar varje tillägg, men det är inte sant.

Problemet med gratis VPN är att de håller loggar och säljer dina data till tredje parter för utbyte av pengar.

När du använder Kodi och försöker avblockera begränsat innehåll behöver du ett gratis VPN för Kodi som har avancerade säkerhetsfunktioner och inte lagrar dina loggar.

Det rekommenderas att du använder ett VPN som täcker alla dina säkerhets- och strömningsbehov. Även några av de tillgängliga gratis VPN-leverantörerna är faktiskt betalade VPN-leverantörer, med en gratis plan med begränsade funktioner.

Andra gratis VPN-leverantörer är inte tillförlitliga till varje pris. De håller loggar, har IP-adress och DNS-läckageproblem, och de har inte åtkomst till det begränsade innehållet.

De kan också sakta ner din mediaspelare eller TV-låda, vilket gör dig frustrerad. Du kan inte heller använda Kodi med ett gratis VPN-tillägg installerat på det, och du kommer alltid att behöva köra det i bakgrunden.

Du kan också få problem med din mediaspelare eftersom det kan börja släppa eller krascha.

Key Takeaways

Det finns ett växande behov av ett VPN som det aldrig har varit tidigare. Cyber-säkerhetsbrott har ökat i extraordinär utsträckning, varför det är viktigt att behålla din onlineidentitet.

Att använda Kodi eller streama dess innehåll kräver vanligtvis inte ett VPN, men om du vill hålla dig skyddad online och för att hålla din IP-adress dold, skulle du behöva en VPN.

En VPN håller din internettrafik dold i en krypterad tunnel och den förblir skyddad från ISP: s, hackare och regeringens ögon.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map