7 Ukjente fakta om Khabib Nurmagomedov som ingen veter

Til tross for at han var en mester og et stort navn på bransjen, har Khabib Nurmagomedov ikke blitt kjent fra mange mennesker rundt om i verden, lik Conor McGregor. Siden kampen mot McGregor vs Khabib ble kunnet i den første måneden, har folk begynt å søke mer om Khabib Nurmagomedov for å se hvem Eagle egentlig er. Dette har fått mange fans for å søke etter det faktiske billigste alternativet for betaling per visning.


Vi tok oss friheten til å gi deg beskjed om noen av de mest interessante fakta om Khabib Nurmagomedov.

1. Grovt barndom

GROVT-OPPVEKST --- Khabib-far

Khabib Nurmagomedov er født og oppvokst i de ekstreme tøffe og tøffe omgivelser både geografisk og politisk. Han ble født i de kalde og røffe fjellene i Dagestan, et sted i nærheten av Russland, som har vært et tilbud om terrorisme og fattigdom.ROUGH-Oppvekst

Faren Khabib Nurmagomedov var selv Sambo-mester, kampsport og freestyle-bryter. Han hadde eget treningsstudio og treningsanlegg der han trente Khabib selv.

2. Han er en godt dekorert friidrettsutøver

Khabib har ikke oppnådd UFC-åttekanten, men han har også erobret disse tingene:

 1. Vært to ganger gullmedaljer ved verdensmesterskapet i sambo.
 2. To ganger en gullmedaljevinner i russiske nasjonale Sambo-mesterskap.
 3. Vant til No-Gi Grappling-turneringer i Nord-Amerika
 4. Vinner av Hærens hånd-til-europamesterskap
 5. European Pankration Champion

Khabib har en historie om å seire i hver idrett han har deltatt i, og det er det som gjør ham til en ekte kriger.

3. Ble far på dagen da han kjempet UFC 219

BLE-FAR

Natten til UFC 219 var ikke bare et avgjørende øyeblikk i hans UFC-karriere, men også i hans personlige liv. På UFC 219 oppnådde han et stort sprang i karrierer ved å beseire Barboza, og samme natt ble han langt noen timer før kampen hans.

Ironisk var å se ham utføre seg så tilfeldig når han ble spurt om seriene sin, og om han angrer på at han ikke var med, er familie, som han hadde kald respons på.

4. Har aldri tapt en eneste runde

Aldri-LOST-A-ROUND

Ja! Det er sant ved Khabib Nurmagomedov, som ikke har noen eneste kamp, ​​han har heller aldri tapt en eneste runde. Det er det som skiller ham fra andre jagerfly, og dette er grunnen til at hans vinnerserie på 26-0 er så spesiell.

Dette er et spennende faktum hos Conor McGregor som holder i betraktning fordi Khabib er en målbevisst fighter som ikke lar noe stoppe ham.

5. Han er en av de mest populære utøverne i Russland

Sharapova-INSTA

Du husker kanskje ganger da Khabib berømmet hjem til Irene (McGregor) i etter kamp på UFC 205 etter kamp og sa “Irsk 6 millioner, Russland 1250 millioner”. Khabib oppga ikke et faktum for en geografiklasse, men han fortalte heller ikke antallet mennesker som står bak ham.

khabib-INSTA

Khabib er en nasjonal helt i denne sporten for det russiske folket, og uansett hvor han går, er russerne der for å støtte ham. Et annet flott navn som en dukker opp i tankene med når vi har tenker på en verdenskjent russisk friidrettsutøver er Maria Sharapova, som er en tennisstjerne og mester i mange stadier. Antallet fans av Khabib Nurmagomedov har etterlatt seg til og med hennes popularitet i sosiale medier. Vi kan si på Khabib Nurmagomedov for alltid er den mest populære utøveren i Russland.

6. Har møtt bare til topplinjeremotstandere Barbosa og RDA

Konfrontert med bare-to-TOP-UTØVERE-2

En ting å legge til merke til menn han analyserte karrierer til Khabib Nurmagomedov i UFC, han har bare konkurrert mot å lagre navn i hele sin karriere.

Konfrontert-KUN-TO-TOP-UTØVERE - khabibn-Barboza-ufc-219

Edson Barboza på UFC 219 og Rafael dos Anjos er den eneste til å fremheve navnene på lytt over Khabibs-konkurrenter som kan kalles tøffe motstandere. Conor McGregor vil være noe helt for de krigerne. Conor McGregor er en tyrann som har sin egen unike kampstil. Dette vil sikkert være den tøffeste motstanderen for Khabib Nurmagomedov i hele sin karriere.

7. Kom tilbake fra skader etter til års pause

Nesten-pensjonert

Khabib elsker denne sporten, og det er synlig av hans besluttsomhet i og utenfor ringen. En ting som mange her ikke er klar over, er ved Khabib hadde vært borte fra UFC i til år; April 2014 til april 2016. Den til år lange pauser som han tok var på grunn av de tilbakevendende karriere truende skader som han pådro seg under trening.

Ifølge kildene ga han på en tid nesten opp og bestemte seg for å trekke seg fra UFC, menn faren er grunn til å komme tilbake til åttekanten.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map