Bästa gratis VPN för FireStick som verkligen fungerar 2020

free-vpn-firestick-kodi


Online-streaming har blivit roligt och bekvämt med Amazon FireStick och FireTV-enheter. De gör att du kan titta på vad du vill via många kanaler och appar som finns tillgängliga i deras bibliotek. Till skillnad från konkurrenterna fungerar FireStick snabbare och har ett användarvänligt gränssnitt.

Dessutom kan du installera Kodi på FireStick, som är den bästa tillgängliga mediaspelaren online just nu. Kodi har fantastiska tillägg som gör det möjligt för användare att titta på filmer, TV-program, live-sport och vad inte. Att kombinera Kodi och FireStick kommer säkert att förbättra din onlineupplevelse för strömning och ge dig mer tillgång till innehåll.

Problemet är dock att innehåll tillgängligt via FireStick och på vissa Kodi-tillägg är begränsat i många delar av världen. Tillståndsmyndigheterna och distributörerna av innehåll sätter dessa begränsningar, som censureras av binge-watchers. Dessa begränsningar kan kringgås med hjälp av ett VPN för Kodi på FireStick.

En VPN ger användarna fullständig anonymitet via webben och ger dem tillgång till vad de vill. Inte bara det, utan det skyddar också dem från att spionera ögon och hjälper till att kringgå ISP-gasspjäll.

Väsentliga funktioner i det bästa gratis VPN för FireStick

När användare väljer ett VPN för FireStick, har användare två alternativ; gratis VPN eller en premium VPN. Det är ett faktum att premium-VPN-leverantörer som PureVPN och SurfShark har fantastiska funktioner för online-streamare. Men gratis VPN-leverantörer ifrågasätts alltid om deras säkerhetsprotokoll och funktioner.

Jag rekommenderar inte användare att välja ett gratis VPN på grund av det förtroendeunderskott som finns i branschen över deras resultat. Det finns emellertid några gratis VPN för FireStick Kodi som är pålitliga och kan användas för streaming.

En tillförlitlig gratis VPN för Kodi på FireStick bör ha följande funktioner:

 1. Dedikerad FireStick-app
 2. Ingen anmälan eller prenumeration krävs
 3. Stöder stora operativsystem
 4. Bör ha topp säkerhetsfunktioner
 5. Strikt ingen loggar policy

Jag har diskuterat mina topp 5 rekommenderade bästa gratis VPN för FireStick Kodi 2020 nedan, se till att du kolla in dem:

5 Bästa gratis VPN för FireStick

1. Göm.me

hide.me-firestick

Denna Malaysia-baserade VPN-leverantör har många fantastiska funktioner som säker kryptering och ett nätverk på över 1400 servrar över hela världen. Hide.me erbjuder både gratispaket och premiumservicepaket, och var och en av planerna har sina funktioner.

Dess servrar är säkra och ger god bandbredd, vilket gör det möjligt för användare att strömma utan att ha några buffrande problem. Den har en strikt policy för icke-loggar, vilket innebär att den inte håller register över användarnas aktiviteter. Desktopklienten, liksom dess app över andra operativsystem, har ett mycket snyggt och lättanvänt gränssnitt.

Alla funktioner som nämns ovan är anledningen till att jag har listat det först i min rekommendationslista. Du kan enkelt ladda ner och börja använda Hide.me på FireStick utan att behöva registrera dig eller prenumerera på tjänsten.

2. Windscribe

windscribe-firestick

Windscribe är en fantastisk gratis VPN-leverantör som har varit i branschen länge och har fått ett utmärkt rykte. Den ansluts till en säker server från önskad plats med ett enda klick. Den har servrar i mer än 50 länder över hela världen.

Windscribe har ett enkelt gränssnitt, och det kan installeras och användas inom några minuter, eftersom det inte har några komplicerade installationsprocedurer. Det har ett premiumpaket, men du kan använda det gratis; den enda skillnaden är att bandbredden för gratispaketet är begränsad till 10 GB per månad.

Dess påstående om att vara en snabb VPN är giltig eftersom jag personligen har upplevt att den ansluter till servern direkt. Den har en strikt policy för icke-loggar och läcker inte IP eller DNS. Användare kan njuta av Windscribe på flera operativsystem som Windows, Android, iPhone, Linux och Firestick. Windscribe har dessutom krom och Firefox-förlängning.

3. Atom VPN

ATOM-FIRESTICK

AtomVPN är en gratis VPN-tjänst tillgänglig för plattformar som Android och Firestick. Det kräver ingen registrerings- eller registreringsprocess, bara installera appen och skydda ditt nätverk med ett enda klick.

AtomVPN har servrar från hela världen, och det gör det möjligt för användare att kringgå geobegränsade webbplatser och webbplatser som är blockerade av ISP: er.

Appen har ett enkelt gränssnitt, och den är ganska användarvänlig. Det är en av de snabbaste tillgängliga VPN-leverantörerna. Det släpptes år 2015, och sedan dess har det betjänat freebies från hela världen.

4. Opera Free VPN

Det är en av sina sorters tjänster som integreras i en webbläsare och inte har en separat applikation. Opera-webbläsaren har VPN inbäddat i den och den är gratis. Oroa dig inte över hur du installerar Opera VPN på FireStick; installera helt enkelt Opera-webbläsaren och anslut till en VPN-server från listan för att surfa på webben säkert.

Opera VPN för FireStick krypterar trafiken och begränsar Internetleverantören och myndigheterna från att spionera på dig. Opera-webbläsaren kan installeras på Firestick via Amazon app store mycket snabbt och använda sin VPN för att strömma på Firestick genom webbläsaren.

5. X-VPN

xvpn-firestick

X-VPN är en annan gratis VPN för FireStick Kodi, som påstår sig erbjuda säker och snabb service. Utifrån det faktum att det är en gratis VPN kan vi säga att dessa påståenden är något korrekta. Efter att ha genomfört några tester av denna VPN-leverantör är jag nöjd med dess prestanda.

Det har ett massivt nätverk med över 8000 servrar på 50+ platser, och det är kompatibelt med alla större operativsystem som Windows, Mac, iOS, Android, FireOS och Linux.

X-VPN erbjuder också premiumplaner för användare som vill njuta av utökade funktioner och obegränsad service.

3 Anledning att inte välja ett gratis VPN för FireStick

Jag rekommenderar inte människor att använda ett gratis VPN och då och då har jag skrivit om det. Det är inte så jag avundas av dem; det är bara det faktum att de inte är tillförlitliga i vilken utsträckning premium-VPN är. De har svaga krypteringsprotokoll och begränsade funktioner som gör din integritet och skydd sårbar.

1. Osäker och sårbar

Jag skulle aldrig låta någon äventyra min säkerhet och integritet, så varför skulle du göra det??

Dessa gratis VPN-leverantörer har inte avancerade säkerhetsprotokoll som de betalade. Gratis VPN: er har DNS-läckor och svaga protokoll, som lätt kan läcka dina data, din identitet till myndigheterna. Dessa VPN: er håller loggar, vilket är det största hotet mot din online-frihet.

Dessutom har gratis VPN-leverantörer varit föremål för många kontroverser som inspelade användardata och sedan säljer dem till myndigheter och organisationer. Det här är något som bryter användarens förtroende, och jag skulle aldrig välja en sådan tjänsteleverantör.

2. Små servernätverk

En annan anledning till att jag inte rekommenderar dessa gratis VPN-skivor som hide.me eller Hideman är antalet servrar de har. För mig är det alltid en pluspunkt att ha fler sändare, och det är vad jag säger människor att leta efter när de väljer VPN.

Dessa gratis VPN har bara 20 till 30 servrar över hela världen; andra betalda VPN-servrar har mer än 1000 servrar jämfört med dem. Det är en av de många anledningarna till att de behöver ett prenumeration.

3. Låg hastighet

När det gäller streaming, om du är någon som kan kompromissa med strömningshastigheten, var då min gäst och prova något av nedan nämnda gratis VPN för Amazon Fire TV Stick.

Du kommer inte att ha den fantastiska upplevelsen som du vill ha eftersom gratis Fire TV VPN-servrar inte har bra hastighetsservrar.

Slutsats

Amazon FireStick är laddad med massor av funktioner och appar som har gjort det populärt bland streamarna. Använd ett VPN för att njuta av alla dess funktioner. En VPN för Kodi på FireStick är en praktisk sak att ha, att hålla sig säker och ånga utan några gränser.

Att ha en gratis VPN är inte alls en dålig sak, men det är fortfarande riskabelt. Det är mer som att föra en pelletspistol i krig snarare än en maskinpistol. En premium-VPN har idiotsäker säkerhets- och avblockeringsfunktioner, varför många användare väljer dem.

VPN-leverantörerna som jag nämnde i den här guiden erbjuder också premiumpaket, varför deras säkerhet är tillförlitlig. Deras gratispaket har begränsad bandbredd och funktioner men trots detta är de bättre än andra gratis VPN för Kodi på FireStick.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map