Kodi är en av sitt slag online-strömningsprogramvara som har förändrat online-streaming. Det har funnits länge nu och det har fått ett mycket stort rykte på grund av dess fantastiska funktioner. Kodi har förbättrats med varje versionuppdatering och varje tillägg.

Det råder ingen tvekan om att Kodi är ett av de bästa alternativen för online-streaming eftersom det har mycket att erbjuda. Du kan strömma nästan allt som filmer, TV-program, PPV-evenemang, musik, nyheter, dokumentärer etc. på Kodi. Men det är främst populärt på grund av dess filtillägg som är både premium och gratis.

Premium Kodi-tillägg är de officiella som finns tillgängliga i dess officiella förvar. Medan strömningstillägg är mestadels inofficiella Kodi-tillägg utvecklade av tredjepartsutvecklare. Det finns hundratals Kodi-tillägg tillgängliga i gemenskapen men du kan inte lita på något Kodi-tillägg utan att veta om det. Därför har vi diskuterat några bästa filmtillägg för Kodi i den här guiden.

Hur man tittar på filmer på Kodi

  1. Öppna Kodi och klicka på inställningsikonen
  2. Gå till File Manager och klicka på alternativet Lägg till källa > Ange URL och namn på förvaret som du vill lägga till i din Kodi och klicka på OK.
  3. Gå tillbaka till huvudmenyn och gå till tilläggsmenyn > Klicka på tilläggswebbläsaren (rutaikonen) och välj Installera från Zip-filalternativ > Välj det nyligen tillagda arkivet från listan och öppna dess Zip-fil > En meddelande visas, vänta på det.
  4. Klicka nu på alternativet Installera från förvar och öppna förvaret som du just har installerat i föregående steg > Välj tillägget som du vill installera från listan och tryck på Installera-knappen. Du kommer att meddelas när tillägget är installerat.

När meddelandet visas kan du komma åt tillägget från huvudmenyn.

Topp 5 bästa Kodi-tillägg för filmer

1. Exodus (version 8)

Exodus är ett av de äldsta och mest populära Kodi-tillägg som finns tillgängliga fram till datum. Exodus har regerat Kodi-communityn under en lång tid eftersom det tillhandahöll avancerad service till användarna. Exodus lämnades hängande av sin ursprungliga utvecklare för en god tid sedan och dess uppdateringar slutade komma. Efter det började många gafflar av Exodus komma upp, som har samma gränssnitt men inte alla är lika pålitliga.

Nyligen hörde vi ett nytt nytt att tillägget Exodus Kodi har tagits över av Kodi Bae och dess senaste uppdatering har också släppts. Detta innebär att ett av de bästa Kodi-tillägget för bästa filmtillägg för Kodi krypton har återvänt i spelet. Du kan strömma alla de senaste filmerna och TV-programmen i HD-kvalitet genom tillägget Exodus Kodi.

2. Den magiska draken

The Magic Dragon är en uppdaterad version av Dogs Bollocks Kodi-tillägget, som är känt för att strömma filmer på Kodi. Magic Dragon Kodi-tillägget har segmenterat i olika sektioner som 4K-filmer, People Watching, New Movie-releaser etc. På grund av detta kan användare enkelt hitta den innehållstitel de vill ha.

Magic Dragon Kodi-tillägget finns tillgängligt i Supremacy Kodi-förvaret, som är ett av de mest populära förvaren. Tillägget är litet och installeras enkelt och snabbt. Tillägget går dessutom bättre och snabbare än de flesta andra tillägg också. Jag rekommenderar tillägget Magic Dragon Kodi till användare som vill strömma filmer på Kodi på grund av dess fantastiska prestanda.

3. Yoda

Ordet Yoda kan ringa några klockor för dig om du känner till Star Wars-karaktärerna eller om du är ett fan av den serien. Yoda Kodi-tillägg är känt för att vara ett av de bästa Kodi-tilläggena för filmer på grund av kvaliteten på strömmarna det erbjuder. Detta Kodi-tillägg var tillgängligt via Supremacy Kodi-förvaret, men eftersom förvaret har stängts av, är det nu tillgängligt via Kodil-förvaret.

Tillägget installeras under 2 minuter och det fungerar smidigt utan att ge några fel eller släppa under strömning. En sak som användare behöver veta är dock att många av strömmarna som finns i dess bibliotek är geobegränsade. För att få tillgång till dessa strömmar måste användare välja ett av de bästa VPN för Kodi som kan kringgå begränsningarna och skydda deras integritet.

4. Exodus Redux

Namnet kommer definitivt att få dig att undra om det är samma Exodus Kodi-tillägg men det är det inte. Exodus Redux Kodi-tillägg har nästan alla funktioner som Exodus Kodi hade men dess utvecklare har lagt till många nya saker också. Det har fler kategorier och bättre streaminglänkar med senaste skrotare, varför det är ett av de bästa Kodi-tilläggarna att ha just nu.

Precis som alla andra Kodi-tillägg för filmer har detta också många HD-streaminglänkar men de är geobegränsade. Att använda en Kodi VPN är inte längre ett alternativ utan en nödvändighet om du vill njuta av streaming med Kodi.

5. Tromafilmer

Troma Films är en ny aktör inom Kodi-industrin men jag gillar detta tillägg på grund av det faktum att det har strömmar av god kvalitet och ett aktuellt innehållsbibliotek. Många nya Kodi-tillägg kommer och går eftersom de saknar potential att ge innehåll av god kvalitet till användarna.

Troma Films är ett lovande Kodi-tillägg eftersom det har de senaste skrotarna som ger strömningslänkar i HD-kvalitet med bra hastighet. Detta tillägg är tillgängligt med Butter Fingers Repository.

Senaste filmerna tillgängliga på Kodi

Några av de senaste och de bästa filmerna som för närvarande finns tillgängliga genom de bästa Kodi-tilläggena är:

  1. Aladdin
  2. Snabb & Furious Presents: Hobbs & Shaw
  3. Spider-Man: Far From Home
  4. Once Upon a Time i Hollywood
  5. Lejonkungen
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me