Bästa Kodi-gafflar för april 2020 – de bästa Kodi-alternativen

Gafflar är en exakt kopia av den ursprungliga versionen av applikationen. Gafflar utvecklas genom att använda kodningen för de ursprungliga applikationerna och anpassa dem efter användarens behov. Det är enkelt att skapa gafflar av öppen källkodsprogram och appar.


Kodi är en open source-mediaspelare, varför det finns många gafflar av Kodi tillgängliga. Det bästa med dessa gafflar är de olika plattformarna den kan stödja. Vi har gett en kort inblick i några av de bästa tillgängliga Kodi-gafflarna med avseende på deras plattformar. Vi försökte göra denna guide så omfattande som de bästa kodi-tillägg och bästa Kodi VPN-guide.

SPMC är den bästa Kodi-gaffeln för maj enligt KodiVPN-undersökningen

best-kodi gaffel

Bästa Kodi-gafflar för Windows

Här är några av de bästa Kodi-gafflarna för kodi windows-användare:

1) DVDFab Media Player

Ladda ner DVDFab Media Player Kodi Fork

Det är en välkänd gaffel av Kodi bland de populära gafflarna du kan hitta. Det främsta skälet bakom dess framgång är dess multiplattform. Annat än fönster kan det också användas på plattformar som Android.

bästa kodi gafflar

DVDFab Media Player fick rykte bland de stora Kodi 17.3-gafflarna och Kodi 17.4-gafflarna. Men nu är det bland de populära Kodi 17.6 gafflarna, vilket gör det till ett framträdande namn bland Kodi 17 gafflar.

2) SPMC

Ladda ner SPMC Kodi Fork

Semper Media Center är utan tvekan den mest populära Kodi-gaffeln som finns tillgänglig idag. Med stora funktioner har denna Kodi-gaffel använts globalt och föredrages framför andra gafflar.

Bästa Kodi-gafflar för Windows

SPMC Kodi gaffel har utvecklats av Koying; en tidigare Android-programmerare för Kodi-stiftelsen.

3) Kato Kodi Krypton Fork

Ladda ner Kato Kodi Fork

Kato Kodi Fork är en fantastisk sak att ha för det är både en Kodi 16 och Kodi 17 Fork. Den har ett stort community-stöd tillgängligt online, i fall användaren behöver någon hjälp.

Kato kodi gaffel

4) LibreELEC

Ladda ner LibreELEC för Windows

LibreELEC är en Kodi-gaffel som har utformats på Linux för Windows-användare. Det kräver ett SD-kort för att starta från det som fungerar bra. Dess tillgänglighet liknar Kodi och den kan också läggas till den officiella Kodi-applikationen.

libreelec kodi gaffel

Bästa Kodi-gafflar för Windows 10

5) Xbian

Ladda ner Xbian

Xbian är en Kodi-gaffel som kan installeras på windows och den fungerar bra eftersom den är snabb och förbrukar mindre plats. Det gjordes ursprungligen för Raspberry Pi men det kan också användas på Windows.

Bästa Kodi-gafflar för Windows 10

6) Alienware Alpha

Ladda ner Alienware

Den här Kodi-gaffeln är bland de bästa Kodi-gafflarna eftersom den är en mediabox eller med andra ord en konsol. Det liknar en Kodi Boxes och det kan enkelt installeras på windows.

Bästa Kodi-gafflar för Amazon Fire TV / Fire stick

7) FireMC

Denna gaffel är bland de bästa Kodi-gafflarna eftersom den är mycket föredragen av användare av Kodi 17.3. FireTV Guru utvecklade FireMC och är kompatibel med Amazon Fire TV och Fire Stick.

firemc kodi gaffel

8) STVMC

Ladda ner STVMC Kodi Fork

Denna gaffel är utvecklad av Spinz TV-utvecklaren; ja det populära tillägg som många Kodi-användare känner till. Deras tillägg har varit ett populärt och bland de bästa Kodi-tilläggarna och nu är de här med en Kodi Fork. Och det är ingen tvekan om att denna Kodi-gaffel är bland de bästa Kodi-gafflarna.

STMC kodi gaffel

9) Jesus Box

Ladda ner Jesus Box för FireTV / Fire Stick

Jesus Box är en fantastisk Kodi Fork eftersom den erbjuder en teknisk support på två veckor och erbjuder livstidsuppdateringar. Det är en bra gaffel om du planerar att ersätta Kodi på Fire Stick eller Fire TV.

Jesus Box kodi gaffel

Jesus Box är en perfekt Kodi 17.6-gaffel, vilket ger användare upplevelsen precis som Kodi Krypton 17.6.

10) Terrarium-TV

Ladda ner TerrariumTV

Det finns problem med piratkopiering över Terrarium TV, därför rekommenderas det starkt att använda en Firestick VPN för att hålla sig säker när du använder denna gaffel. Alla strömmande geeks känner till Terrarium Kodi-tillägget, men nu har dess utvecklare gått ett steg framåt och skapat en Kodi Fork. En applikation som uppför sig exakt som Kodi och kan användas för underhållning.

terrarium tv kodi gaffel

Bästa Kodi-gafflar för Android

11) MyGica

Ladda ner MyGica Kodi Fork APK: https://tinyurl.com/y96vwdpj

Denna gaffel är bland de bästa Kodi 17-gafflarna, särskilt Kodi 17.4-gafflar. MyGica Kodi gaffel är byggd för Android-enheter. Den är kompatibel med alla de senaste Android-enheterna och ger en fantastisk upplevelse.

MyGica kodi gaffel

Det är inte vanligtvis lätt att hitta Kodi-gafflar apk, men vi har gjort det åt dig.

12) EBox MC

Ladda ner EBox MC APK

Denna fantastiska nya Kodi-gaffel har 3 GB RAM och 32 GB lagringsutrymme. Denna ruta gör det möjligt för användare att gå utöver sina behov och strömma vad de vill. Det fungerar perfekt med Android-enheter.

EBox MC kodi gaffel

13) Nodi

Nodi är en annan Kodi-gaffel som fungerar bra på Android-enheter men till skillnad från MyGica fungerar den inte på nya versioner. Den är kompatibel med 4,4 Android. Nodi har sin egen katalogväg precis som SPMC.

nodi kodi gaffel

14) Vdub Style MC 17.6 Krypton

Ladda ner VDub Style APK

Denna Kodi-gaffel har tagit rubriker nyligen på grund av dess fantastiska funktionalitet och det är anledningen till att vi sätter in den i de bästa Kodi-gafflarna 2018. Denna gaffel kan avnjutas på Android-enheter. Så ersätt Kodi med detta och njut!

Vdub Style MC 17.6 Krypton kodi gaffel

Bästa Kodi Linux-gafflar

15) OSMC

Ladda ner OSMC Kodi Fork för Linux

OSMC är ett open source-mediecenter som kallar sig “ett mediecenter byggt för folket, av folket”. Det är verkligen en av Kodi Forks för Linux-användare. Linux-användare är uppenbarligen till skillnad från användarna på andra plattformar och de har svårt att strömma sitt favoritinnehåll genom olika appar.

osmc kodi gaffel

16) OpenELEC

Ladda ner OpenELEC Kodi Fork

Det är faktiskt en open source media center-svit som nu är tillgänglig som ett mediacenter själv. Det är programmerat på Linux och det är mycket praktiskt för alla strömmande geeks. Streaming Gurus har hävdat att det är mer innovativt än Kodi VPN och det är för dig att bestämma.

openelec kodi gaffel

Bästa Kodi Open Source-gafflar

17) MrMC

Ladda ner MRMC Kodi Fork

Sedan Amazon tog bort Kodi från deras app-butik tog MrMC sin plats och fick stort rykte. MrMC är en modifierad form av Kodi som är open source och kan användas i alla enheter. Den har ett 10 fot användargränssnitt för TV- och videospelare.

mrmc kodi gaffel

18) CEMC

Ladda ner CEMC

Community Edition Media Center är en open source-gaffel för den berömda Kodi och den kan installeras utanför Kodi utan att tveka. Det kommer inte att finnas några problem eller störningar, vilket garanteras av CEMC-utvecklare.

CEMC kodi gaffel

Bästa Kodi Raspberry Pi-gafflar

19) RasPlex

Ladda ner RasPlex

Rasplex är en prisvärd Kodi-gaffel för att njuta av strömmar och allt på din Raspberry Pi. Det är en modifierad version av Kodi, särskilt för Raspberry Pi-användare.

RASPLEX kodi gaffel

20) OpenPHT

Ladda ner OpenPHT

OpenPHT är inte bara en Kodi-gaffel, utan är också en gaffel med RasPlex. Det är också utformat för RaspberryPi-användare, men det kan också installeras på Windows, Linux och Mac.

OpenPHT kodi gaffel

Bästa Kodi Vender eller enhetsgafflar

21) ZDMC

Ladda ner ZDMC

ZDMC är en Kodi-gaffel utvecklad av Zidoo Device Manufacturer och den har RK3368-chips, som Kodi vanligtvis inte fungerar på. Användare kan använda ZDMC på dessa marker och de kommer inte att möta några problem.

zdmc kodi gaffel

22) WeTek Media Player

Ladda ner WeTek

WeTek är ett utmärkt mediecenter och en Kodi-gaffel som förbättrar användarupplevelsen till en nästa nivå. Användare kan njuta av både WeTek-lådor och programvara, precis som Kodi.

wetek kodi gaffel

Bästa Kodi gamla gafflar som inte fungerar mer

 1. Crystalbuntu
 2. E2BMC
 3. GeeXboX
 4. iConsole
 5. OpenBricks

Kodi Forks Download

 1. Ladda ner DVDFab Media Player Kodi Fork
 2. Ladda ner SPMC Kodi Fork
 3. Ladda ner Kato Kodi Fork
 4. Ladda ner LibreELEC för Windows
 5. Ladda ner Xbian
 6. Ladda ner FireMC Kodi Fork
 7. Ladda ner STVMC Kodi Fork
 8. Ladda ner Jesus Box för FireTV / Fire Stick
 9. Ladda ner TerrariumTV
 10. Ladda ner MyGica Kodi Fork APK
 11. Ladda ner EBox MC APK
 12. Ladda ner Nodi APK
 13. Ladda ner VDub Style APK
 14. Ladda ner OSMC Kodi Fork för Linux
 15. Ladda ner OpenELEC Kodi Fork
 16. Ladda ner MRMC Kodi Fork
 17. Ladda ner CEMC
 18. Ladda ner RasPlex
 19. Ladda ner OpenPHT
 20. Ladda ner ZDMC
 21. Ladda ner WeTek

Sista ord

Vi har diskuterat några av de bästa Kodi-gafflarna för användare som är bland de bästa Kodi-gafflarna 2018. Dessa gafflar är de modifierade formerna av Kodi och de ger bara funktionalitetsupplevelsen som Kodi. Det kan dock finnas vissa justeringar och innovationer, men det kan också vara några fel. Prova och låt oss veta!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map