Kodi är tidigare känd som XMBC, som är en gratis open source-programvara som låter dig installera tillägg från tredje part. Med hjälp av dessa tillägg kan du strömma filmer, sport, TV-program, live sport, spel, musik och annat innehåll på vilken plattform som helst.

Bästa Kodi-lådor är full av funktioner och högteknologiska för att du kan strömma fantastiskt innehåll. Vårt bästa val av Kodi-låda för maj 2023 är Seguro Trongle x4. Läs hela recensionen här.

Exklusiva specialerbjudanden KodiVPN.co 2023
PureVPN

 US $ 10,95 US $ 2,91Per månad

Ta denna affär

surfshark

11,95 US $ 1,99 USDPer månad

Ta denna affär (3 månader gratis)

Ivacy

 9,95 US $ 2,75 USDPer månad

Ta denna affär

Bästa användarvalda KODI-rutan enligt KodiVPN.co Resultatresultat

Ju tidigare du vet den bästa enheten desto bättre

[Klicka för att förstora]
Storlek på JPEG-grafik

Kodi box är en set-top box där Kodi redan är installerad och därför ansluter massor av mediainnehåll. I den här guiden granskar vi de bästa Kodi-rutorna utifrån deras prestanda och popularitet.

 1. Bästa Kodi Android-lådor 
 2. Bästa Kodi Legal Boxar 
 3. Bästa Kodi Live TV-lådor
 4. Bästa Kodi helt lastade lådor
 5. Hur man går förbi Storbritanniens elektroniska säkerhet Kontrollera Kodi olagliga lådor
 6. Bästa Kodi Linux-lådor
 7. Feature Packed Entertainment Boxes

Bästa Android-lådor för Kodi

 1. Xbox
 2. Amazon Fire TV Stick
 3. Amazon Fire TV
 4. Nvidia Shield
 5. Seguro Trongle X4
 6. Emtec GEM Box
 7. Q-Box Amlogic S905
 8. T95X TV-låda
 9. R99 4K av EBox
 10. Buzz tv 3000
 11. Rveal 2
 12. Dolamee D5 TV-låda
 13. TICTID
 14. Maxesla S905X Android TV BOX
 15. Zoomtak TV Box S912
 16. MyGica ATV

Se jämförelsetabellen över Android-rutor.
bästa kodi boxar android linux ios

De mest använda rutorna är Android-rutorna. De finns i alla former och storlekar med fantastiska specifikationer när det gäller processor, video, ljud, lagring och sist inte minst minne. Det finns massor av underhållningslådor med höga till låga priser och du kanske inte vill missa att få den bästa där ute baserat på vår detaljerade bästa Kodi-boxar. När du väl har valt är det lättare att installera kodi på Android med bara några få steg.

Bästa Kodi-lådor Vanliga frågor och svar

Vad betyder Jailbreak på Kodi?

Jailbreak on Kodi betyder att installera Kodi på någon plattform eller enhet som inte direkt stöder den. Kodi kan inte installeras direkt på enheter som Fire Stick, Apple TV, iPad osv.

Därför används jailbreak-metoden för att installera Kodi på dessa enheter. Jailbreak-metoden innebär att Kodi installeras på sådana enheter med hjälp av vissa tredjepartsapplikationer.

Är fulladdade rutor lagliga att använda?

Nej, fulladdade Kodi-rutor är inte lagliga att använda. Många arresteringar har gjorts i Storbritannien och det har funnits många sådana fall globalt där användare som köpte, sålde eller använde de fulladdade Kodi-lådorna måste tvingas till fängelse eller rättsliga konsekvenser.

Många Kodi-användare fick också juridiska meddelanden från DMCA och andra relativa myndigheter. Därför rekommenderas det starkt att använda ett VPN för att hålla sig säker.

Är Android Boxar lagliga att använda?

Ja, Android-rutor är lagliga att använda eftersom apparna som installeras i dem inte används för att strömma piratkopierat innehåll. De appar som installeras i dessa Android-rutor kräver prenumerationsavgifter och innehållet som de erbjuder kan bara strömmas, inte laddas ner. Därför är de lagliga att använda.

Xbox ett

Xbox en för Kodi

Xbox One är en kraftfull spelkonsol som tillverkas av Microsoft.

Det finns en lång lista med modeller i Xbox-serien, men den senaste Xbox One X är den mest kraftfulla konsolen hittills.

Det packar en kraftfull stans med 4K ultra HD-spel, vilket gör att konsolspelare kan uppleva spel 60 FPS.

Dessutom stöder Xbox One nu offiskt kodi så njut av ditt spel och streaming genom att ställa in kodi på xbox one.

Amazon Fire TV Stick

amazon fire tv stick kommer att användas som kodi box

Amazon Fire TV Stick har ett Android-baserat operativsystem med en fyrkärnig processor. Det har fått sitt namn som toppströmmar för Kodi-användare.

Den nya versionen av Fire Stick 2023 har gått som den bästa mediestreamer med en snabbare processor. Men det är en anslag dyrare än dess tidigare modell.

Att använda Kodi Addons på FireStick är en fantastisk upplevelse som du inte har råd att missa!

Amazon Fire TV

amazon fire tv kodi box

Amazon Fire TV har större och större funktioner än Amazon Fire TV Stick men med samma Android-baserade operativsystem.

Det är ett toppval som en bästa Kodi-ruta för att strömma Netflix eller Amazon Prime Instant Video. Den här enheten fungerar smidigt med Fire TV och det tar inte mer än några sekunder att ladda Kodi.

Nvidia Shield

Nvidia sköld kodi box

När det gäller Android set-top box är Nvidia Shield den mest kraftfulla.

Från TV-program till de senaste spelen i stan har denna ruta all den underhållning du kanske tror.

Det är inte förvånande att det blir den bästa Kodi-rutan för Kodi-användare. Nvidia Shield har den senaste Android 6.0 på sin låda.

Seguro Trongle X4

Seguro Trongle X4 kodi box

Seguro Trongle X4 är en annan ruta som har inbäddat Android 6.0 i sin ruta. Om du någonsin behöver en Kodi-ruta för att strömma 4K-videor men inte behöver betala sky-rocketing priser, då är det ett perfekt val.

Det är till synes sällsynt att en anordning har så goda egenskaper och samtidigt ger några begränsningar. För det ändamål som den tjänar gör den den bästa Kodi-boxen runt.

Seguro Trongle X4 Video Review

Seguro Trongle X4 Fullständig recension

Seguro Trongle X4 är kanske partiets billigaste lådor, men det äventyrar inte kvaliteten på videon som den strömmar. Den stöder 4K-videor och kommer med ett trådlöst tangentbord och har en pekskontroll.

Med tanke på dess funktioner har den en 2GHz Quad Core-processor med ARM Cortex-A53 CPU tillsammans med en Penta-Core-processor. Med detta sagt, den högpresterande maskinkonfigurationen ger dig en extremt snabb hastighet, professionell videokvalitet och bästa användarupplevelse.

Det stöder nästan alla ljud- och videoformat så att du inte behöver tynga dig själv genom att först konvertera videoformatet. Bildkvaliteten ger ett intryck närmare verkligheten som verkar ganska imponerande.

Emtec GEM Box

Emtec GEM KODI BOX

Det är ett enkelt val för alla som inte känner till Kodi-lådor med alla sina funktioner och funktioner.

Men den här rutan låter dig inte installera de senaste Kodi-buildarna. Men med Kodi-installationsguiden som anges i den här bästa kodi-guide för guider, kan du komma åt programvarans äldre version.

Q-Box Amlogic S905

Q Box Amlogic S905 på kodi

Q-Box S905 är verkligen en perfekt matchning för Kodi på grund av sin 450 Penta-Core-processor. Denna processor erbjuder en exceptionell 4k-upplösning med 1080p-strömning.

Den körs på en Android OS 5.1 Lollipop med 16 GB intern lagring. Appar och spel kan installeras från Google Play Store och har ett användarvänligt gränssnitt.

  123Movies bästa online-filmwebbplats gratis | Hitta liknande webbplatser som 123 filmer för att se gratis HD-filmer

T95X TV-låda

T95X TV Kodi Box

När du har T95X Andorid behöver du inte oroa dig för de senaste uppdateringarna eftersom det kan få all åtkomst från själva Google Play Store.

Strömma filmer och TV-program med tredjeparts Kodi-tillägg i HD-upplösning. Om du möter några problem finns det alltid ett live support som ger dig hjälp.

R99 4K av EBox

EBOX-R99-3-best-kodi-box

Den fantastiska 4K-lådan levereras med extremt kraftfull hårdvara. Den fantastiska mediaspelaren består av 4 GB RAM, 32 GB ROM, Android 6.0 och allt drivs av Hexa-Core CPU. Enheten skryts ytterligare av Ultra HD 4K-grafik.

Med detta sagt ansluter mediaspelaren med en HDMI-kabel till TV: n och den kan göra allt vad en senaste Android-enhet kan göra, från att titta på filmer till att spela spel och ladda ner applikationer. Det kan göra allt för att hålla dig uppe hela dagen.

Buzz TV 3000

Buzz TV 3000 är en Android-ruta som kan köra över en miljon olika appar, inklusive Kodi.

Buzz TV har Android 6.0 Marshmallow som operativsystem, 2GHz-processor, 2 GB RAM och ett internt minne på 8 GB. Det kan köra videor på 4k, 2k 1080 (60fps) och andra låg-slutupplösningar.

 

Rveal 2

När det gäller att hitta kraftfulla Android-lådor för Kodi är Rveal 2 oöverträffad.

Drivs av en Octa-Core-processor och Android 6.0 Marshmallow, packar Rveal 2 ett slag. Du kan strömma innehåll i ultra-HD med Rveal 2.

Dolamee D5 TV Box

I den långa listan med överkomliga Android-lådor är Dolamee D5 TV-låda en enhet du bör prova. Kodi-lådan har Octa Core Cortex A7 1,5 GHz-processor, 2 GB RAM och 8 GB minne.

Dessutom stöder Dolamee D5 Bluetooth-anslutning och spelar videor i 4K, 2K och HD.

TICTID

TICTID Android-låda är utmärkt för Kodi eftersom den levereras med 2 GB RAM, 16 GB internminne och en 2. GHz Quad Core CPU vid rodret.

Det kan driva många andra Android-appar tillsammans med Kodi. Du kan strömma shower och filmer i olika videokvaliteter, inklusive ultra HD.

Maxesla S905X

Maxesla Android-låda är liknande olika andra streamingboxar eftersom den körs på Quad Core 2.0 Ghz-processor, 2 GB RAM och 16 GB internt minne.

Det kommer att köra Kodi utan problem och gör att användare kan titta på innehåll i UHD 4K.

Zoomtak TV Box S912

Zoomtak TV Box är en av en snäll Android-låda som ger utmärkt prestanda och kör Kodi smidigt.

Hur kraftfull är det?

Med Zoomtak får du Octa Core 2.0GHz-processor, 3 GB RAM, 32 GB ROM och ultra HD-uppspelning.

MyGica ATV

Det finns två varianter av MyGica ATV som du kan ta hand om. En variant finns i Quad Core CPU, medan den andra finns med en Octa-Core-processor.

Valet mellan de två beror på vilken prestanda du vill uppnå.

Men båda kommer att köra Kodi utan avbrott och spela upp videor i 4K-kvalitet.

Jämförelsediagram över bästa Android-lådor

Specifikationer Amazon Fire TV

Amazon Fire TV

Amazon Fire TV Stick

Nvidia Shield TV

Nvidia Shield TV Box

Seguro Trongle X4

Seguro Trongle x4

Emtec GEM Box

Emtec Gem Box

Appar som stöds 1000+ 1000+ 1000+ 1000+ 1000+
Röststöd Alexa Voice Remote Alexa Voice Remote
Minne 2GB 1 GB 3 GB 1 GB 1 GB
Lagring 8Gb 8Gb 16GB 8Gb 16GB
Utbyggbar lagring Upp till 200 GB Upp till 32 GB
Storlek 4,5 x 4,5 x 0,7 tum 3,4 x 1,2 x 0,5 tum 9,6 x 8,4 x 4 tum 5 x 2,0 x 2,99 tum 10,1 x 6,7 x 3,1 tum
processor MediaTek Quad-core upp till 2 Ghz Dual-core @ 2,0 GHz + Dual-core @ 1,6 GHz MediaTek fyrkärnig ARM 1,3 GHz NVIDIA Tegra X1-processor 256-core Maxwell GPU Amlogic S905X Quad Core Media 1,5 GHz Amlogic S805 Quad Core 1,5 GHz
Blåtand Bluetooth 4.1 LE Bluetooth 4.1 LE Bluetooth 4.1 LE Bluetooth 4.1 LE
Outputupplösning stöds 2160p upp till 30fps; 720p och 1080p upp till 60fps 720p och 1080p upp till 60fps 4K, HDR, 60 fps HDMI – True 4K2K Full HD 1080p
TV-kompatibilitet 4K ultra HD-TV med HDMI som kan 2160p vid 24/25/30/50/60 Hz och HDCP 2.2 Tv: n med HDMI som kan 1080p eller 720p vid 60 / 50Hz, inklusive populära HDCP-kompatibla modeller Ansluts enkelt till HDTV: er Ansluts enkelt till HDTV: er Ansluts enkelt till HDTV: er
Innehållsformat stöds Video: H.265, H.264

Audio: AAC-LC, AC3, eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MP3, PCM / Wave, Vorbis, Dolby Atmos (EC3_JOC)

Foto: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video: (H.264 1080p30) (H.265 1080p30)

Audio: AAC-LC, HE-AACv1 (AAC +), HE-AACv2 (eAAC +), AC3 (Dolby Digital), eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MIDI, MP3, PCM / Wave, Vorbis, AMR-NB, AMR-WB

Foto: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video:(H.265 / HEVC Upp till 4K HDR) (VP8, VP9, ​​H.264, MPEG1 / 2 Upp till 4K uppspelning vid 60 FPS) (H.263, MJPEG, MPEG4, WMV9 / VC1 Upp till 1080p uppspelning vid 60 FPS )

Audio: AAC, AAC +, eAAC +, MP3, WAVE, AMR, OGG Vorbis, FLAC, PCM, WMA, WMA-Pro, WMA-Lossless, DD + / DTS, Dolby Atmos och Dolby

Video: (H.264 1080p30) (H.265 1080p30)

Audio: AAC-LC, HE-AACv1 (AAC +), HE-AACv2 (eAAC +), AC3 (Dolby Digital), eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MIDI, MP3, PCM / Wave, Vorbis, AMR-NB, AMR-WB

Foto: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video: AVI, FLV, H.264, M4V, MKV, MOV, MP4, MPEG, WebM, Xvid

Audio:MP3

Foto: BMP, GIF, JPG, PNG

Pris US $ 89.99 US $ 39.99 US $ 199,99 US $ 53,08 US $ 99.99

Bästa juridiska Kodi-lådor

 1. Hallon Pi 3
 2. Roku Ultra 4k
 3. Ebox T8 V
 4. Google Chromecast Ultra
 5. Google Chromecast
 6. Xiaomi Mi

Hallon Pi 3

Raspberry Pi 3 är bästa kodi legal box

För vad det kan se ut är det en liten dator med lysande funktioner attraktiva för Kodi media center.

Kodi-användare kan strömma 1080p-videor enkelt på grund av sin fyrkärniga processor.

Det kan vara möjligt att använda en Ethernet-anslutning när du stöter på buffertproblem i trådlös nätverksanslutning.

Lådan kostar cirka 80 dollar på Amazon marknadsplats och är laglig och säkrare att använda den i Storbritannien. Det finns dock inget boxfall med Pi 3, vilket innebär att du måste hitta ett fall som passar till dess interna krets.

Den kommer inte heller med en fjärrkontroll, men du kan hitta ett sätt att använda Kodi via HDMI CEC-kompatibel TV-fjärrkontroll. För att säga minst är det den bästa Kodi-rutan när det gäller prestanda.

Roku Ultra 4K

roku ultra 4k kodi box

Vad gör Roku Ultra 4K som den bästa Kodi-boxen förutom att vara ett lagligt val för Kodi-användare? Dess fantastiska innehåll, enkel navigering, objektiv sökning efter innehåll och anpassningsalternativ ger det över i strömmande rutor. Endast tillgängligt för 129,99 US $

EBOX T8 V

EBOX T8 V kodi box

EBOX T8 V är den senaste modellen som släpptes av företaget 2016 och är möjligen den snabbaste enheten som den har producerats.

Den körs på den senaste Android och har sin egen Kodi Build installerad. Det förbättrar Kodis användares upplevelse när det gäller att titta på filmer, TV-program och sport.

Det finns en speciell funktion som är dess unika försäljningsförslag och detta inkluderar en anpassad dubbelstartare för nybörjare och experter. Du behöver inte oroa dig om du inte har använt en TV-låda, vår nybörjarguide hjälper dig att lära dig om enheten.

Google Chromecast Ultra

Google Chromecast Ultra kodi box

Om du aldrig vill hänga med juridiska frågor och vill skona dig från alla problem rekommenderar vi att du får en Google Chromecast Ultra för 98 US $ eller mindre.

Det är mer en dongle än en traditionell TV-låda, och det gör det diskret.

Den kan hänga bakom din TV-apparat eller dator och kan ge timmar av underhållning.

Denna lilla och bärbara enhet skildrar Google entusiasm för att utnyttja 4K-streamingmarknaden.

Den här rutan skulle vara bra för Kodi-användare inom en snar framtid. Chromecast kräver TV med en HDMI-port och WiFi-nätverk; Ethernet skulle också göra det.

Chromecast Ultra har en ansluten Ethernet-port som gör den kapabel till 4K-uppspelning av nad HDR-video. Dessa funktioner gör att användarna känner sig mer lyxiga än den tidigare versionen av Chromecast.

Google Chromecast

Föregångaren till Chromecast Ultra; Chromecast har också skapat en hel del hype bland underhållningssjunkarna. Den lilla dongeln har en strömkabel och en adapter. Det kräver WiFi-nätverk och en TV med HDMI-port.

Du kan komma igång i tre enkla steg med denna fantastiska enhet.

Hur man ställer in Chromecast

 1. Börja med att ansluta Chromecast till din HDTV och ström. Besök sedan chromecast.com/setup.
 2. Anslut enkelt Chromecast till ditt WiFi-nätverk i hemmet.
 3. Tryck enkelt på Cast-knappen i en Cast-aktiverad app och välj en video att spela på din TV.

Xiaomi Mi

Xiaomi Mi kodi box

Det skulle vara orättvist att inte nämna Xiomi Mi för sin eleganta och snygga enhet. Den är utrustad med den senaste tekniken för att strömma miljoner underhållningsinnehåll.

Enheten som är laglig i Storbritannien och i de flesta länder har också en 4K-videoupplösning som gör TV-tittande bättre än andra enheter.

Dess funktioner inkluderar fyrkärnig processor, 2 GB DD3-minne och 8 GB onboard-lagring är allt du behöver för att spara ditt favoritinnehåll. Dessutom kommer det till ett billigt pris, dvs. 70 USD eller mindre. Du måste dock installera Kodi innan någonting.

Bästa Kodi-lådor för live-tv

 1. Kukele S912
 2. SkyStream Two
 3. Rveal RT5
 4. Easystone Q Box
 5. Apple TV
 6. EZ-Stream Ti8

Kukele S912

bästa kodi-lådor för live-tv

Denna Kodi-låda har ett tangentbord och en fjärrkontroll som har laddats med många Kodi-tillägg för att strömma TV.

Den har en kraftfull 64-bitars processor med 3 GB RAM, och för att lägga till mer till det har enheten en enkel navigering som gör den användarvänlig.

Mediebiblioteket uppdaterar sig själv och tenderar att öka varje dag. Det är utan tvekan en laglig och den bästa streamingboxen för Kodi du någonsin kommer att hitta på marknaden för det pris det är värt.

SkyStream Two

SkyStream Two kodi box

Möt den snabbaste och kraftfullaste TV-lådan som är en perfekt lösning för höga kabelräkningar. Det är den bästa Kodi-lådan i ljuset av att titta på 4K-videor med kvalitet.

Du kan strömma massor av medieinnehåll inklusive all större strömningstjänst som Netflix, Hulu, etc. och anpassa din strömningsupplevelse med Android.

Det är en laglig Kodi-låda som har revolutionerat hur du tittar på TV. Miljontals filmer, TV-program och spel ger dig obegränsad underhållning. Med SkyStream Two, kommer du aldrig att behöva falla byte för “fullastade” rutor.

Rveal RT5

Rveal RT5 kodi box

När du får Rveal RT5 att titta på TV kommer du aldrig att säga “Det finns ingenting på TV” någonsin igen. Det förvandlar din TV till ett mediebibliotek där du kan se oändligt underhållningsinnehåll.

Föreställ dig om du någonsin ville strömma medieinnehåll antingen live eller på begäran, det är just det här stället.

Företagets mål är att öka värdet för TV-tittare med videokvalitet, enkel navigering och problemfri installation. Herrar, TV: s framtid är här.

Och om du beställer nu med “KodiVPN” -kupongkod får du en exklusiv 10% rabatt på ditt köp!

Easystone Q Box

Easystone Q Box för kodi

Om du behöver ett prisvärt TV-visningsalternativ med 4K ultra-HD-videor, kan Q Box vara dig som det bästa alternativet.

Det kanske inte har en avancerad teknik eftersom lådan är baserad på Lollipop-versionen men det är säkert värt dina pengar.

Den har en Ethernet-port, snabb laddningstid och kommer med ett tangentbord där en musmatta är ansluten.

Lådan har en intern lagring på 16 GB där du aldrig behöver oroa dig för att rinna ut ur utrymmet.

Därför gör det den bästa strömningsrutan för Kodi.

Apple TV

apple tv-låda för kodi

Till vad vi hittills har lärt oss från Apple historia är det fast beslutet att förenkla allt det som möter. Detta uttalande gäller också Apple TV.

Företaget verkar ha befriat TV och låter dig titta på Netflix, HBO, Hulu, ESPN och mycket mer med en app installerad.

Trots att den enda nackdelen med Apple TV som vi kunde hitta är att du måste installera Kodi på Apple TV eftersom programvaran inte är förinstallerad.

Om du känner till Mac har du inga problem med att ladda ner Kodi från apparna. Det är hittills den bästa kodi-rutan om du motverkar ett sätt att installera Kodi-appar.

EZ-Stream Ti8

EZ Stream Ti8 kodi box

EZ-Stream Ti8 är lätt att bära och kan anslutas till vilken TV som helst via sin HDMI-port. Processen att konfigurera enheten är extremt enkel, men att strömma obegränsat innehåll är mycket lättare än installationen.

Du kan strömma vad du vill när du laddar ner appar som Amazon Video, Netflix, HBO, Hulu och mer.

Bästa fullt lastade Kodi-lådor

 1. MXQ Pro
 2. Matricom Android G-Box Q2
 3. Minix Neo U1
 4. Nexsmart D32 Android Kodi TV Box

MXQ Pro

Bästa fullt lastade Kodi-lådor

Det väsentliga elementet i MXQ Pro-boxen är dess Kodi media center förinstallerat. Den levereras med en komplett uppsättning av Kodi-bygg som anses vara olagliga i de flesta länder.

Lådan kostar 32,49 USD, vilket är några dollar mindre än Fire Stick, och för de flesta förvånar Kodi mycket bättre i den här maskinen än på Fire TV Stick.

Matricom Android G-Box Q2

Matricom Android G-Box Q2 kodi

Matricom Android G-Box Q2 är en liten låda men med obegränsad strömning genom Kodi-build och tillägg.

Det ger Ultra HD-upplösningar med 4K-videokvalitet och drivs med Octa-core-processor.

Det skulle spela spel utan frysningar eller glitches som väl skulle tillfredsställa spel fans. Det kan också fungera exceptionellt bra med Amazon Prime Video.

Matricom G-Box Q3

Matricom G-Box Q3 för kodi

Matricom G-Box Q3 är den senaste upplagan introducerad av Matricom-familjen. En låda med ett pekplattatangentbord och en snabb processor.

Den bästa funktionen är dock dess gränssnitt som helt stödjer Amazon Prime.

Lådan levereras med en bakgrundsbelyst fjärrkontroll Mini 2.4GHz där den alltid är redo att strömma allt från internet.

Dessutom har den ett inbyggt tillägg som låter dig strömma filmer massor av gratis medieinnehåll utan satellit eller kabel.

Minix Neo U1

Minix Neo U1 kodi box

Om du planerar att köra Kodi vidare till den här rutan, går den felfritt och snabbt. Det finns många funktioner som du någonsin vill ha i en TV-mediasbox.

Den har en fyrkärnig processor, ett minne på 2 GB DDR3 och intern lagring på 16 GB. Sammantaget har den några utmärkta Wi-Fi-funktioner.

Minix Neo U9

Minix Neo U9 bästa kodi box

Minix Neo U9 är en uppgraderad version av Minix Neo U1 som ger en ultimat hemmabioupplevelse.

Det spelar de mest populära men ännu nyare filformaten som ger dig friheten att strömma allt.

Det ger en kristallklar kvalitetsvideo med 60 bilder per sekund och ger en lugnande effekt.

NEXSMART D32 Android TV Box

NEXSMART D32 Android TV Kodi Box

Den här rutan kan verka liten, men dess prestanda talar högre. Den har den senaste Android tillsammans med fulladdad Kodi-bygg där du lagligt eller olagligt kan strömma medieinnehåll.

Den har en fyrkärnig processor kombinerad med Penta-kärngrafik. Eftersom det är en Android TV-låda kan du spela spel från Google App store.

Hur man går förbi Storbritanniens elektroniska säkerhet Kontrollera Kodi olagliga lådor

Nyligen växande strejker och juridiska hot mot Kodi-utvecklarna och användarna dödar upplevelsen för Kodi-användare. Detta har fått ett nytt ansikte eftersom nu de engelska invånarna spioneras av tjänstemännen och så småningom inför strikt elektronisk säkerhetskontroll av Kodi olagliga lådor.

Därför är chansen att du inte fångas mycket minimal. Det rekommenderade sättet att förbli anonym är genom användning av Kodi VPN. Genom att använda ett VPN får du följande fördelar:

 1. Håller dig anonym när du strömmar från servrar.
 2. Få tillgång till nya utgåvor.
 3. Få åtkomst till geo-blockerat innehåll.

Bästa Kodi Linux-lådor

 1. Mag 254
 2. Pendoo X8 Pro
 3. T96N RK3229
 4. ARNU Box
 5. J95 4K JynxBox

Mag 256

mag-254-kodi-box

Med ökat RAM-minne och effektiv processor gör det en kraftfull set-top box. Det gör en perfekt lösning för strömning av IPTV-Kodi-kanaler.

Det fantastiska med MAG 254 är dess förmåga att stödja 3D-videor. Vilket innebär att du måste uppleva den bästa ljud- och videokvaliteten som du har sett gillar en set-top box.

Pendoo X8 Pro

pendoo x8 pro kodi box

Pendoo X8 TV-låda har den senaste Android, dvs Android 6.0 installerad för att ge sina användare en perfekt upplevelse av sitt gränssnitt. Den har en Octa-core-processor med en dubbel Wi-Fi som gör den till en unik Android-låda.

T96N RK3229

T96N RK3229 Bästa Kodi Box

Det är alltid en bra låda när du kan ha appar och spel installerade på dem. Dessutom får du se filmer i 4K-kvalitet som är att föredra för Linux-användare.

T96N RK3229 har en inbyggd Kodi Krypton version 17 där du kan installera tredjeparts Kodi-tillägg för att se filmer och TV-program utan prenumeration.

ARNU Box

arnu kodi box

ARNU Box utvecklades med tanke på två viktigaste saker, enkel användarvänlighet och senaste teknik.

De flesta Android-rutor som du hittar är komplicerade med irrelevanta funktioner.

ARNU Box försöker göra användarupplevelsen så enkel som möjligt.

Det är en ren Linux-baserad ruta med obegränsade Kodi-tillägg förinstallerade. Du kan bara köpa lådan och vara redo att strömma allt på internet.

JynxBox J95 4K

jynxbox-J95-best-linux-box

Linux-rutan J95 LibreELEC är en mycket elegant och modern Kodi-låda. Mediaspelaren kan rendera 4K Ultra HD-grafik med 2 GB RAM.

Denna fantastiska enhet drivs av Quad-Core Cortex A53 S905-processor och är ett måste ha Linux-baserad enhet.

64-bitars-gadgeten gör det enkelt att installera Kodi i sitt 16 GB flashminne utan prenumeration.

Feature Packed Entertainment Boxes

EBox H96 PRO plus

EBox H96 PRO plus

EBox H96 Pro är ett odjur av en Kodi-låda som kan skryta med kraftfulla funktioner. Du kan strömma i Ultra HD 4k-upplösning, njuta av högprestanda tack vare sin Octa Core 2.0GHz-processor och 3 GB RAM.

EBox M8s Pro

EBox M8s Pro

Bland olika Kodi-lådor är EBox M8s Pro definitivt en att tänka på. Med ekonomiska priser och kraftfulla funktioner erbjuder M8s Pro Ultra HD-strömning, Android 7.1 Nougat och förinstallerade Kodi.

EBox Zennon

EBox Zennon

Zennon är en av de mest prisvärda Kodi-rutorna för att strömma show, filmer, live-tv och diverse annat innehåll.

Du kan njuta av uppspelning i 1080p och 4K Ultra HD, med en anständig prestanda från en Quad Core-processor och 1 GB RAM.

T8 V4

T8 V4 TV Box

T8 V4 är en äldre generation Android-låda som erbjuder betydande prestanda och 16 GB ombordminne. Det erbjuder SATA-anslutning och en elegant design.

EBox Q Android

EBox Q Android

EBox Q Android är en lätt och kompakt Kodi-låda som ger bra prestanda. Du kan njuta av videor i högupplöst och har 16 GB internminne med 2 GB RAM.

EBox Q Lite Android

EBox Q Lite Android

Q Life Android-rutan finns i olika varianter med olika prislappar.

Överst på raden Q Lite har 8 GB minne, 1 GB RAM och har en lätt design.

EBox TV-pinne

EBox TV-pinne

TV Stick är en mångsidig strömningsenhet som erbjuder dubbla operativsystem (Windows 10 & Android 5.1).

Du kan ansluta TV Stick till valfri LED-TV och förvandla den till en smart TV. TV-sticket erbjuder också utmärkt prestanda, så att du kan strömma allt innehåll på Kodi, vilket gör det till en anständig Kodi-låda.

Bästa Kodi-lådor på E-Bay

 1. Arabiska IPTV Box
 2. Evanpo T95Z Plus S912
 3. H96 Pro Plus

Arabiska IPTV Box

Arabiska IPTV Box ansluts till TV-kanalerna med hjälp av signaler. På detta sätt behöver du bara betala kostnaden för lådan utan års- eller månadsavgift.

Kodi-tillägg är förinstallerade i rutan som låter dig strömma filmer, TV-program och live-sport för 150 US $. Det kan verka lite för dyrt, men Amlogic 4K CPU är värt det priset.

.

Bästa Kodi-lådor på EBay

Evanpo T95Z Plus S912

T95Z Plus S912 har specialfunktionskonton för den bästa Kodi-boxen och som inkluderar Octa-core-processor, 6.0 Android och 4K-videokvalitet.

Rutan stöder endast Kodi-tillägg eftersom Kodi är förinstallerat med grundläggande standardappar. Det kostar ungefär 70 US $ vilket är värt priset för dessa funktioner.

T95Z Plus S912 kodi box

H96 Pro Plus

H96 kodi box

H96 har det senaste Android-operativsystemet Android NOUGAT som är en förlängning av Android Marshmallow. Det är en högprestanda och den bästa Kodi-lådan med en Octa-kärnprocessor som maximerar klockhastigheten upp till 2,0 GHz. Emellertid är lådan touch dyra till $ 135.

Bästa Kodi-lådor på Amazon

 1. En låda
 2. T95N Mini
 3. GooBand Doo

En låda

Abox är den nya modellen som lanserades 2023 av GooBang Doo. Den har en senaste Android Marshmallow installerad som operativsystem och med Kodi kan den strömma obegränsade filmer och köra många spel.

En annan unik försäljningsförslag för enheten är dess nya HDMI-kabel 17 + 1 till skillnad från andra 15 + 1-kablar. Syftet med denna kabel är att stödja 4K-video. Med dessa funktioner kostar det bara cirka 45 US $.

Bästa Kodi-lådor på Amazon

T95N Mini

T95N Mini TV-låda av Hongyu är en annan Android-TV-låda med en fyrkärnig processor och en Wi-Fi-mediaspelare. Det ger dig tillgång till medieinnehåll via internet eller via Kodi. Lådan levereras med ett HDMI-stöd, 2 USB-portar och en storlek som lätt kan passa på handflatorna.

Du kan dela innehållet med dina vänner och lära dig hur du använder den här bästa Kodi-rutan. Det kan göras genom att roaming genom sina onlineforum och titta på videoklipp.

.

T95N Mini kodi box

GooBang Doo

GooBang Doo lanserade en ny TV-låda med sitt eget varumärke. Den är mycket mer avancerad än dess undervarumärke Abox och kostar cirka 60 dollar. Funktionen i den här rutan som skiljer sig med resten av TV-lådorna är dess dual-band Wi-Fi. Det gör inga förseningar vid buffring.

.

GooBang Doo kodi box

Den bästa Android TV Box 2023

Är Kodi Box Legal?

Ofta hör vi i nyheterna påstå att Kodi-lådor är olagliga. Innan vi kommer in på djupet i nyheterna som föreslår att Kodi är olaglig får vi ofta aldrig en chans att veta sanningen.

Kodi-lådor är lagliga. Kodi-användare har ett alternativ att köpa lådor från olika företag och titta på gratis innehåll.

Attributet som gör Kodi-rutorna olagligt är dock deras användare som försöker strömma prenumerationskanaler gratis.

bästa kodi-lådor

Vissa rutor som finns tillgängliga på marknaden ändras i en utsträckning att de använder tredjeparts-tillägg och plug-ins. Detta gör att människor kan strömma betalt innehåll gratis.

Dessa modifierade enheter är “fullastade”, vilket innebär att de redan har inbyggd programvara som kan ge åtkomst till endast abonnemangskanaler.

Till och med Europas högsta domstol har beslutat mot dessa ”fulladdade” enheter. Genom dessa enheter tittar folk på piratfilmer och levande sporter som står för Pay-Per-View (PPV).

Nyligen uppdaterade Facebook sin handelspolicy där den gav ett förbud mot produkter som underlättar obehörig åtkomst till digitala medier. Detta inkluderar också Kodi “fullastade” rutor. Från och med nu kommer Facebook att förhindra försäljningen av dessa enheter från dess plattform.

kodi juridiska rutor

Medan man överväger allt kaos som är relaterat till Kodi-lådor får det människor att undra över lagligheten hos de bästa Kodi-lådorna. Vi granskade de bästa strömningsrutorna för Kodi som aldrig kommer att få dig i problem.

Att lägga till saker

Trots all kritik som Kodi möter är det viktigt att komma ihåg att Kodi-lådor är lagliga i många länder. Om det inte finns rutor som är fulladdade.

Kodi-användare måste förbli uppdaterade om de senaste nyheterna och trenderna i Kodi-världen. Med det sagt skulle de inte få problem med brottsbekämpande myndigheter.

Vi har listat de bästa Kodi-lådorna på marknaden inklusive ett separat avsnitt som diskuterar de fullastade lådorna.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me