Bästa VPN för FireStick (april 2020)

VPN-för-firestick


Som Fire TV Stick-användare tittar du antagligen på filmer och TV-program från soffans bekvämlighet medan du sitter hemma.

Om du strömmar gratis innehåll eller försöker få tillgång till amerikanska Netflix, Hulu eller andra strömningstjänster, behöver du den bästa VPN för FireStick.

En FireStick VPN håller din online identitet privat medan den ger dig tillgång till webbplatser och strömmande app från hela världen.

I den här guiden har jag lyckats sätta ihop en lista över de bästa VPN: n för Fire TV, FireStick och Fire Cube som har snabb hastighet, inbyggd FireStick-app och inte har några loggar.

Jag har också diskuterat hur du installerar ett VPN på FireStick senare i den här guiden och hur kan du kontrollera om din VPN fungerar på Amazon Fire TV Stick.

7 Bästa VPN för FireStick

Vi testade över 60 VPN-leverantörer för att ge dig den här listan över topp-VPN för FireStick. Vi valde dessa VPN baserat på snabb hastighet, inbyggd FireStick-app och lätt att installera och använda.

Här är en lista över de bästa VPN: n:

1. PureVPN

2. Surfshark

3. CyberGhost

4. ExpressVPN

5. NordVPN

6. IPVanish

7. VyprVPN

1. PureVPN

PureVPN-best-vpn-for-firestick

PureVPN är vår bästa rekommendation som bästa VPN för FireStick. Det är baserat i Hong Kong och erbjuder 2 000+ servrar i över 140 länder.

Om du bläddrar nedåt på FireStick-appen kan du ansluta till strömmande appar som Netflix, Hulu, ESPN +, ITV Player, och andra för att börja strömma.

PureVPN har en Amazon-betyg på 3,4 stjärnor och ökar betydligt vecka för vecka. Det erbjuder också en 7-dagars gratis provperiod för FireStick-användare också.

Det tar mindre än 3 minuter att installera dess app på FireStick, som jag kommer att diskutera i det här avsnittet. Bortsett från det ger det dig snabb anslutningshastighet med 256-bitars kryptering.

Du kan ansluta PureVPN till 10 enheter samtidigt. Du kan till exempel använda denna VPN på Fire TV, Roku, Android, iOS, Dator, Nvidia Shield och mer samtidigt.

PureVPN kostar $ 2,91 / månad med en 31-dagars återbetalningsgaranti.

Besök webbplatsen 31-dagars pengarna tillbaka-garanti

2. Surfshark

Surfshark-firestick-vpn

Surfshark är utan tvekan den billigaste VPN-tjänst. Det är det enda VPN-numret bredvid ExpressVPN som erbjuder kill switch-funktionen på en FireStick-enhet.

Det erbjuder för närvarande 1 040 servrar som hjälper dig att avblockera strömningstjänster, medan dess AES-256-bitars kryptering händer för att hålla din riktiga IP-adress dold när du strömmar gratis innehåll.

Det har en imponerande 4,1 stjärnor i Amazon Store och tar mindre än fyra minuter att installera.

Appen kommer att berätta hur mycket belastning varje server har så att du bara kan ansluta den server som har en minimal belastning för snabbare strömning.

Med ett enda Surfshark-konto kan du göra det anslut till obegränsade enheter också. Dess CleanWeb-funktionen kommer att hålla din enhet fri från skadlig programvara, virus eller nätfiskeförsök.

När jag sa att det var överkomligt, menade jag verkligen det. Surfshark kostar endast $ 1,99 / månad med en 30-dagars tillbaka-garanti.

Besök Site30-dagars pengarna tillbaka-garanti

3. Cyberghost

Cyberghost-best-vpn-firestick

CyberGhost är ganska lätt att installera och använda på Fire TV Stick. Det är över 5 900 servrar, vilket är det största nätverket som erbjuds av alla VPN-tjänsteleverantörer.

Den har en Amazon-betyg på 3,6 stjärnor, vilket är ganska anständigt och med ett enda CyberGhost-konto kan du ansluta till 7 enheter samtidigt.

CyberGhost använder 256-bitars AES-kryptering det är omöjligt att dekryptera. Din internettrafik reser genom denna tunnel och den håller din internettrafik helt anonym.

Det har också DNS- och IP-läcksskydd, så att din plats och aktivitet aldrig utsätts. Du kan strömma, bläddra och ladda ner vad som helst på FireStick på ett säkert sätt.

Med ett enda klick kan du ansluta till dess optimal server och skydda din online identitet.

CyberGhost är också prisvärt, tillgängligt för $ 2,75 / månad med en 45-dagars återbetalningsgaranti. Det tar cirka mindre än 5 minuter att installera.

Besök webbplats 45-dagars pengarna tillbaka-garanti

4. ExpressVPN

ExpressVPN-FireTVStick

ExpressVPN är verkligen den snabbaste VPN för FireStick på grund av dess 3 000 höghastighetsservrar som finns tillgängliga i 94 länder.

ExpressVPN har en 4,1-stjärnbetyg i Amazon Store, vilket är överlägset det högsta bland de bästa VPN: erna i denna lista. Det har den starkaste AES 256-bitars kryptering för att hålla din enhet skyddad mot skada.

Det bästa är att det erbjuder en 7-dagars gratis provperiod för FireStick-användare utan att behöva lägga till din kreditkortsinformation. Inte många VPN erbjuder en kostnadsfri testperiod utan kreditkortsinformation.

Den har en Kill Switch-funktionen att det också saknas många VPN på en Fire TV. Den ansluter automatiskt när du åter går med i ett opålitligt Wi-Fi-nätverk.

Du kan ansluta ExpressVPN till 5 olika enheter samtidigt med ett enda konto. Det är lite dyrt tillgängligt till $ 8,32 / månad, men det är värt vartenda öre.

Besök Site30-dagars pengarna tillbaka-garanti

5. NordVPN

NordVPN-for-FireTV

NordVPN är säkraste VPN på grund av de många säkerhetsfunktioner som erbjuds av denna tjänst. Det har dubbel VPN-kryptering som krypterar din trafik inte en gång, utan två gånger.

Den har för närvarande en Amazon betyg av 4 stjärnor och är rankad # 3-appen i säkerhetskategorin av Amazon Store.

Du kan ansluta till NordVPN: er 5 600 servrar och finns tillgängligt i 60 länder. Med sin FireStick-app erbjuder NordVPN P2P- och obuskerade servrar.

Om du är i Kina eller något annat land där det finns strikta internetbestämmelser, kan du ansluta till dess obuskerade servrar och strömma allt innehåll eller webbplats som du gillar.

Med ett enda NordVPN-konto kan du göra 6 VPN-anslutningar samtidigt. NordVPN kostar endast $ 3,49 / månad med en 30-dagars tillbaka-garanti.

Besök Site30-dagars pengarna tillbaka-garanti

6. IPVanish

IPVanish-firestick-vpn

IPVanish är ett toppval för FireStick-användare på grund av dess stark och kraftfull kryptering. Du kan göra din internetanslutning säker även om du ansluter FireStick till gratis allmän Wi-Fi.

Den har en Amazon betyg av 4 stjärnor, vilket är extremt imponerande och är rankad som nr 1 i säkerhetskategorin av Amazon själv.

IPVanish erbjuder 1 300 servrar tvärs över 75+ platser som hjälper dig att avblockera Netflix, Hulu, iPlayer och andra appar på Fire TV Stick.

Du kan ansluta IPVanish på 10 enheter samtidigt också. IPVanish-appen är enkel att använda med alla alternativ på vänster sida av menyn.

IPVanish är tillgängligt för $ 3,25 / månad med bara en 7-dagars tillbaka-garanti. Den har snabb hastighet med absolut noll loggar som gör din anslutning privat.

Besök Site7-dagars pengarna tillbaka-garanti

7. VyprVPN

VyprVPN-Firestick

VyprVPN har ett enkelt gränssnitt och är det med en kill switch-funktion. Det är superlätt att installera och har 700+ servrar i 70+ länder. 

VyprVPN har fått betyg 3-stjärnor på Amazon Store, vilket är över genomsnittet. Det är en av få VPN som utför en offentlig granskning av sina loggar.

När jag testade VyprVPN på FireStick tog det mig mindre än fyra minuter att installera. Denna VPN stöder också 4K-strömning och saktar inte ner din hastighet.

Dess med huvudkontor i Schweiz det är inte en del av fem ögon land, och det håller inte loggar antingen. Med sitt OpenVPN 256-bitars kryptering, det håller dig skyddad när du strömmar.

VyprVPN ansluter till 5 flera enheter samtidigt och är tillgängligt för $ 2,50 / månad med en 30-dagars tillbaka-garanti.

Hur man installerar och använder ett VPN på FireStick

Det finns en enkel metod för att installera en VPN på Amazon Fire TV Stick som kan replikeras på alla FireStick VPN: er som jag har listat i den här guiden.

Jag tar ett exempel på PureVPN om hur man installerar, konfigurerar och använder det på Fire TV. Följ dessa steg:

Steg 1: Registrera dig med PureVPN

Steg 2: Öppen FireStick Home

steg 2-how-to-install-vpn-on-firestick

Steg 3: Klicka på menyn längst upp till vänster Sök bar

steg 3-how-to-install-vpn-on-firestick

Steg 4: Skriv nu PureVPN och klicka på något av sökresultaten

steg-4-how-to-install-vpn-on-firestick

Steg 5: Välj PureVPN-appen

steg 5-how-to-install-vpn-on-firestick

Steg 6: Tryck nu Skaffa sig eller Ladda ner

steg 6-how-to-install-vpn-on-firestick

Steg 7: Beroende på din internethastighet tar det några minuter att installera

steg 7-how-to-install-vpn-on-firestick

Steg 8: När du installerat klickar du på Öppen

steg-8-how-to-install-vpn-on-firestick

Steg 9: Gå nu in Användarnamn och Lösenord eller klicka på 7-dagars gratis provperiod

steg 9-how-to-install-vpn-on-firestick

Steg 10: När du kommer in ser du PureVPN FireStick-gränssnittet

steg 10-how-to-install-vpn-on-firestick

Steg 11: Du kan välj en server genom att välja vilket land som helst

steg 11-how-to-install-vpn-on-firestick

Steg 12: Om du vill avmarkera något strömningstjänst Du kan också välja från det alternativet

steg 12-how-to-install-vpn-on-firestick

Steg 13: När du väljer en server eller en streamingtjänst kommer den att be om Connect Request, så klicka OK

steg 13-how-to-install-vpn-on-firestick

Steg 14: Det kommer att börja ansluta till en server eller streaming-app

steg 14-how-to-install-vpn-on-firestick

Steg 15: Din FireStick är nu säker när den är ansluten

steg 15-how-to-install-vpn-on-firestick

Besök webbplatsen 31-dagars pengarna tillbaka-garanti

Varför du behöver en VPN för Fire TV Stick

Det finns många skäl till varför du behöver ett VPN för din Amazon FireStick-enhet. Dessa skäl kan variera från hög prioritet till låg prioritet beroende på ditt behov:

1. Undvik geobegränsningar

geo-restriktionStrömmande appar som amerikanska Netflix, Hulu, HBO, ESPN +, BBC Player och många andra är begränsade i ett land och otillgängliga för andra.

Om du vill avmarkera alla dessa appar från din nuvarande plats måste du ha ett VPN.

Om du till exempel vill titta på amerikanska Netflix som har fler titlar än någon annan Netflix-region måste du ansluta till en amerikansk server.

Detsamma gäller för BBC iPlayer, men du måste ansluta till en UK-server.

2. Skydd mot internetleverantörer och regeringsspårning

Regeringen-and-ISPDin Internetleverantör, och så vet regeringen vad du strömmar på din Fire TV Stick-enhet.

Om du strömmar gratis innehåll, dvs filmer och TV-program med hjälp av de bästa FireStick-apparna, förbereder du dig bättre på konsekvenserna.

Eller så kan du själv skriva ett VPN som håller din online-aktivitet helt privat och anonym.

En VPN krypterar din trafik och dirigerar din anslutning via en säker server, skyddar din identitet och din fysiska plats samt din internetaktivitet.

3. Skydd från hackare

VPN-hindrar-hackareDitt Wi-Fi hemma eller det allmänna Wi-Fi kan båda vara sårbara ibland. Alla personer med en grundläggande kunskap om hacking kan enkelt hacka in din enhet och få tag på personlig information.

Låt oss titta på det här sättet. Om du någonsin har installerat en tredjepartsapp eller en inofficiell app kan det också äventyra dina onlinedata.

För att förhindra att det händer skapar en VPN en brandvägg mellan din enhet och nätverket som kommer att vara omöjligt för någon skicklig hackare att hacka din enhet.

4. Gå till Kodi Addons

Kodi-addons-för-firestickSom vi alla vet har Kodi varit en populär app för alla FireStick-användare. Det beror på att det kan strömma gratis innehåll med hjälp av Kodi-tillägg.

Men eftersom det är gratis, är din onlineaktivitet och din riktiga IP-adress helt exponerad. En VPN kommer att ersätta din ursprungliga IP-adress med någon av dess servrar och kommer att hålla din identitet helt anonym.

Du kan också använda det bästa VPN för Kodi om du råkar strömma med Kodi-appen.

Hur man kontrollerar om VPN fungerar på FireStick?

Ibland kan en VPN koppla bort på grund av nätverksproblem eller det kan hända att servrarna inte svarar, hur kontrollerar du om ditt VPN fungerar?

För att säkerställa att en VPN fungerar på FireStick är dessa steg du måste följa:

# 1 Gå till inställningar på huvudmenyn

# 2 Klicka på Min Fire TV eller Enhet

# 3 Välj Handla om alternativ

# 4 På höger-menyn kan du se nuvarande IP-adress som kommer att skilja sig från din ursprungliga IP-adress

Hur du uppdaterar FireStick VPN-app

Troligtvis kommer ditt VPN att uppmana dig när som helst om en uppdatering när du öppnar appen. Om det inte uppmanas eller om du har missat det, följ dessa steg:

# 1 Öppen Firestick Home

# 2 Gå till tillämpningar

# 3 Klicka på Hantera installerade applikationer

# 4 Klicka på VPN som du vill uppdateras

# 5 Om uppdateringen är tillgänglig, ‘Uppdatering’ ikonen kommer att visas

Vanliga frågor

Måste jag få en annan VPN för en annan enhet?

Nej. Du behöver bara en VPN som fungerar på alla dina enheter, vare sig det är en mobiltelefon, dator, Roku eller din Smart TV. Du vill inte köpa en separat VPN för varje enhet.

Vilken är den bästa gratis VPN för FireStick?

Gratis VPN är inte alltid att lita på. De skulle föra loggar och sälja dina uppgifter till annonsörer eller tredje parter. Det bästa gratis VPN för FireStick är de som inte äventyrar dina data.

Sista ord

Amazon Fire TV Stick är en perfekt strömningsenhet som skulle konvertera alla vanliga TV till en Smart TV.

När du har anslutit FireStick till din TV: s HDMI-port kan du strömma och bläddra över vad som helst, precis som om du gör det på din dator eller din telefon.

Eftersom fler människor än någonsin tittar på filmer och TV-program på grund av avstängningen, åtkomst till nya Netflix-titlar, har blivit obligatoriska.

För det kräver du det bästa VPN för FireStick som har servrar i många länder och är också tillräckligt snabb för att strömma utan några buffrande problem.

För din enkelhet har jag också diskuterat hur du installerar ett VPN på din FireStick när du har prenumererat på tjänsten.

En VPN döljer också din online-aktivitet medan du strömmar. Låt oss säga att om du strömmar gratis innehåll, kommer det att hålla din aktivitet anonym medan du gör det.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map