Beste gratis VPN for FireStick som virkelig fungerer i 2020

free-vpn-firestick-KODI


Nettstrømming har blitt morsom og komfortabel med Amazon FireStick og FireTV-enhetene. De lar deg se hva du vil gjennom en rekke kanaler og apper som er tilgjengelige i biblioteket deres. Jeg motsetning til konkurrentene, arbeid FireStick raskere og har et brukervennlig grensesnitt.

Dessuten kan du installere Kodi på FireStick, som er den beste online mediaspilleren som nå er tilgjengelig akkurat nå. Kodi har fantastiske tillegg som brukere som bruker filmer, TV-serier, live sport og hva ikke. Ved å kombinere Kodi og FireStick vil du kunne forbedre online streamingopplevelse og gi deg tilgang til innholdet.

Problemet er imidlertid tilgjengelig på innhold tilgjengelig via FireStick og på noen Kodi-tillegg er begrenset i mange deler av verden. Lisensmyndighetene og innholdsdistributørene pålegger disse begrensningene, som er sensurert av binge-watchers. Disse begrensningene kan omgås ved å bruke en VPN for Kodi på FireStick.

En VPN gir full anonymitet til brukerne over nettet og lar dem få tilgang til det nye ønske. Ikke bare det, men det beskriver dem også mot å spionere øyne og hjelper til å omgå ISP-gasspådrag.

Viktige funksjoner er den beste gratis VPN for FireStick

Når de valgte en VPN for FireStick, bruker til alternativ; gratis VPN eller en premium VPN. Det er faktum hos premium VPN-leverandører som PureVPN og SurfShark har fantastiske funksjoner for online streamere. Menn gratis VPN-leverandører blir alltid stilte spørsmål om sikkerhetsprotokoller og funksjoner.

Jeg anbefaler ikke brukerne å velge et gratis VPN på grunn av tillitsunderskuddet som finnes i bransjen i forhold til deres ytelse. Det er noen noen få gratis VPN for FireStick Kodi som er tilgjengelig og kan bruke til strømming.

En gratis gratis VPN for Kodi på FireStick som har følgende funksjoner:

 1. Dedikert FireStick-app
 2. Ingen påmelding eller abonnement kreves
 3. Støtter store operativsystemer
 4. Bør ha topp sikkerhetsfunksjonene
 5. Strenge retningslinjer for ingen logger

Jeg har diskutert min topp 5 anbefalt beste gratis VPN for FireStick Kodi 2020 nedenfor, sørg for at du sjekker dem ut:

5 Beste gratis VPN for FireStick

1. Skjul

hide.me-firestick

Denne Malaysia-baserte VPN-leverandøren har mange fantastiske funksjoner som sikker kryptering og nettverk på over 1400 servere over hele kloden. Hide.me tilbyr både gratis og premium servicepakker, og hver plan har tilbud.

Serveren er sikker, og de gir gud båndbredde, slik at brukerne kan streame uten problemer med bufring. Den har en streng retningslinjer for ikke-logger, noe som betyr at den ikke fører oversikt over brukernes aktiviteter. Desktop-klienter, så vel som appen over andre operativsystemer, har et veldig pent og brukervennlig grensesnitt.

Alle funksjonene som det ikke er nevnt over til å begynne med at jeg først har oppsatt min anbefalte listen. Du kan enkelt legge ned og begynne å bruke Hide.me på FireStick, uten å registrere deg eller abonnere på tjenestene.

2. Vindavskrift

windscribe-firestick

Windscribe er en fantastisk gratis VPN-leverandør som har vært i bransjen i ganske lang tid og har tjent og utmerket rykte. Den kobles til en sikker server fra den perfekte sted med et enkelt klikk. Den har servere jeg mer enn 50 land over hele verden.

Windscribe har et grått grensesnitt, og det kan installeres og brukes i løpet av få minutter, siden det ikke har noen kompliserte installasjonsprosedyrer. Den har en premium-pakke, menn du kan bruke den gratis; den eneste forskjellen er på båndbredden for gratis pakke er begrenset til 10 GB per måned.

På standen til å være en rask VPN er gyldig ettersom jeg personlig har opplevd at den kobles til serveren umiddelbart. Den har strenge retningslinjer for ikke-logger, og den lekkere ikke IP eller DNS. Brukere kan glede seg over Windscribe på flere operativsystemer som Windows, Android, iPhone, Linux og Firestick. Windscribe har også krom- og Firefox-utvidelsen.

3. Atom VPN

ATOM-FIRESTICK

AtomVPN er en gratis VPN-tjeneste tilgjengelig for plattformer som Android og Firestick. Det er ikke nødvendig å registrere meldinger eller skriveprosess, bare installere appen og beskrive nettverket ditt med et enkelt klikk.

AtomVPN har server fra hele verden, og det gjør det mulig for brukere å gå til geobegrensede nettsteder og nettsteder som er blokkert av ISP-er.

Appen har et grått grensesnitt, og den er ganske brukervennlig. Det er en rask tilgang til gratis VPN-leverandør som er tilgjengelig. Den ble utgitt i 2015, og siden den gang har servert freebies over hele verden.

4. Opera Free VPN

Det er en av sine slaggservices som vil integreres i en nettleser og ikke har en egen applikasjon. Opera-nettlesere har VPN innebygd i den, og den er gratis. Ikke bekymre deg for å lese hvordan du installerer Opera VPN på FireStick; bare installer Opera-nettlesere og koble til en VPN-server fra lytte for å surfe på nettet.

Opera VPN for FireStick krypterer trafikken, begrenser ISP og bilder fra å spionere på deg. Opera-nettleser kan installere på Firestick gjennom Amazon app store veldig raskt og bruke VPN-en til streaming på Firestick gjennom nettlesere.

5. X-VPN

xvpn-firestick

X-VPN er en annen gratis VPN for FireStick Kodi, som hevder å tilby sikker og rask service. Ut fra det faktum at det er en gratis VPN, kan vi si på disse påstandene er noe nøyaktig. Etter å ha kjørt noen få tester av denne VPN-leverandøren, er jeg fornøyd med ytelsen.

Den har et massivt nettverk på over 8000 servere på mer enn 50 steder, og det er kompatibelt med alle de store driftssystemene som Windows, Mac, iOS, Android, FireOS og Linux.

X-VPN tilbyr også premiumplaner for brukere som ønsker å glede seg over utvidede funksjoner og ubegrenset tjeneste.

3 år til å ikke velge et gratis VPN for FireStick

Jeg anbefaler ikke folk til å bruke en gratis VPN og innimellom jeg har skrevet om det. Det er ikke slik at jeg misunner dem; det er bare det faktum når de ikke er pålitelige i den grad premium VPN-er. De har svake krypteringsprotokoller og begrensede funksjoner som gjør personvernet og beskyttelsen din sårbar.

1. Usikker og sårbar

Jeg vil aldri ha noen sikker sikkerhet og personvernet mitt i billetten, så hvorfor vil du gjøre det?

Disse gratis VPN-leverandørene har ikke avanserte sikkerhetsprotokoller som de betalte. Gratis VPN-er har DNS-lekkasjer og svake protokoller, som kan leke data om å spise, identifisere din til bildestørrelse. Disse VPN-ene holder logger, som er den største trusselen mot din online frihet.

Dessuten har gratis VPN-leverandører vært utsatt for mange kontroverser som registrerte brukerdata og slik solgt dem til bilder og organisasjoner. Dette er noe som bryter brukerens tillit, og jeg vil aldri velge en slik tjenesteleverandør.

2. Små servernettverk

En annen grunn til å ikke anbefale disse gratis VPN-ene som hide.me eller Hideman, hvor mange servere de har. For meg er det alltid et pluss poeng å ha flere syvere, og det er det jeg sier folk til etter det valgte det som helst VPN.

Disse gratis VPN-ene har bare 20 til 30 servere over hele kloden; andre betalte VPN-servere har mer enn 1000 servere sammenlignet med dem. Det er en av de mange grunnene til ved den kreve abonnement.

3. Lav hastighet

Når det er strømmet til, hvis du har noen som kan gå på akkord med streaminghastighet, så er det min gjest og prøv noen av de nedenfor nevnte gratis VPN-ene for Amazon Fire TV Stick.

Du vil ikke ha det fantastiske opplevelser du vil ha, fordi gratis Fire TV VPN-servere ikke har gode hastighetsservere.

Konklusjon

Amazon FireStick er ferdig med mange funksjoner og apper som har gjort det populært under strømmen. Bruk en VPN for å glede deg over alle funksjonene. En VPN for Kodi på FireStick er en praktisk ting å ha, å holde seg trygg og dempe uten grenser.

Å ha en gratis VPN er ikke en dårlig og dårlig ting, men det er fortsatt risikabelt. Det er mer som å bringe en pelletspistol i krig heller enn en maskingevær. En premium VPN har idiotsikker sikkerhet og blokkering av funksjoner, og det er grunnen til at mange brukere velger dem.

VPN-leverandør har ikke nevnt i denne guiden som også tilbyr premium-pakker, og det er derfor sikkerheten deres er pålitelig. Deres gratispakker har begrenset båndbredde og funksjoner, menn til å stole på dette er de bedre og andre gratis VPN for Kodi på FireStick.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map