Beste Kodi-filmtillegg (2020 oppdatert)

Kodi er en av sitt slag online streaming-programvare som har endret ansiktet til online streaming. Det har eksistert i lang tid nå, og det har fått et veldig stort rike på grunn av de fantastiske funksjoner. Kodi har forbedret seg med hver versjonsoppdatering og hvert tillegg.


Det er ingen tvil om hos Kodi og det beste alternativet tilgjengelig for online streaming, fordi det har mye å tilby. Du kan streame nesten alt som filmer, TV-serier, PPV-arrangør, musikk, nyheter, dokumentarer etc. på Kodi. Imidlertid er det hovedsakelig populært på grunn av filmtillegg som begge er premium og gratis.

Premium Kodi-tillegg er den offisielle, som er tilgjengelig i det offisielle depotet. Mens streamingtilleggene for det meste er uoffisielle Kodi-tillegg utviklet av tredjeepartsutviklere. Det er hundrevis av Kodi-tilleggsprogrammer tilgjengelig i samfunnet, men du kan ikke stjele noe Kodi-tillegg uten å vite om det. Derfor har vi diskutert noen av de beste filmtilleggene for Kodi i denne guiden.

Hvordan se film på Kodi

 1. Åpne Kodi og klikk på innstillingsikonet
 2. Gå til File Manager og klikk på alternativet Legg til kilde > Skriv inn URL og navn på depotet du vil legge til i Kodi, og klikk OK.
 3. Gå tilbake til hovedmenyen og gå til Tilleggs-menyen > Klikk på tilleggsleseren (boksikon) og velg Installer fra zip-filalternativet > Velg det nylig tilførte depotet fra lytte og nye zip-fil > Det vises og varsling, vent på det.
 4. Klikk nå på Installer fra depot-alternativet og det gamle depotet du nettopp har installert i forrige trinn > Velg tillegget du vil installere fra lytte, og trykk deretter på Installer-knappen. Du vil bli varslet når tilleggsprogrammet er installert.

Etter at varslingen vises, kan du få tilgang til tillegget fra hovedmenyen.

Topp 5 beste Kodi-tillegg for filmer

1. Utvandring (versjon 8)

Exodus er et av de eldste og mest populære Kodi-tilleggene som er tilgjengelige til dags dato. Exodus har regjert Kodi-samfunnet i lang tid fordi det var avansert tjeneste for brukerne. Exodus ble hengt av sin opprinnelige utvikler for en god stund siden, og oppdateringene sluttet å komme. Etter det begynte mange gav med Exodus å komme opp, som har samme grensesnitt, menn ikke alle av dem som pålitelige.

Nylig hørt vi og nytt nytt ved Exodus Kodi-tillegget er overtatt av Kodi Bae og den siste oppdatering er også utgitt. Dette betyr en av de beste Kodi-tilleggene for den beste filmtilleggene for Kodi krypton har kommet tilbake i spillet. Du kan streame alle de nyeste filmene og TV-programmene i HD-kvalitet gjennom Exodus Kodi-tillegget.

2. Den magiske dragen

The Magic Dragon er en oppdatert versjon av Dogs Bollocks Kodi-tillegget, som er kjent for å streame film på Kodi. Magic Dragon Kodi-tillegget har segmentert seg i forskjellige seksjoner som 4K-filmer, People Watching, New Movie-utgivelser osv. På grunn av denne kan brukerne enkelt finne innholdet av de nytte.

Magic Dragon Kodi-tillegget er tilgjengelig i Supremacy Kodi-depotet, som er et av de mest populære depotene. Tillegget er liten og installert enkelt og raskt. Dessuten kjører tilleggsprogrammet bedre og raskere og de fleste andre tilleggsprogrammerer også. Jeg anbefaler Magic Dragon Kodi-tillegget til brukere som ønsker å streame film på Kodi på grunn av den gode ytelsen.

3. Yoda

Ordet Yoda ringte kanskje noen ringeklokker for deg hvis du er kjent med Star Wars-karakterene, eller hvis du er tilhenger av den serien. Yoda Kodi-tillegg er kjent for å være en av de beste Kodi-tilleggene for filmer på grunn av kvaliteten på strømmen som tilbyr. Dette Kodi-tillegget er tilgjengelig gjennom Supremacy Kodi-depotet, men ettersom depot har lagt til, er det nå tilgjengelig gjennom Kodil-depotet.

Tillegg installasjoner under 2 minutter, og det fungerer jevnt uten å gi feil eller henge under strømming. En ting som brukerne trenger å vite er imidlertid på mange av strømmer som er tilgjengelige i biblioteket er geobegrensede. For å få tilgang til disse strømningene, kan du bruke en valgt en av de beste VPN-ene for Kodi som kan omgå begrensninger og beskrive deres personvern.

4. Exodus Redux

Navnet vil definitivt få deg til å lokke på det samme Exodus Kodi-tillegget, men det er ikke det. Exodus Redux Kodi-tillegget har nesten alle funksjoner som Exodus Kodi hadde, men utviklerne har lagt til mange nye ting også. Den har flere kategorier og bedre streamingkoblinger med de nyeste utklippene, og det er hvorfor det er et av de beste Kodi-tilleggene til å ha akkurat nå.

Akkurat som alle andre Kodi-tillegg for filmer, har også dette mange HD-streamingkoblinger, menn de er geobegrensede. Å bruke en Kodi VPN vil ikke være lenger enn alternativ, men en nødvendig hvis du vil glede deg over streaming med Kodi.

5. Tromafilmer

Troma Films er en ny aktør i Kodi-bransjen, men jeg vil like dette tillegget på grunn av det gode kvalitetsstrømmer og oppdatert innholdsbibliotek. Mange nye Kodi-tillegg kommer og går fordi de potensielle potensialene til å gi innholdet av god kvalitet til brukerne.

Troma Films er et kjærlig Kodi-tillegg, ettersom det har de nyeste utklipperne som gir streamingkoblinger i HD-kvalitet med god fart. Dette tillegget er tilgjengelig med Butter Fingers Repository.

Siste filmer tilgjengelig på Kodi

Noen av de nyeste og beste filmene som for øyeblikket er tilgjengelige gjennom de beste Kodi-tilleggene, er:

 1. Aladdin
 2. Fort & Furious Presents: Hobbs & Shaw
 3. Spider-Man: Far From Home
 4. Once Upon a Time i Hollywood
 5. Løvenes Konge
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map