Beste Kodi-gafler for april 2020 – Topp Kodi-alternativer

Gafler er en nøyaktig kopi av den opprinnelige versjonen av applikasjoner. Gafler utvikles ved å bruke kodinger av originale applikasjoner og tilpasse dem i henhold til brukerens behov. Det er enkelt å lage gafler av åpen kildekode programvare og apper.


Kodi er en open source media player, og det er derfor det er mange gaffler av Kodi tilgjengelig. Det beste med disse gavlene er forskjellige plattformer som kan støtte. Vi har gitt en kort innblikk i noen av de beste Kodi-gavene tilgjengelig med hensyn til plattformene deres. Vi prøvde å gjøre denne guiden som den beste kodi-tilleggsen og den beste Kodi VPN-guiden.

SPMC er den beste Kodi-gaffelen for mai som per KodiVPN-undersøkelse

beste KODI-gaffel

Beste Kodi gavler for Windows

Hun er noen av de beste Kodi-gavlene for kodi Windows-brukere:

1) DVDFab Media Player

Last ned DVDFab Media Player Kodi Fork

Det er en anerkjent gaffel av Kodi mens den populære gavlene du kan finne. Hovedårsaken bak suksessen er multiplattformen. Annet enn windows, kan det brukes på plattformer som Android også.

beste kodi gafler

DVDFab Media Player fikk rykte innen butikken Kodi 17.3 gavlene og Kodi 17.4 gavlene. Nå er det imidlertid under den populære Kodi 17.6 gav, noe som gjør det til et fremtredende navn mellom Kodi 17 ga.

2) SPMC

Last ned SPMC Kodi Fork

Semper Media Center er utvidet det mest populære Kodi-gaffelen som er tilgjengelig i dag. Kodi-gaffelen har gode funksjoner, og har blitt brukt globalt og forutspilt frem for andre gavler.

Beste Kodi gavler for Windows

SPMC Kodi gaffel er utviklet av Koying; en tidligere Android-programmerer for Kodi-stiftelsen.

3) Kato Kodi Krypton Fork

Sist ned Kato Kodi Fork

Kato Kodi Fork er en fantastisk ting å ha fordi det er en Kodi 16 og Kodi 17 Fork. Den har en stor samfunnsstøtte tilgjengelig på nettet, i tilfelle brukerne trenger hjelp.

Kato kodi gaffel

4) LibreELEC

Sist ned LibreELEC for Windows

LibreELEC er en Kodi-gaffel som er designet i Linux for Windows-brukere. Det kreves et SD-kort for å starte opp fra det som fungerer bra. Tilgjengeligheten er lik Kodi, og den kan også legges til den offisielle Kodi-applikasjonen.

libreelec kodi gaffel

Beste Kodi gafler for Windows 10

5) Xbian

Sist ned Xbian

Xbian er en Kodi-gaffel som kan installeres i vinduer og den valgte utmerket fordi den er rask og bruker mindre plass. Det ble opprinnelig laget for Raspberry Pi, men det kan også brukes i Windows.

Beste Kodi gafler for Windows 10

6) Alienware Alpha

Last ned Alienware

Denne Kodi-gaffelen er den beste Kodi-gavlen fordi den er en medisin eller med andre ord og konsoll. Det ligner på en Kodi-esker, og det kan enkelt installeres på windows.

Beste Kodi ga til Amazon Fire TV / Fire stick

7) FireMC

Denne gaffelen er blant de beste Kodi-gavlene fordi den er forutsagt av brukerne av Kodi 17.3. FireTV Guru utviklet FireMC, og den er kompatibel med Amazon Fire TV og Fire Stick.

firemc kodi gaffel

8) STVMC

Last ned STVMC Kodi Fork

Denne gaffelen er utviklet av Spinz TV-utvikleren; ja det populære tillegget som mange Kodi-brukere er kjent med. Tillegget deres har vært et populært og blankt de beste Kodi-tilleggene, og nå har de fått henne med Kodi Fork. Og det er ingen tvil om denne Kodi-gaffelen som er den beste Kodi-gavlene.

STMC kodi gaffel

9) Jesusboks

Last ned Jesus Box for FireTV / Fire Stick

Jesus Box er en flott Kodi Fork fordi den tilbyr en teknisk støtte for 2-ukers og den tilbyr levetidsoppdateringer. Det er en flott gaffel hvis du planlegger å bytte ut Kodi på Fire Stick eller Fire TV.

Jesus Box kodi gaffel

Jesus Box er en perfekt Kodi 17.6-gaffel, som gir brukerne opplevelsen akkurat som Kodi Krypton 17.6.

10) Terrarium TV

Last ned TerrariumTV

Det er piratkopierte bekymringer over Terrarium TV, hvorfor anbefales det å bruke en Firestick VPN for å holde seg sikker mens du bruker denne gaffelen. Alle strømmer av geeks er kjent med Terrarium Kodi-tillegget, menn som nå har utviklet sikkerhetsgrad og skritt fremover og opprettet en Kodi Fork. Et program som oppføreren kan nøyaktig gjøre som Kodi og kan bruke til underholdning.

terrarium tv kodi gaffel

Beste Kodi-gafler for Android

11) MyGica

Sist ned MyGica Kodi Fork APK: https://tinyurl.com/y96vwdpj

Denne gaffelen er blant de beste Kodi 17 gavlene, spesielt Kodi 17.4 gavler. MyGica Kodi gaffel er laget for Android-enheter. Den er kompatibel med alle de nyeste Android-enhetene og gir en flott opplevelse.

MyGica kodi gaffel

Det er ikke brukt og lett oppgave å finne Kodi gavler apk, men vi har gjort det for deg.

12) EBox MC

Last ned EBox MC APK

Denne fantastiske nye Kodi-gaffelen har 3 GB RAM og 32 GB lagringsplass. Denne boksen lar brukerne gå utover deres behov og strømme hva de kan ønske. Det fungerer perfekt med Android-enheter.

EBox MC kodi gaffel

13) Nodi

Nodi er en annen Kodi-gaffel som fungerer bra på Android-enheter, menn i motsetning til MyGica, kjører det ikke på nye versjoner. Den er kompatibel med 4,4 Android. Nodi har sin egen katalogsti akkurat som SPMC.

nodi kodi gaffel

14) Vdub Style MC 17.6 Krypton

Last ned VDub Style APK

Denne Kodi-gaffelen har kommet med overskrifter som nylig på grunn av sin fantastiske funksjonalitet, og det er grunn til å legge den inn i de beste Kodi-gavene 2018 helt sikkert. Denne gaffelen kan nytes på Android-enheter. Så bytt ut Kodi med dette og nyt!

Vdub Style MC 17.6 Krypton kodi gaffel

Beste Kodi Linux-gafler

15) OSMC

Sist ned OSMC Kodi Fork for Linux

OSMC er et open source mediesenter som kaller seg ‘et mediesenter bygget for folket, av folket’. Det er faktisk en av Kodi Forks for Linux-brukere. Linux-brukere er tydeligvis motiverte til å bruke brukerne av andre plattformer, og de har det vanskelig å streame favorittinnholdet gjennom forskjellige apper.

osmc kodi gaffel

16) OpenELEC

Sist ned OpenELEC Kodi Fork

Det er faktisk en åpen kildekode mediesenter-pakke som nå er tilgjengelig som et mediesenter i seg selv. Det er programmert i Linux, og det vil være veldig enkelt for alle streaming av nørder. Streaming Gurus har hevdet at det er mer innovativt enn Kodi VPN, og det er for deg å bestemme.

openelec kodi gaffel

Beste Kodi open source gafler

17) MrMC

Sist ned MRMC Kodi Fork

Siden Amazon fjernet Kodi fra app-butikken deres, MrMC sin plass og tjente stort rykte. MrMC er en modifisert form av Kodi som er åpen kildekode og kan brukes på alle enheter. Den har et 10 poeng brukergrensesnitt for TV- og videospillere.

mrmc kodi gaffel

18) CEMC

Sist ned CEMC

Community Edition Media Center er en åpen kildekode-gaffel fra den berømte Kodi, og den kan installere sammen med Kodi uten å nøle. Det vil ikke være noe problem eller styring, som gitt av CEMC-utviklere.

CEMC kodi gaffel

Beste Kodi bringebær Pi gafler

19) RasPlex

Sist ned RasPlex

Rasplex er en rimelig Kodi Fork for å nyte strømmer og alt på Raspberry Pi. Det er modifisert versjon av Kodi, spesielt for Raspberry Pi-brukere.

RASPLEX kodi gaffel

20) OpenPHT

Sist ned OpenPHT

OpenPHT er ikke bare en Kodi-gaffel, men den er også en gaffel av RasPlex. Det er også designet for RaspberryPi-brukere, men det kan også installeres på Windows, Linux og Mac.

OpenPHT kodi gaffel

Beste Kodi Vender eller enhetsgaffler

21) ZDMC

Sist ned ZDMC

ZDMC er en Kodi-gaffel utviklet av Zidoo Device Produsenter og den har RK3368-brikker, som Kodi ofte ikke har klart å jobbe med. Brukere kan bruke ZDMC på disse mursteinene, og de vil ikke få problemer.

zdmc kodi gaffel

22) WeTek Media Player

Sist ned WeTek

WeTek er et utmerket mediesenter og en Kodi-gaffel som forbedret brukeropplevelsen til et neste nivå. Brukere kan glede seg over både WeTek-bokser og programvare, akkurat som Kodi.

wetek kodi gaffel

Beste Kodi gamle gav som ikke vil fungere lenger

 1. Crystalbuntu
 2. E2BMC
 3. GeeXboX
 4. iConsole
 5. OpenBricks

Kodi Forks Last ned

 1. Last ned DVDFab Media Player Kodi Fork
 2. Last ned SPMC Kodi Fork
 3. Sist ned Kato Kodi Fork
 4. Sist ned LibreELEC for Windows
 5. Sist ned Xbian
 6. Sist ned FireMC Kodi Fork
 7. Last ned STVMC Kodi Fork
 8. Last ned Jesus Box for FireTV / Fire Stick
 9. Last ned TerrariumTV
 10. Last ned MyGica Kodi Fork APK
 11. Last ned EBox MC APK
 12. Last ned Nodi APK
 13. Last ned VDub Style APK
 14. Sist ned OSMC Kodi Fork for Linux
 15. Sist ned OpenELEC Kodi Fork
 16. Sist ned MRMC Kodi Fork
 17. Sist ned CEMC
 18. Sist ned RasPlex
 19. Sist ned OpenPHT
 20. Sist ned ZDMC
 21. Sist ned WeTek

Avsluttende ord

Vi har diskutert noen av de beste Kodi-gavlene for brukere som bare er de beste Kodi-gavlene 2018. Disse gav de modifiserte formene for Kodi, og de gir akkurat de funksjonalitetsopplevelser som Kodi. Imidlertid kan det være noen gutter eller nyvinninger, menn kan ikke være feil. Prøv det og gi oss beskjed!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map