Kodi er tidligere kjent som XMBC, som er en gratis åpen kildekode-programvare som lar deg installere tredjeparts tilleggsprogrammer. Ved hjelp av disse tilleggene kan du streame film, sport, TV-serier, live sport, spill, musikk og annet innhold på hvilken som helst plattform.

De beste Kodi-boksene er fulle av funksjoner og høyeknologisk slik på du kan strømme fantastisk innhold. Vårt beste Kodi-kasseplukk for mai 2018 er Seguro Trongle x4. Les hele rommet hennes.

Eksklusive KodiVPN.co Spesialtilbud 2020
PureVPN

 USD 10,95 USD 2,91 per måned

Ta tak i denne avtalen

surfshark

USD 11,95 USD 1,99 per måned

Ta tak i denne avtalen (3 måneder gratis)

Ivacy

 USD 9,95 USD 2,75 per måned

Ta tak i denne avtalen

Beste bruker plukket KODI-boks i henhold til KodiVPN.co avstemmingsresultater

Jo tidligere du kjenner den beste enheten, desto bedre

[Klikk for å forstørre]

Endret størrelse på JPEG-grafikk

Kodi-boksen er en set-top-boks der Kodi allerede er installert og hvorfor plugger og spiller mange medieinnhold. Jeg har vist hvordan vi har de beste Kodi-boksene som er basert på deres ytelse og popularitet.

 1. Beste Kodi Android-esker 
 2. Beste Kodi juridiske bokser 
 3. Beste Kodi Live TV-bokser
 4. Beste Kodi fullt lastede esker
 5. Slik omgår du Storbritannias elektroniske sikkerhetskontroller Kodi ulovlige bokser
 6. Beste Kodi Linux-bokser
 7. Feature Packed Entertainment Boxes

Beste Android-bokser for Kodi

 1. Xbox
 2. Amazon Fire TV Stick
 3. Amazon Fire TV
 4. Nvidia Shield
 5. Seguro Trongle X4
 6. Emtec GEM Box
 7. Q-Box Amlogic S905
 8. T95X TV-boks
 9. R99 4K av EBox
 10. Buzz tv 3000
 11. Rveal 2
 12. Dolamee D5 TV-boks
 13. TICTID
 14. Maxesla S905X Android TV BOX
 15. Zoomtak TV Box S912
 16. MyGica ATV

Se sammenligningstabellen over Android-esker.
beste kodi bokser android linux ios

De mest brukte boksene er Android-boksene. De kommer i alle tidligere og størrelser med flotte spesifikasjoner når det gjelder prosessor, video, lyd, lagring og ikke minst minne. Det er mange underholdningsbokser med høye priser til lave priser, og du vil kanskje ikke gå glipp av å få det beste der ute på vår detaljerte beste anmeldelse av Kodi-bokser. Når du er ferdig med å velge, er det lettere å konfigurere kodi på Android med bare noen få trinn.

Vanlige spørsmål om beste Kodi-bokser

Hva betyr Jailbreak på Kodi?

Jailbreak on Kodi betyr å installere Kodi på en hvilken som helst plattform eller enhet som ikke har direkte støtte. Kodi kan ikke installeres direkte på enheter som Fire Stick, Apple TV, iPad osv.

Derfor brukt jailbreak-metoden for å installere Kodi på disse enhetene. Jailbreak-metoden betyr å installere Kodi på bilder enheter med hjelp av noen tredjepartsapplikasjoner.

Er fulladede bokser kjærlig å bruke?

Nei, fullstendig Kodi-bokser er ikke kjærlig å bruke. Mange arrestasjoner har blitt forespeilet i Storbritannia, og det har vært mange bilder som tilfeller over hele verden, hvor brukerne har kjøpt, solgte eller brukt de fullstendige Kodi-boksene som skal møte møte eller juridiske beslutninger.

Mange Kodi-brukere mottok også juridiske merknader fra DMCA og andre relative bilder. Det anbefales hvorfor du bruker en VPN for å holde seg trygg.

Er Android Boxes kjærlig å bruke?

Ja, Android-bokser er kjærlig å bruke en annen appen som det er installert i det jeg ikke kan bruke til å streame piratkopiert innhold. Du kan se noe som er installert i disse Android-bokene, og kreve abonnementsavgift, og innholdet på tilbudet kan bare strømmer, og det varer ikke. Derfor er de kjærlige å bruke.

Xbox One

Xbox en til Kodi

Xbox One er en kraftig spillkonsoll produsert av Microsoft.

Det er en lang liste med modeller i Xbox-serien, men den siste Xbox One X er den hittil kraftigste konsollen.

Den pakker og kraftig slagg med 4K ultra HD-spill, slik at konsollspillere kan oppleve søl 60 FPS.

Nå støtter Xbox One nå offisk kodi, så nyt spill og streaming ved å sette opp kodi på xbox one.

Amazon Fire TV Stick

amazon fire tv-pinne vil bruke som kodiboks

Amazon Fire TV Stick har et Android-basert operativsystem med en firkjerneprosessor. Det har navnet sitt som en topp streamer for Kodi-brukere.

Den nye 2017-versjonen av Fire Stick har valgt som den beste mediestreameren med en rask prosessor. Imidlertid er det en touch dyre enn den forrige modeller.

Å bruke Kodi Addons på FireStick er en fantastisk opplevelse du ikke har råd til å gå glipp av!

Amazon Fire TV

amazon fire tv kodi box

Amazon Fire TV har større og større funksjoner og Amazon Fire TV Stick, menn med samme Android-baserte operativsystem.

Det er et topp valg som den beste Kodi-boksen for å streame Netflix eller Amazon Prime Instant Video. Denne enheten fungerer jevnlig med Brann-TV og vil ikke ta mer eller noen få sekunder til å smake på Kodi.

Nvidia Shield

Nvidia skjold kodikasse

Når det gjelder Android set-top-box, er Nvidia Shield den kraftigste.

Fra TV-serien til de nyeste spillene i byen, og denne boksen har alt det underholdningen du gamle tenke.

Overraskende nok gjør dette til den beste Kodi-boksen for Kodi-brukere. Nvidia Shield kjører den nyeste Android 6.0 på sin boks.

Seguro Trongle X4

Seguro Trongle X4 kodi-eske

Seguro Trongle X4 er en annen bok som har innebygd Android 6.0 på esken. Hvis du noen gjenger trenger en Kodi-boks for å streame 4K-videoer, menn trenger ikke å betale sky-rocketing priser, er det et perfekt valg.

Det er tilsynelatende sjeldne på et apparat som har de gode kvalitetene og samtidig få begrensninger. Til det formålet den serveren, gjør den beste Kodi-esken rundt.

Seguro Trongle X4 Video Review

Seguro Trongle X4 Full anmeldelse

Seguro Trongle X4 er kanskje de billigste boksene i partiet, men de vil ikke finne de beste kvalitetene på videoen som strømmen. Den støtter 4K-videoene og leveres med et trådløst smak og har en berøringskontroll.

Med tanke på funksjonen har den en 2GHz Quad Core-prosessor med ARM Cortex-A53 CPU sammen med en Penta-Core-prosessor. Når det er sagt, gir den høye ytelsen til maskinkonfigurasjonen deg og ekstrem rask hastighet, profesjonell videokvalitet og den beste brukeropplevelsen.

Den støtter nesten alle lyd- og videoformater, slik at du ikke trenger å belaste deg selv ved å konvertere videoformatet først. Bildekvaliteten gir og inntrykk nye virkeligheten som fungerer ganske imponerende.

Emtec GEM Box

Emtec GEM KODI BOX

Det er enkelt valg for alle som ikke er kjent med Kodi-bokser med alle sine funksjoner og funksjoner.

Imidlertid vil denne boksen ikke installere de nyeste Kodi-bygningene. Menn med Kodi Setup Wizard som er lagt til i den beste veiledningen for kodevivert, kan du få tilgang til programvare eldre versjon.

Q-Box Amlogic S905

Q Box Amlogic S905 på kodi

Q-Box S905 er virkelig en perfekt match for Kodi på grunn av sin 450 Penta-Core-prosessor. Denne prosessoren tilbyr en eksepsjonell 4k-oppløsning med 1080p streaming.

Den kjører på en Android OS 5.1 Lollipop med 16 GB intern lagring. Apper og spill kan installeres fra Google Play Store og har et brukervennlig grensesnitt.

T95X TV-boks

T95X TV Kodi Box

Når du har T95X Andorid, trenger du ikke å bekymre deg for de siste oppdateringene, da kan du få alt tilgang fra Google Play Store selv.

Strømfilmer og TV-serier med tredjeparter Kodi-tillegg i HD-oppløsning. Hvis du får problemer, er det alltid, og live støtte som gir deg hjelp.

R99 4K av EBox

EBOX-R99-3-Beste-KODI-box

Den enorme 4K-boksen kommer med ekstremt kraftig maskinvare. Den fantastiske mediaspilleren er sammensatt av 4 GB RAM, 32 GB ROM, Android 6.0, og det hele driver av Hexa-Core CPU. Enheten forfattere videre av Ultra HD 4K-grafikken.

Når det er sagt, kobles mediespiller med HDMI-kabel til TV-en, og kan gjøre alt det nyeste Android-enheten kan gjøre, fra se på filmen for å spille og laste ned applikasjoner. Det kan gjøre alt for å holde deg mot alle dager.

Buzz TV 3000

Buzz TV 3000 er en Android-boks som kan kjøre over en million forskjellige apper, inkludert Kodi.

Buzz TV har Android 6.0 Marshmallow som operativsystem, 2 GHz-prosessor, 2 GB RAM og et internt minne på 8 GB. Den kan kjøre videoer på 4k, 2k 1080 (60fps) og andre lavendelige oppløsninger.

 

Rveal 2

Når det skal brukes til å finne kraftige Android-bokser til Kodi, er Rveal 2 uovertruffen.

Drevet av en Octa-Core-prosessor og Android 6.0 Marshmallow, pakker Rveal 2 og trøkk. Du kan streame innholdet i ultra-HD ved å bruke Rveal 2.

Dolamee D5 TV Box

På den lange lytte over rimelige Android-bokser er Dolamee D5 TV-bokser og enhet du bør prøve. Kodi-boksen har Octa Core Cortex A7 1,5 GHz prosessor, 2 GB RAM og 8 GB minne.

I tillegg støtter Dolamee D5 Bluetooth-tilkobling og spillervideoer i 4K, 2K og HD.

TICTID

TICTID Android-boksen er utmerket for Kodi, da den kommer med 2 GB RAM, 16 GB internminne og en 2. GHz Quad Core-prosessor ved roret.

Den kan gi strøm til mange andre Android-apper sammen med Kodi. Du kan streame show og filmer i forskjellige videokvaliteter, inkludert ultra HD.

Maxesla S905X

Maxesla Android-boksen er lik forskjellige andre streamingbokser som kjører på Quad Core 2.0 Ghz-prosessor, 2 GB RAM og 16 GB internt minne.

Det vil kjøre Kodi uten problemer og brukere som bruker innholdet i UHD 4K.

Zoomtak TV Box S912

Zoomtak TV Box er en av en snill Android-boks som vil gi utmerket ytelse og kjøre Kodi jevnt.

Hvor kraftig er det?

Med Zoomtak får du Octa Core 2.0 GHz-prosessor, 3 GB RAM, 32 GB ROM og ultra HD-avspilling.

MyGica ATV

Det er å varianter av MyGica ATV du kan få hendene på. Den ene varianten er tilgjengelig i Quad Core CPU, mens den andre er tilgjengelig med en Octa-Core-prosessor.

Valg mellom de til avhenger av ytelsesnivået du vil oppnå.

Begge vil køre Kodi uten styring og spille av videoer i 4K-kvalitet.

Sammenligningstabell over beste Android-bokser

SpesifikasjonerAmazon Fire TV

Amazon Fire TV

Amazon Fire TV Stick

Nvidia Shield TV

Nvidia Shield TV Box

Seguro Trongle X4

Seguro Trongle x4

Emtec GEM Box

Emtec Gem Box

Apper som støttes1000+1000+1000+1000+1000+
StemmestøtteAlexa Voice RemoteAlexa Voice Remote
Hukommelse2GB1GB3GB1GB1GB
Oppbevaring8GB8GB16GB8GB16GB
Utvidbar hengendeTil 200 GBTil 32 GB
Størrelse4,5 x 4,5 x 0,7 tommer3,4 x 1,2 x 0,5 tommer9,6 x 8,4 x 4 tommer5 x 2,0 x 2,99 tommer10,1 x 6,7 x 3,1 tommer
prosessorMediaTek Quad-core opp til 2 Ghz Dual-core @ 2,0 GHz + Dual-core @ 1,6 GHzMediaTek Firekjerners ARM 1,3 GHzNVIDIA Tegra X1-prosessor 256-kjernen Maxwell GPUAmlogic S905X Quad Core Media 1,5 GHzAmlogic S805 Quad Core 1,5 GHz
blåtannBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LE
Utgangsoppløsning støttes2160p opp til 30fps; 720p og 1080p opp til 60fps720p og 1080p opp til 60fps4K, HDR, 60 bilder per sekundHDMI – True 4K2KFull HD 1080p
TV-Kompatibilitet4K ultra HD-TVer med HDMI som jeg står til 2160p ved 24/25/30/50/60 Hz og HDCP 2.2TV-er med HDMI som kan 1080p eller 720p ved 60 / 50Hz, også populære HDCP-kompatible modellerKobles enkelt til HDTV-erKobles enkelt til HDTV-erKobles enkelt til HDTV-er
Innholdsformat støttesvideo: H.265, H.264

lyd: AAC-LC, AC3, eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MP3, PCM / Wave, Vorbis, Dolby Atmos (EC3_JOC)

foto: JPEG, PNG, GIF, BMP

video: (H.264 1080p30) (H.265 1080p30)

lyd: AAC-LC, HE-AACv1 (AAC +), HE-AACv2 (eAAC +), AC3 (Dolby Digital), eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MIDI, MP3, PCM / Wave, Vorbis, AMR-NB, AMR -WB

foto: JPEG, PNG, GIF, BMP

video:(H.265 / HEVC Opp til 4K HDR) (VP8, VP9, ​​H.264, MPEG1 / 2 Opp til 4K avspilling ved 60 FPS) (H.263, MJPEG, MPEG4, WMV9 / VC1 Opp til 1080p avspilling på 60 FPS)

lyd: AAC, AAC +, eAAC +, MP3, WAVE, AMR, OGG Vorbis, FLAC, PCM, WMA, WMA-Pro, WMA-Lossless, DD + / DTS, Dolby Atmos og Dolby

video: (H.264 1080p30) (H.265 1080p30)

lyd: AAC-LC, HE-AACv1 (AAC +), HE-AACv2 (eAAC +), AC3 (Dolby Digital), eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MIDI, MP3, PCM / Wave, Vorbis, AMR-NB, AMR -WB

foto: JPEG, PNG, GIF, BMP

video: AVI, FLV, H.264, M4V, MKV, MOV, MP4, MPEG, WebM, Xvid

lyd:MP3

foto: BMP, GIF, JPG, PNG

Pris89,99 dollar39,99 dollar199,99 dollar53,08 dollarUSD 99,99

Beste juridiske Kodi-bokser

 1. Bringebær Pi 3
 2. Roku Ultra 4k
 3. Ebox T8 V
 4. Google Chromecast Ultra
 5. Google Chromecast
 6. Xiaomi Mi

Bringebær Pi 3

Raspberry Pi 3 er den beste kodi legal boksen

For hva det kan se ut, er det en liten datamaskin med strålende funksjoner attraktive for Kodi mediesenter.

Kodi-brukere kan enkelt streame 1080p-videoer på grunn av sin fyrste prosessor.

Det kan være mulig å bruke en Ethernet-tilkobling når du støtter på bufferingsproblemer i trådløs nettverkstilkobling.

Boksen koster rundt 80 dollar på Amazon markedsplass og er lovlig og trygg å bruke den i Storbritannia. Det er ikke noe annet med Pi 3, noe som betyr at du må finne en sak som passer til dens interne kreter.

Den kommer ikke med en fjernkontroll heller, men du kan finne en måte å bruke Kodi gjennom HDMI CEC-kompatibel TV-fjernkontroll på. For å si det mildt, er det den beste Kodi-boksen når den skal brukes.

Roku Ultra 4K

roku ultra 4k kodi-boks

Hva gjør Roku Ultra 4K som det beste Kodi-boksen annet enn å være og kjærlig valg for Kodi-brukere? Det fantastiske innholdet, enkel navigering, objektivt søk etter innholdet og tilpasningsalternativet setter det over i streamingbokser. Kun tilgjengelig for USD 129.99

EBOX T8 V

EBOX T8 V kodikasse

EBOX T8 V er den nyeste modellen utgitt av 2016 i 2016 som muligens den raskeste enheten som har blitt produsert.

Den kjører på den nyeste Android og har sin egen Kodi Build installert. Det forbedrer Kodi-brukernes opplevelse av filmer, TV-serier og sport.

Det er en spesiell funksjon som er dens unike selgerproposisjon, og dette alternativet er tilpasset dobbeltkaster for nybegynnere og eksperter. Du trenger ikke å bekymre deg om du ikke har brukt en TV-boks, vår nybegynnerguide hjelper deg å lære om enheten.

Google Chromecast Ultra

Google Chromecast Ultra kodi-boks

Hvis du aldri vil ha juridiske problemer og ikke ha noen problemer for deg, kan du anbefale Google Chromecast Ultra for 98 dollar eller mindre.

Det er mer en dongle enn en tradisjonell TV-boks, og det gjør den diskret.

Det kan henge bak TV-apparat eller datamaskin og kan gi timer med underholdning.

Denne lille og bærbare enheten skildrer entusiasmen fra Google for å utnytte streamingmarkedet for 4K.

Denne boksen vil være bra for Kodi-brukere i nær fremtid. Chromecast kreve TV med en HDMI-port og WiFi-nettverk; Ethernet ville også gjort det.

Chromecast Ultra har en tilknyttet Ethernet-port som gjør den jeg står til 4K-avspilling nad HDR-video. Disse funksjonene gjør på brukerne sinnssegmentet mer luksuriøse enn den forrige versjonen av Chromecast.

Google Chromecast

Forgjengere til Chromecast Ultra; Chromecast har også skapt mye hype mellom underholdnings-junkiene. Den lille dongelen har strømkabel og adapter. Herre trenger WiFi-nettverk og TV med HDMI-port.

Du kan komme i gjengen i tre enkle trinn med denne fantastiske enheten.

Slik konfigurerer du Chromecast

 1. Begynn med å koble Chromecast til HDTV og strøm. Besøk valgte chromecast.com/setup.
 2. Koble Chromecast enkelt til ditt hjemlige WiFi-nettverk.
 3. Trykk enkelt på Cast-knappen i en Cast-aktivert app og velg en video du vil spille på TV-en din.

Xiaomi Mi

Xiaomi Mi kodi-eske

Det ville være urettferdig å ikke nevne Xiomi Mi for sin slanke og kjekke utseende. Den er utstyrt med den nyeste teknologien for å streame millioner av underholdningsinnhold.

Enhet som er lovlig i Storbritannia og de fleste land, har også en 4K-videooppløsning som gjør TV-seing bedre enn andre enheter.

Funksjonene brukt firekjerneprosessor, 2 GB DD3-minne og 8 GB lagringsplass ombord er alt du trenger for å lagre favorittinnholdet. Dessuten kommer til en billig pris, ditt 70 dollar eller mindre. Imidlertid må du installere Kodi før noe.

Beste Kodi-bokser for Live TV

 1. Kukele S912
 2. SkyStream Two
 3. Rveal RT5
 4. Easystone Q Box
 5. Apple TV
 6. EZ-Stream Ti8

Kukele S912

beste kodibokser for live tv

Denne Kodi-boksen har et smak og fjernkontroll som er siste med mange Kodi-tillegg for å streame TV.

Den har en kraftig 64-bits prosessor med 3 GB RAM, og for å legge til mer til det har enheten og enkel navigering som gjør den brukervennlig.

Mediebiblioteket oppdaterer seg automatisk og har en tendens til å velge hver eneste dag. Det er uten tvil og kjærlig og den beste streamingboksen for Kodi du noen gjeng som vil finne i små til den prisen.

SkyStream Two

SkyStream To kodi-eske

Møt den raskeste og kraftigste TV-boksen som er en perfekt løsning for høye kabelregninger. Det er den beste Kodi-boksen i lys av å se på 4K-videoer med kvalitet.

Du kan streame mange medieinnhold som alle store strømmetjenester som Netflix, Hulu, osv. Og tilpasse streamingopplevelsen din med Android.

Det er en kjær Kodi-boks som har revolusjonert ord du ser på TV. Millioner av filmer, TV-serier og spill gir deg ubegrenset underholdning. Med SkyStream Two, vil du aldri bruke falle bytte for ‘fullastede’ bokser.

Rveal RT5

Rveal RT5 kodikasse

Når du får Rveal RT5 til å se på TV, trenger du aldri å si ‘Det er ingenting på TV’ igjen. Den forvandler TV-en din til et mediebibliotek hvor du kan se utallige underholdningsinnhold.

Se etter deg når du har noen gjenger som har fått en streame medieinnhold enten live eller på forespørsel, er dette stedet.

Målet med informasjonen er å få valgt TV-seere med kvalitetsvideoer, enkel navigering og problemfritt oppsett. Mine herrer, fremtiden til TV er henne.

Og hvis du bestiller nå med “KodiVPN” -kupongkode, vil du få en eksklusiv 10% rabatt på kjøpet!

Easystone Q Box

Easystone Q Box for kodi

Hvis du trenger et rimelig TV-visningsalternativ med 4K ultra-HD-videoer, kan Q Box være deg som det beste alternativet.

Den har kanskje ikke en avansert teknologi siden boksen er basert på Lollipop-versjonen, men det er verdt pengene dine.

Den har en Ethernet-port, rask lastetid, og kommer med et smak der der musematte er festet.

Boksen har en intern lagring på 16 GB hvor du aldri trenger å bekymre deg for å løpe tom for plass.

Derfor gjør den beste streamingboksen for Kodi.

Apple TV

eple-tv-boks til kodi

Til det vi har lært så langt fra historien til Apple, er det raskt bestemt på å forenkle alt det den møter. Denne uttalelsen bruker også for Apple TV.

Det fungerer som om å ha en TV og mye mer Netflix, HBO, Hulu, ESPN og mye mer med en appinstallasjon.

Den eneste ulempen med Apple TV som vi kunne finne er å installere Kodi på Apple TV fordi programmene ikke er forhåndsinstallert.

Hvis du er kjent med Mac, har du overhode ikke noe problem med å laste ned Kodi fra appene. Det er den beste kodeboksen så langt hvis du arbeider og bruker Kodi-apper til å installere på.

EZ-Stream Ti8

EZ Stream Ti8 kodi-eske

EZ-Stream Ti8 er enkelt å ta med og kan koble til det som helst TV gjennom HDMI-porten. Prosessen med å konfigurere enheten er ekstremt enkel, menn som streamer av ubegrenset innhold er mye enklere enn oppsettet.

Du kan streame hva du vil når du laster ned apper som Amazon Video, Netflix, HBO, Hulu og mer.

Beste fullt lastede Kodi-bokser

 1. MXQ Pro
 2. Matricom Android G-Box Q2
 3. Minix Neo U1
 4. Nexsmart D32 Android Kodi TV Box

MXQ Pro

Beste fullt lastede Kodi-bokser

Det essensielle elementet i MXQ Pro-boksen er Kodi-mediesenteret forhåndsinstallert. Den leveres med et komplett sett med Kodi-bygg som svarer som ulovlige i de fleste land.

Boksen koster 32,49 USD som noen få dollar mindre enn Fire Stick, og for de fleste overkjøpskjørere Kodi mye bedre i denne maskinen enn på Fire TV Stick.

Matricom Android G-Box Q2

Matricom Android G-Box Q2 kodi

Matricom Android G-Box Q2 er en liten bok, menn med ubegrenset strømming gjennom Kodi-bygg og tillegg.

Den gir Ultra HD-oppløsninger med 4K videokvalitet og driver med Octa-core prosessor.

Det ville spille uten fryser eller glitches som godt skulle tilfredsstille spill fans. Det kan også fungere usedvanlig bra med Amazon Prime Video.

Matricom G-Box Q3

Matricom G-Box Q3 for kodi

Matricom G-Box Q3 er den nyeste utgaven introdusert av Matricom-familien. En boks har en touchpad-smak og en rask prosessor.

Den beste funksjonen er imidlertid grensesnittet som fullt ut støtter Amazon Prime.

Boksen kommer med en Mini 2.4GHz bakgrunnsbelyst fjernkontroll der alltid er klar til å streame alt fra internett.

Over det har det innebygd tillegg som du kan streame filmer tonn gratis medieinnhold uten satellitt eller kabel.

Minix Neo U1

Minix Neo U1 kodi-boks

Hvis du planlegger å kjøre Kodi videre til denne boksen, kjører den feilfritt og raskt. Det er mange funksjoner du noen gjeng vil ha i TV-medieboks.

Den har en firekjerners prosessor, et minne på 2 GB DDR3 og intern lagring på 16 GB. Alt i alt har den noen utmerkede Wi-Fi-funksjoner.

Minix Neo U9

Minix Neo U9 beste kodiboks

Minix Neo U9 er en oppgradert versjon av Minix Neo U1 som gir en ultimate hjemmekinoopplevelse.

Den spilleren av de mest populære, menn nyere filformatene som gir deg frihet til å streame hva som helst.

Den gir en krystallklar video med 60 bilder per sekund og gir en beroligende effekt.

NEXSMART D32 Android TV Box

NEXSMART D32 Android TV Kodi Box

Denne boksen kan virke liten, men ytelsen taler. Den har den nyeste Android sammen med fullastet Kodi-bygg hvor du lovlig eller ulovlig kan streame medieinnhold.

Den har en Quad-core prosessor kombinert med Penta-core grafikk. Siden det er en Android TV-boks, kan du spille fra Google App store.

Slik omgår du Storbritannias elektroniske sikkerhetskontroller Kodi ulovlige bokser

Nylig kraftig streik og juridisk trusler mot Kodi-utviklerne og brukerne dreper opplevelse for Kodi-brukere. Dette har fått et nytt svar, da de britiske byggerne blir spionert av tjenestemennene og til slutt vil overfor styrke elektronisk sikkerhetskontroll av Kodi ulovlige bokser.

Derfor er sjansen for at du ikke blir fanget veldig minimal. Det anbefalte alternativet å være anonymt via Kodi VPN. Ved å bruke en VPN får du følgende fordeler:

 1. Innehaver av anonym når du streamer fra servere.
 2. Få tilgang til nye utgivelser.
 3. Få tilgang til geo-blokkert innhold.

Beste Kodi Linux-bokser

 1. Mag 254
 2. Pendoo X8 Pro
 3. T96N RK3229
 4. ARNU Boks
 5. J95 4K JynxBox

Mag 256

mag-254-KODI-box

Med stor RAM-minne og effektiv prosessor lager den og kraftig set-top-boks. Det gjør en perfekt løsning for streaming av IPTV Kodi-kanaler.

Det fantastiske med MAG 254 er fortalt for å støtte 3D-videoer. Dette betyr at du må oppleve det beste lyd- og videokvaliteten du har sett som en set-top-boks.

Pendoo X8 Pro

pendoo x8 pro kodi-eske

Pendoo X8 TV-boksen har den nyeste Android, din Android 6.0 installert for å gi brukerne en perfekt opplevelse av grensesnittet. Den har en Octa-core-prosessor med en dobbel Wi-Fi som gjør den til en unik Android-boks.

T96N RK3229

T96N RK3229 Beste Kodi Box

Det er alltid en flott bok når du kan installere apper og søle på dem. På toppen av det får du filmer i 4K-kvalitet som jeg kan forutse for Linux-brukere.

T96N RK3229 har en innebygd Kodi Krypton versjon 17 der du kan installere tredjeparter Kodi-tillegg for å se filmer og TV-serier uten abonnement.

ARNU Boks

arnu kodi-boksen

ARNU Box ble utviklet mens vi har til å gjøre ting i tankene, enkel brukervennlighet og nyeste teknologi.

De fleste Android-bokser som du finner kompletterte med irrelevante funksjoner.

ARNU Box kan gjøre brukeropplevelsen så enkel som mulig.

Det er en ren Linux-basert boks med ubegrenset Kodi-tillegg forhåndsinstallert. Du kan bare kjøpe esken og være klar til å streame alt på internett.

JynxBox J95 4K

jynxbox-J95-Beste-linux-boks

J95 LibreELEC Linux-boksen er en veldig elegant og moderne Kodi-boks. Mediespilleren kan gjengi 4K Ultra HD-grafikk med 2 GB RAM.

Denne fantastiske enheten kjører av Quad-Core Cortex A53 S905-prosessor og er en må ha Linux-basert enhet.

64-biters-modul gjør det enkelt å installere Kodi på 16 GB flash-minne uten abonnement.

Feature Packed Entertainment Boxes

EBox H96 PRO pluss

EBox H96 PRO pluss

EBox H96 er et dyr av Kodi-boks som kan skrives av kraftige funksjoner. Du kan streame i Ultra HD 4k-oppløsning, nye høy ytelse takket være sin Octa Core 2.0 GHz-prosessor og 3 GB RAM.

EBox M8s Pro

EBox M8s Pro

Blant forskjellige Kodi-bokser er EBox M8s Pro absolutt og å vurdere. Med økonomiske priser og kraftige funksjoner, tilbyr M8s Pro Ultra HD-streaming, Android 7.1 Nougat og forhåndsinstallert Kodi.

EBox Zennon

EBox Zennon

Zennon er en av de rimeligste Kodi-boksene for å streame show, filmer, live TV og diverse annet innhold.

Du kan glede deg over å spille i 1080p og 4K Ultra HD, med en anstendig ytelse fra en Quad Core-prosessor og 1 GB RAM.

T8 V4

T8 V4 TV-boks

T8 V4 er en eldre generasjons Android-boks som tilbyr største ytelse og 16 GB minne ombord. Den tilbyr SATA-tilkobling og stilig design.

EBox Q Android

EBox Q Android

EBox Q Android er en lett og kompakt Kodi-boks som gir god ytelse. Du kan glede deg over videoer i høy definisjon og kan skrive av 16 GB internminne med 2 GB RAM.

EBox Q Lite Android

EBox Q Lite Android

Q Life Android-boksen kommer i forskjellige varianter med forskjellige prislapper.

Toppen av linjen Q Lite har 8 GB minne, 1 GB RAM og har en lett design.

EBox TV-pinne

EBox TV-pinne

TV Stick er en allsidig strømmenhet som tilbyr doble operativsystemer (Windows 10 & Android 5.1).

Du kan koble til TV-pinne til hvilken som helst LED-TV og gjøre den til en smart-TV. TV-pinner tilbyr også utmerket ytelse, slik at du kan streame alt innholdet på Kodi, noe som gjør det til en anstendig Kodi-boks.

Beste Kodi-bokser på E-Bay

 1. Arabisk IPTV-boks
 2. Evanpo T95Z Plus S912
 3. H96 Pro Plus

Arabisk IPTV-boks

Arabisk IPTV Box kobles til TV-kanalene ved hjelp av signaler. På denne behandlingen må du betale betalt for boksen uten årlig eller månedlig avgift.

Kodi-tillegg er forhåndsinstallert i boksen som du kan streame film, TV-serier og live sport for USD 150. Det kan virke litt for dyr, menn Amlogic 4K CPU er verdt det.

.

Beste Kodi-bokser på EBay

Evanpo T95Z Plus S912

T95Z Plus S912 har spesialfunksjonskontoer for den beste Kodi-boksen og som den nye Octa-core-prosessor, 6.0 Android og 4K videokvalitet.

Boksen støtter bare Kodi-tillegg fordi Kodi er forhåndsinstallert med grunnleggende standardapper. Det koster omtrent USD 70 som det er prisen for disse funksjonene.

T95Z Plus S912 kodikasse

H96 Pro Plus

H96 kodikasse

H96 har det nyeste Android-operativsystemet kalt Android NOUGAT, som er utvidet av Android Marshmallow. Det er en høy ytelse og den beste Kodi-boksen med en Octa-kjerneprosessor som maksimerer klokkehastigheten mot 2,0 GHz. Imidlertid er boksen berørt dyre til $ 135.

Beste Kodi-bokser på Amazon

 1. En boks
 2. T95N Mini
 3. GooBand Doo

En boks

Abox er de nye modellene som ble lansert i 2017 av GooBang Doo. Den har en ny Android Marshmallow-installert operativsystem, og med Kodi kan den streame ubegrensede filmer og kjøre mange spill.

En annen unik selgerproposisjon for enheten er den nye HDMI-kabelen 17 + 1 i motsetning til andre 15 + 1-kabler. Formålet med denne kabelen er å støtte video av 4K-kvalitet. Med de funksjonelle koster det bare rundt 45 dollar.

Beste Kodi-bokser på Amazon

T95N Mini

T95N Mini TV-bokser fra Hongyu er en annen Android TV-boks med en firkjerneprosessor og en Wi-Fi-mediaspiller. Du kan få tilgang til middelet over internett eller gjennom Kodi. Boksen leverer med en HDMI-støtte, 2 USB-porter og en størrelse som lett kan passe på håndflaten.

Du kan dele innholdet med vennene dine, og lære hvordan du bruker den beste Kodi-boksen. Det kan gjøres ved å streife gjennom nettforaene og se veiledningsvideoer.

.

T95N Mini kodikasse

GooBang Doo

GooBang Doo lanserte og ny TV-boks med eget merkenavn. Det er mye mer avansert enn under merket Abox og koster rundt 60 dollar. Funksjon i denne boksen som skiller seg ut med resten av TV-boksen er dens dual-band Wi-Fi. Det gjør ingen forsinkelser mens du bufrer.

.

GooBang Doo kodi-boks

Den beste Android TV-boksen i 2020

Er Kodi Box Legal?

Ofte hører vi på nyhetene hevde at Kodi-bokser er ulovlige. Før vi kommer inn på dybden i nyhetene som antyder på Kodi er ulovlig, får vi ofte aldri og sjanse til å vite sannheten.

Kodi-bokser er lovlige. Kodi-brukere har en mulighet til å kjøpe esker fra forskjellige steder og se gratis innhold.

Attributtet som gjør Kodi-bokser ulovlig, er den brukerne deres prøve å streame abonnementskanaler gratis.

beste kodikasser

Noen bokser er tilgjengelige i utvalgte, endret jeg og grad ved bruk av tredjeparter tilleggsprogrammer og plugins. Dette gjør på folk kan strømme betalt innholdet gratis.

Disse endrede enhetene er “fullastet”, noe som betyr at de allerede har innebygd programvare som kan gi tilgang til kun abonnementsskanaler.

Selv Europas høyeste domstol har avgjort mot disse ‘fullastede’ enhetene. Gjennom disse enhetene ser folk piratfilmer og live-sport som står for Pay-Per-View (PPV).

Nylig oppdatert Facebook sin handelspolitikk der den og forbød mot produkter som brev uautorisert tilgang til digitale medier. Dette kjøpes også Kodi ‘fullastede’ bokser. Fra nå og ut vil Facebook forhindre salg av disse enhetene fra plattformen.

kodi legal bokser

Selv om mannen vurderer alt kaoset ble valgt til Kodi-bokser, får det folk til å lokke på lovligheten til de beste Kodi-boksene. Vi har gjennomført de beste strømningsboksene for Kodi som aldri vil få problemer.

Å legge ting opp

Til tross for alle kritikken Kodi står overfor, er det viktig å huske på Kodi-bokser er lovlig i mange land. Med mindre det er bokser som er fullastet.

Kodi-brukere må være oppdatert om de siste nyhetene og trendene i Kodi-verdenen. Når det er sagt, vil jeg ikke komme i problemer med rettshåndhevingsbyråer.

Vi har listet ned de beste Kodi-boksene i Eksplisitt, inkludert en egen seksjon som diskuterer fra fullastede boksene.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me