vpn-for-firestick

Som Fire TV Stick-bruker ser du sannsynligvis filmer og TV-serier fra sofaen din mens du sitter hjemme.

Hvis du har strømforsyningsprogram gratis, kan du få tilgang til amerikansk Netflix, Hulu eller andre strømmetjenester, trenger du den beste VPN-en for FireStick.

En FireStick VPN-holder din online identitet, privat mens den kan få tilgang til nettsteder og streaming-apper fra hele verden.

Jeg har vist at jeg har klart å sammenstille en liste over den beste VPN-en for Fire TV, FireStick og Fire Cube som har rask hastighet, egen FireStick-app, og som ikke har noen logger..

I tillegg har jeg også diskutert hvordan du installerer en VPN i FireStick senere i denne guiden, og hvordan kan du sjekke om VPN og din jobb på Amazon Fire TV Stick.

7 Beste VPN for FireStick

Vi testet over 60 VPN-leverandører for å gi deg denne lytte over topp VPN-er for FireStick. Vi valgte disse VPN-ene basert på rask hastighet, innebygd FireStick-app og enkelt å installere og bruke.

Hennes er en liste over topp VPN-er:

1. PureVPN

2. Surfshark

3. CyberGhost

4. ExpressVPN

5. NordVPN

6. IPVanish

7. VyprVPN

1. PureVPN

PureVPN-Beste-vpn-for-firestick

PureVPN er vår topp anbefaling som den beste VPN for FireStick. Det er basert i Hong Kong og tilbyr 2000+ servere jeg over 140 land.

Hvis du ruller ned under FireStick-appen, kan du koble deg til streamingapper som Netflix, Hulu, ESPN +, ITV Player, og andre for å begynne å strømme.

PureVPN har en Amazon-vurdering av 3,4 stjerner og øker stor uke for uke. Det tilbyr også en 7-dagers gratis prøveperiode for FireStick-brukere også.

Det tar mindre enn 3 minutter å installere appen sin på FireStick, som jeg vil diskutere i dette deler. Bortsett fra det, bringer det deg rask tilkoblingshastighet Med 256-bits kryptering.

Du kan koble PureVPN til 10 enheter samtidig. Du kan for eksempel bruke denne VPN-en på Fire TV, Roku, Android, iOS, Computer, Nvidia Shield og mer på samme tid.

PureVPN koster $ 2,91 / måned med en 31-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk nettstedets 31-dagers pengene tilbake-garanti

2. Surfshark

Surfshark-firestick-vpn

Surfshark er utvilsomt den rimeligste VPN-tjeneste. Det er den eneste VPN-en siden siden av ExpressVPN som tilbyr kill switch-funksjonen på en FireStick-enhet.

Det tilbyr for øyeblikket 1.040 servere som hjelper deg med å fjerne blokkering av strømmetjenester, mens dens AES-256 bit kryptering skjer for å holde de virkelige IP-adressene din skjult når du streamer gratis innhold.

Det har et imponerende 4,1 stjerner rangert på Amazon Store og det tar mindre enn 4 minutter å installere.

Appen vil fortelle deg hvor mye belastning hver server har, slik at du bare kan koble til servere som har en minimal belastning for raskere strømming.

Med en enkelt Surfshark-konto kan du gjøre det koble til ubegrensede enheter også. Avskrekke CleanWeb-funksjonen Vil holde enheten fri for skadelig programvare, virus eller phishing-forsøk.

Da jeg sa på det var rimelig, mente jeg det virkelig. Surfshark koster bare $ 1,99 / måned med en 30 dager pengene tilbake-garanti.

Besøk nettstedet 30-dagers pengene tilbake-garanti

3. CyberGhost

CyberGhost-Beste-vpn-firestick

CyberGhost er penn enkelt å sette opp og bruke på Fire TV Stick. Det har over 5.900 servere, som er det største nettverket som tilbys av VPN-tjenesteleverandører.

Den har en Amazon-vurdering av 3,6 stjerner, som er ganske anstendig, og med en enkelt CyberGhost-konto kan du koble deg til 7 enheter samtidig.

CyberGhost bruker 256-bit AES-kryptering det er umulig å dekryptere. Internett-trafikken din reiser gjennom disse tunnelene, og den internett-trafikken din helt anonym.

Den har også DNS og IP lekkasjebeskyttelse, Så din beliggenhet og aktivitet blir aldri utsatt. Du kan streame, bla gjennom og laste ned alt på FireStick trygt.

Med et enkelt klikk kan du koble til dets optimal server og beskrive din online identitet.

CyberGhost er også rimelig, tilgjengelig til $ 2,75 / måned med en 45-dager pengene-tilbake-garanti. Det tar omtrent mindre enn fem minutter å installere.

Besøk nettstedets 45-dagers pengene-tilbake-garanti

4. ExpressVPN

ExpressVPN-FireTVStick

ExpressVPN er virkelig den raskeste VPN for FireStick på grunn av sin 3000 høyhastighetsservere som er tilgjengelige i 94 land.

ExpressVPN har en 4,1-stjerners rangering på Amazon Store, det er den som ønske høyeste blant de beste VPN-ene på denne lytten. Det har den sterkeste AES 256-bit kryptering for å holde enheten beskyttet mot skade.

Det beste er på den tilbyr en 7-dagers gratis prøveperiode for FireStick-brukere uten å legge til kredittkortinformasjonen din. Ikke mange VPN-er tilbyr en gratis prøveperiode uten kredittkortinfo.

Den har en Kill Switch-funksjonen Som også mange VPN mangler på en Brann-TV. Den kobles automatisk til når du blir medlem av og ikke har tilgang til Wi-Fi-nettverk.

Du kan koble ExpressVPN til 5 forskjellige enheter samtidig med en enkelt konto. Det er lite dyrt tilgjengelig til 8,32 dollar per måned, men det er verdt hver krone.

Besøk nettstedet 30-dagers pengene tilbake-garanti

5. NordVPN

NordVPN-for-FireTV

NordVPN er sikreste VPN på grunn av mange sikkerhetsfunksjoner som tilbys av denne tjenesten. Det har dobbelt VPN-kryptering som krypterer trafikken din ikke en gjeng, menn til gangere.

Den har for øyeblikket en Amazon-vurdering av 4 stjerner og er rangert som nr. 3-app i sikkerhetskategorien av Amazon Store.

Du kan koble deg til NordVPNs 5600 servere og er tilgjengelig i 60 land. Med sin FireStick-app tilbyr NordVPN P2P og tilsløret servere.

Hvis du er i Kina eller et annet land der det strenger internettforskrifter, kan du koble deg til dens tilsluttede servere og streame alt innhold eller nettsted du liker.

Med en enkelt NordVPN-konto kan du lage 6 VPN-tilkoblinger samtidig. NordVPN koster bare $ 3,49 / måned med en 30 dager pengene tilbake-garanti.

Besøk nettstedet 30-dagers pengene tilbake-garanti

6. IPVanish

IPVanish-firestick-vpn

IPVanish er et topp valg for FireStick-brukere på grunn av det sterk og kraftig kryptering. Du kan sikre internettforbindelsen din sikker selv om du har FireStick til gratis offentlig Wi-Fi.

Den har en Amazon-vurdering av 4 stjerner, som er ekstremt imponerende og er rangert som nr. 1 i sikkerhetskategorien av Amazon selv.

IPVanish tilbyr 1.300 servere på tvers 75+ lokasjoner som vil hjelpe deg med å fjerne blokkeringer av Netflix, Hulu, iPlayer og andre apper på Fire TV Stick.

Du kan koble IPVanish på 10 enheter samtidig også. IPVanish-appen er enkel å bruke med alle alternativene på venstre side av menyen.

IPVanish er tilgjengelig for $ 3,25 / måned med bare en 7-dagers pengene-tilbake-garanti. Den har rask hastighet med absolutt null logger som gjør forbindelsen din private.

Besøk nettstedets 7-dagers pengene-tilbake-garanti

7. VyprVPN

VyprVPN-Firestick

VyprVPN har et enkelt grensesnitt og er den med en kill switch-funksjon. Det er superenkelt å installere og har 700+ servere Jeg 70+ land. 

VyprVPN er vurdert 3-stjerners på Amazon Store, som er over vanligviset. Det er mulig å få VPN-er som utpeker offentlig revisjon av loggen.

Da jeg testet VyprVPN på FireStick, tok det meg mindre enn 4 minutter å installere. Denne VPN-en støtter også 4K-streaming og bremser ikke hastigheten.

Avskrekke med hovedkontor i Sveits det er ikke en del av fem øyne land, og det leder ikke logger Enten. Med sitt OpenVPN 256-bits kryptering, det holder deg beskyttet mens du streamer.

VyprVPN kobler opp til 5 flere enheter samtidig og er tilgjengelig for $ 2,50 / måned med en 30 dager pengene tilbake-garanti.

Slik installerer og bruker du en VPN på FireStick

Det er en enkel metode for å installere en VPN på Amazon Fire TV Stick som kan replikerer på alle FireStick VPN-er som jeg har oppført i denne guiden..

Jeg tar et eksempel på PureVPN for å installere, konfigurere og bruke det på Fire TV. Følg disse trinnene:

Trinn 1: Registrer deg med PureVPN

Steg 2: En penn FireStick Home

Steg-to-how-to-install-vpn-on-firestick

Trinn 3: Klikk på knappen øverst til venstre SOK Bar

Steg-3-how-to-install-vpn-on-firestick

Trinn 4: Skriv nå PureVPN og klikk på ett av søkeresultatene

Steg-4-how-to-install-vpn-on-firestick

Trinn 5: Plukke ut PureVPN-Inte

Steg-5-how-to-install-vpn-on-firestick

Trinn 6: Trykk nå Fa Eller nedlasting

Steg-6-how-to-install-vpn-on-firestick

Trinn 7: Avhengig av internett vil det bli noen minutter å installere

Steg-7-how-to-install-vpn-on-firestick

Trinn 8: Når du installerer, klikker du En penn

Steg-8-how-to-install-vpn-on-firestick

Trinn 9: Gå nå inn Brukernavn og passord eller klikk på 7-dagers gratis prøveperiode

Steg-9-how-to-install-vpn-on-firestick

Trinn 10: Når du har kommet inn, vil du se PureVPN FireStick-grensesnittet

step-10-how-to-install-vpn-on-firestick

Trinn 11: Du kan velg en server ved å velge noe som helst land

step-11-how-to-install-vpn-on-firestick

Trinn 12: Hvis du vil fjerne blokkeringen strømmetjeneste Du kan også velge mellom dette alternativet

step-12-how-to-install-vpn-on-firestick

Trinn 13: Når du har valgt en server eller strømmetjeneste, vil det være om Connect Request, eller klikk OK

step-13-how-to-install-vpn-on-firestick

Trinn 14: Det vil begynne å koble til en server eller streaming-app

step-14-how-to-install-vpn-on-firestick

Trinn 15: FireStick er nå sikker når du er tilkoblet

step-15-how-to-install-vpn-on-firestick

Besøk nettstedets 31-dagers pengene tilbake-garanti

Hvorfor trenger du en VPN for Fire TV Stick

Det er mange grunner til at du vil trenge en VPN for din Amazon FireStick-enhet. Disse årsakene kan variere fra høy prioritet til lav prioritet, avhengig av behov:

1. Unngå geobegrensninger

geo-restriksjonsStreaming-apper som amerikanske Netflix, Hulu, HBO, ESPN +, BBC Player og mange andre har begrenset et land og utnyttet for andre.

Hvis du vil fjerne blokkeringer av alle disse appene fra din nåværende beliggenhet, må du ha en VPN.

Hvis du for eksempel vil se amerikanske Netflix, har hun flere titler enn noen annen Netflix-region, må du koble til en amerikansk server.

Det samme gjelder BBC iPlayer, men du må koble til en britisk server.

2. Beskyttelse mot internettleverandører og sporing av myndigheter

statlig og-ISPInternett-leverandør din, og det samme veterinærbildet hva du streamer på Fire TV Stick-enhet din.

Hvis du streamer gratis innhold, ditt filmer og TV-show med hjelp av den beste FireStick-appen, forbereder du deg bedre på konsekvensene.

Eller du kan etisere deg og VPN som vil holde aktiviteten din online helt privat og anonym.

En VPN krypterer trafikk din og dirigerer forbindelse din via en sikker server, og beskriver din identitet og fysisk plassering så godt som din internettaktivitet.

3. Beskyttelse mot hackere

VPN-Hindre-hackereHjemmet ditt Wi-Fi eller det offentlige Wi-Fi kan begge være sårbare til tider. Enhver person med grunnleggende kunnskap om hacking kan enkelt hacke seg inn på enheten din og få tak i personlig informasjon.

La oss se på denne måten. Hvis du har noen gjenger som har installert en tredjepartsapp eller en uoffisiell app, kan du også gå ut over dine online data.

For å forhindre at dette skjer oppretter en VPN og brannmur mellom enheten din og nettverket som vil være umulig for noen dyktig hacker å hacke enheten din.

4. Få tilgang til Kodi Addons

Kodi-addons-for-firestickSom vi alle vet, har Kodi vært en populær app for alle FireStick-brukere. Det er fordi det kan streame gratis innhold ved hjelp av Kodi-tillegg.

Menn siden den er gratis, er din online aktivitet og de virkelige IP-adressene dine fullstendig eksponert. En VPN vil erstatte din opprinnelige IP-adresse med en av sine servere og vil holde identiteten din fullstendig anonym.

Du kan også bruke den beste VPN-en for Kodi hvis du har tilfeldigvis streamer med Kodi-appen.

Hvordan sjekke om VPN jobber med FireStick?

Noen ganger kan VPN koble seg ut av nettverksproblemer, eller det kan hende server ikke svare, og hvordan kontrollere VPN-en din jobb?

For å sikre deg hos VPN jobber med FireStick, er dette trinnene du må følge:

# 1 Gå til innstillinger på hovedmenyen

# 2 Klikk på Min Fire TV Eller enhet

# 3 Velg om alternativ

# 4 På høyre meny kan du se nåværende IP-adresse som vil være forskjellig fra din opprinnelige IP-adresse

Slik oppdaterer du FireStick VPN-app

Mest sannsynlig vil VPN spør deg om noe som helst for en oppdatering når du åpner appen. Hvis det ikke blir bed om det, eller hvis du har glipp av det, kan du følge disse trinnene:

#1 En penn Firestick Hjem

# 2 Gå til Applikasjoner

# 3 Klikk på Behandle installerte applikasjoner

# 4 Klikk på VPN du vil oppdatere

# 5 Hvis oppdateringer er tilgjengelig, ‘Oppdater’ ikonet vises

ofte stilte spørsmål

Må jeg skaffe en annen VPN for en annen enhet?

Nei. Du trenger bare VPN som jobber på alle enhetene, enten det er en mobiltelefon, datamaskin, Roku eller Smart TV. Du vil ikke kjøpe en egen VPN for hvert enhet.

Hva er den beste gratis VPN for FireStick?

Gratis VPN-er er ikke alltid å stjele på. De vil føre logger og selge data til dine annonsører eller tredjeparter. Den øverste gratis VPN-en for FireStick kan ikke gå på akkord med data.

Avsluttende ord

Amazon Fire TV Stick er en perfekt strømmenhet som vil konvertere noen vanlig TV til en Smart TV.

Når du har koblet FireStick til TV-en sin HDMI-port, kan du streame og bla gjennom hva som er det eneste, nøyaktig som du gjør det på datamaskinen eller telefonen din.

Siden flere enn noensinne ser på film og TV-show på grunn av sperringen, får tilgang til nye Netflix-titler, har det blitt obligatorisk.

For å kreve den beste VPN-en for FireStick som har servere i mange land, og som også er rask nok til å streame uten bufferproblemer.

For enkelhets skyld har jeg også diskutert hvordan du installerer en VPN i FireStick når du har noen andre på tjenesten.

En VPN skjuler også din online aktivitet mens du streamer. La oss si at hvis du streamer gratis innhold, vil den holde aktiviteten din anonyme når du gjør det.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me