Att välja det bästa VPN för Kodi kan vara svårt eftersom det nästan alla andra VPN-leverantörer påstår sig vara det bästa. Jag rekommenderar CyberGhost för Kodi eftersom jag betraktar det som en pålitlig tjänsteleverantör med några speciella strömningsfunktioner, vilket gör att användare kan avblockera geo-begränsat innehåll genom att hålla sig anonymt.

Ta en promenad genom den här guiden och se hur du kan installera CyberGhost på enheter som Windows, Android och andra plattformar.

Är CyberGhost VPN en bra VPN-tjänst för Kodi?

ja! CyberGhost är verkligen den bästa VPN för streaming eftersom den har några fantastiska funktioner som:

 1. Stöder nästan alla operativsystem som Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick och FireTV, Roku, RaspberryPi etc.
 2. Strikt Ingen loggar policy
 3. En mängd mer än 3500 servrar över hela världen
 4. Tillåter 7 samtidiga anslutningar
 5. Kill switch-funktionen

Dessa är alla de viktigaste funktionerna i denna VPN och det bästa med det är att du bara kan få allt för 2,75 US $ / månad.

CyberGhost är en mycket ansedd VPN-leverantör inom cybersäkerhetsindustrin på grund av sin ständigt förbättrade tjänst. Det har aldrig utsatts för någon skandal eftersom det tillhandahåller krypteringsprotokoll för militär kvalitet och inte äventyrar användarnas integritet. Det är en pålitlig tjänsteleverantör som stöds av det faktum att den har publicerat sin öppenhetsrapport online.

CyberGhost har ett fantastiskt användargränssnitt med alla dess fantastiska funktioner som finns på förhand, vilket gör att användare kan komma åt det utan problem. Att köra det med Kodi är en fantastisk upplevelse eftersom det gör att användare kan komma åt alla geo-begränsade Kodi-tillägg som DeathStar Kodi-tillägg.

CyberGhost för Kodi Speed ​​Test

För att testa serverhastigheten för CyberGhost för Kodi tog jag ett hastighetstest medan jag strömmade på Kodi med en 2 Mbps-anslutning. Här är resultaten:

CyberGhost för kodi hastighetstest

CyberGhosts serverhastighet över en 2 Mbps-anslutning var riktigt bra som du kan se på skärmdumpen ovan. Jag mötte inga förseningar eller problem när jag strömmade med CyberGhost ansluten.

CyberGhost för Kodi IP-läcktest

Det viktigaste skälet till att en person väljer att använda ett VPN är att dölja sin IP-adress och surfa anonymt på webben. Men om det enda syftet äventyras av VPN-leverantören, finns det ingen mening att använda den.

För att testa om CyberGhost är tillförlitligt i detta avseende, tog jag ett IP-läckagetest och ingen IP-läcka eller DNS-läcka upptäcktes. Detta bevisar att det har ett starkt krypteringsprotokoll och kan lita på.

CyberGhost IPleak-test för kodi

CyberGhost IPleak-test för kodi

CyberGhost för Kodi Geo-begränsade tilläggskontroll

Vad är bra med någon VPN för Kodi om den inte kan blockera ett IPTV-Kodi-tillägg?

För att testa om CyberGhost avblockerar DeathStar Kodi-tillägget, som är ett IPTV-Kodi-tillägg, eftersom jag bor i Kuwait och tillägget är begränsat i det här området. Jag anslöt till CyberGhost-servern i New York, USA och tillägget började fungera direkt och strömmen startade perfekt inom 7 till 8 sekunder.

cyberghost-installation för kodi

TV-serien jag strömmade genom DeathStar Kodi-tillägget var Blacklist som sänds på NBC, vilket bevisar CyberGhost VPN för Kodi är en pålitlig tjänsteleverantör.

Är CyberGhost kompatibel med Kodi?

CyberGhost har inte ett särskilt Kodi-tillägg som PureVPN, vilket är en nackdel men du kan fortfarande använda CyberGhost i bakgrunden. Starta bara CyberGhost-klienten och anslut till önskad server och starta sedan Kodi för strömning.

Om vi ​​talar om operativsystem bör du veta att det är kompatibelt med Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick och FireTV, Roku, RaspberryPi.

Hur man använder Kodi med CyberGhost på Android

Om du är en Android-användare som ser fram emot att installera CyberGhost på din enhet så följ dessa steg:

 1. Gå till Google Play Store > Sök efter CyberGhost > Klicka på Sök.
 2. Klicka på CyberGhost VPNSnabb & Säkert WiFi-skydd.
 3. Klick Installera
 4. Klick Öppen.
 5. Klicka nu Logga in.
 6. Logga in på applikationen med dina referenser.
 7. Anslut till valfri server och börja strömma.

Lär dig hur du installerar Kodi på Android-enheter och njut av strömning i din enhet utan några begränsningar.

Hur man använder Kodi med CyberGhost på Windows

Så här installerar du CyberGhost VPN i Windows:

 1. Köp en CyberGhost-prenumerationsplan och registrera dig till tjänsten.
 2. Ladda ner CyberGhost windows desktop client.
 3. Installera skrivbordsklienten.
 4. Starta klienten efter installationen.
 5. Logga in på klienten.
 6. Välj den server du vill använda.
 7. Klicka nu på strömbrytaren för att aktivera protokollet.

Det är så enkelt!

Hur man använder CyberGhost för Kodi på FireStick

Ingen tvekan om att FireStick är en fantastisk strömningsenhet som har utvecklat online-strömningsindustrin. Det är ganska enkelt att installera ett VPN på Firestick:

 1. Gå till Amazon-butiken
 2. Sök efter CyberGhost och klicka på det allra första resultatet och valt FireStick som din enhet.
 3. Installera appen på din enhet.
 4. Logga in nu i applikationen och anslut till servern som passar dina behov.
 5. Öppna Kodi och börja strömma

Alternativa VPN-tjänster för Kodi

Pris och funktioner är viktiga aspekter att ta hänsyn till när du väljer ett VPN. Dessutom finns det en del människor som tycker att applikationsanvändargränssnittet är lite komplicerat att förstå. Om du är någon av dessa användare och letar efter några alternativa VPN-tjänster för Kodi än CyberGhost, kan du prova dessa:

 1. PureVPN för Kodi
 2. ExpressVPN för Kodi
 3. NordVPN för Kodi

CyberGhost för Kodi Reddit recensioner

Användarrecensioner är viktiga eftersom de ger dig en inblick i markverkligheten och det hjälper dig att avgöra om du vill välja det eller inte. Det är därför jag har sammanställt några recensioner nedan:

Kommentar från diskussionen riteflyer27s kommentar från diskussionen "CyberGhost VPN från HumbleBundle Speed ​​Warning".

Den här användaren berömmer CyberGhost VPN för Kodi och hävdar att streaming var smidig och VPN-anslutet bra.

Kommentar från diskussionen destructor_rphs kommentar från diskussionen "Är Cyberghost en säker vpn?".

Titta på detta, användaren är lugn och han vet att CyberGhost inte har några loggar. De har nämnt detta i sin öppenhetsrapport också.

Slutsats

CyberGhost har förbättrat sin servicekvalitet i tid och ger en tuff konkurrens till tyranerna på marknaden. CyberGhost för Kodi låter som ett optimalt val på grund av dess funktioner och det faktum att det inte håller och loggar, gör det mer pålitligt.

CyberGhost är bland de bästa VPN för Kodi eftersom det inte finns några skandaler mot den och användarens feedback som är positiv. Den har ett brett utbud av servrar och fantastiska streamingfunktioner som gör det så speciellt. Mer än så är det kompatibelt med Kodi som är viktigast.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me