Det kan være vanskelig å velge den beste VPN-en for Kodi, og det er nesten alle andre VPN-leverandører som er best. Jeg anbefaler CyberGhost for Kodi fordi jeg har svar på det som er pålitelig tjenesteleverandør med noen spesielle streamingfunksjoner, slik at brukerne kan fjerne blokkering av geo-begrenset innhold ved å holde anonym.

Ta en spasertur gjennom denne guiden og se hvordan du kan installere CyberGhost på enheter som Windows, Android og andre plattformer.

Er CyberGhost VPN og god VPN-tjeneste for Kodi?

Ja! CyberGhost er virkelig den beste VPN-en for streaming fordi den har noen gode funksjoner som:

 1. Støtter nesten alle operativsystemer som Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick og FireTV, Roku, RaspberryPi osv..
 2. Streng Ingen logger politikk
 3. En rekke mer enn 3500 servere over hele kloden
 4. Tillater 7 samtidige tilkoblinger
 5. Drep switch-funksjonen

Dette er alle de funksjonelle funksjonene i denne VPN, og det beste med det du kan få alt for 2,75 dollar per måned.

CyberGhost er en veldig anerkjent VPN-leverandør i cybersikkerhetsbransjen på grunn av sin stadig forbedrede tjeneste. Det har aldri blitt utsatt for noen skandale fordi det er krypteringsprotokoll av militær karakter og ikke går ut over brukerens personvern. Det er en pålitelig tjenesteleverandør, som støttes av det faktum på den har publisert den åpenhetsrapporten på nettet.

CyberGhost har et fantastisk brukergrensesnitt med alle de flotte funksjonene som finnes på forhånd, slik at brukerne kan få tilgang til det uten problemer. Å kjøre den med Kodi er en flott opplevelse fordi det gir brukeren tilgang til alle geo-begrensede Kodi-tillegg som DeathStar Kodi-tillegg.

CyberGhost for Kodi Speed ​​Test

For å teste serverhastigheten til CyberGhost for Kodi, tok jeg en hastighetstest mens jeg strømmet på Kodi med en 2 Mbps-tilkobling. Hennes resultat:

CyberGhost for kodi Speed ​​test

Serverhastigheten til CyberGhost over en 2 Mbps-tilkobling var veldig bra, som du kan se på skjermbildet over. Jeg har ikke opplevd noen forsøk eller problemer mens jeg streamet med CyberGhost tilkoblet.

CyberGhost for Kodi IP lekkasjetest

Den første grunnen til at en person velger å bruke et VPN er å skjule IP-adresser og surfe anonymt på nettet. Menn hvis det eneste formålet er kompromittert av VPN-leverandør, er det ikke noe poeng å bruke det.

For å teste om CyberGhost er pålitelig i denne forbindelsen, tok jeg en IP-lekkasjetest og ingen IP-lekkasje eller DNS-lekkasje ble oppdatert. Dette er rådgiver på den har en sterk krypteringsprotokoll og kan stole på.

CyberGhost IPleak-test for kodi

CyberGhost IPleak-test for kodi

CyberGhost for Kodi Geo-begrensede tilleggsprogrammer

Hva er bra med noen VPN for Kodi, hvis ikke kan fjernes blokkering av IPTV Kodi-tillegg??

For å teste CyberGhost-motstanderblokkering av DeathStar Kodi-tillegg, som er og IPTV Kodi-tillegg, ettersom jeg er bosatt i Kuwait, og tillegget er begrenset i denne regionen. Jeg koblet til CyberGhost-serverne i New York, USA, og jeg startet opp for å fungere øyeblikkelig, og strømmen startet perfekt i 7 til 8 sekunder.

cyberghost-installasjon for kodi

TV-showet jeg strømmet gjennom DeathStar Kodi-tillegget, var svarteliste som sendes på NBC, noe som rådgiver hos CyberGhost VPN for Kodi er en pålitelig tjenesteleverandør.

Er CyberGhost kompatibel med Kodi?

CyberGhost har ikke en dedikert Kodi-tillegg som PureVPN, som er en ulempe, menn som fortsatt kan bruke CyberGhost i bakgrunnen. Bare start CyberGhost-klienten og koble til den serveren, og start den nye Kodi for streaming.

Hvis vi snakker om operativsystemer, bør du vite om det er kompatibelt med Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick og FireTV, Roku, RaspberryPi.

Slik bruker du Kodi med CyberGhost på Android

Hvis du er en Android-bruker som ser frem til å installere CyberGhost på enheten din, så bare disse trinnene:

 1. Gå til Google Play Store > Søk etter CyberGhost > Klikk Søk.
 2. Klikk på CyberGhost VPNFort & Sikker WiFi-beskyttelse.
 3. klikk Installere
 4. klikk En penn.
 5. Klikk nå Logg inn.
 6. Logg deg på applikasjonen ved å bruke legitimasjon.
 7. Koble til hvilken som helst server du har valgt, og begynn å strømme.

Lær hvordan du installerer Kodi på Android-enheter og nyt strømmen på enheten din uten noen begrensninger.

Hvordan bruke Kodi med CyberGhost i Windows

Følg disse trinnene for å installere CyberGhost VPN på windows:

 1. Kjøp en CyberGhost abonnementsplan og registrer deg til tjenesten.
 2. Last ned CyberGhost desktop desktop client.
 3. Installer desktop-klienten.
 4. Start klienten etter installasjonen.
 5. Logg inn på klienten.
 6. Velg serveren du vil bruke.
 7. Klikk nå på strømknappen for å aktivere protokollen.

Så enkelt er det!

Slik bruker du CyberGhost til Kodi på FireStick

Ingen tvil om på FireStick er en fantastisk strømmenhet som har utviklet online streamingindustrien. Det er ganske enkelt å installere en VPN på Firestick:

 1. Gå til Amazon-butikken
 2. Søk etter CyberGhost og klikk på det aller første alternativet og valgte FireStick som ditt enhet.
 3. Installer appen på enheten din.
 4. Logg deg på applikasjonen og koble til serveren som passer dine behov.
 5. Åpne Kodi og begynn å strømme

Alternative VPN-tjenester for Kodi

Pris og funksjoner er viktige aspekter du må ta til deg når du velger VPN. I tillegg er det noen mennesker som kan brukes på brukergrensesnittet til applikasjonen som er komplisert å forstå. Hvis du har noen av disse brukerne og leter etter alternative VPN-tjenester for Kodi enn CyberGhost, kan du prøve disse:

 1. PureVPN for Kodi
 2. ExpressVPN for Kodi
 3. NordVPN for Kodi

CyberGhost for Kodi Reddit-anmeldelser

Brukeranmeldelser betyr noe fordi de gir deg og innblikk i den virkelige bakken, og det hjelper deg å avgjøre om du vil velge det eller ikke. Dette er grunnen til at jeg har stjålet mot noen anmeldelser nedenfor:

Kommentar fra diskusjonen riteflyer27s kommentar fra diskusjonen "CyberGhost VPN fra HumbleBundle Speed ​​Advarsel".

Denne brukeren berømmer CyberGhost VPN for Kodi, og hevder på streaming var jevn og VPN koblet godt.

Kommentar fra diskusjon destructor_rphs kommentar fra diskusjonen "Er Cyberghost en sikker vpn?".

Se på dette, brukeren er rolig og han vet hos CyberGhost ikke leder noen logger. De har nevnt dette i sin gjennomsiktighetsrepot.

Konklusjon

CyberGhost har forbedret servicekvaliteten i tid og gir og tøff konkurranse til markerte tyranner. CyberGhost for Kodi hører ut som et optimalt valg på grunn av funksjonene og det på den som ikke holder og logger, gjør det mer pålitelig.

CyberGhost er blant de beste VPN-ene for Kodi, og det er ikke noen skandaler mot den og brukerens tilbakemeldinger som er positiv. Den har et bredt spekter av servere og suveren strømningsfunksjoner som gjør det så spesielt. Mer enn det er det kompatibelt med Kodi som betyr mest.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me