Torrenter är en himmel för alla freebies som letar efter senaste filmer, TV-program, musik, programvara och många andra saker. Det finns många torrentwebbplatser tillgängliga online som ger högkvalitativt innehåll för användare. Dessa torrentwebbplatser tillhandahåller innehåll genom att ta tag i länkar från andra värdplatser och leverantörer, utan deras samtycke. Trots att det är ett utmärkt alternativ för att titta på alla de senaste filmerna och TV-programmen, utsätts det för pirateri. kräver därför den bästa VPN-tjänsten för torrent. Med VPN på plats blir din aktivitet krypterad och anonym för ISP.

Rörelsen mot piratkopiering och dataskydd har börjat få styrka dag för dag och myndigheterna är på en vild jakt på alla spelare i detta smutsiga spel. Och varför skulle du vilja missa sekretess när du kan få VPN-rabatter och kuponger för att spara extra pengar.

Varför behöver jag den bästa VPN för Torrenting??

Det är viktigt att skydda din surfning och trafik från din Internet-leverantörs ögon om du använder torrenter, strömningswebbplatser online eller öppnar ditt bankkonto eller onlinetransaktioner. Onlinefrihet kommer till ett pris och en sak som de flesta människor som använder internet inte förstår är att att ha virtuell säkerhet är en väsentlig sak att ha.

Att skrika är kul tills du fångar myndigheternas öga eller blir ett offer för sekretessbrott. Torrentwebbplatser får gott om trafik varje dag och många hackare och myndigheter är alltid på jakt efter utsatta användare.

Myndigheterna har börjat anställa tredje parts upphovsrättsskyddsbyråer och advokater för piratkopiering online för att övervaka, identifiera och åtala användare som är involverade i det olagliga spelet.

Dessa byråer drar dig inte direkt till domstolen om du blir fångad men de vill hellre varna dig först för att de kan stämma dig för olaglig strömning med en rejäl böter. Om användaren fortsätter att engagera sig i torrent, är domstolen dit användaren kommer att vara på väg.

Säkra före det osäkra!

Att ha en VPN för torrenting är inte bara ett val utan ett behov!

För att förhindra att dina Internetleverantörer och myndigheter kryper till dig, övervakar din trafik och surfar, måste du ha en pålitlig Kodi VPN!

En VPN krypterar din webbtrafik och tillåter inte internetleverantören att övervaka din online-aktivitet eller din surfaktivitet. För det andra döljer den din IP-adress genom att ändra den till den adress som du är ansluten till. Detta lämnar internetleverantörerna lediga och de kan inte ta reda på vad du gör online.

En annan stor fördel med ett VPN är att det ger åtkomst till alla geo-begränsade webbplatser eller webbplatser som är blockerade av din internetleverantör. Det innebär att om du vill komma åt torrenter som antingen är blockerade i din region eller av din Internetleverantör, är ett VPN det bästa och säkra verktyget.

Således ger en VPN dig fullständig integritet och virtuell frihet.

Vanliga frågor om bästa VPN för Torrenter

Många användare förstår inte hur en VPN fungerar och det är därför de alltid är tveksamma och förvirrade. Här är några av de vanligaste frågorna som ställs av torrenting användare:

Är torrenting säkert med en VPN?

ja! Torrenting är säkert med ett VPN eftersom det skyddar dig genom att ge dig trafikkryptering och dölja din IP-adress för att hålla dig skyddad från din ISP: s ögon..

Kommer VPN att dölja Torrenting från ISP?

Exakt! Torrent med VPN låter inte din internetleverantör veta vad du gör på nätet. Det ger dig frihet att komma åt alltifrån var som helst utan att låta någon spionera på dig.

Kan en Internetleverantör berätta om du strömmar?

Ja, om du inte använder ett VPN kan din Internetleverantör enkelt övervaka din online-aktivitet och trafik. När du kommer åt någon torrent är din ISP den första som vet det. Använd därför ett VPN för att säkra din integritet online.

Användare frågar hela tiden att du kan bli trasig eller inte och jag har alltid sagt att utan VPN är du alltid sårbar.

Funktioner att leta efter i bästa VPN för Torrenting

När du väl har bestämt dig för att använda ett VPN medan du torrent, är det första du måste göra att bestämma vilket VPN du vill använda. Du hittar många VPN på nätet och det kan göra att du blir förvirrad.

Vad ska du leta efter i den bästa VPN för torrenting?

Här är några saker du bör leta efter i ett VPN när du väljer det bästa VPN: n för torrent:

FunktionerBeskrivning
FartNär du använder VPN för att ladda ner torrenter eller strömma online är hastighet en av de viktigaste kännetecknen eftersom vissa VPN: er hindrar internethämtning, nedladdning och uppladdningshastighet. Detta bygger en inte så trevlig upplevelse för användaren och avskräcker honom att använda VPN längre.
Variation och stort antal servrarAtt ha en stor variation och ett stort antal servrar över hela världen är något av det bästa en VPN kan erbjuda. Anledningen är att du kommer åt alla webbplatser som är geobegränsade från din region eller försöker server med snabb hastighet från andra länder.
Kryptering av hög kvalitetKryptering är nyckelfunktionen att leta efter när du väljer det bästa VPN-systemet för torrent. VPN: er som erbjuder AES-256-kryptering är det bästa valet eftersom den krypteringsnivån är vad du behöver. Kryptering är det som skyddar din trafik från din Internetleverantör och myndigheter.
P2P-skyddP2P-fildelning är en riskfylld sak och det är därför många antivirus och vissa VPN-användare avskräcker användare att prova dem. En pålitlig och bra VPN ger dock p2P-delningsskydd, vilket gör att användare kan njuta av att dela filmer, TV-program, musik, programvara och så mycket mer.
Live SupportMånga användare möter problem medan de stämmer mot ett VPN och problemen kan vara av många olika typer. För att lösa dessa problem bör en användare alltid välja en VPN-tjänst som erbjuder kundsupport dygnet runt.
Inga DNS-läckorDNS-läckor är alltid ett allvarligt problem för användare som är anslutna till VPN-servrar eftersom en DNS-läcka äventyrar deras anonymitet. Många VPN: er påstår att de inte har några DNS-läckor men inte alla deras påståenden är sanna. Välj därför ett VPN om vilka användare som har bra recensioner eller testa sina DNS- och IP-läckor själv.
Kompatibilitet med flera plattformarVPN: er som är kompatibla med många plattformar som Windows, iOS, Android, FireOS etc. och enheter som mobiltelefoner, TV: er, routrar är de bästa att välja mellan, eftersom de kan användas med flera enheter.
Ingen loggpolicyMånga VPN-tjänster har framhävts, som behöll användartrafikloggar och de sålde till och med dessa loggar till myndigheter. Det är därför många har förtroendeproblem med VPN-tjänster. De bästa VPN: erna för torrenting kommer aldrig att hålla loggar, vilket garanterar din integritet och säkerhet.

Funktionen Att inte någonsin missa i Bästa VPN för torrenting

Den viktigaste funktionen som varje användare behöver från alla VPN-tjänster är en IP-adress. ISP kan spåra användare med IP-adresser och enkelt övervaka deras surfning. Inte bara din Internetleverantör utan också många andra tredjepartsbyråer håller din spårningsprotokoll genom att identifiera din IP-adress.

Din IP-adress är din online-identitet och om den inte är maskerad kan vem som helst spåra din plats och spionera på dig.

Det är därför det rekommenderas för online-streamare och torrentanvändare att använda ett VPN för att dölja sina IP-adresser.

IP-läckande VPN: er kan leda din online-frihet och din anonymitet till allvarliga problem eftersom myndigheter och hackare mot piratkopiering är stort över hela världen. På ett eller annat sätt kommer du att vara sårbar för vissa problem.

Pro-tips: Läs vår detaljerade vpn-guide för eldstick.

Jämför VPN Torrents-policyer

Okej, så nu skulle du ha tagit hastighetstest, kryptering och alla ovanstående egenskaper i beaktande, och det är bra!

Men det är inte så klippt och torrt!

Du kan prenumerera på vilket VPN som helst för torrent men du måste veta en sak innan det, inte varje VPN tillåter torrent.

Förvånad över att höra det?

Ja, många VPN: er erbjuder avancerat skydd och integritet, men de tillåter inte strömning via sina servrar. Dessa VPN kan vara bäst för online-strömning och online-transaktioner, men inte för strömning.

Här är en lista över VPN som tillåter / inte tillåter strömning.

providerTillåtet / ej tillåtetLoggningspolicy
VPN som tillåter Torrenting
PureVPNTillåtenIngen loggning
ExpressVPNTillåtenIngen loggning
NordVPNTillåtenIngen loggning
IPVanishTillåtenIngen loggning
ProtonVPNTillåtenIngen loggning
VPN som inte tillåter Torrenting
ZenmateInte tillåtetIngen loggning
TouchVPNInte tillåtetEn del loggning
PersonalVPNInte tillåtetIngen loggning
Norton Wi-Fi Privacy VPNInte tillåtetEn del loggning
Hola VPNInte tillåtetFull loggning

Realtidstest av bästa VPN för Torrenting

Varje VPN-leverantör påstår sig vara den bästa VPN och hävdar att de inte läcker någon IP, DNS eller WebRTC. Du kan emellertid aldrig lita på någon VPN-leverantör blindt utan att testa det eftersom påståenden kan vara felaktiga ibland.

Jag litar inte på någon VPN-leverantör och det är därför jag körde IP-läcktest för att se till att VPN: erna jag rekommenderar är värda det.

Jag laddade ner skrivbordsapparna till 3 topp VPN för torrents och prenumererade på sina månatliga planer. Efter att ha installerat appen och loggat in på respektive konton anslöt jag till servrar från olika regioner genom varje VPN en efter en och började surfa.

Medan jag bläddrade gick jag till https://ipleak.net/ och testade IP-läckor. Här är resultaten:

Rekommenderad # 1 NordVPN för Torrenting

NordVPN har alltid haft en positiv bild bland användarna på grund av sin enhetlighet i att tillhandahålla högkvalitativ service. Att välja ett VPN är en fråga om tillförlitlighet och förtroende och NordVPN har den standarden som det kan lita på varje dag.

För att testa NordVPN anslöt jag till en amerikansk server.

bästa vpn för torrenting

Resultaten var bra, eftersom NordVPN inte har några IP-läckor, vilket bokar sin plats bland de bästa VPN: erna för torrenting. Om den ursprungliga IP: n skulle ha läckt skulle den verkliga DNS-adressen ha dykt upp snarare än den som visas “USA IP”. 

NordVPN har en stor variation på 5000+ servrar, vilket gör det möjligt för användare att njuta av torrent från alla regioner de önskar. NordVPN-servrar har stor hastighet och dess anslutning är utmärkt.

nordvpn torrent cta

Rekommenderad # 2 ExpressVPN för Torrenting

ExpressVPN har uppskattats över hela världen för sin snabba anslutningsbarhet och fantastiska skydd.

ExpressVPN har alltid varit tro mot sitt påstående om att tillhandahålla stark kryptering och ren anonymitet. Ett av de många skälen att välja ExpressVPN är dess användarvänliga gränssnitt. Utöver detta har ExpressVPN mer än 2000 höghastighets- och säkrade servrar i 94 länder.

För att testa detta påstående kopplade jag anslutningen till en kanadensisk server och kontrollera om det finns några IP-läckor eller DNS-läckor.

expressvpn för torrenting

Resultaten förväntades ganska mycket, eftersom ExpressVPN inte läcker IP eller DNS under torrent.

En sak som några nya användare klagar på är prissättningen av ExpressVPN, som är högre än andra konkurrenter. Men vad dessa människor inte förstår är att servicekvaliteten för ExpressVPN är mycket motiverad till dessa priser.

expressvpn cta

Rekommenderad # 3 CyberGhost VPN för Torrenting och P2P-fildelning

CyberGhost är inte så populärt som de ovannämnda VPN-leverantörerna är, men det betyder inte att dess tjänst inte är upp till nivå. CyberGhost har några av de mest fantastiska funktionerna som du inte får se hos någon annan VPN-leverantör. Speciellt om du letar efter bästa VPN för torrent kan CyberGhost vara det bästa alternativet för dig.

Det är allt bra tills här men för att se till om det är säkert eller inte testade jag dess IP- och DNS-läcka och resultaten var så här:

cyberghost för torrenting

Resultaten var ganska tillfredsställande eftersom det inte fanns några IP- eller DNS-läckor. Det bevisas därför att CyberGhost är en av de bästa VPN för Torrenting.

Den har en dedikerad torrenting-funktion för alla nördar som väljer säker torrenting. Denna funktion tillhandahåller avancerad trafikkryptering så att användare kan ladda ner torrenter anonymt.

cyberghost torrent cta

Rekommenderad # 4 IPVanish VPN för Torrenting och P2P-fildelning

IPVanish deltog i tävlingen med ett slag och gav en bra tävling till de i förväg etablerade industristyranerna. IPVanish har blivit populärt över tid på grund av dess stora tjänsteleverantör.

För att testa IPVanishs IP-läcka anslöt jag till en Tyskland-IPVanish-server och testade den. Här är resultatet:

IPVanish VPN för Torrenting

IPVanish har 1100 servrar över hela världen som ger kompromissfri säkerhet och stor bandbreddhastighet. IPVanish Kodi erbjuder 10 samtidiga anslutningar, vilket verkligen är mer än någon annan konkurrent. Dessutom har den en strikt No Logs-policy, vilket gör den till en pålitlig VPN-leverantör.

Gratis VPN för Torrenting

Letar du efter en gratis VPN istället för att prenumerera på en betalad?

Tja, det finns en hand full av gratis VPN och proxyservrar tillgängliga online som inte kräver några prenumerationer och registreringar. Här är de 3 bästa gratis VPN-skivorna för torrent.

Topp gratis VPN för Torrenter

# 1 Göm mig

# 2 Hotspot Shield

# 3 Security Kiss

Dessa är de mest föredragna gratis VPN: erna som används av många torrentande användare för online-skydd.

Men är de verkligen pålitliga?

Har denna tanke någonsin gått över dig?

En gratis VPN-tjänst som påstår sig ha så många funktioner låter för bra för att vara sant!

Jag menar, det är så uppenbart att integritet och säkerhet online inte är en social tjänst som någon skulle ge ut till världen utan att ta något tillbaka.

En viktig sak att veta om alla gratis VPN är att ingen av dem ger säkerhet konkurrenskraftig till ovan nämnda VPN. Funktionerna som dessa VPN har har inte upp till märket och de är bara påståenden som inte är helt sanna. P2P VPN utan kostnad som ger hög säkerhet är bara en myt!

Online-integritet och skydd är en allvarlig matt rand som det inte kan och bör inte äventyras. Dessa VPN: er har DNS- och IP-läckor och de håller loggar, vilket är något som ingen VPN-användare välkomnar.

Jag rekommenderar inte gratis VPN på grund av deras svaga protokoll och icke-konkurrenskraftiga standarder. Men om du är villig att prova en gratis VPN och möta sekretessproblem, var min gäst!

Bästa VPN för Torrenting Reddit

Reddit är ett roligt ställe att leta efter lösningar angående allt annat än många gånger du kommer att snubbla på några frågor som måste tas upp så här:

Kommentar från diskussionen CryptoMeThis kommentar från diskussionen "Vad är den bästa VPN för torrent?".

Den här killen har ingen aning om omfattningen av VPN-funktioner. Svaret på den här frågan är att ja, VPN: er kan anslutas till flera enheter och de har också flera inloggningsfunktioner.

Föreslog vpn för torrenting? från piratkopiering

Den här användaren publicerade på Reddit att han fick ett meddelande från sin internetleverantör och att han nu planerar att använda ett VPN.

Bra samtal bror, det är aldrig för sent! Prenumerera på den bästa VPN för torrenting och låt ditt torrenting segla.

Slutsats

Torrenter är utan tvekan galna, på ett bra sätt!

Men torrenting utan VPN är galen, på ett bokstavligt sätt!

Du bör alltid vara väldigt speciell när det gäller varje rörelse du gör via internet och du bör alltid hålla varje kryphål täckt när du använder kodi-tillägg. Du måste skydda dina data och din trafik genom att ha bästa kryptering och sekretess.

Den här guiden är avsedd för att upplysa dig om frågorna och deras lösningar angående torrenting. Se till att du tar hänsyn till dessa aspekter nästa gång du funderar på att ladda ner en torrent.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me