Torrenter er en himmel for alle freebies som senere etter film, TV-serier, musikk, programvare og mange andre ting. Det er mange torrent-nettsteder tilgjengelig på nettet som gir innhold av høy kvalitet til brukerne. Disse torrent-nettstedene gir innhold ved å hente lenker fra andre vertssteder og leverandører, uten deres samtykke. Til tross for at det er et flott alternativ for å se alle de nyeste filmene og TV-programmene, blir torrenting utsatt for piratkopiering. kreves den beste VPN-tjenesten for torrenting. Med VPN på stedet blir aktiviteten din kryptert og anonym for internettleverandøren.

Bevegelsen mot piratkopiering og databeskyttelse har begynt å styrke seg dag for dag, og bildet er på vill jakt på alle spillere i dette skitne spillet. Og hvorfor vil du spare personvernet når du kan få VPN-rabatter og kuponger for å spare deg ekstra penger.

Hvorfor trenger jeg den beste VPN-en for Torrenting?

Det er viktig å beskrive surfing og trafikk fra Internett-leverandørens øyne, hvis du bruker torrenter, strømmingssider på nettet eller få tilgang til bankkontoen eller online transaksjoner. Online-frihet kommer til en pris, og en ting som de fleste som bruker internett ikke forstår, er på det virtuelle sikkerhet er en essensiell ting å ha.

Torrenting er morsomt til du fanger myndighetene blikk eller blir et tilbud for brudd på personvernet. Torrent-nettsteder får rikelig med trafikk hver dag, og mange hackere og bilder er alltid på jakt etter sårbare brukere.

Bildet har begynt å ansette tredjedels opphavsrettsbeskyttelsesbyråer og advokater for piratkopiering på nettet for å overvåke, identifisere og straffeforfølge brukere som er involvert i det ulovlige spillet torrenting.

Disse byråene vil ikke direkte til retten hvis du blir fanget, men de vil heller ikke advare deg først om de kan saksøke deg for ulovlig torrenting med en heftig bot. Hvis brukeren fortsetter å engasjere seg i torrenting, er domstolen dette brukeren vil være på vei.

Bedre trygg enn beklager!

Å ha en VPN for å torrenting er ikke bare et valg, men et behov!

For å forhindre hos Internett-leverandør og myndighet sniker seg til deg, overvåker trafikk og surfer, må du ha en pålitelig Kodi VPN!

En VPN-krypterer netttrafikken din, og ikke en internettleverandør som overvåker aktiviteten din på nettet eller surfe-aktiviteten din. For at andre skjuler IP-adressene kan du endre den til å skille adresser du har koblet til. Dette etterlater Internett-leverandør uten mening, og de kan ikke finne ut hva du gjør på nettet.

En annen stor fordel med VPN er der på stedet til alle geobegrensede nettsteder eller nettsteder som er blokkert av internettleverandøren din. Det betyr at hvis du vil ha tilgang til torrenter som enten er blokkert i din region eller av din ISP, bruker VPN det beste og sikre verktøyet.

Dermed gir og VPN deg fullstendig online-personvern og virtuell frihet.

FAQ for Beste VPN for Torrenter

Mange brukere forstår ikke hvordan VPN kan fungere, og det er derfor de alltid er tv og som er forhåndsdefinerte. Her er noen av de vanligste spørsmålene som stilles av torrenting brukere:

Er torrenting trygt med en VPN?

Ja! Torrent er prøvd med VPN for å beskrive deg om å gi deg trafikkryptering og skjule din IP-adresse for å holde deg beskyttet mot ISP-øynene..

Vil VPN skjule Torrenting for ISP?

Nøyaktig! Torrent med VPN vil ikke gi internettleverandøren din kunnskap om hva du gjør på nettet. Det gir deg frihet til å få tilgang til noe der som helst ikke er noen spionere på deg.

Kan en ISP fortelle om du torrenser?

Ja, hvis du ikke bruker VPN, kan internettleverandøren enkelt overvåke aktiviteten din og trafikken på nettet. Når du får tilgang til noen torrent, vil internettleverandøren være den første til å vite det. Bruk derfor en VPN for å sikre ditt online personvern.

Bruk alltid spørre om du kan bli storm eller ikke, og jeg har alltid sagt på uten VPN er du alltid sårbar.

Funksjoner å se opp i Beste VPN for Torrenting

Når du har bestemt deg for når du skal bruke en VPN mens du torrenser, er det første du må gjøre for å bestemme hvordan VPN du skal bruke. Du vil finne mange VPN-er på nettet, og dette kan gjøre deg forvirret.

Hva bør du se etter den beste VPN-en for torrenting?

Hennes noen få ting du bør se etter i VPN når du valgte den beste VPN-en for å torrenting:

FunksjonerBeskrivelse
HastighetNår du bruker VPN for nedlasting av torrenter eller strømming på nettet, har du en hastighet og en av de egentlige egenskapene fordi noen VPN-er hindrer hastigheten på internett, nedlastende og motstående. Dette bygger en ikke så hyggelig opplevelse for brukerne og fraråder ham å bruke VPN lenger.
Variasjon og høye antall servereÅ ha et stort utvalg og et stort antall servere over hele verden er noe av det beste som VPN kan tilby. Grunnen til at du får tilgang til et nettsted som er geobegrenset fra din region, eller bruke hurtighastighetsservere fra andre land.
Kryptering av høy kvalitetKryptering er nøkkelfunksjonen til å se etter din beste valgte VPN-en for torrenting. VPN-er som tilbyr AES-256-kryptering det beste valget for det nivået av kryptering er det du trenger. Kryptering er det som beskriver trafikken din fra internettleverandøren og myndighetene.
P2P-BeskyttelseP2P-filtre er en risikabel ting, og det er grunnen til mange antivirusprogrammer og noen VPN-er brukere som prøver dem. En pålitelig og gud VPN gir henne p2P-delingsbeskyttelse, slik at brukerne kan glede seg over å dele filmer, TV-serier, musikk, programvare og så mye mer.
Live SupportMange brukere møter problemer med saksøkere og VPN, og problemene kan være av mange forskjellige typer. For å løse disse problemene, bør du bruke en alltid valgt en VPN-tjeneste som tilbyr 24/7 live kundesupport.
Ingen DNS-lekkasjerDNS-lekkasjer er alltid et alvorlig problem for brukere som kobler til VPN-servere fordi en DNS-lekkasje setter deres anonymitet i prisen. Mange VPN-er ble ikke kjent med noen DNS-lekkasjer, men ikke alle kan se deres sanne. Velg deretter en VPN om brukerne som har gode anmeldelser, eller test deres DNS- og IP-lekkasjer selv.
Kompatibilitet med flere plattformerVPN-er som er kompatibel med mange plattformer som Windows, iOS, Android, FireOS etc. og enheter som mobiltelefoner, TV-er, rutere er det beste å velge mellom, fordi de kan brukes med flere enheter.
Ingen logger policyMange VPN-tjenester har blitt fremmet, som de har brukertrafikklogger, og de løste til og med disse loggene til bildet. Dette er grunnen til mange mennesker har tillitsproblemer med VPN-tjenester. Den beste VPN-en for å sprenge vil aldri føre logger, noe som sikrer ditt private liv og sikkerhet.

Funksjonen Ikke å gå glipp av den beste VPN for torrenting

Den første funksjonen som ingen bruker er brukt av og hvilken som helst VPN-tjeneste er en IP-adresse. ISP kan spore brukerne etter IP-adresser og overvåke surfinger deres enkelt. Ikke bare internettleverandør, men også andre tredjepartsbyråer fører sporingsposten ved å identifisere IP-adresser.

IP-adresser er din online identitet, og hvis den ikke er maskert, kan hvem som er den første sporet din beliggenhet og spionere etter deg.

Derfor anbefales det på online strømforsyning og torrentbrukere bruker en VPN for å skjule IP-adressene sine.

IP-lekkende VPN-er kan sette deg på nettet gratis og anonymisere til alvorlige problemer fordi piratkopieringsbilder og hackere stort sett er over hele verden. På en eller annen måte vil du være sårbar for problemer.

Pro-tips: Les vår detaljerte vpn for firestick-guide.

Sammenlign VPN Torrents-policyer

OK, så nå ville du ta hastighetstest, kryptering og alle de ovennevnte egenskapene i betraktning, og det er en gud ting!

Menn det er ikke så skåret og tørt!

Du kan abonnere på hvor som helst VPN for torrenting, men du må vite og ting før det, ikke alle VPN tillater torrenting.

Overrasket over å høre det?

Ja, mange VPN-er gir avansert beskyttelse og personvern, men de tillater ikke torrenting gjennom serverne sine. Disse VPN-ene kan være best for online streaming og online transaksjoner, men ikke for å torrenting.

Hennes er en liste over VPN-er som tillater / ikke tillater torrenting.

ForsørgerTillatt / ikke tillattInnloggingspolicy
VPN-er som tillater Torrenting
PureVPNTillattIngen logging
ExpressVPNTillattIngen logging
NordVPNTillattIngen logging
IPVanishTillattIngen logging
ProtonVPNTillattIngen logging
VPN-er som ikke tillater Torrenting
ZenmateIkke tillattIngen logging
TouchVPNIkke tillattNoe hogst
PersonalVPNIkke tillattIngen logging
Norton Wi-Fi Privacy VPNIkke tillattNoe hogst
Hola VPNIkke tillattFull hogst

Realtime Test av beste VPN for Torrenting

Hver VPN-leverandør hevder å være den beste VPN og hevder på å ikke få noen IP, DNS eller WebRTC. Du kan aldri stole på noen VPN-leverandør blind uten å teste den fordi den som står kan være feil noen ganger.

Jeg stoler ikke på noen VPN-leverandør, og det er grunnen til at jeg kjørte IP-lekkasjetester for å bekrefte hos VPN-en jeg vil anbefale det.

Jeg lastet ned desktop-appen til 3 topp VPN for torrents og abonnerte på sine månedlige høvler. Etter å ha installert appen og logget på den respektive kontoen, koblet jeg til server fra forskjellige regioner gjennom hver VPN og etter og begynn å gjennomføre.

Mens jeg lette, gikk jeg til https://ipleak.net/ og testet IP-lekkasjer. Hennes resultat:

Anbefalt NordVPN nr. 1 for Torrenting

NordVPN har alltid opprettholdt og positivt bilde med brukerne på grunn av sin konsistens i å tilby service av høy kvalitet. Å velge en VPN og det er spørsmål om pålitelighet og tillit, og NordVPN har den standarden som den kan stole på, hvilken som helst gitt dag.

For å teste NordVPN koblet jeg til en amerikansk server.

beste vpn for torrenting

Resultatene var gode, ettersom NordVPN har ikke noen IP-lekkasjer, som bokfører er plassert som den beste VPN-en for å torrenting. Hvis den opprinnelige IP-en ville ha lekket, ville de virkelige DNS-adressene vises i stedet for vist “USA IP”. 

NordVPN har et stort utvalg av 5000+ servere, slik at brukerne kan glede seg over torrenting fra alle de regionale områdene. NordVPN-servere har stor hastighet og tilkoblinger er superb.

nordvpn torrent cta

Anbefalt nr. 2 ExpressVPN for Torrenting

ExpressVPN har blitt verdsatt over hele verden for sin raske tilkobling og ypperlige beskyttelse.

ExpressVPN har alltid vært tro mot krav om å tilby sterk kryptering og ren anonymitet. En av de mange grunnene til å velge ExpressVPN er det brukervennlige grensesnittet. Annet enn dette har ExpressVPN mer enn 2000 høyhastighets- og sikrede servere i 94 land.

For å teste denne standarden, pakker jeg forbindelse til en kanadisk server og sjekker om det er noen IP-lekkasjer eller DNS-lekkasjer.

expressvpn for torrenting

Resultatene var ganske mye forventet, da ExpressVPN ikke god IP eller DNS mens torrenser.

Når jeg får noen nye brukere som klasser over prisene av ExpressVPN, som noen andre enn andre konkurrenter. Imidlertid, hva disse menneskene ikke forstår, er servicekvaliteten til ExpressVPN er veldig berettiget til disse prisene.

expressvpn cta

Anbefalt # 3 CyberGhost VPN for Torrenting og P2P-filtrering

CyberGhost er ikke så populært som den ovennevnte VPN-leverandøren, men det betyr ikke at tjenestene ikke er på nivå med. CyberGhost har noen av de mest fantastiske funksjonene som du ikke får se hos noen annen VPN-leverandør. Spesielt hvis du er ute etter beste VPN for torrenting, kan CyberGhost være det beste alternativet for deg.

Det er bra til henne, menn for å forsikre meg om å prøve eller ikke, testet jeg IP- og DNS-lekkasjen, og resultatene var slik:

cyberghost for torrenting

Resultatene var ganske tilfredsstillende forskjellig ettersom det ikke var noen IP- eller DNS-lekkasjer. Derfor er det bevist hos CyberGhost er en av de beste VPN-ene for Torrenting.

Den har en dedikert torrenting-funksjon for alle nørdene som kan velge torrenting. Denne funksjonen gir avansert trafikkryptering slik at brukerne kan laste ned torrenter anonymt.

cyberghost torrent cta

Anbefalt IPVanish VPN # 4 for Torrenting og P2P-filtrering

IPVanish meldte seg inn i konkurransen med et slagg og ga en gud konkurrerer til forhåndsetablerte industristyranene. IPVanish har blitt populært over tid på grunn av den gode tjenestetilbudet.

For å teste IPVanishs IP-lekkasje koblet jeg til en Tyskland-region IPVanish-server og testet den. Hennes er resultatet:

IPVanish VPN for Torrenting

IPVanish har 1100 servere over hele kloden som gir kompromissløs sikkerhet og stor båndbreddehastighet. IPVanish Kodi tilbyr 10 samtidige tilkoblinger, som faktisk er mer enn noen annen konkurrent. Jeg har dessuten en streng Ingen logger-policy, noe som gjør det til en pålitelig VPN-leverandør.

Gratis VPN for Torrenting

Ser du etter en gratis VPN i stedet for å abonnere på en betalt?

Vel, det er en hånd full av gratis VPN-er og proxy-servere tilgjengelig på nettet som ikke trenger noe abonnement og påmeldinger. Hun er de 3 beste gratis VPN-ene for torrenting.

Topp gratis VPN for Torrenter

#1 Gjem meg

Nr. 2 Hotspot Shield

# 3 Security Kiss

Dette er de mest forhåndsdefinerte gratis VPN-ene, som brukes av mange torrenting brukere for online beskyttelse.

Menn er de virkelig pålitelige?

Har denne tanken noen gang krysset tankene dine?

En gratis VPN-tjeneste som jeg kan tilby så mange funksjoner, som kan høres godt til å være sant!

Jeg mener, det er så åpenbart ved personvern og sikkerhet på nettet, ikke noe som er sosialt tjeneste som noen vil gi ut til verden uten å ta noe tilbake.

En viktig ting å vite om alle gratis VPN-er på ingen av dem gir sikkerhet som er konkurransedyktig til den ovennevnte VPN-en. Funksjon som disse VPN-ene har, er ikke opp til merket, og de er bare påstander som ikke er helt sanne. P2P VPN uten kostnad som gir high end sikkerhet er bare en myte!

Personvern og beskyttelse på nettet er en alvorlig matt rand, det kan ikke og ikke bli skadet. Disse VPN-ene har DNS- og IP-lekkasjer, og holder logger, noe som ikke noe VPN-bruker.

Jeg anbefaler ikke gratis VPN-er på grunn av deres svake protokoller og ikke-konkurrerende standarder. Imidlertid, hvis du vil prøve å prøve en gratis VPN og møte personvernproblemer, vær min gjest!

Beste VPN for Torrenting Reddit

Reddit er et morsomt sted å lete etter løsninger som er alt annet enn mange ganger du vil snuble over noen spørsmål som må adressere som disse:

Kommentarer fra diskusjonen CryptoMeDenne kommentaren fra diskusjonen "Hva er den beste VPN-en for torrenting?".

Denne fyren har ingen anelse om omfanget av VPN-funksjoner. Svar på dette spørsmålet på ja, VPN-er kan kobles til flere enheter, og de har også flere loggingsfunksjoner.

Foreslått vpn for torrenting? fra piratkopiering

Denne brukerposten på Reddit ved han mottok og smelter fra internettleverandøren sin, og nå planlegger han skal bruke en VPN.

Gud kall bror, det er aldri for sendt! Abonner på den beste VPN-en for torrenting, og la torrenting-skipet seile.

Konklusjon

Torrenter er utvilsomt kuling, på en gud brukt!

Menn å torrentere uten VPN er sprø, på en bokstavelig måte!

Du bør alltid være veldig spesiell med hver eneste vei du gjør over internett, og du alltid vil holde hver smutthull dukket når du bruker kodi addons. Du må beskrive data og trafikk på den beste krypteringen og personvernet.

Denne guiden er for å motarbeide deg om problemet og løse deres angående torrenting. Forsikre deg om du tar hensyn til disse aspektene neste gjeng du tenker på å laste ned en torrent.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me