Netflix er for tiden det største navnet i underholdningsindustrien. Millioner av brukere er avhengige av denne tjenesten for å oppfylle underholdningsbefolkningen deres. Mange brukere gjør det ved hjelp av den beste VPN for Netflix som en løsning for å få amerikanske Netflix i sitt land. Mennesker som mange ser rett og slett, er ikkeklare å bruke gratis VPN-er som bruker Netflix, fordi det ikke er noe.

Netflix har spredt sitt nettverk over mer enn 190 land over hele verden, og dette har hjulpet det å fange en stor markedsandel. Til tross for til til tross for på alle disse landene er en del av nettflix nettverk, deler de ikke det samme innholdsbiblioteket.

Dette betyr på innholdstitlene som er tilgjengelig og tilgjengelig på Netflix fra USA, kanskje ikke er tilgjengelig i andre regioner som India, UAE eller Japan. Årsaken er på hver innholds distribusjon har noen begrensninger og noen lisensproblemer hindrer Netflix i å tilby alt innhold til alle regioner.

Hver region har sitt eget Netflix-bibliotek, og har nesten de samme innholdstitlene som andre biblioteker, bortsett fra de som er begrenset av innholdsdistributører på grunn av lisensproblemer..

Med andre ord vil du ha Netflix-originaler tilgjengelig over hele verden i Netflix-biblioteket i hver region, menn noen viser begrenset til bestemte regioner. Denne geobegrensningen kan bare omgås gjennom en VPN-tjeneste som tilbyr fullstendig anonymitet, ellers fungerer ikke VPN for Netflix.

Per i dag er Netflix den mest benyttede online streamingtjenesten over hele verden, og det er det ingen tvil om på det er det fremste valget av alle binge-observatører. Hovedårsaken bak dette populære nettstedet til Netflix som tilbyr et stort utvalg av innhold for alle regioner og streamingkvaliteter er enestående.

Hennes er en liste over å få kjente land av mer enn 190 land som har tilgang til Netflix:

Storbritannia (Storbritannia)BangladeshIsraelSri Lanka
forente staterBelgiaItaliaSverige
AustraliaBrasilMalaysiasveits
TysklandBulgariaMexicoTyrkia
AfghanistanCanadanederlandDe forente arabiske emirater
IndiaDanmarkRomaniaSri Lanka
FrankrikeEgyptSaudi-ArabiaSverige
PakistanHellasSingaporesveits
JapanHong KongSør-Korea (Korea)Tyrkia
ArgentinaIndonesiaSpaniaDe forente arabiske emirater

Dette er fordelen som Netflix har over sine andre konkurrenter!

Hva er Netflix Sreaming Error?

Netflix geo-restriksjon er det eneste som en binge watcher hatter om det fordi noe annet enn det, det er å gjøre å klage på!

Jeg begynte å prøve mange brukere å omgå geo-begrensninger for å få tilgang til det amerikanske Netflix-biblioteket (som har det beste og de fleste innholdstittler) gjennom proxy-servere, privat internettilgang Netflix og gratis VPN-tjenester.

Til å begynne med lyktes de med å prøve dette løsningen, menn dette skadet omdømmet til Netflix og inntektene og integriteten til distribuerere av innholdet..

Da bruk av fullmektiger og VPN-er ble en fremtredende praksis, ble Netflix tvunget til å ta alvorlige tiltak mot det. Derfor kom Netflix opp med VPN-blokkeringer som kunne oppdatere og begrense proxy og VPN-servere fra å få tilgang til Netflix.

VPN-blokkering har vist seg positivt for Netflix har ikke flere proxy-servere og gratis VPN-er kan bruke til å begrense begrensninger.

Mange populære VPN-tjenester som Privat Internett-tilgang som hevdet å være den beste VPN for Netflix, hadde serverne sine svartelistet. Når brukerne har prøvd å få tilgang til Netflix-strømmen, vil de omgå bibliotekbegrensningene gjennom svarteliste-servere eller til og med den nye serveren, menn når de skal spille strømmen, som viser Netflix og feilen som ser ut:

netflix vpn fungerer ikke

Denne feilen er det siste no VPN-brukeren som ønsker å se!

VPN-blokkering vakte bekymring for VPN-leverandørene og ga dem og nytt underdomener å dykke inn i. Dette er grunnen til; den ledende VPN-leverandøren startet å legge til flere servere, og noen leverandører kan komme til og med en spesiell Netflix unblock-funksjon.

Hvordan se Netflix med VPN?

Netflix og chill! Dette pleide å være den populære fangfrasen, menn nå er den erstatte til, Netflix og VPN!

VPN for Netflix har blitt et viktig verktøy for å overprøve seere over hele verden, fordi de ikke hadde tilgang til det beste fra Netflix. Den øverste VPN-leverandøren er veldig fokusert på å tilby den beste serveren for dampende geeks på nettet for å omgå Netflix geo-restriksjoner uten å bli oppdaget, og de har lyktes ganske godt.

Følg disse trinnene for å se Netflix med VPN:

Merk: La oss anta at du vil få tilgang til Netflix US-bibliotek fra USA uten å bruke en VPN.

 1. Registrer deg på VPN-tjenesten ved å opprette en konto på den offisielle hjemmesiden til VPN-leverandøren og kjøpe en abonnementsplan. Det er månedlige, årlige og to-årige høvler som tilbys av VPN-leverandører, og se hvordan disse som passer dine behov.
 2. Sist ned VPN-klienten fra leverandørens offisielle nettsted.
 3. Installer VPN-klienten på enheten din.
 4. Åpne det installerte programmet og logg inn på VPN-kontoen ved å oppgi legitimasjon som du har registrert på leverandørens nettsted.
 5. Nå vil klienten vise deg en meny med funksjoner, velge funksjonen som rettferdiggjør din bruk av VPN. Hvis du bruker for å fjerne blokkering av Netflix-biblioteket, kan du velge blant annet funksjon som online streaming, anonym surfing eller anonymitet eller lignende funksjoner. Noen VPN-er har valgt Netflix unblocking-funksjoner, hvis VPN-en du bruker har denne funksjonen, så gå til denne funksjonen.
 6. Når du har koblet deg til den amerikanske serveren, åpner du nettleseren og går til Netflix.com.
 7. Logg inn på Netflix-kontoen din, så ser du det komplette amerikanske Netflix-biblioteket foran deg.

Der har du Netflix US-biblioteket blokkert med VPN. Det er en veldig enkel prosedyre, siden du kan se etter at det ikke er nødvendig for en justering av maskinvare eller programvare i denne prosedyren.

Hennes er et annet eksempel for å ta hensyn til en VPN-tjeneste som blokkerer Netflix gjennom en Chrome-nettleserutvidelse i stedet for den stasjonære klienten.

PureVPN er en av de mest populære VPN-leverandørene, og den har blitt sterkt forutsagt av online streaming geeks på grunn av den gode tjenesten. Det mest interessante med PureVPN er nå når det bare kan omgå Netflix-begrensninger gjennom nettleserutvidelsen.

Følg disse trinnene for å installere og omgå Netflix-begrensninger hvis du er en PureVPN-bruker:

 1. Registrer / abonner på noe PureVPN-abonnementsplan.
 2. Last ned PureVPN (Chrome eller Firefox) nettleserutvidelse.
 3. Når du har lagt til nettleseren din, logg inn PureVPN-kontoen og klikk ganske enkelt på koble til. Du vil være koblet til den optimale amerikanske serveren.
 4. Nå åpner Netflix-nettstedet og logg inn på Netflix-kontoen din.
 5. Søk etter film eller TV-program du ville se, men ikke tilgjengelig i ditt område.

Enkel!

Netflix blokkerer VPN

Netflix har en smart metode for å forsvinne mot alle begrensningsinntrengerne gjennom VPN-blokkeringen sin. Når en bruker kobler seg til en VPN-server, maskerer serverens IP-adresse, slik at den kan omgå geo-begrensninger.

Noen VPN-er kan endre IP-adresser, men ikke DNS-adresser kan du gjøre, noe som gjør hos Netflix VPN-blokkering kan oppdatere ved bruk av en proxy eller VPN for å fjerne blokkering. Netflix VPN-blokkering sjekker og sammenligner IP- og DNS-adresser din, og hvis de ikke stemmer, begrenser det ditt tilgang til strømmer.

Dette problemet blir den største av fullmakten, gratis VPN-er og mellomliggende VPN-brukere fordi disse leverandørene kan hevde seg for å tilby fullstendig anonymitet, menn i virkeligheten har feilen som skriver DNS-lekkasjer og mange andre problemer. Å bruke bilder som alltid er risikoverdige, fordi VPN-tjenester gjør deg sårbar for hackeangrep og malwares.

Den beste VPN-en for Netflix vil sikre at det ikke er IP-lekkasjer eller DNS-lekkasjer, slik at du kan glede deg over streaming uten problemer. Derfor anbefaler jeg alltid folk til å bruke kjente og pålitelige VPN-leverandører i stedet for bilder av VPN-tjenester, som kan sette din sikkerhet og personvern i pris.

Hvordan omgå Netflix VPN Ban?

Å omgå Netflix VPN-forbud er ikke en lett oppgave lenger fordi Netflix-blokkerer VPN-tilgang øyeblikkelig, og ikke bare det, det lister også til den aktuelle serveren i blokklisten. Mange VPN-leverandører sliter fortsatt med å hjelpe sine tjenere, mens de bransjeledende VPN-leverandørene allerede har gjort og sterkt grunnleggende for seg selv om å hjelpe tjenestene deres til å bli betegnet som den beste VPN for Netflix.

Hvis du står overfor problemer med å omgå Netflix VPN-forbud, må du virkelig bytte VPN-leverandør!

Velg en VPN som virkelig kan omgå Netflix VPN-forbudet og har en rekke servere til å velge mellom når en server er begrenset, sjansen for å bli utestengt større.

For å lette bekymringene dine, har vi satt opp mot VPN-leverandøren du kan bruke uten bekymringer. Vi har også gitt hastighetstestresultatene for å bevise deres troverdighet.

Beste VPN for Netflix som fungerer i 2018

Jeg har støttet de 5 VPN-leverandørene etter å ha testet deres Netflix VPN-forbud uten utenomgåsevne og strømstyringssystemer til serverne deres.

Surfshark – VPN-nummer 1 for Netflix

Surfshark er en fantastisk VPN-leverandør som har gode funksjoner og prisverdige tjenester. Det går jevnt uten avbrudd, og det kobles øyeblikkelig til det som den første serveren du vil fra alle regioner. Hastigheten er den faktura som jeg vil anbefale det til hvem som helst.

Selv om du bruker Netflix på Kodi, kan du bruke denne VPN-en for Kodi.

netflix cta

Pros

Rask tilkobling

Annonser og trackere-blokkering integrert

500+ servere over 50 land

Chrome og Firefox nettleserutvidelser

Raske servere som sikrer gud streamingopplevelse

Ingen DNS eller IP lekkasjer

Streng politikk for ingen logger

Ulemper

x No Kill Switch

Netflix US Library Unblocked

Jeg koblet til Surfshark US Server og prøvde å få tilgang til det amerikanske Netflix-biblioteket, showet som jeg søkte etter “Penny Dreadful”, som bare er begrenset til den amerikanske regionen og ikke kan strømme utenfor USA.

surfe hai med netflix

VPN koblet til server med et øyeblikk, og jeg ble koblet til Surfshark amerikanske Los Angeles-server (som du kan se på bildet over). Jeg kunne få tilgang til dette showet uten problemer og streamingkvaliteten var perfekt. Jeg har ikke opplevd noen problemer med bufring eller krasj, eller heller ikke Netflix opprettet VPN-bruken.

Jeg likte hele episodene i HD-kvalitet, og jeg har brukt en internettforbindelse på 20 Mbps. Jeg kjørte en hastighetstest mens jeg strømmet showet på Netflix med SurfShark, og jeg ble sjokkert for å se resultatet:

streaminghastighet for surfshark med netflix

ExpressVPN – nr. 2 Beste Netflix VPN

ExpressVPN Netflix blir alltid satt på det beste, men som tilbyr noe dykt VPN-leverandør, samt alle andre leverandører. ExpressVPN-funksjonen er enestående, og ytelsen er ganske enkelt fantastisk. Her er noen fakta som kvalifiserer det som en optimal Netflix VPN:

Pros

Den har mer enn 2000 servere i rundt 94 land

Streng politikk for ingen logger

Rask tilkobling

3 samtidig tilkobling

Ingen båndbreddebegrensning

Kill switch-funksjonen er inkludert

Ulemper

Prisgunstige høvler

ExpressVPN hevder å være en topp VPN-tjeneste, og jeg har aldri kommet over noe slikt problem, mens jeg bruker ExpressVPN, på jeg kunne ikke tro noe annet. Mens du prøvde å få tilgang til det amerikanske Netflix-biblioteket med ExpressVPN, skjedde imidlertid noe uventet:

ExpressVPN chicago-server for netflix

ExpressVPN Chicago Server

Ja, du gjettet det riktig!

ExpressVPN newyork-server for netflix

ExpressVPN NewYork-server

Jeg prøvde å få tilgang til Netflix med til å Express ExpressVPN-servere; New York og Chicago. Begge forbigikk geo-begrensningene, og jeg var jeg stand til å søke etter showet “Lov og orden” (geo-begrenset show). Imidlertid er det ikke klart å strømme opp showet da de ikke har valgt å omgå Netflix VPN-forbudet.

Dette er noe jeg aldri forventet å skje, menn som jeg prøvde å få tilgang til strømmen via ExpressVPN Washington DC-server, fungerte det!

Strømmen kjørte ganske bra, og jeg har ingen problemer med hastighet eller begrensninger gjennom denne serveren. Jeg har hele episoder, og jeg har ingen problemer med buffer eller avbrudd i det hele tatt.

ExpressVPN Netflix blokkeres med Washington DC-server

ExpressVPN Washington DC-server

Herre jeg strømmet showet testet jeg har ExpressVPN-server (Washington DC), og resultatene var ganske imponerende.

Expressvpn-strømningshastighet

Denne hastighetstesten viser på ExpressVPN-serveren er ganske raske som du selv kan se. En ting som jeg har skjønt etter å ha prøvd ExpressVPN med Netflix, er hvis du bruker en gud Netflix VPN og du møter og VPN-forbud, skal du ikke gi opp og fortsette å blande gjennom serverne..

PureVPN – nr. 3 VPN som jobber med Netflix

PureVPN er den beste VPN-leverandøren, og den er veldig populær på grunn av sine fantastiske funksjoner og topp kvalitet. PureVPN har vært et topp utvalg av overstadige seere og online strømmer på grunn av butikkutvalget av servere og deres servere ytelse.

Pros

Mer enn 2000 servere over 180 regioner

Drep switch-funksjonen

Opptil 5 tillatelser samtidig

Split Tunneling-funksjonen

24-timere chat-støtte

Ingen logger politikk

Ulemper

x Langsom tilkobling

x Møtte Pings

For å teste om PureVPN fungerer med Netflix eller ikke, testet jeg PureVPN-tjenestene og prøvet å få tilgang til showet Criminal Minds fra det amerikanske Netflix-biblioteket fordi dette showet ikke er tilgjengelig i andre Netflix-biblioteker…

En ting å trekke frem henne på PureVPN omgår Netflix VPN-forbud og geo-restriksjoner, men ikke gjennom skrivebordsklienten. Du må installere PureVPN nettleserutvidelse for å få tilgang til Netflix.

Derfor installerte jeg PureVPN krom-nettleserutvidelse og koblet til en amerikansk server. Det tok omtrent 20 til 30 sekunder å koble seg til, noe som ikke er så raskt i forhold til SurfShark VPN. Uansett, etter å ha koblet til servere, prøvd jeg å få tilgang til Netflix, og jeg lyktes med første Go!

Jeg søkte på showet, fant det og begynte å streame det. Strømmen var uavbrutt og for å være ærlig at jeg ikke har noen problemer med bufring. Selv kvalitet på strømmen var stor da bildekvaliteten ikke er pixlerte, noe som gjorde det klart på PureVPN har raske servere.

PureVPN Netflix blokkerte

Jeg tok en hastighetstest mens jeg fortsatte streaming, og resultatene var som segment:

pureVPN strømningshastighet for netflix

Som du kan se, var nedlastingshastigheten på serveren veldig bra, forutsatt på jeg brukte og 20 Mbps tilkobling. Jeg har over overrasket over å se det høye antallet pings som ble oppdaget av testverktøyet, og jeg har overpakket samtidig fordi jeg ikke møtte noen bufferingsproblemer.

NordVPN – nr. 4 VPN som jobber med Netflix

NordVPN er en tyrann i VPN-bransjen og får tilgang til VPN-leverandører som noen gang har sviktet brukerne sin på grunn av det faktum på det fortsetter å gjøre tjenestene sine innimellom.

Pros

Avansert kryptering

Opptil 6 samtidige tilkoblinger

Øyeblikkelig tilkobling

5000+ servere i 62 land

Nettleserutvidelse

Ingen logger policy

Ulemper

x Abonnementsplanene er litt overpriset

x Langsom serverhastighet for streaming

Resultatene til NordVPN Netflix har alltid vært hyllet høyt av brukere fra hele verden, og det er ingen tvil om det og en av de mest populære VPN-leverandørene. Imidlertid bør jeg sørge for at det blir brukt Netflix før jeg anbefalte det til brukerne. Derfor testet jeg NordVPN med Netflix for å få tilgang til det amerikanske Netflix-biblioteket..

Bingo! Det fungerer.

NordVPN har best mulig anonymitetstester ved å gå inn i det amerikanske Netflix-biblioteket og ikke bli opprettet av Netflix VPN-blokkering. Så, neste ting var å streame og geobegrenset show, så jeg valgte å streame det fantastiske Ex-Machina-filmen. Det er en geobegrenset film, og den er ikke tilgjengelig i andre Netflix-biblioteker.

Nordvpn med Netflix

Strømmen startet bra, menn jeg hadde litt latens på serverne da den fortsatte å buffere og av. Enkelt sagt likte jeg ikke å streame Netflix med NordVPN på grunn av etterslep i strømmer. Hastigheten varierer imidlertid, og strømmen ble forstyrret tre ganger.

netflix nordvpn

Hastighetstesten under streaming av Netflix med NordVPN-server viser på hastigheten som serveren tilbyr, var veldig lav.

nord vpn strømningshastighet

Denne serverhastigheten er grunn til å streame med NordVPN som ikke kan vises og være stor opplevelse. Likevel er dette ikke tilfelle for hver server, noen servere viser seg å være treg, mens andre kan gi fart. Servere jeg prøvde natt kunne ikke tilby god håndbånd, men det vil sikkert være servere som kan tilby bedre hastighet.

CyberGhost – # 5 VPN For Netflix US

CyberGhost er en annen VPN-leverandør som har forbedret tjenestene sin dag for dag og skapt og grunnlegger for seg selv som den beste VPN-leverandøren. Hennes er noen detaljer om hvorfor jeg anbefaler CyberGhost til Netflix VPN-brukere.

Pros

Mer enn 3000 servere i 61 land

Dedikert Netflix-blokkeringsfunksjon

Mer enn 500 servere i USA

Kill Switch-funksjonen

45 dager pengene-tilbake-garanti

Opptil 7 samtidige tilkoblinger

Ingen logger politikk

Ulemper

Problemer med live støtte

Sakte servere

Den beste du vil merke om CyberGhost er på den har en dedikert Netflix-blokkeringsfunksjon i klienten. Da jeg prøvde å få tilgang til Netflix, US-biblioteket gjennom den egendefinerte tilkoblingsfunksjonen til å koble meg til Dallas-serveren, opprettet Netflix VPN-blokkering det.

cyberghost netflix

Så jeg har valgt å prøve den dedikerte Netflix-funksjonen som er tilgjengelig i deler Fjern blokkering av nettsteder, og den koblet til. Jeg var jeg stand til å omgå biblioteker geo-begrensning og prøvde å streame showet “Fosters” (som kun er tilgjengelig i det amerikanske Netflix-biblioteket), og strømmen startet uten problemer.

cyberghost netflix fremmer avblokkering

Tilkoblingshastigheten til CyberGhost er imidlertid noe betraktelig for det tar rundt 3 til 4 minutter å koble seg til tjenesten. CyberGhost bør fylle dette gapet så snart som mulig.

Når det har gått raskt på strømmen, var det greit fordi jeg fikk problemer med å sprenge. Jeg testet serverhastigheten under streaming, og det rettferdiggjør hvorfor strømmen var så treg.

strømningshastighet for cyberghost

Bortsett fra hastigheten, var ytelsen gud, jeg har ikke møtt noen nye problemer med VPN-forbud etter det, og en ting jeg likte mest med, er grensesnittet til klienten, som er veldig enkelt.

Totalt sett kvalifiserer den til å være en av de beste Netflix VPN-leverandørene, og hvis den forbedrede ytelsen, kan den gå lenger.

Gratis VPN som fungerer med Netflix

Som jeg har diskutert tidligere på fullmektiger og gratis VPN-er ikke har jeg høstet med å omgå Netflix VPN-forbudet, er det bare grunn til å kaste bort bortkastede tider. Du vil finne og finne artikler på nettet, som en diskuterer som er gratis VPN-er for å få tilgang til Netflix, men ikke alle VPN-leverandører som nevner er faktisk gratis. De anbefalte brukere å prøve prøveperioder i stedet for å kjøpe dem, og de hevder disse som gratis VPN-er.

Jeg har ikke noe mål om å ønske lesernet mitt, og det er grunn til å jeg vil prøve hvis du virkelig vil prøve gratis VPN for Netflix, eller du kan prøve prøve prøveperioden til de ovennevnte V PN-leverandørene, eller du kan prøve disse VPN -leverandørene som tilbyr også prøveperioder:

 1. HotSpot Shield
 2. Tunnelbjørn
 3. Keenow

Dette er ikke pålitelig Netflix VPN-leverandør, menn som kan brukes sammen med Netflix i noen grad. Jeg garanterer henne ikke på disse VPN-leverandørene vil kunne omgå Netflix geo-restriksjoner og Netflix VPN-blokkering eller ikke.

Worst VPN for Netflix – VPNs og Smart DNS som ikke fungerer mer med Netflix

Hvis jeg skulle nevne den verste VPN-leverandøren som ikke fungerer med Netflix i hele tatt, må det være privat internettilgang (PIA) for Netflix VPN-blokkering har svarteliste på alle servere som kan brukes til å få tilgang til Netflix. Denne VPN-leverandøren kan ikke lenger bruke til å få tilgang til Netflix, og dermed PIA ut av Netflix-ligningen. PIA er Silicon Valley-servere som bruker for tilgang til Netflix, og alle er nå blokkert av Netflix.

Når det er brukt Smart DNS, er det noe oppdatert i følge meg fordi tjenestene kan omgå restriksjonene noen ganger, men ikke hver gjeng. Til tross for å være fra SmartDNS for å få tilgang til amerikansk Netflix, er tjenesten ikke helt konsistent.

Du kan få tilgang til amerikansk Netflix-bibliotek i noen dager hvis du har holdt nok, men lykken fortsetter å løpe ut tidvis. Dette er grunnen til at SmartDNS ikke er en anbefalt tjenesteform fra min side.

Slik endrer du Netflix-regionen eller bytter til favorittbiblioteket ditt

Det er ingen funksjoner som er tilgjengelige i Netflix-systemet som du kan endre biblioteket etter ditt valg. For å gjøre det, trenger du en VPN, som har servere i den spesifikke regionen du vil ha tilgang til biblioteket i, og den skal være god nok til å omgå Netflix-begrensninger.

Enkelt sagt kan endre Netflix-regionen gjennom en VPN!

Jeg har tidligere illustrert alle detaljene, referer til dem, så finner du muligheten for å koble deg til den regionbiblioteket.

Netflix VPN Reddit

Kommentarer fra diskusjonen til cheeseburgerwaffles "Hvordan få alt på Netflix?…. Ikke bare USAs bibliotek".

Denne gutten har delt sin erfaring om han prøvde å få tilgang til Netflix med en PVN, menn Netflix VPN-blokkering oppdaget det. Vi vet ikke hvilken VPN han har brukt til å omgå Netflix-begrensninger, fordi han ikke har nevnt noe om det. Menn vurderer det faktum hos VPN-en hans blir oppdaget, må det være en gratis VPN eller en middelmådig VPN-leverandør.

Kommentar fra diskusjon .

Denne brukeren kan få tilgang til Netflix gjennom PureVPN, men han har ikke vært holdt. Som jeg har diskutert tidligere, er PureVPN og utmerket valg for å omgå Netflix geo-restriksjoner, men du kan gjøre det med hjelp av nettleserutvidelsen.

Konklusjon

Netflix er en underholdningsgigant i dag, men mange barn har ikke noe faktum hos Netflix er ikke noe som startet for noen år siden. Det har eksistert i siste 21 år som begynte i 1997, da det ikke var tegn eller ide om digital underholdning.

Det startet som en online filmleietjeneste da, og nå er det den regjerende kongen for digital underholdningsindustri. Netflix har virkelig omformet underholdningsindustrien gjennom sine høye standarder.

Ikke bare det, Netflix har også tatt dristige skritt for å opprettholde sin integritet som å sperre tilgang til VPN og fullmektig, samt å skille innholdsbibliotekene region klokt. På den ene siden er dette noe nedslående for brukerne, men innholdskvaliteten til Netflix har også den bruker til å holde seg til det.

Brukere har blitt benyttet av Netflix til å finne alle mulige løsninger for å omgå Netflix-begrensninger, bare for å få tilgang til det beste fra Netflix. Denne stasjonen som brukerne har gitt og presset til VPN-bransjen og har skapt en konkurranse innen VPN-bransjen selv.

Bare noen få VPN-leverandører har klart å nå standarden for å omgå Netflix VPN-forbud og gi tilgang til geobegrenset innhold til brukere. Netflix blokkerer VPN-tilgang ikke fordi hun har noe mot brukerne, menn på grunn av presset, møter den fra innholdets distribusjon.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me