Uppdatering: Echo Wizard är inte längre tillgänglig på grund av upphovsrättsanspråk. Det ledde till att många bästa kodi-guider, populära Kodi-tillägg, bästa kodi-lagringsplatser inklusive Echo Wizard. Sedan FIFA World Cup 2018 har kommit, rekommenderas det att installera sporttillägg för att streama FIFA World Cup online.

Har ni inte undrat alla att installera separata byggnader och teman lite tidskrävande och hektiska samtidigt? Vad händer om du kan få alla populära builds och eko-tillägg i en enda installationsprocess? Här i den här guiden tillhandahåller vi en detaljerad steg-för-steg-process för hur du installerar Echo Wizard på Kodi. Så läs vidare!

Vad är Echo Wizard?

Echo Wizard presenterar en samling builds, teman och eko-tillägg där du kan hitta de bästa Kodi-tilläggarna för att titta på filmer, TV-program, live-sport och andra underhållningskanaler. Den har också ett stort antal underhållsverktyg som håller din Kodi i bästa skick och förhindrar långsam strömning av videor.

Här är installationsguiden för Echo Wizard:

Hur man installerar Echo Wizard på Kodi Krypton version 17.6

 1. Lansera Kodi från ditt system > Klicka på inställningar ikon (placerad överst på skärmen) > Välj Filhanterare.Hur man installerar Echo Wizard på Kodi Krypton version 17
 2. Dubbelklicka Lägg till källa > En ruta visas där du behöver klicka ‘Ingen’ > Skriv in URL: n http://echocoder.com/repo/ > Klicka nu OK > Skriv namn för mediekälla “Echo Wizard” > Klick OK.echo wizard zip-fil
 3. Nu måste du gå tillbaka till Kodi-hemskärm genom att slå på ’Backspace’ -knappen på din knappsats flera gånger > Klicka på Add-ons > Klicka nu på Paketinstallatör ikon i det övre vänstra hörnet.echo wizard addon
 4. Klicka på Installera från zip-fil > Hitta och klicka på Echo Wizard > repository.echo-1.0.4.zip > Vänta tills förvaret installeras.eko guiden inställning på kodi
 5. Klicka nu på Installera från arkivet > Gå till Echo Repository > Programtillägg > Echo Wizard > Klick Installera.eco wizard kodi-inställningar
 6. Vänta nu på att Echo Wizard-tillägget installeras.
 7. Från Kodi huvudmeny > Gå till Add-ons > Programtillägg > Echo Wizard > Njut av alla verktyg som ingår i Echo Wizard.

eko guiden på kodi

Hur man installerar Echo Wizard på Kodi Jarvis version 16 eller nedan

 1. Starta Kodi > Gå till System > Filhanterare > Dubbelklicka på Lägg till källa.
 2. En ruta visas klicka ‘Ingen’ > Skriv in URL http://echocoder.com/repo/ > Klicka på OK > Skriv namn ‘Echo Wizard’ > Klicka på OK.
 3. Gå till System från Kodi-hemskärmen > Add-ons > Installera från zip-fil > Echo Wizard > repository.echo-1.0.4.zip.
 4. Gå till Installera från arkivet > Echo Repository > Programtillägg > Echo Wizard > Installera.
 5. Kodi-hemskärm > Add-ons > Programtillägg > Echo Wizard > Njut av!

Echo Wizard Ladda ner

Om du vill ladda ner Echo Wizard-arkivet direkt till Kodi måste du klicka här och följa stegen för hur du installerar eko-guiden som markeras nedan:

 1. Ladda ner Echo Repository till ditt system.Echo Wizard Ladda ner
 2. Öppna Kodi > Klicka på Tillägg > Paketinstallationsikonen > Installera från zip-fil > Navigera i filen du laddade ner på ditt system.
 3. Välj Installera från arkivet > Echo Repository > Programtillägg > Echo Wizard > Installera > Njut av!

Hur man installerar Echo Wizard Kodi på Fire Stick

 1. Installera Kodi på Fire Stick.
 2. Öppen Kodi on Fire Stick
 3. Gå till Utvecklaralternativ > Slå på ADB-felsökning och appar från okända källor.
 4. Resten av proceduren för ad-on-installationen är exakt som den har utarbetats tidigare för att installera denna ad-on i Kodi Krypton.

Echo Wizard / Echo Coder Repository fungerar inte / fel / problem

Ingen ström tillgänglig

När du försöker få åtkomst till något innehåll efter installationen kan det uppstå ett fel som visar “Inga strömmar tillgängliga”. Användare av videotillägg stöter vanligtvis på detta fel. Antingen kan orsaken till detta fel vara cachen för tillägget som kan vara fullt eller tillägget måste uppdateras så att det kan ta tag i vissa leverantörer.

Fixera

För att lösa det här problemet uppdaterar du först tilläggsförvaret eller försöker installera tillägget från ett uppdaterat arkiv. Du kan också prova att rensa din cache; detta kan också lösa felet.

Det gick inte att installera beroende

Detta är ett mycket sällsynt fel och det inträffar endast om det finns några filer som saknas i förvaret eller om förvaret har blivit föråldrat eller har stängts av.

Fixera

Innan du installerar något tillägg ska du först kontrollera om tilläggsförvaret är aktivt. För det andra, se till att förvaret du använder har den uppdaterade versionen av tillägget.

Echo Wizard Kodi fungerar inte

Echo Wizard var tidigare tillgängligt på TDB Repo. Men eftersom det har skapat ett eget arkiv har det skiftat till Echo Wizard Repository. Echo Wizard kommer att fortsätta arbeta tills en ny uppdatering släpps av Echo Wizard. När den släpps kommer guiden att sluta fungera på dess tidigare förvar. Därför klagar många Kodi-användare “Echo Wizard Not Working”.

Fixera

För att Echo Wizard ska fungera smidigt måste du avinstallera TDB Repository och Echo Wizard. Sedan måste du installera Echo Wizard från Echo Repository precis som stegen som vi har nämnt i den här guiden. Du kommer att kunna lösa problemet.

Echo Wizard Alternativ

På grund av avstängning av populära lagringsplatser och guider på grund av intrång i upphovsrätten, finns det troligtvis en chans att Echo Wizard också kan omfattas av lagstiftningssyn. Detta kan förhindra Echo Wizard att fungera korrekt.

Därför har vi listat 3 Echo Wizard-ersättare som kan leda Kodi-community efter dess nedgång:

 1. Ares Wizard
 2. Supreme Builds Wizard
 3. Wookie Wizard

Att packa saker

Echo Wizard får alla de senaste builds, teman och eko-tillägg med en enda installation. Sedan kan du titta på filmer, TV-program och sport, och allt finns utan problem. I den här guiden ger vi information om hur du installerar Echo Wizard på Kodi. Vi har också listat alternativen för Echo Wizard, bara om Echo Wizard faller ner till brottsbekämpning.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me