Det er alltid til sider av et bilde; det stygge og det vakre, og til sider av en historie; sannheten og løgnen. Alle sider har en visst verdi for det som ikke kan overse noe som helst.

Det er alltid noen trender som kommer inn og skaper en hype, og så vil det være en tid hvor de biter støvet. Den mest populære diskusjonen under strømme og storby se som nå er Kodi og det tredje tredjeparter i tillegg.

Hvis vi ser nye på dette, har det også til sider; siden av tilleggsbrukere og andre av Kodi tilleggsutviklere.

Kodi-Utvikler

Brukernes perspektiv kan enkelt brukes av vurderingene som er lagt ut av dem på forskjellige plattformer som Reddit, Quora, Twitter, Facebook osv. Imidlertid er det det ingen som kjenner utviklet siden av historien. Hvordan de følelser for sin egen tillegg, om tilbakeslaget fra bildet og mange andre aspekter.

Så vi bestemte oss for å oppdage utviklerens side av historien. Jeg kobler til en av de mest populære Kodi-tilleggsutviklerne fra tredje part, som er kjent som MullaFabz under Kodi-samfunnet. MullaFabz har utviklet det fantastiske Rising Tides Kodi-tillegget; populær for sportsstrømmer.

Reisen

Hver utvikler har en reise, og lang vei han har dekket. Det er viktig å kjenne til hindring som noe som utvikleren står overfor for å få et klart bilde av hvordan det er å være i skolene deres. En utvikler må opprettholde standardene for stadig skiftende markerte strender, siden miljøet i denne bransjen er veldig dynamisk.

I tillegg må en utvikler ha foretrukket bruker og behov i tankene mens han utvikler og tillegg. Fremfor alt må utvikle alltid være klar til å forfalske eventuelle problemer som oppstår, enten det er lovlig eller teknisk.

Vi startet med denne samtalen med å spørre ham om gjenvunnet hans som en Kodi-utvikler frem til nå, og han hadde et veldig enkelt og beskjedent svar på den og sa ved at han har vært akkurat som alle, overlevd og lik dag for dag. Han kan også til på han utvikler seg til det bedre, dette kan være en indikasjon på noe bedre er i rørledningen.

Jeg følger Mullafabz er de tre tingene som alle som begynner i denne bransjen, er “Stort temperament, tålmodighet og åpenhet for slutt”. Det er åpenbart at å være og tredjeparts add-on dev. er ikke så gøy fordi du har utviklet det fantastiske og ikke får noe til gjengjeld, heller ikke blir spret av bilder. Derfor er temperamentet og tålmodigheten og perfekt korrelert svar med hensyn til bransjens natur.

Rutinen

forent for kodi

Vi spurte ham om rutinen hans og hva gjør han normalt i over av uken, og han fortalte oss ved han bruker tiden sin på å oppdatere depotet sitt, tilleggene og samhandle med sine seggere. Han la også til svar på spørsmålet på det som holder ham i gjengen gjennom tøffe tider, den positive tilbakemeldingen og verdsettelsen han får for kroker som han og andre utvikler av industrien som er lagt til.

Bakslaget

De siste par månedene har tredjeparter de beste Kodi-tilleggene og deres utviklere vært under avstengningsradaren til bildet. Hver dag slenger og deponeres eller tillegg, og dette tilbakeslag av avbildningen har blitt en smerte for brukerne, ettersom de må installere et nytt arkiv eller add-on av og til..

Du kan ikke betale noen bilder for dette fordi disse tilleggene ikke inneholder forskrifter om digitalt innhold. Menn på den andre siden, noe kompensasjon til gjengjeld for utviklet harde arbeid, ville være noe åpent velkommen av samfunnet.

Mens vi diskuterer de nåværende scenariene for industrien og dens fremtid, spår vi ham hvordan han føler seg for bilder tilbake. Til dette svarte han med fortvilelse på dette tilbakeslaget er ufortjent. Utviklerne la ned mye arbeid i det uten å forvente noe tilbake.

Mens han virket veldig optimistisk med tanke på fremtiden for tredjeparter Kodi-tillegg og uttalte,

“Selv med alle tilbakeslag, vil de fortsatt være der uansett hva som skjer”.

Imidlertid virket han noe usikker i fremtiden til Kodi selv, og sa på fremtiden fremdeles er ukjent, menn på den ikke ville tørke av så lett.

På den lettere merknaden

Vi har alle ganger tusen anmeldelser og anbefalinger på forskjellige plattformer. Vi har alle satt folk som berømmer andre tilleggsprogrammer og depoter, menn det er verdt å utvikle synspunktet. Så vi spurte MullaFabz om hans favoritt tredjeparter Kodi add-on og repository, som han svarte på det ikke er noe ekstra som han kunne fortelle, men repoen han liker TVADDONSAG Repo.

Ingen overskrift, TVADDONSAG pleide å være det største tredjeparter lagringsstedet uten tvil. Det hadde de beste tilleggene for alt, det kan være seg sport, film, TV-serier eller IPTV, menn nedleggelse av det skapte og store vakuum i bransjen som mange andre lagringssteder prøvd å fylle.

Menn TVADDONSAG gjenoppsto for noen måneder tilbake, med den samme ildkraften som den hadde og med samme kvalitet som den alltid ga. Fikk overlapper det til Nick på valget hans er stort, og hvorfor ville det ikke være bra, han er jo en utvikler! Han vet mange ting bedre enn brukerne.

Melding til brukerne

På slutten spurte vi ham om han hadde noen beskjed til brukerne av Kodi, og han sa,

“Ikke mist troen på Kodi. Det driver og støttes av samfunnet ”.

Han la også til ved brukerne alle burde forene seg og gi det fortjent. Siden brukerne og bildet ikke vet hvor mye som ligger i å utvikle og dessuten.

Avsluttende ord

Dette intervjuet har virkelig gitt en gud innsikt i utviklernes liv. Derfor har vi bestemt oss for å bringe mer innsikt som disse til brukerne, slik at de kan sette pris på hva en utvikler gjør for dem. Vi vil utføre flere intervjuer i fremtiden og bringe det til brukerne for å hjelpe samfunnet.

Det eneste formålet med det hele er å prøve begge utviklere og brukere og fullføre utføre bildet. Vi planlegger å komme med en plattform for å styrke Kodi-samfunnet. Slik kan du bruke brukerne som kan få pris på og støtte den tredje tredjepartsutviklere for tilleggsprogrammer, fordi det er det de trenger. De er livlige til Kodi, og uten dem ville det ikke være noen fest!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me