Er Kodi lovlig? Besvare det mest komplekse spørsmålet henne

Kodi er ikke bare nok en mediaspiller; men det er snarere og komplett underholdningspakke. Brukere kan streame hva de nye ønske og hvor helst de vil. Se etter deg som brukerne som har denne applikasjonen, menn som har fått veldig farget.


På grunn av alle piratkopierings- og copyright-krenkelsesproblemer som dukker opp, har Kodi / XBMC vært et høyt omtalt emne på nettet. Disse diskusjonene og nyhetene har hatt mange øyenbryn, og folk har begynt å lokke på Kodi lovlig eller ikke? hva er lovligheten til kodi addons og kodi vpn

Ikke bekymre deg, vi kjenner bekymringene dine, og hvorfor har vi de viktigste oss for å tømme luften for misoppfatninger og gjengen for alle.

Hva er Kodi XBMC?

Kodi er en open source media player-programvare som ble kjent som XBMC i sine tidligere dager. XBMC står for Xbox Media Center som ble utgitt i 2004, menn skifter navn til Kodi i 2014. Kildekoder for dette programmet er basert på Python og C ++, og det er veldig enkelt å kopiere, og få det til å være åpen kildekode-applikasjoner.

Kodi brukt til å streame filmer, Live TV-serier, Pay-per-view-arrangør, tegneserier, Anime, Sportsbegivenheter og høydepunkter, Music Shows, etc. Det er en høy berømt, anbefalt og forhåndsinnspilt app mens alle binge seere og streaming geeks.

Er Kodi Legal?

er kodi lovlig eller ulovlig

Streaming noobs og nye brukere reiser dette spørsmålet gjengen på gjengen. Svaret på det er; Ja, Kodi er helt lovlig. Legaliteten i Kodis tilfelle er subjektiv for tilleggene og kildene du bruker for å streame innholdet. Medieinnhold levert av Kodi gjennom det offisielle tilleggsslager er på ingen måte involvert i brudd på copyright eller piratkopiering, og slik gjør det lovlig å bruke.

Forholdet mellom uoffisielle addons og Kodi

Streamingen levert av Kodi er utvilsomt fantastisk, men åpenbart må bruke brukerne betalt for innholdet til å streame. Tilleggene som er tilgjengelige i Kodi som standard er alle tilgjengelige, noe som er åpenbart og noe som ikke blir ønsket velkommen av alle streamingvifter.

Dette er grunnen til at noen uavhengige utviklede lag etter tredjeparter avslutter den beste Kodi-tillegg som skraper streamingkobling og gir dem gratis til brukerne. Disse uoffisielle tilleggene blir ikke motmuntret, støttet eller anbefalt av Kodi da de er involvert i brudd på personvern.

Det er hundrevis av tilgjengelige tilleggsprogrammer tilgjengelig på nettet som kan brukes av millioner av brukere som bare er gratis. Mange av tredjeparter legger ekstra ben på daglig basis, menn vises igjen på nettet, vert gjennom andre lagringssteder.

Er Kodi ulovlig?

Nei, Kodi i seg selv er ikke ulovlig! Å bruke uoffisielle tillegg (tredjeparter) på Kodi er imidlertid ulovlig fordi innholdet som leverer av tredjeparter i tillegg er piratkopiert og dette arbeidet er strid med DMCA-retningslinjer. Enkelheten med å sette opp på flere plattformer som kodes på Android, iOS, Linux og mye mer gjør det til og med populært.

Er Kodi trygt? – Forholdet mellom offisielle addons og Kodi

Det er et antall tilleggsprogrammer som er tilgjengelig i offisielle Kodi-tilleggslageret som standard, kategorisert etter innholdstypen de streamer. Hvis du bruker de medfølgende offisielle tilleggene, kan du prøve å bruke den.

I tillegg kan brukere laste ned flere tillegg direkte fra det offisielle Kodi-nettstedet, i henhold til deres behov og preferanser. “Disse tilleggene er stadier som kjærlige fordi de er fullstendig med medisinsk retningslinjer for copyright og anti-piratkopiering gitt av DMCA.

Offisielt eksempel på Kodi-tillegg

Følgende er noen offisielle Kodi-tillegg som er kjærlig å bruke:

 1. Plex
 2. Pluto.TV
 3. TubeCast
 4. NBC Sports Live Extra
 5. Direktestrømming
 6. Fox Sports GO
 7. ABC-Familien
 8. Lat TV
 9. BBC iPlayer WWW
 10. TVDB

Uoffisielt tillegg til eksempel på Kodi

Hun er noen av de uoffisielle; Kodi-tillegg som er ulovlig å bruke på Kodi:

 1. Covenant
 2. Exodus
 3. ukodet
 4. Gurzil
 5. Neptune Rising
 6. Poseidon
 7. Ultimate IPTV
 8. Titanium
 9. Fantastisk
 10. Bennu

Er Kodi Legal i USA?

Kodi er kjær i USA, menn tredjeparter i tillegg er ikke elskelige å bruke i landet. Faktisk ble flere kunngjøringer gitt til brukere på grunn av bruk av uoffisielle Kodi-tillegg. Et lovforslag, til S. 978, ble presentert i USA som antydet brudd på opphavsretten som et alvorlig brudd. Imidlertid ble denne lovforslaget oppløst senere, menn USA er en del av en komité mot piratkopiering som har lagret land ombord.

Utbruddet er USA mot tredjeparter tilleggsbrukere og folk som selger fullastede esker med tredjeparter i tillegg til installasjon, er nå på topp og har fått en viss intensitet i den siste måneden.

Er Kodi ulovlig i Storbritannia?

Millioner av britiske innbyggere bruker Kodi hjemme og dette tallet øker gradvis. Kodi er imidlertid ikke ulovlig å bruke, men den største bekymringen er bruken av uoffisielle tillegg fra tredje part. Bilde har vært aktiv i iverksette tiltak mot tredjeparter tilleggsbrukere.

Siden det er mange fotballfans i Storbritannia, har tredjeparts streaming-brukere fra tillegg begynnelse til å gjøre det store. Jeg har gitt saken om UEFA og Premier League i Storbritannia for å legge ned den uoffisielle tillegg og ulovlige strømmer. Det er forutsagt en arrestasjonshandlinger mot personene som selger siste androidbokser.

Er Kodi Legal i Canada?

Kodi er lovlig i Canada, menn tredjeparter tilleggsbruk er ikke tillatt i alle fall. Kanadiske bilder tar piratkopiering på nettet som en alvorlig bekymring og har strenge kjæreste om gratis visning av copyright materiale.

Er Kodi prøvd å bruke i Australia?

Australia er også blant landene som har dannet den piratkopierte alliansen. Jeg liker med alle medlemmer i den alliansen som er Kodi lovlig i Australia, men det er strengt forbudt å bruke kodikene utstyr med tredjeparter tillegg.

Hvorfor er Kodi lovlig?

Kodi er glad for det bare en åpen kildekode-mediaspiller-applikasjon som kan brukes til å streame innholdet gjennom tillegg. Tillegg som Kodi har depot sitt, er ikke involvert i brudd på personvern, og slik er det lovlig å bruke. Spørsmålet å være ulovlig fokusering på tredjeparter i tillegg, fordi de er involvert i brudd på opphavsretten.

Kodi er selv mot disse tredjeparter tilleggene fordi de har forårsaket alvorlig skade på omdømmet til Kodi globalt. Kodi har støttet bildene i å stenge av noen butikk tredjepartslagre som Colossus, Ares Wizard og Super repo osv…

Er online gratis streaming lovlig?

Dette er en subjektiv sak; svaret på dette spørsmålet avhenger av strømmenes natur.

Flere online streaming-nettsteder gir kjærlige gratis strømmer av hendelser. Som Reel Good; som henter ut strømmer fra andre juridiske kilder som MTV, Crackle osv., er slik online streaming lovlig.

Imidlertid, hvis du bruker å streame fra en kilde som gir piratkopierte strømmer av en kanal eller kilde uten strømningsrettigheter, er det dessverre ulovlig.

Er en Kodi-boks Legal?

Ja, en Kodi-boks er glad i å bruke akkurat som Kodi selv, menn bekymrer og grense for kjærlighet som en innebygd Kodi, innebærer i samme Kodi-bokser. Kodi-bokser har standard Kodi-offisielle tillegg i depot som det er lovlig å bruke.

Likevel er det også noen Kodi-bokser tilgjengelig i svart siste med tredje separater, som åpenbart er ulovlig å bruke. En annen svindel ble nylig publisert om det var forhåndsdrevet som belaster ekstra for tillegg som er installert som standard, noe som er gjort og lokke ut av publikum.

Er Kodi Exodus Legal

Nei, Kodi Exodus vil jeg ikke elske fordi det er tredjeparter som gir strøm for film og TV-serier. Det er en av de mest populære Kodi-tilleggene på nettet og forutsier globalt av streaming av nørder.

Det er mange Exodus-gavler som også er til stede på nettet, som ble utgitt etter ved oppdateringene ble stoppet. En av de mest berømte gaffelene til Kodi Exodus er Covenant.

Er Kodi Genesis Legal

Den største konkurrenten til Exodus var Genesis; en av de mest anerkjente tredjeparter Kodi-tilleggene for streaming av filmer, TV-serier og Live TV. Da genesis Kodi ble lagt ned for et år siden.

Vanlige spørsmål om Er Kodi Legal

Kan du få et virus fra Kodi?

Ja, du er sårbar for å få et virus bare hvis du bruker mistenkelig depot. Annet enn det har ingenting å bekymre deg.

Er Kodi ulovlig på brannstokk?

Nei, Kodi er glad i alle ildsted-enheter med mindre du bruker tredjeparter uoffisielle tillegg.

Er det ulovlig å se en film på nettet gratis?

Det er ulovlig å se filmer på nettet hvis strømmen er piratkopiert fra en kilde uten rettighetserverv. Det er kjærlige online nettsteder som Reel BH som brukerne kan bruke.

Avsluttende ord

Kodi er en fantastisk utvikling i den digitale verdenen, men negativitet som har fått i grunn av tredjeparter i tillegg er noe som ikke er fortjente. De har virkelig resultert i å oppveie omdømmet til Kodi over hele verden.

På en lysere note er det mange av de mange kjæreste og bildet mot utviklerne tar effektive skritt. La oss bare vente og se hva fremtiden har for Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map