Exodus Kodi-tillägg var en av de mest populära Kodi-tilläggen på grund av dess strömningslänkar i HD-kvalitet och senaste innehållsförsörjningen. Detta tillägg har styrt Kodi-communityn under en lång tid tills dess utvecklare meddelade att den inte skulle uppdateras längre.

Tja, det var mer än ett år sedan och ända sedan det slutade uppdatera började användare bli galen över det.

Många Exodus Kodi-gafflar började dyka upp och hade liknande gränssnitt och funktionaliteter. Ingen av dessa replikerade Kodi-tillägg har emellertid kunnat ersätta eller konkurrera med Exodus Kodi-tillägget.

Exodus Kodi addon ersattes av Covenant Kodi addon, som sägs vara utvecklad av samma team, och det hade samma funktioner, eftersom det också var en gaffel. Trots detta måste denna fantastiska Kodi-tillägg tillsammans med sin utvecklare bita i dammet på grund av lagligt meddelande från MPA.

Exklusiva specialerbjudanden KodiVPN.co 2020
PureVPN

 US $ 10,95 US $ 2,91Per månad

Ta denna affär

surfshark

11,95 US $ 1,99 USDPer månad

Ta denna affär (3 månader gratis)

Ivacy

 9,95 US $ 2,75 USDPer månad

Ta denna affär

Återfödelse av Exodus Kodi Addon

halleluja! Exodus Kodi Addon har börjat arbeta igen och denna avkastning förväntades inte alls. Kodi Exodus dök upp med ett uppdaterat bibliotek och det fungerar ganska bra. Strömmarna är av hög kvalitet och det finns strömmar av 4k-kvalitet också för vissa innehållstitlar.

Denna återuppkomst av Exodus Kodi-tillägget är oförutsett eftersom ingen i samhället förutspådde det. Exodusgafflar har dykt upp nästan varje vecka och stängts av i samma takt.

Därför trodde alla att Exodus Kodi-tillägget och dess föregångare Covenant Kodi-tillägg har gått för gott.

Inte längre!

Nu när Exodus Kodi är tillbaka i spelet kan du ladda ner och installera den på samma metod som du använder för att installera den tidigare. Se guiden “Hur man installerar Exodus Kodi” som har flera alternativ förklarade för att installera Exodus addon.

Fel och korrigeringar

Nu när Exodus Kodi-tillägget är uppdaterat och det körs perfekt bör du inte höra om det här Kodi-tillägget inte fungerar.

Eftersom det är Kodi-tillägg från tredje part kan du kanske möta några fel och blockader, men om du följer ovan nämnda guide har Exodus Kodi-fel och korrigeringar diskuterade.

Det bör hjälpa dig att hålla din Exodus Kodi igång och bli av med alla dessa exodus Kodi som inte strömmar problem.

Ändå finns det några saker du bör överväga att göra om du stöter på några problem:

1. Uppdatera ditt tillägg

Om du står inför några problem med tilläggsströmningen eller inte kan hitta några senaste strömmar, uppdaterar du bara tillägget genom att följa dessa steg:

 1. Starta Kodi på din enhet
  Uppdatera Exodus Kodi
 2. Gå till menyn Tillägg
  Exodus Kodi Addon fungerar inte
 3. Klicka på fliken Video-tillägg
  Uppdatera Exodus Kodi
 4. Rulla ner listan och högerklicka på Exodus > Klicka på Information > Ett nytt fönster öppnas
  Exodus Kodi-information
 5. Klicka på Uppdatera och välj källförvaret > Vänta på meddelandet
  Exodus på Kodi-uppdatering

2. Använd ett VPN

Eftersom Exodus Kodi är ett tillägg för direktuppspelning av filmer och TV-program, hämtar bröstskrotare länkar genom olika leverantörer över internet. Många av leverantörerna har geobegränsade strömmar, som endast kan nås från specifika regioner.

Kodi-användare kan inte använda dessa strömmar om de inte är i dessa regioner. Därför krävs ett VPN för att kringgå geobegränsningarna och få tillgång till många högkvalitativa strömmar.

Du kan välja det bästa VPN för Kodi och installera det för att förbättra din streamingupplevelse genom att bibehålla din integritet också. Det bästa med Kodi är att du kan ha en VPN-anslutning integrerad genom VPN-tillägg och VPN-chef.

3. Rensa tilläggs-cache

Om tillägget avtar eller inte strömmar trots att det visas i biblioteket, följ sedan dessa steg:

 1. Öppna Kodi > Klicka på fliken Tillägg
 2. Gå till tillägg till video > Välj Exodus > Klicka på Verktyg
 3. Klicka nu på alternativet Rensa leverantörer > Klicka på Ja
 4. Klicka nu på alternativet Rensa cache > Klicka på Ja

Där har du din cache rensad, starta om Kodi och den ska fungera smidigt.

Slutsats

Jag tror att den här guiden skulle vara till hjälp för er människor, eftersom många av Kodi-användare fortfarande är osäkra för att Exodus Kodi-tillägget kommer tillbaka. Länken till installationsguiden finns redan ovan så att du inte behöver oroa dig för hur du installerar Exodus på Kodi.

Du hittar bloggar online som föreslår att du ska uppdatera ditt grafikkort och andra kringutrustning men lita på mig som inte är till hjälp. Dessa saker har inget att göra med tillägget, så fall inte för dem.

Se till att du provar detta Kodi-tillägg om du inte har använt det tidigare. Du kommer säkert att älska detta tillägg eftersom det uppenbarligen finns en anledning till att detta tillägg har respekterats och populärt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me