Exodus fungerer ikke – med oppdaterte rettelser (2020)

Exodus Kodi-tillegg var en av de mest populære Kodi-tilleggene på grunn av strømkoblinger i HD-kvalitet og nyeste innholdsinnhold. Dette tillegget har styrt Kodi-samfunnet i lang tid til utvikleren kunngjorde at den ikke ville bli oppdatert lenger.


Vel, det var mer enn ett år siden, og helt siden det er sluttet å oppdatere, begynte brukerne å bli gal over det.

Mange Exodus Kodi-gafler begynte å dukke opp og hadde lignende grensesnitt og funksjonalitet. Ingen av disse repliserte Kodi-addonene har jeg tidligere vært i stand til å erstatte eller konkurrere med Exodus Kodi-addon.

Exodus Kodi addon ble erstattet av Covenant Kodi addon, som ble sagt å være utviklet av det samme teamet, og det hadde samme funksjonalitet, da det også var en gaffel. Likevel ble dette fantastiske Kodi-tilskuddet sammen med utviklerne bite i støvet på grunn av lovlig varsel fra MPA.

Eksklusive KodiVPN.co Spesialtilbud 2020
PureVPN

 USD 10,95 USD 2,91 per måned

Ta tak i denne avtalen

surfshark

USD 11,95 USD 1,99 per måned

Ta tak i denne avtalen (3 måneder gratis)

Ivacy

 USD 9,95 USD 2,75 per måned

Ta tak i denne avtalen

Gjenfødsel av Exodus Kodi Addon

Halleluja! Exodus Kodi Addon har begynt å jobbe igjen, og denne avkastningen var ikke forventet i det hele tatt. Kodi Exodus dukket opp med et oppdatert bibliotek, og det fungerte bra. Strømmer er av høy kvalitet, og det er også 4k-strøm for noen innholdstitler.

Denne gjenreisen av tillegg til Exodus Kodi er uforutsett, da ingen i samfunnet forutså det. Eksodusgaffler har dukket opp mot nesten hver uke og avsluttet med samme tempo.

Derfor trodde alle på Exodus Kodi-tillegget og dens forgjenger Covenant Kodi-tillegget har blitt borte for godt.

Ikke nå lenger!

Nå som Exodus Kodi er tilbake i spillet, kan du laste ned og installere det på samme måte som du bruker for å installere det tidligere. Se “Hvordan installere Exodus Kodi” -guiden som har flere alternative gaffeltrucker for å installere Exodus addon.

Feil og rettelser

Nå som Exodus Kodi-tillegget er oppdatert og kjører perfekt, bør du ikke høre om dette Kodi-tillegget ikke fungerer.

Siden det er Kodi-tillegg fra tredje part, vil du kanskje møte noen feil og blokkeringer, men hvis du har den nevnte guiden, har Exodus Kodi-feil og -fikser diskutert.

Det skal hjelpe deg med å holde Exodus Kodi i gjengen og bli kvitt alle disse Exodus Kodi som ikke streamer problemer.

Likevel kan det være noen få ting du kan vurdere å gjøre hvis du har problemer:

1. Oppdater tillegget ditt

Hvis du har problemer med add-on-streaming eller ikke finner noen ny strøm, kan du bare oppdatere tillegget ditt etter følgende trinnene:

 1. Start Kodi på enheten din
  Oppdater Exodus Kodi
 2. Gå til Tilleggs-menyen
  Exodus Kodi Addon fungerer ikke
 3. Klikk på kategorien Video-tillegg
  Oppdater Exodus Kodi
 4. Bla nedover listen og høyreklikk på Exodus > Klikk på informasjon > Et nytt vindu åpnes
  Informasjon om Exodus Kodi
 5. Klikk på Oppdater og velg kildelageret > Vent på varselet
  Eksodus på Kodi-oppdatering

2. Bruk en VPN

Ettersom Exodus Kodi er et tillegg for streaming av film og TV-serier, henter puppekrapere lenker gjennom forskjellige leverandører over nettet. Mange av leverandørene har geobegrensede strømmer, som bare kan nå fra bestemte regioner.

Kodi-brukere kan ikke bruke disse strømningene hvis de ikke er i disse regionene. Derfor kreves det en VPN for å omgå geo-begrensninger og få tilgang til en rekke høykvalitetsstrømmer.

Du kan velge den beste VPN-en for Kodi og installere den for å forbedre streamingopplevelsen din ved å opprettholde personvernet ditt. Det beste med Kodi er at du kan ha en VPN-tilkobling integrert gjennom VPN-tillegg og VPN-manager.

3. Fjern Cache for tillegg

Hvis tillegget bremser eller ikke kjører strømmen til tross for at det vises i biblioteket, kan du se disse trinnene:

 1. Åpne Kodi > Klikk på kategorien Tillegg
 2. Gå til videotillegg > Velg Exodus > Klikk på Verktøy
 3. Klikk nå på alternativet Tøm leverandører > Klikk Ja
 4. Klikk nå på Clear Cache-alternativet > Klikk Ja

Der har du tømt cachen, start Kodi på nytt, og den skal fungere smidig.

Konklusjon

Jeg tror at denne guiden vil være nyttig for dere, da mange av Kodi-brukerne fortsatt ikke er klar over ved Exodus Kodi-tillegget kommer tilbake. Koblingen til installasjonsguiden er allerede gitt ovenfor, slik at du ikke trenger å bekymre deg for hvordan du installerer Exodus på Kodi.

Du vil finne blogger på nettet som foreslår på din oppdaterer grafikkortet ditt og andre eksterne enheter, men stolte på meg som ikke hjelper. Disse tingene har tenkt å gjøre med tillegget, så fall ikke for dem.

Forsikre deg om å prøve dette Kodi-tillegget hvis du ikke har brukt det før. Du vil helt sikkert elske dette tillegget fordi det åpenbare er en grunn til at dette tillegget har blitt respektert og populært.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map