Velg ExpressVPN for Kodi for å glede deg over sømløs strømming med høyhastighetsservere og suveren sikkerhet. Ta en tur gjennom denne guiden for å se alt du trenger å vite om ExpressVPN og dens kompatibilitet med Kodi.

Hvorfor er ExpressVPN den beste tjenesten rundt VPN-er

ExpressVPN blir satt på som en tyrann fordi det er topp protokoller og det har aldri blitt kalt ut for noen DNS- eller IP-lekkasjer. Å velge en beste VPN for strømming av Kodi som det er noe å ta et sprang av tro for brukere, og å sikre at den ikke mister troen er den første prioriteringen for noen leverandør. Derfor anbefales det å velge en VPN-leverandør som er pålitelig med tanke på sikkerhet og hastighet.

Noe av det beste med ExpressVPN er på det kobber umiddelbart til en server du velger fra lytte. Andre VPN-leverandører vil ta litt tid til å koble seg til serverne, men ExpressVPN-servere er utrolig raske. Dette er en viktig ting å ta i gang når du velger en VPN for Kodi.

Alle disse nevnte egenskapene bekrefter hos ExpressVPN er den beste tjenesten rundt andre VPN-er. Tilbakemeldingsskjemaet ExpressVPN-brukere er positive, noe som viser på folk er veldig fornøyd med tjenesten. Du kan se noen brukeranmeldelser som er til stede i denne guiden.

ExpressVPN for Kodi hastighetstest

Siden ExpressVPN har vært fort som den raskeste VPN for Kodi, jeg har sørget for på dette stedet som var sant før jeg ville anbefale det til dere mennesker. Så jeg koblet til en amerikansk server og begynte å strømme på Kodi.

ExpressVPN for Kodi hastighetstest

Dette var hastigheten jeg kom gjennom ExpressVPN (NewYork) -samlinger, mens jeg strømmer på en 2 Mbps-forbindelse, noe som virkelig er fantastisk. Jeg koblet til ExpressVPN-servere i over 3 til 4 sekunder. Streamingen var jevn og jeg møtte ingen forsinkelser eller avbrudd (frakoblinger).

ExpressVPN for Kodi IP-lekkasjetest

En pålitelig VPN må ha sterk krypteringsprotokoll, og den skal sikre at det ikke er noen OP eller DNS-lekkasjer. Derfor tok jeg en IP- og DNS-lekkasjetest herre jeg koblet til en ExpressVPN-server, og resultatet er som segment:

ExpressVPN for Kodi IP-lekkasjetest

ExpressVPN IP lekkasjetest

Ingen IP-lekkasjer eller DNS-lekkasjer ble funnet, noe som rådgiver hos ExpressVPN faktisk er en sikker og pålitelig tjenesteleverandør.

ExpressVPN for Kodi Geo-begrensede tilleggsprogrammer

En av hovedsakene for å bruke VPN på Kodi for å få tilgang til geobegrensede tilleggsprogrammer og strømmer. Nesten alle Live TV-tilleggene er geobegrenset, ettersom strømmen ikke kan komme fra andre regioner enn autoriserende..

Vi prøvde å bruke ExpressVPN for å omgå geo-begrensninger til Maverick TV, og dette er hva som skjedde:

ExpressVPN for Kodi Geo-begrensede tilleggsprogrammer

Vi kan få tilgang til strømmen uten problemer, og strømmen var feilfri, ingen buffereproblemer eller etterslep.

Er ExpressVPN kompatibel med Kodi?

Ja, ExpressVPN er kompatibel med Kodi, selv om de ikke har en dedikert Kodi-tillegg, menn som kjører i bakgrunnen. ExpressVPN er faktisk en av de beste VPN-ene for Kodi, den har høyhastighetsservere og det omliggende geo-restriksjonene godt uten en fin IP eller DNS.

Spiller ingen rolle om å bruke Kodi i Windows, Android eller annen plattform som iOS, macOS, Linux, FireStick og FireTV, Roku, RaspberryPi, ExpressVPN og kan bruke nesten alle større operativsystemer.

Hvordan bruke Kodi med ExpressVPN på Android

Et stort antall mennesker bruker Android-enheter over hele verden for strømningsformål. Etter hvert som bruken av Android-enheter for streaming har hatt, har cybersikkerhetsproblemer også begynt å vokse senere. Personvern har blitt en alvorlig bekymring for Android-brukere, spesielt for den som bruker enhetene sine for strømningsformål.

Bruk Kodi med ExpressVPN på Android-enheter, for å sikre deg online sikkerhet mens du liker å streame. Følg prosedyrene nevnt nedenfor for å installere ExpressVPN på Android-enheten din:

 1. Gå til Google Play Store og søk etter ExpressVPN.
 2. Klikk på ExpressVPN – Beste Android VPN fra søkeresultatene.
 3. Nå, klikk Installere og nedlastingen vil starte. Appen blir automatisk installert etter at nedlastingen er fullført.
 4. Klikk Åpne.
 5. Etter det, klikk på pålogging fra appgrensesnittet.
 6. Tast inn ditt legitimasjon for konto til logg inn på ExpressVPN. (Du vil bli spurt om du vil dele krasjrapporter osv. Klikk ok Eller Nei takk, avhengig av preferanse.0
 7. Klikk nå ok for å sette opp VPN > klikk ok på popup-tilkoblingsforespørsel.
 8. Velg nå den perfekte serverplassering og Klikk på strømknappen for å slå på VPN og koble til serveren.

Når du har koblet til ExpressVPN-serveren, åpner du Kodi på enheten og begynner å strømme. Hvis du ikke har installert Kodi på din Android-enhet, kan du gå til “Hvordan installere / sette opp Kodi på Android-enheter” -guiden.

Hvordan bruke Kodi med ExpressVPN i Windows

De fleste av streaming-geeks bruker Kodi i Windows, og det er ingen tvil om det som fungerer i Windows. Følg demonstrasjonen nedenfor for å se hvordan du bruker Kodi med ExpressVPN i Windows:

 1. Gå til ExpressVPN-bestillinger siden og abonner på en pakke som passer deg best.
 2. Sist ned ExpressVPN windows desktop client.
 3. Etter nedlasting, installer appen på enheten din.
 4. En penn de ExpressVPN-klient etter installasjon og legg inn påloggingsinformasjon levert til deg av ExpressVPN ved abonnement.
 5. Velg nå gratis serverplassering fra lytte over 160 lokasjoner.
 6. Klikk på strøm-ikonet knapp å snu VPN PÅ.
 7. Der har du ExpressVPN-installasjon og koblet til. Start nå Kodi og start sikker streaming på Windows, herre ExpressVPN kjører i bakgrunnen. Hvis du ikke har installert Kodi på Windows, kan du bruke denne guiden, “Slik installerer du Kodi på Windows”.

Installer ExpressVPN på Kodi gjennom VPN Manager

Hvis du vil installere ExpressVPN direkte på Kodi, kan du gjøre det gjennom VPN Manager. Bare segg disse trinnene:

 1. Gå til VPN-sjef> Klikk på VPN-konfigurasjon > Klikk på innstillinger
 2. Skriv inn legitimasjon for å logge på ExpressVPN-kontoen.
 3. Klikk på VPN-tilkoblingertab > Plukke ut Første VPN-tilkobling.
 4. Velg hvilken som helst server du vil koble til, fra lytte.
 5. Du vil være koblet til, og nå kan du glede deg over streaming på Kodi med ExpressVPN-integrert i det.

Hvordan bruke Kodi med ExpressVPN på FireStick

Amazon FireStick er virkelig en av de beste streamingapparatene, spesielt når du har installert Kodi på den. Den beste er du kan bruke Kodi med Express VPN på FireStick ved å følge disse trinnene:

 1. Start opp FireStick-enheten > Klikk på søkefeltet fra startskjermen.
 2. Søk etter “ExpressVPN”.
 3. Klikk “Fa” > Appen vil vare ned og installere.
 4. Når installasjonen er fullført, klikker du på “En penn“.
 5. Logg inn til appen, ved å bruke din ExpressVPN-legitimasjon.
 6. klikk OK for å fullføre konfigurasjonen og konfigurasjonen og VPN-tilkobling
 7. Velg perfekt serverplassering og klikk svar på på-knapp å snu VPN PÅ.

Så enkelt er det! Nå kan du glede deg over å streame med Kodi og ha personvernet beskrevet gjennom ExpressVPN på FireStick.

Alternative VPN-tjenester for Kodi

Til tross for å være den beste VPN-tjenesteleverandøren i bransjen, har mange klager på prisen, din 8,32 dollar per måned. Hvis du er ute etter en VPN-tjeneste som koster den samme enn ExpressVPN, kan du prøve følgende VPN-tjenester for Kodi:

 1. PureVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost

ExpressVPN for Kodi Reddit-anmeldelser

Jeg tror ikke på villese leserne mine, og det er grunnen til at du kan se noen tilbakemeldinger fra brukerne angående ExpressVPN. Hennes, se:

Kommentarer fra diskusjonen ieswideopens kommentar fra diskusjonen "Express VPN".

Disse personene bruker ExpressVPN for å se Netflix gjennom en britisk server, og tilbakemeldingene er positive. Som jeg nevnte tidligere, ExpressVPN har lagret serverhastighet, noe som er et stort pluss for strømming.

Kommentarer fra diskusjonen kommer fra kommentarer fra diskusjonen "På jakt etter VPN manager addon, Kodi som kjører på AndroidTV OS".

Denne brukerens bekymring for ikke å ha en dedikert Kodi-tillegg er ganske relevant fordi det virkelig skaper problemer. Tilgjengelig og beskrevet vil ikke bli skadet hvis du bruker den beste VPN-en for Kodi.

Konklusjon

Nå bør du ha et klart bilde av hva som tilbys av ExpressVPN for Kodi, og hvorfor er det den beste VPN-en for Kodi. Jeg har prøvd å dekke alle viktige aspekter relatert til ExpressVPN for Kodi, fra installasjon til kompatibilitet. ExpressVPN er virkelig et flott alternativ for Kodi-brukere, og jeg vil anbefale det personlig til alle, spesielt for streaming.

VPN er ikke lenger og alternativt, menn snarere bør være dag i grunn av den økende cybertruslene og personvernproblemene. Nettbasert streamingbransje vokser dag for dag, og med tanke på denne veksten er det viktig å spre cybersikkerhet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me