Vil du prøve å få tilgang til det beste innholdet på Netflix eller ikke kunne gjøre det? Prøv å kombinere den beste VPN-tjenesten med den beste strømmetjenesten. Det er riktig, prøv ExpressVPN Netflix-kombinasjon og få tilgang til komplette Netflix USA eller etvert land bibliotek i landet ditt.

Ta en tur gjennom guiden vår og se hvordan du kan glede deg over streaming med ExpressVPN eller komplette Netflix VPN-alternativer.

Netflix Geo Restriction Libraries

Netflix er ikke populært bare på grunn av innholdskvaliteten, men gir også mangfoldig innhold.

Amerikanske Netflix har det største filmer og TV-show-bibliotek med 4.593 filmer og 1 157 TV-show, og forteller.

Til tross for at det har innhold fra hele verden, er det amerikanske Netflix-biblioteket geo-begrenset og kan bare få full tilgang til det i USA, og du kan finne det eneste showet du bør se på netflix.

Hvert land der Netflix-operatøren har forskjellige biblioteker på grunn av copyright-problemer. Regioner som lagrer asiatiske land og andre europeiske land får bare 5% -25% tilgang til det komplette biblioteket. Hovedårsaken bak denne geobegrensningen er forskjellig i opphavsrettsreglene og forskrifter som er forskjellige fra regionen til regionen. Tidligere privat internettilgang Netflix-servere forbigått denne begrensningen. Menn som har endret seg, og ExpressVPN gjør det ganske bra å være den beste Netflix VPN.

Expressvpn Netflix Working Servers

Mange VPN-tjenester hevder å begrense begrensninger fra Netflix, men disse påstandene er ikke alltid sanne, og mange ganger viser det seg å være feil. Bruk som noe nytt i streamingverdier, blir fanget i så misvisende stående og ender opp med å kjøpe VPN-tjenestene som ikke er jeg står til å omgå Netflix-bibliotekets begrensninger.

For å bekrefte tilgangsmuligheten til ExpressVPN-serveren vil vi kontakte deres livsstil og de sekretess på serverne deres arbeid.

Expressvpn netflix-servere

nordvpn netflixGleder meg til å streame Netflix? ExpressVPN opphever blokkeringen Netflix geo-begrensning. For å få tilgang til Netflix USA, Storbritannia eller annet land bibliotek. Vi anbefaler at du bruker en VPN og avslutter din plassering til det neste landet for å streame alt tilgjengelig på Netflix.expressvpn cta

Forbinder ExpressVPN Netflix Geo begrensning? Ekte testing

Vi bestemmer oss for å teste påstandere fra ExpressVPN om på serveren deres kan få tilgang til Netflix geo-restriksjoner og gi tilgang til Netflix amerikanske bibliotek. Derfor vi kjøpte en ExpressVPN pakkeplan, koblet til en amerikansk server og fått tilgang til Netflix.com, og vi kan få tilgang til det amerikanske biblioteket til Netflix. ExpressVPN er en veldig god leverandør for strømming, og du kan måle det ut fra selv Kodi-brukeres kaller det og av de beste Kodi VPN.

Hvis du vil ha tilgang til Thor Ragnarok eller en favorittfilmene fra USAs bibliotek fra USA, vil du motta følgende melding.

Forbinder ExpressVPN Netflix Geo begrensning? Ekte testing

Dette bildet, vist nedenfor, betyr det populære filmen “Thor Ragnarok”, som bare er tilgjengelig i USA, blokkert fra en annen region gjennom og topp VPN.

Expressvpn Netflix feil / problemer

ExpressVPN Netflix-feil

Det er spesifikke feil du kan møte når du skal få tilgang til Netflix med ExpressVPN. Hennes er en liste over ExpressVPN Netflix-feil:

1. IP-adressekonflikt

Sjansen har lagret for på du kan møte denne feilen til tross for at du er koblet til en VPN-server. Noen ganger slutter ikke IP-en etter at du har koblet til serveren. Det er en vanlig feil med nesten alle VPN-tjenester på grunn av noen feil eller tekniske feil. Jeg og slik tilfelle, når du ikke IP maskerer eller endret og prøver å få tilgang til Netflix, får du ikke tilgang.

2. DNS-problem

Noen ganger har henter nettstedet valgt å få tilgang til DNS-en fra internettleverandøren når det er tilbake i hurtigbuffere til enheten din, og skaper slik et problem for deg. Netflix brannmur og servere er veldig smarte og oppdager DNS- og IP-løkkene veldig enkelt. Derfor kan slike bilder ikke feiles på Netflix-begrensningene.

3. Feil proxy-konfigurasjon

Proxy-konfigurasjon for nettlesere kan ikke være oppdatert, eller de kan være feilkonfigurerte og problemer med problemet. Hvis proxy ikke kan konfigurere riktig, vil du ikke kunne få tilgang til Netflix US-biblioteket.

4. ExpressVPN-servere fungerer ikke / svarer ikke

Et vanlig problem med alle VPN-tjenester er uforsvarlighet hvis servere som kan skje når som helst. Det faktum hos Netflix begynte å blokkere VPN-er og proxy, lage et stort problem for mange VPN-tjenester. Bare noen få VPN-tjenester som har klart å begrense budsjetter, og jeg kan se tilfeller når serveren ikke fungerer, kan du bruke lignende.

ExpressVPN Netflix fungerer ikke

1. IP-adressekonflikt

Det er en vanlig feil og kan enkelt løses. Bare start ExpressVPN-apper på nytt og prøvd å koble til VPN på nytt. Så sjekk, IP-en din vil bli endret.

2. DNS-problem

Hvis du bruker Windows, kan du fikse denne feilen ved å følge trinnene:

 1. Gå til datamaskinens Start-meny > Klikk på Alle programmerer > Klikk på tilbehøret.
 2. Velg Run-funksjonen herfra, eller hvis du bruker bruker Window 8 eller 10, trykk ganske enkelt tastene “Windows Key + R ” for å åpne Kjør-funksjonen.
 3. Skriv nå “cmd”Jeg kommandofeltet i dialogboksen.
 4. Når ledeteksten åpnes, skriver du “ipconfig / flushdns” og trykker Enter.

DNS-en vil nå bli spilt, og du kan få tilgang til Netflix US-bibliotek.

3. Feil proxy-konfigurasjon

Å konfigurere proxy- og tilkoblingsinnstillinger i nettleseren er litt vanskelig og sammensatt. Derfor har hver nettleser og komplett feilsøkingsprosedyre for slike tilfeller i deres hjelp. Hvis du står overfor et slikt problem, klikker du på det respektive nettleseren for løsningen:

 1. Mozilla Firefox
 2. Google Chrome
 3. Safari

4. ExpressVPN-servere fungerer ikke / svarer ikke

Hvis du møter et slikt problem, kobler det til en feilaktig server, kan du kontakte ExpressVPN live-støtte umiddelbart. Hvis det ikke hjelper, kan du prøve å koble til DNS-koden manuelt. Vi har gitt lenker til ExpressVPN DNS-serverkonfigurasjon nedenfor, klikk på den for å utforske mer:

 1. DNS-serverkonfigurasjon for Windows
 2. DNS-serverkonfigurasjon for Mac
 3. DNS-serverkonfigurasjon for Linux

Netflix ExpressVPN Reddit anmeldelser

Binge-overvåkere over hele verden har brukt ExpressVPN for streaming på Netflix, og det arbeidet som om de har det veldig bra med det. Årsaken til vi har brukt ordet “cine” på grunn av brukeranmeldelser som er tilgjengelige på Reddit. Hennes, se:

Kommentarer fra diskusjonen BlindSins ‘kommentar fra diskusjonen "hva er ExpressVpn amerikanske servere som fremmer arbeidet med Netflix ?".

Denne tråden var et spørsmål om fungerende servere, og brukeren har svart i detalj og kompliment ExpressVPN-støtte.

Kommentar fra diskusjon .

Hennes er en annen tråd, personer som startet denne tråden ser ut til å være veldig romantisk, og det føles som om han har tatt begrepet “Netflix og chill” til et helt nytt nivå. Uansett ble spørsmålet han stilte svart flott presist, og personer har berømmet ExpressVPN for Netflix.

Expressvpn Netflix blokkerte i 2018

Netflix opprettholder et stort antall brukere som fikk tilgang til det amerikanske biblioteket gjennom VPN-tjenester og proxy-servere. Dette åpnet åpenbart og lagre bekymring for Netflix, og hvorfor begynne å planlegge å blokkere disse VPN- og proxy-tjenestene.

Netflix har implementert og unikt VPN-deteksjonssystem som blokkerer trafikk som kommer gjennom VPN-servere.

Dette er grunnen til mange brukere som kan bruke til å få tilgang til Netflix med VP-tjenester, feilaktig.

Jeg begynner ikke å ha mange ledende VPN-tjenester, inkludert ExpressVPN, tilgang til Netflix USA, men det er det beste med ExpressVPN når det er en fant til å få tilgang til Netflix, og nå kan servere i USA raskt om å implementere restriksjoner..

Imidlertid vil denne katten og musen Jage fortsette å gå og Netflix kan prøve å prøve ExpressVPN ned, men det er fortsatt å se. Jeg tilfeller det skjer, kan det hende på brukerne kan kanskje få litt tid til VPN-serveren begynner å fungere igjen, eller de bør velge hvilken som helst annen VPN-tjeneste som kan gi dem tilgang til Netflix.

Hvordan kjøpe ExpressVPN for Netflix fra hvor som helst

Å kjøpe ExpressVPN for Netflix er en veldig enkel prosedyre, og du kan kjøpe ExpressVPN fra alle regioner rundt om i verden på ganske enkelt å følge disse trinnene:

 1. Gå til ExpressVPN-nettstedet og klikk på “Få ExpressVPN” -fanen.
 2. En ny side åpner og viser alle pakkeplanene.
 3. Velg perfekte pakkeplan.
 4. Oppgi e-postadressen din for registrering.
 5. Velg betalingsmåte.
 6. Skriv inn informasjon, informasjon og klikk på “Bli med nå”.
 7. Etter å ha klikket på “Bli med nå”, vil du motta en e-post som inneholder informasjon om loggings.
 8. Last ned ExpressVPN-applikasjonen og installer den på enheten din. Konfigurer applikasjoner og logg inn på appen med legitimasjonen av oppgaven.
 9. Velg en forhåndsbetalt amerikansk server for tilkobling og det nye netflix.com.

Der har du det, enkelt!

Fungerer ExpressVPN med Netflix?

Ja, ExpressVPN samarbeider med Netflix og andre brukere, og tjenesteleverandørene har bekreftet det også. Vi har også testet det for å få sikkerhet hos kravene fra tjenesteleverandøren er sanne.

Avsluttende ord

Netflix er ledende streamingtjeneste globalt i underholdningsindustrien, og på samme måte er ExpressVPN den ledende VPN-tjenesteleverandøren. Å kombinere disse til tjenestene for å få et godt valg, og ettersom det gir deg tilgang til det komplette Netflix-biblioteket du ikke kan ha noen annen region enn USA. Vi har gitt deg en fullstendig innsikt fra ExpressVPN Netflix-kombinasjonen, og vi vil ikke ha noen problemer nå. Fortsett strømming og vær trygg!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me