ExpressVPN Netflix | Få åtkomst till amerikanska Netflix med ExpressVPN-appen

Försöker du få tillgång till det bästa innehållet på Netflix och inte kunna göra det? Prova att kombinera den bästa VPN-tjänsten med den bästa strömningstjänsten. Det är rätt, prova ExpressVPN Netflix-kombinationen och få tillgång till hela Netflix USA eller något lands bibliotek i ditt land.


Ta en rundtur genom vår guide och se hur du kan njuta av streaming med ExpressVPN eller kompletta Netflix VPN-alternativ.

Netflix Geo Restriction Libraries

Netflix är inte populärt bara på grund av dess innehållskvalitet, men ger också olika innehåll.

Amerikanska Netflix har det största filmen och TV-programbiblioteket med 4593 filmer och 1 157 TV-program och räkningar.

Trots att det finns innehåll från hela världen, är US Netflix-biblioteket geo-begränsat och kan endast nås i USA och du kan ta reda på vilken show du ska titta på på Netflix..

Varje land där Netflix är verksamt har olika bibliotek på grund av upphovsrättsproblem. Regioner som stora asiatiska länder och andra europeiska länder får endast 5% -25% tillgång till hela biblioteket. Det huvudsakliga skälet bakom denna geo-begränsning är skillnaden i upphovsrättens policyer och regler som varierar från region till region. Tidigare privata Internet-åtkomst Netflix-servrar förbipasserades enkelt denna begränsning. Men saker har förändrats och ExpressVPN klarar sig ganska bra som den bästa Netflix VPN.

Expressvpn Netflix-arbetsservrar

Många VPN-tjänster påstår sig kringgå begränsningar av Netflix men dessa påståenden är inte alltid riktiga och många gånger visar sig vara felaktiga. Användare som är nya i streamingvärlden fångas in i sådana vilseledande påståenden och slutar köpa VPN-tjänsterna som inte är tillräckligt kapabla att kringgå Netflix-bibliotekets begränsningar.

För att bekräfta åtkomstmöjligheten för ExpressVPN-servrar kontaktade vi deras livsstöd och de säkerställde oss att deras servrar fungerar.

Expressvpn netflix-servrar

nordvpn netflixSer fram emot att strömma Netflix? ExpressVPN avblockerar Netflix geo-restriktion. För att komma åt Netflix USA, Storbritannien eller något annat lands bibliotek. Vi rekommenderar att du använder ett VPN och ändrar din plats till önskat land för att strömma allt tillgängligt på Netflix.expressvpn cta

Bypasserar ExpressVPN Netflix Geo-begränsning? Real Testing

Vi beslutade att testa påståenden från ExpressVPN om att deras servrar kunde komma åt Netflix geo-restriktioner och ge åtkomst till Netflix US-bibliotek. Därför vi köpte ett ExpressVPN paketplan, ansluten till en amerikansk server och åtkomst till Netflix.com och vi kunde komma åt det amerikanska biblioteket i Netflix. ExpressVPN är en mycket tillförlitlig leverantör för streaming och du kan mäta det utifrån det faktum att även Kodi-användare kallar det en av de bästa Kodi VPN.

Om du vill komma åt Thor Ragnarok eller någon av dina favoritfilmer från USA: s bibliotek utanför USA kommer du att få följande meddelande.

Bypasserar ExpressVPN Netflix Geo-begränsning? Real Testing

Den här bilden, som visas nedan, betyder den populära filmen “Thor Ragnarok”, som endast är tillgänglig i USA, oblockerad från en annan region via en topp-VPN.

Expressvpn Netflix-fel / problem

ExpressVPN Netflix-fel

Det finns vissa fel som du kan möta när du försöker komma åt Netflix med ExpressVPN. Här är en lista över ExpressVPN Netflix-fel:

1. IP-adresskonflikt

Chansen är stor att du kan möta detta fel trots att du är ansluten till en VPN-server. Ibland ändras inte IP efter anslutning till servern. Ett vanligt fel uppstår med nästan alla VPN-tjänster på grund av vissa buggar och tekniska fel. I sådant fall, när din IP inte är maskerad eller ändrad och du försöker komma åt Netflix, får du inte åtkomsten.

2. DNS-problem

Ibland hämtar webbplatsen som du försöker åtkomst till din DNS från din Internet-leverantör när den ligger kvar i cache på din enhet och därmed skapar ett krångel för dig. Netflix brandvägg och servrar är mycket smarta och de upptäcker dina DNS- och IP-slingor mycket enkelt. Därför kan sådana fel inte låta dig kringgå Netflix-begränsningarna.

3. Felaktig proxykonfiguration

Din webbläsares proxy-konfiguration är kanske inte aktuell eller den kan vara felkonfigurerad vilket orsakar problem. Om din proxy inte är korrekt konfigurerad kommer du inte att kunna komma åt Netflix US-biblioteket.

4. ExpressVPN-servrar fungerar inte / svarar inte

Ett vanligt problem med alla VPN-tjänster är ansvarslösheten om de servrar som kan hända när som helst. Det faktum att Netflix började blockera VPN och proxyer skapade en stor fråga för många VPN-tjänster. Endast ett fåtal VPN-tjänster har kunnat kringgå begränsningarna och under sådana omständigheter när servrar inte fungerar måste användaren lida.

ExpressVPN Netflix fungerar inte

1. IP-adresskonflikt

Det är ett vanligt fel och kan enkelt åtgärdas. Starta bara om din ExpressVPN-app och försök återansluta till önskat VPN. Kontrollera sedan, din IP kommer att ändras.

2. DNS-problem

Om du använder Windows kan du åtgärda det här felet genom att följa stegen:

 1. Gå till din PC: s Start-meny > Klicka på Alla program > Klicka på Tillbehör.
 2. Välj Run-funktionen härifrån eller om du använder usinf Fönster 8 eller 10, tryck bara på knapparna “Windows Key + R ” för att öppna Run-funktionen.
 3. Skriv nu “cmd”I kommandofältet i dialogrutan.
 4. När kommandotolken öppnas skriver du “ipconfig / flushdns” och trycker på Enter.

Din DNS kommer nu att spolas och du kommer att kunna komma åt Netflix US-biblioteket.

3. Felaktig proxykonfiguration

Att konfigurera proxy- och anslutningsinställningar i webbläsaren är lite svårt och komplicerat. Därför har varje webbläsare en komplett felsökningsprocedur för sådana fall i deras hjälpguide. Om du står inför något sådant problem, klicka sedan på din respektive webbläsare för lösningen:

 1. Mozilla Firefox
 2. Google Chrome
 3. Safari

4. ExpressVPN-servrar fungerar inte / svarar inte

Om du stöter på ett sådant problem, där anslutning till en server misslyckas, kontakta ExpressVPN live support direkt. Om det inte hjälper kan du försöka ansluta till DNS-strängen manuellt. Vi har tillhandahållit länken till ExpressVPN DNS-serverkonfiguration nedan, klicka på den för att utforska mer:

 1. DNS-serverkonfiguration för Windows
 2. DNS-serverkonfiguration för Mac
 3. DNS-serverkonfiguration för Linux

Netflix ExpressVPN Reddit recensioner

Binge-övervakare över hela världen har använt ExpressVPN för att strömma på Netflix och det verkar som om de har det bra med det. Anledningen till att vi har använt ordet “verkar” beror på användarrecensioner som finns tillgängliga på Reddit. Här, titta:

Kommentar från diskussionen BlindSins kommentar från diskussionen "vad är ExpressVpn-amerikanska servrar som fortfarande fungerar med Netflix ?".

Denna tråd var en fråga om de fungerande servrarna och användaren har svarat i detalj och kompletterat ExpressVPN-stöd.

Kommentar från diskussionen .

Här är en annan tråd, personen som startade den här tråden verkar vara väldigt romantisk och det känns som om han har tagit termen “Netflix och chill” till en helt ny nivå. Hur som helst, den fråga han ställde besvarades mycket exakt och personen har berömt ExpressVPN för Netflix.

Expressvpn Netflix blockerad 2018

Netflix upptäckte ett stort antal användare som fick åtkomst till det amerikanska biblioteket via VPN-tjänster och proxyservrar. Detta väckte uppenbarligen ett stort oro för Netflix och därför började de planera att blockera dessa VPN- och proxy-tjänster.

Netflix har implementerat ett unikt VPN-detekteringssystem som blockerar trafiken som kommer via VPN-servrar.

Detta är anledningen till att många användare som försöker komma åt Netflix med VP-tjänster misslyckas.

I början misslyckades många ledande VPN-tjänster inklusive ExpressVPN med åtkomst till Netflix US men det bästa med ExpressVPN är att det hittade ett sätt att komma åt Netflix och nu kan dess servrar i USA kringgå de implementerade begränsningarna mycket enkelt.

Men denna katt- och musjakt skulle fortsätta n och Netflix kanske igen försöker föra ExpressVPN ner men det är ännu att se. I händelse av det kan antingen användare behöva vänta en stund tills VPN-servrarna börjar fungera igen eller de bör välja någon annan VPN-tjänst som kan tillåta dem att få åtkomst till Netflix.

Hur man köper ExpressVPN för Netflix var som helst

Att köpa ExpressVPN för Netflix är en mycket enkel procedur och du kan köpa ExpressVPN från alla regioner i världen genom att helt enkelt följa dessa steg:

 1. Gå till ExpressVPN-webbplatsen och klicka på “Hämta ExpressVPN” -fliken.
 2. En ny sida öppnas med alla paketplaner.
 3. Välj önskad paketplan.
 4. Ange din e-postadress för registrering.
 5. Välj ditt betalningssätt.
 6. Skriv in dina uppgifter, information och klicka på “Gå med nu”.
 7. När du har klickat på “Gå med nu” får du ett e-postmeddelande med dina inloggningsuppgifter.
 8. Ladda ner nu ExpressVPN-programmet och installera det på din enhet. Konfigurera applikationen och logga in på appen med de angivna referenser.
 9. Välj en amerikansk server för anslutning och öppna netflix.com.

Där har du det, lätt!

Fungerar ExpressVPN med Netflix?

Ja, ExpressVPN arbetar med Netflix och andra användare och tjänsteleverantören har också bekräftat det. Vi har också testat det för att se till att påståenden från tjänsteleverantören är sanna.

Sista ord

Netflix är den ledande streamingtjänsten globalt inom underhållningsindustrin och på liknande sätt är ExpressVPN den ledande VPN-tjänsteleverantören. Att kombinera dessa två tjänster för binge-tittning är säkert en sak av skönhet eftersom det ger dig tillgång till hela Netflix-biblioteket som du inte kan ha om du är från någon annan region än USA. Vi har gett dig en fullständig inblick i ExpressVPN Netflix-kombinationen och vi hoppas att du inte skulle ha några problem nu. Fortsätt strömma och håll dig säker!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map