Ingen kan förneka det faktum att Covenant Kodi-tillägg är ett av de mest populära Kodi-tilläggarna globalt. Anledningen bakom dess popularitet är dess fantastiska uppdaterade innehållsbibliotek och dess funktioner, som liknar Exodus. Denna likhet i dessa två tillägg beror på att samma utvecklare som använder samma kod utvecklade Covenant.

På senare tid har jag dock märkt att användare klagar på att Covenant Kodi inte fungerar, vilket är ganska oroande. Efter lite forskning insåg jag att utvecklarna inte längre uppdaterar detta tillägg men biblioteket med tillägget visar annars. Jag kunde komma åt de senaste filmerna och TV-programmen, trots rykten som stängdes i branschen.

Jag har tittat på de olika fel som rapporterats av användare på olika plattformar och forum och diskuterat dem med sina respektive korrigeringar i den här guiden.

Covenant Kodi Inga flöden tillgängliga

Ett av de vanligaste fel som rapporteras av användare är Inga strömmar tillgängliga. Det här felet dyker upp när du försöker komma åt ett visst TV-program eller en film från tilläggsbiblioteket. Det är också fallet med Covenant när du försöker spela en innehållstitel visas felet. Detta har ingenting att göra med tilläggsförvaret och det är bara för att tillägget inte kan hitta leverantörer.

Fixera

 1. Öppen Kodi och gå till Lägg tillons meny
 2. Gå till Video-tillägg och klicka på Förbund
 3. Du kommer att se Verktyg alternativ, klicka på det
 4. Klicka nu på Inställningar: Allmänt
 5. Du ser ett alternativ: Leverantörens timeout > Ställ in den 30
 6. Om inte ändra det till ”30”
 7. Klicka nu på Uppspelning från den vänstra kolumnen.
 8. Rulla nedför listan och aktivera “Hosters med captchas
 9. Du kommer att se ett alternativ som heter “Max kvalitet“, Gå till den och ställ in den till”1080p”. Normalt är den inställd på 4k som standard, detta måste sänkas.
 10. Klicka nu på Ok för att spara dessa inställningar
 11. Rulla ner listan och klicka på “Förbundets tydliga cache”Alternativ > Klick Ja
 12. Välj nu alternativet Förbund: Klara leverantörer > Klick Ja

Starta om tillägget och försök strömma önskad innehållstitel; du kommer inte att möta det här problemet längre.

Covenant Kodi Streaming Error

Problemet med tillägg med strömningsfel beror främst på att strömmarna som skrotas av tillägget från leverantören är geobegränsade eller inaktuella. Om du inte kan strömma en av de senaste innehållstitlarna är det uppenbart att det är en geobegränsad ström, inte en föråldrad. Ibland snubblar användare över sådana strömmar och detta är inte något nytt.

Fixera

Du kan enkelt kringgå dessa Geo-restriktioner och strömma din favoritinnehållstitel med ett VPN.

Ja!

En VPN kommer att maskera din IP och DNS såväl som att kryptera dina data, vilket ger dig obegränsad åtkomst till det tillgängliga innehållet i biblioteket. Välj det bästa VPN för Kodi och prenumerera på det paket som passar dig bäst. Ladda sedan ner sin app eller klient, anslut till den berörda servern och få åtkomst till alla begränsade strömmar, det kommer definitivt att fungera.

Dessutom kommer en VPN att skydda dig från hackare och myndigheters spionering på din aktivitet. Många är inte medvetna om de risker de tar när de strömmar online och förblir sårbara för cyberattacker.

Kodi Covenant Install Error

Kodi Covenant-installationsfel hänvisar till felet som dyker upp när du försöker installera tillägget, ett meddelande visas, “installationen misslyckades”. Covenant Kodi är ett populärt Kodi-tillägg som är tillgängligt genom flera Kodi-lagrar. Du måste förstå att inte alla förvar har den uppdaterade versionen av tillägget, varför du kanske stöter på Kodi Covenant installationsfel.

Fixera

Det bästa sättet att åtgärda det här felet är genom att välja ett arkiv som har uppdaterad tilläggsversion. Med hänvisning till Covenant Kodi-tillägget kan du hitta dess uppdaterade och fungerande version i Kodi Israel-förvaret. Du kan hitta ett stort utbud av uppdaterade och populära Kodi-tillägg i detta fantastiska arkiv.

Kodi Covenant nedladdningsfel

Nyligen började många Kodi-användare klaga på Kodi Covenant Download-fel, vilket berodde på det föråldrade förvaret. Många användare försökte installera tillägget Covenant Kodi från föråldrade zip-filer.

Fixera

Användare kan enkelt ladda ner och installera Kodi Covenant-tillägg från Kodi Israel-förvaret. Det är ett uppdaterat arkiv och har den fungerande Covenant Kodi-versionen tillgänglig i mappen Video-tillägg.

Om du inte heller kan ladda ner tillägget från detta arkiv, rensa Kodi-cache och försök sedan igen. Det här bör lösa problemet eftersom ibland staplas cachen upp och tillägget inte kan laddas ner eller installeras.

Kodi Covenant Replacement

Det finns många andra bästa Kodi-tillägg än Covenant Kodi, som kan användas för att titta på filmer och TV-program på Kodi. Här är några toppval just för dig:

 1. Exodus 8.0
 2. Yoda
 3. Gurzil
 4. placenta
 5. Gaia

Slutsats

Inte många tillägg har kunnat lämna ett sådant märke som Covenant Kodi har gjort under åren. Efter att Exodus Kodi tillägg slutade fungera, tog Covenant över sin plats och blev en go-to add-on för alla binge watchers. Ett sådant tillförlitligt tillägg som tillgodoser alla de senaste programmen och filmerna, är svårt att få i dag.

Jag hoppas att de fel och korrigeringarna som diskuteras i den här guiden kommer att vara till hjälp för dig när du löser problemen. Ändå uppskattar jag användaråterkoppling och om det finns något som du tror saknas i den här guiden, vänligen kommentera och meddela mig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me