Hur du installerar 1Channel PrimeWire på Kodi XBMC i 7 steg

1Channel-tillägg för Kodi tillåter inte bara Kodi-användare att strömma filmer, TV-program eller deras favoritmedieinnehåll, men det har lagt till en specialfunktion som kallas ‘favoritsektion’. Detta är den plats där Kodi-användare kan lagra sitt föredragna streaminginnehåll. Därigenom gör det lättare att hitta det senare.


1Channel Kodi-tillägg har stannat kvar med Kodi som ett av de populära kodi-tilläggena ett tag, bara på grund av dess få eller inga dåliga länkar. I den här guiden tillhandahåller vi steg för steg hur du installerar 1Channel på Kodi.

Hur du installerar 1Channel PrimeWire på Kodi version 17
Hur du installerar 1Channel PrimeWire på Kodi version 16
1 Channel Kodi Blocked
1 Channel Kodi nedladdning
1 Kanal Kodi fungerar inte

Hur du installerar 1Channel PrimeWire på Kodi Krypton version 17

 1. Lansera Kodi > Klicka nu på ‘Inställningar’ tangent som finns på toppen av skärmen > Välj Filhanterare.hur man installerar 1-kanals primärtråd på kodi
 2. Dubbelklicka nu Lägg till källa > Klicka på ‘Ingen’ och sätt in URL-kodivpn.co/repo/kodil.zip och skriv namnet på mediekälla som ’Kodil’.hur man installerar 1-kanals primewire på kodi krypton version 17
 3. Gå tillbaka till Kodi-hemskärm genom att trycka ’Esc’ knapp > Klicka på Add-ons > Klicka nu på “Paketinstallatör” ikon som finns i det övre vänstra hörnet.1 kanals primärtråd på kodi
 4. Klicka på Installera från zip-fil > Hitta och klicka på Kodil > Kodil.zip > Vänta tills tillägget till Gör det möjligt.1 kanals primärtråd på kodi-installationen
 5. Klicka nu på Installera från förvaret > Kodil Repository > Video-tillägg> 1Channel > Installera > När du installerat ser du tillägget 1Channel aktiverad.1 kanals primärtråd på kodi-inställningar
 6. Du har installerat 1 Channel Kodi-tillägg.1 kanals primärtråd på kodi-konfiguration
 7. Gå till Kodi-hemskärm > Add-ons > Video-tillägg > 1Channel > Njut av!

1-kanals primewire kodi zip-fil nedladdning

Hur du installerar 1Channel PrimeWire på Kodi Jarvis version 16

Stegen för att installera 1Channel Kodi-tillägg på Kodi Jarvis version 16 följer samma steg som nämnts i ovanstående guide för Kodi Krypton version 17. Det är att komma ihåg att även om stegen kan förbli desamma i de två versionerna av Kodi , layouten är helt annorlunda.

I Kodi Jarvis kan du hitta huvudmenyn längst ner på skärmen, medan huvudmenyn i Kodi Krypton ligger på vänster sida i en vertikal position. En annan skillnad som du kan hitta är nyckeln “System” som ersätts av “Inställningar” i Kodi Krypton version 17.

Om du vill veta vilken version av Kodi du använder måste du gå till Kodi-hemskärm> inställningar > Systeminformation > Sammanfattning > Se längst ner till höger för att avslöja din Kodi-version.

Hur du installerar 1Channel PrimeWire på Kodi Jarvis version 16

1 Channel Kodi Blocked

Det kan säkert hända att du av olika anledningar inte kan komma åt vissa länkar till filmer eller TV-program. Det kan tyckas vara trasigt, men i själva verket kan dessa länkar bara nås till Kodi-användare som bor i ett land där uppladdaren har tillhandahållit åtkomst.

Detta innebär att om en Kodi-användare som bor i asiatisk region inte kan komma åt något av medieinnehållet som laddades upp i USA. Detta kallas geo-blockerat innehåll. Du behöver dock inte få panik så länge du har en VPN för Kodi.

VPN tillåter dig åtkomst till geo-blockerat innehåll oavsett din nuvarande plats och därför kan du visa allt medieinnehåll som erbjuds i Kodi-tillägg. Bortsett från detta kan du dölja din IP-adress som blockerar vem som helst, dvs regeringen eller din internetleverantör för att spåra din internetaktivitet. Du är fritt att vandra runt på internet på ett säkert sätt!

1 Channel Kodi nedladdning

Det finns ett annat sätt att installera 1Channel Kodi-tillägg som kan få dig att hoppa över de första fyra stegen som anges i guiden ovan. Du kan direkt installera 1Channel-förvarings zip-fil härifrån och följa ytterligare steg:

När du öppnar länken, den kommer att be om din tillstånd att ladda ner till din enhet, och spara det.

Lansera nu Kodi > Gå till Add-ons > Klicka på Paketinstallationsikonen > Installera från zip-fil > Nu navigera filen som du laddade ner på din enhet > Klick OK.

Välj nu Installera från arkivet alternativ > Klicka på Kodil Repository > Välj nu Video-tillägg > 1Channel > Installera > Njut av!

1 Kanal Kodi fungerar inte

Kodi-användare kan stöta på några av de problem som kan förhindra att 1Channel Kodi-tillägg fungerar. Dessa har tillhandahållits nedan med sina korrigeringar:

1 Kanal Hängande kontinuerligt

När du installerar 1Channel Kodi-tillägg försöker Kodi-användare att använda tillägget men möter många problem och svårigheter inklusive tillägget som hänger ett tag, plötsligt stängning, eller så kan det bara sluta fungera.

Lösning

Det här problemet kvarstår eftersom du kan ha installerat 1Channel Kodi beta-version. När du har klickat på “installera” 1Channel-tillägg ber den användaren om de vill installera den nya betaversionen eller den äldre versionen.

Betaversion är den version som för närvarande är under utveckling och ännu inte är komplett. Prova att ladda ner den kompletta versionen av 1Channel Kodi-tillägget som borde lösa problemet.

Om det hänger problemet kvarstår

Kodi-användare kan fortfarande möta samma öde även om de har installerat den äldre och kompletta versionen.

Lösning

Anledningen till att problemet kvarstår beror på att du fortsätter att använda den äldre versionen av Kodi, dvs. Kodi Jarvis version 16. Att installera den senaste versionen av Kodi, dvs. Kodi Krypton version 17, kan komma att lösa problemet.

1 Kanalen kunde inte ansluta till URL

När Kodi-tillägg försöker uppdatera till den nyare versionen, eller när ägarna till tillägget byter händer, kan länken också tendera att ändras genom vilken Kodi-lagret är installerat.

Den mest uppdaterade länken till tillägget 1Channel Kodi är http://kdil.co/repo/

När du är ansluten till rätt länk kan du installera från förvaret som beskrivs i steg-för-steg-guiden.

Att packa saker

Om du följer steg-för-steg-guiden för hur du installerar 1Channel på Kodi, kanske du bara kan strömma filmer, TV-program, dokumentärer och annat medieinnehåll utan kostnad. För att låsa upp geo-blockerat innehåll i din region måste du ha en Kodi VPN för att få åtkomst till media. Om 1Channel Kodi inte verkar fungera, kanske du måste följa vissa steg för att övervinna dessa problem. När du väl har installerat är du bra att gå!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map