Hur du installerar KODI på Apple TV – 8 Enkel steg för steg-guide

Att förstå hur man installerar KODI på Apple TV 4,3,2,1 är inte en lätt uppgift. Men vi har gjort det enkelt med våra åtta enkla steg för att installera KODI på Apple TV.


En av de viktigaste sakerna för närvarande för varje online-streamer är en Kodi VPN som kan avmarkera begränsade webbplatser och ge avancerad sekretess online. Om du vill vara kostnadseffektiv kan du prova de gratis Kodi VPN-leverantörerna. För det andra måste du börja med att se till att du har följande saker redo på din Apple TV för att enkelt installera KODI. Se till att du vet hur du installerar ett VPN på Kodi.

Kodi på Apple TV

Innan du skyndar på att ställa in kodi på ipad krävs också följande:

 1. Xcode 8 eller senare (gratis)
 2. iOS App Signer-verktyg för Mac (gratis)
 3. Den senaste KODI .deb-filen för tvOS (gratis)
 4. Gratis (men aktivt) Apple Developer-konto (Registrera dig om du inte har ett)
 5. En Mac-dator eller bärbar dator som kör Mac OS X 10.9 eller senare

Men innan vi går längre, bör vi påminna er om att den enda pålitliga installationsmetoden för Kodi fungerar på Apple TV 4 och 2. Det finns installationsguider för Apple TV 1 och 3 också, men tyvärr fungerar de inte. Därför kommer vår guide att fokusera på Apple TV 4 och 2.

Du kanske slösar dina pengar bakom dyra digitala mediaspelare om du inte gör det vet den fula sanningen bakom 4k-mediaenheter.

how-to-install-sideload-Kodi-on-äppel tv

Vad är Apple TV?

Apple TV ska inte förväxlas med Macintosh TV, som var Apples första datortelevision. Apple TV är precis som andra streamingboxar men med en klassisk Apple-design och specifikationer.

Hittills har Apple lanserat fyra generationer av den digitala mediaspelaren. Den första kom ut i september 2006 med leveranserna som började i mars 2007. Och den senaste tillkännagavs i september 2015 med stora uppdateringar, som sagt av Tim Cook (VD för Apple) “TV: s framtid är appar”.

Han tillade vidare att ett stort operativsystem krävdes för Apple TV för att fånga den växande marknaden för USA-anslutna TV-användare.

Apple TV-användare

Apple TV såg försäljningen år efter år och minskade till 8% rätt vid samma tidpunkt föregående år. Det var inte själva produkten som var lerig.

Men den totala upplevelsen förväntas ännu mer från en mediaspelare var inte upp till märket. Men det var förrän Apple förnyade Apple TV 4: e generationen med den fantastiska 4K Ultra HD-upplösningen. Apple TV: s fjärde generation skapar en frenesi bland användarna.

KODI, mediaspelare

KODI, även känd som XBMC (Xbox Media Center), är gratis och gör redan ett surr med miljoner användare från USA, Storbritannien, Kanada, Tyskland och andra. KODI är mycket anpassningsbar med en mängd olika skinn och plugins, främst på grund av dess öppen källkod.

KODI har ställts inför laglighetsproblem, men i enkla termer är det en elegant mediaspelare som gör det möjligt för användare att strömma alla typer av innehåll, oavsett om det är betalt innehåll eller ta hand om upphovsrättsskyddat innehåll gratis. Det finns många fantastiska KODI-tillägg för användare att titta på filmer, sport, TV och mycket mer.

Hur du installerar KODI / XBMC på Apple TV 4th Generation

Om du undrar om du kan installera KODI på fjärde generationens Apple TV, måste du växla. Att installera KODI på den här enheten är inte lika enkelt som att installera en app i din mobiltelefon.

Börja med att ladda ner ovannämnda programvara på fjärde generationen Apple TV. Gå framåt och läs vår guide för att hålla din enhet uppdaterad, hur du uppdaterar kodi på Apple TV.

Ovanpå det kommer du att behöva en USB-C till USB-A-kabel.

Hur man installerar KODI / XBMC på Apple TV 4: e generationen med USB C till A

USB C till USB A-kabel

Den här processen låter dig konfigurera KODI på Apple TV 4 utan Jailbreak. Detta gör att du kan ladda KODI på Apple TV.

Hur man installerar Kodi på Apple TV med Cydia Impactor

Följ dessa steg för att installera Kodi på Apple TV via Cydia Impactor:

1. Konvertera Kodi deb-fil in i ipa fil > Packa upp ‘data.tarFil.

2. Öppna den namngivna mappen ‘data’> Gå till tillämpningar > Skapa en ny mapp med namnet ’Payload i samma destination för ’Kodi.app’.

3. Nu skära och klistra de ’Kodi.app’ mappen i den nyskapade mappen som heter “Nyttolömsmapp” > Drag fast mappen Nyttolast > Välj blixtlås som arkivformat> namnge det som ’Kodi.ipa’.

4. Nu, anslut din Apple TV-enhet till din PC > Öppen Cydia Impactor > Kopia och klistra de Kodi.ipa fil > Nu måste du göra det stiga på din Apple ID.

5. Nu ansluta din Apple TV till din TV och vänd den PÅ.

Här ser du Kodi i appmenyn redo att användas!

sideloading med Xcode och iOS App Signer

 1. Anslut din Apple TV till din Mac-dator och starta en ny tvOS > Applikationsprojekt i Xcode.Denna metod kallas Sideloading med Xcode och iOS App Signer
 2. Skapa en unik identifierare med ett nytt projektnamn som KodiApple TV. Tillsammans med det ska du skapa en unik buntidentifierare som använder samma projektnamn.lätt-install-Kodi-on-äppel tv-4
 3. Om du står inför ett problem för tillhandahållande fil, klicka på fix fix.how-to-sideload-Kodi-on-äppel tv-4
 4. Du måste anmäla dig till ett gratis utvecklarkonto.how-to-sideload-Kodi-on-äppel tv-4
 5. Senare välj ditt utvecklingsteam.användning-sideload-metod-för-installation-kodi-on-äppel tv
 6. Gå vidare och öppna iOS App Signer. Välj ett signeringscertifikat och en tillhandahållande profil. Klicka på Start och välj en utgångsläge. Välj nu din nedladdning KODI .deb som din Input-fil.lätt-setup-för-sideloading-kodi-on-äppel tv-4
 7. Återgå till Xcode. I Xcode väljer du Fönstermenyn och klickar sedan på Enheter.8-steg-till-install-kodi-on-äppel tv-4
 8. För att lägga till din Apple TV, hitta dina anslutna enheter och välj Apple TV tillsammans med plus-knappen för att lägga till din enhet.

Install-Kodi-17,4-on-äppel tv

Strax efter att du har valt Apple TV i ovanstående fält, kommer du att vara redo att njuta av KODI på din Apple TV. Men för att öka din underhållning kanske du vill välja en av de bästa KODI-tilläggarna som hjälper dig att strömma din favoritfilm, sport eller vad som helst.

5 bästa Apple TV-spel för 2020 i endast $ 5,00

Spel är alltid en spänning för ett barn eller en gammal person. Med bra teknik och grafik på Apple TV: s fjärde generation kommer du att glädja dig att spela så många spel du vill. Trenden för att spela spel med hög upplösning på Apple TV ökar. Följande är sammanställningen för de 5 bästa Apple TV-spelen.

 1. Machinarium (US $ 4,99)

  Det är ett pusselspel pek-och-klicka-äventyrsspel utvecklat av Amanita Design.Machinarium-best-spel-for-äppel tv

 2. Lumino City (US $ 4,99)

  Lumino är utvecklat av State of Play Games och är ett äventyrspusselspel.Lumino-City

 3. AG Drive (3,99 US $)

  Det brinnande tävlingsspelet utvecklades av ZORG Entertainment Ltd och är fylld med tyngdkraftsbåtar.AG-Drive

 4. Alto’s Adventure (US $ 4,99)

  Det oändliga löpare snowboard spelet av Snowman.Altos-äventyr

 5. Crossy Road (gratis)

  Free Arcade-spelet utvecklades av Hipster. Växlar runt begreppet kyckling korsar vägen.

crossy road gratis apple tv-spel

Hur du installerar KODI / XBMC på Apple TV 2nd Generation

varning Helix är den sista versionen av KODI som arbetar med andra generationens Apple TV.

Det enkla sättet att konfigurera KODI på Apple TV 2 använder kommandorader på din Mac.

Öppna terminalen på din Mac och skriv det givna kommandot.

ssh [email protected]
Exempel: ssh [email protected]

Det kommer att be om det standardlösenord som är alpina

Fortsätt med att sätta in följande kommandon

apt-get install wget

wget -0- http://apt.awkwardtv.org/awkwardtv.pub | apt-key lägg till –

eko "deb http://apt.awkwardtv.org/ stablemain"> /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list

eko "deb http://mirrors.kodi.tv/apt/atv2 ./" > /etc/apt/sources.list.d/xbmc.list

apt-get-uppdatering

apt-get install org.xbmc.kodi-atv2

omstart

Det är så enkelt det blir och du är redo att gå! Du kommer nu att kunna köra KODI-appen för Apple TV 2. Och om du efter att ha läst den här guiden, dela dina feedback i kommentarer avsnitt nedan.

Windows alternativa enheter för Kodi

 1. Kodi på Roku
 2. Kodi på Raspberry Pi 
 3. Kodi på iPad
 4. Kodi på Firestick
 5. Kodi på Windows
 6. Kodi på Xbox One
 7. Kodi på Nvidia Shield

Apple TV 4 vs. Nvidia Shield TV för KODI

Den nya fjärde generationen Apple TV lanserar ny Apple tvOS-plattform och appens ekosystem. Medan Nvidia Shield TV är Android TV: s flaggskepp med en unik tonvikt på spelprestanda.

Du kan hämta Apple TV fjärde generationen för 179 US $ eller 199 $ med 32 spelningar eller 64 spelningar. Medan du kan få Nvidia Shield TV för 199 US $ eller 299 US $ med 16 spelningar eller 500 gigs lagring som båda är utbyggbara, tack vare micro SD-kortplatsen.

Fjärrfunktioner

Apple TV levereras med vanligt snygga röstkontroller med en styrplatta, men Nvidia Shield kommer som standard med en spelkontroller. Du kan alltid köpa en fjärrkontroll separat, så uppenbarligen är spel en viktig prioritering här för Nvidia Shield med en standard gamepad.

Men detta kan också användas för att navigera i systemet och kontrollera ditt medieinnehåll och med en IR-mottagare på framsidan kan du också använda den vanliga universalfjärrkontrollen precis som du kan med en Apple TV. Jämför nu fjärrkontrollen, båda är en något liknande storlek och formfaktor.

Båda har volymkontroller men Apple TV-fjärrkontrollen styr direkt en TV: s volym genom infraröd medan Nvidia-fjärrkontrollen styr volymen upp från själva Nvidia-rutan med en beröringskänslig reglage på fjärrkontrollen.

Båda har smala högkvalitativa metallkonstruktioner med ett internt uppladdningsbart batteri. Nu är det bara sköldfjärrkontrollen som innehåller ett hörlursuttag för privat ljudbelysning. Även om Apple TV kan para Bluetooth-hörlurar för liknande funktionalitet.

Design

Utformningen av Nvidia-lådan med sina geometriska former och flerteksturerade ytor ger verkligen mycket uppmärksamhet, naturligtvis har vi också den signaturen som ledde grönt ljus på toppen. Det kan också ställas upp på sidan med hjälp av tillbehöret för metallstativ.

Apple TV är en mycket mer subtil och kompakt design med en vit LED-statuslampa på framsidan och naturligtvis är den typ av att försvinna i bakgrunden. Men Shield har en kapacitiv strömbrytare på toppen som Apple TV inte har att något inte vanligt de flesta set-top-lådor det finns mycket större skillnader.

Specifikation

Den helt nya Apple TV 4K kommer med en uppgraderad A10X Fusion Chip-processor. Medan Shield levereras med Nvidia Tegra X1-processor.

Upplösningstekniken nu som båda har är konkurrenskraftig eftersom Shield har 4K HDR-skärmen på 60 Hertz på andra sidan Apple TV 4K har också liknande upplösning / videoaspekter. Med så hög grafik och specifikationer har båda dessa en stor prislapp.

Men hej, det är inte slutet på världen, du kan fortfarande hitta en hel del KODI-lådor som är lätta på din ficka. Och efter att ha samlat recensioner och vår forskning för oss är Nvidia Shield TV en tydlig vinnare på grund av dess eleganta design och prestanda.

The Ugly Truth Du känner inte till 4K-videoenheter

Oavsett vilken enhet du köper för din underhållning, är det som betyder att 4K bara en del av ekvationen. Innehållet måste vara kompatibelt med 4K följt av TV: n själv, med det sagt måste du se till att innehållet som strömmas är 4K-grafik. TV: n måste också kunna ställa in din HD-grafik.

Så även om du är villig att spendera upp till $ 300 på en mediaspelare kommer du fortfarande inte att kunna strömma klassiskt 4K-innehåll. Detta är den mest begränsande faktorn när det gäller tekniken att överträffa leveransen av innehållet också måste överträffas.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map