Hur installerar du NordVPN för FireStick?

NordVPN-FireStick
NordVPN har testats och därför kan vi betrakta det som ett av de bästa VPN: n för FireStick.


NordVPN FireStick-appen finns redan tillgänglig i Amazon app store och kan enkelt konfigureras på FireStick och FireTV-enheter med ett enda klick. Att ha en dedikerad VPN-app är alltid bra eftersom den är lätt att använda och konfigurera och kräver inga hacks.

NordVPN FireStick-funktioner

 1. 24/7 chattstöd
 2. Kryptering av militär kvalitet
 3. Strikt policy för icke-loggar
 4. CyberSec-funktion
 5. Auto Killswitch-funktion
 6. 6 Samtidiga anslutningar tillåtna

Så här ställer du in NordVPN på Amazon Fire Stick

Nu när du vet hur bra NordVPN är på FireStick, låt oss komma igång med installationen av VPN på FireStick-appen. Det finns två metoder för att installera NordVPN på FireStick; Du kan välja vilken som helst som verkar bekvämare för dig.

Metod nr 1 för att installera NordVPN på FireStick

 1. Aktivera okända appar,
 • Starta din FireStick-enhet efter att ha anslutit den till din TV.
 • Gå till Inställningar.
 • Klicka på Enhet.
 • Klicka nu på utvecklaralternativ.
 • Slå på appar från okända källor.
 1. Gå tillbaka till huvudmenyn och öppna Amazon app store.
 2. Logga in på ditt Amazon-konto.
 3. Klicka på sökfältet, skriv “NordVPN” och klicka på Enter.
 4. Klicka på de resultat som visas NordVPN och klicka sedan på Installera.
 5. En tillståndsbegäran uppmanas att klicka Ja för att fortsätta med installationen.
 6. Appen kommer att installeras; du kan komma åt det från appavsnittet i din FireStick.
 7. Öppna nu NordVPN-ansökningsformuläret appar-avsnittet och logga in genom att ange dina NordVPN-konton.
 8. När du har loggat in ser du alla funktioner och landplatser att välja form. Anslut till vilken plats du vill och njut av direktuppspelning.

Metod # 2 för att installera NordVPN på Amazon FireStick

Den här proceduren används om du har problem med att installera appen direkt från Amazon app store. Här är stegen:

 1. Gå till Inställningar > Klicka på Enhet > Välj utvecklare alternativ > Aktivera appar från okända källor.
 2. Återgå till huvudmenyn och gå till Amazon app store.
 3. Söka efter “Loader”.
 4. Du kommer att se Loader app (en med den orange logotypen). Klicka på den och ladda ner
 5. Öppna Downloader-appen efter att ha installerat den och skriv den här URL i adressfältet: http://bit.ly/NordVPNAPK och klicka . Den kommer att ladda ner NordVPN-apk för FireStick. Det kommer att ta lite tid att ladda ner eftersom filstorleken är omkring 35MB.
 6. Så snart nedladdningen är klar kommer du att be om tillåtelse att installera, klicka på Installera.
 7. Växla nu musen och öppna det installerade NordVPN-programmet genom att gå till inställningar > Klicka på tillämpningar > Välj Hanterade installerade applikationer > Öppen NordVPN.
 8. Nu logga in till din NordVPN konto och börja använda din FireStick på ett säkert sätt.

Amazon FireStick-appar som fungerar bäst med NordVPN

Det bästa med FireStick är inte bara dess funktioner utan också de olika applikationerna, som gör det möjligt för användare att titta på sitt favoritinnehåll. Några bästa appar för eldstick som Netflix, Vudu och Kodi är anledningen till att många användare föredrar FireStick och Fire TV-enheter. Med det sagt, strömmande med dessa applikationer med VPN gör upplevelsen mer underbar.

Netflix med NordVPNnetflix med nordvpn på firestick

Netflix har geobegränsade bibliotek, vilket innebär att varje region har ett annat bibliotek med olika innehållstitlar. Så om du inte är bosatt i USA och använder Netflix på FireStick, kommer du att ha tillgång till ditt regionala bibliotek.

För att få tillgång till USA: s Netflix-bibliotek kan du använda ett VPN och ansluta till en amerikansk server. En annan fångst i denna fråga är Netflix VPN-förbud som blockerar trafiken som kommer via ett VPN. NordVPN Netflix-åtkomst har emellertid varit mycket uppskattad av användare eftersom den kringgår begränsningen väl utan att fångas.

NordVPN är bland de få VPN-tjänsteleverantörer som kan kringgå begränsningarna och fortfarande tillhandahålla strömning av hög kvalitet på Netflix.

Kodikodi med nordvpn på amazon firestick

Kodi på firestick själv är en stor mediaströmningsprogramvara som när den samarbetar med FireStick fördubblar underhållningen. Det har sitt eget gränssnitt och tillägg som gör det möjligt för användare att få tillgång till en mängd olika innehållsformer över hela världen.

Användning av VPN på Kodi är emellertid inte begränsat till skydd mot spionera ögon och malwares utan också från antipiratörsmyndigheterna eftersom användare föredrar att använda Kodi-tillägg från tredje part, som tillhandahåller piratkopierat innehåll.

NordVPN på Kodi kan tillhandahålla avancerad kryptering och dölja din IP-adress för att skydda dig från att bli fångad medan du strömmar gratis innehåll.

Vudu

Vudu är en distributionstjänst för medieinnehåll som distribuerar innehåll till amerikanska och kanadensiska kanaler. Användare kan titta på gratis filmer och hyra de senaste filmerna online via Vudu.vudu-app för amazon firestick

Användare kan njuta av ett stort utbud av innehåll i 4K-kvalitet. Du kan göra det enkelt med den befintliga Vudu-appen som finns i Amazon app store.

Vudu fungerar bra med NordVPN eftersom det inte finns några bandbreddavbrott och trafiken passeras via höghastighetsservrar.

NordVPN för 1st Gen FireStick – Lösning, använd en VPN på router

Den första Gen FireStick-enheterna används fortfarande av många användare trots att de har kompatibilitetsproblem med många applikationer. De första Gen FireStick-enheterna stöder inte VPN-tjänster, vilket innebär att de kan installera VPN-appen på enheten men ändå kommer den inte att köras i bakgrunden.

Det bästa alternativet som alla rekommenderar till FireStick-användare är att uppgradera sina enheter men jag har ett bättre och billigare sätt att hantera problemet.

Om du installerar ett VPN på din router kan du enkelt ha en säker anslutning utan att behöva installera den på din enhet. I det här fallet bör du ha någon av dessa routrar:

 1. Asus RT-N18U
 2. Asus RT-AC66U
 3. Asus RT-AC68U
 4. Asus RT-AC87U
 5. Asus RT-AC3200

Alla dessa routrar har OpenVPN-firmware installerat dem och att konfigurera DD-WRT på dem är inte ett problem. Installera NordVPN-klienten på routern och få din säker trafik.

NordVPN på vanliga frågor om FireStick

Vad är Cybersec NordVPN-funktion ?

CyberSec är en unik funktion i NordVPN som blockerar hackare, skadliga attacker och irriterande reklam.

CyberSec skannar webbadresser och korscheckar dem i listan över blockerade eller skräppostrapporterade webbplatser, vilket ger användare säkerhet från Phishing-attacker. Det håller också ett öga på för att blockera bots från att komma in i ditt system genom webbtrafik. Om det redan finns en bot i ditt system kommer den att blockera kommunikationen från respektive server för att skydda dina data.

CyberSec blockerar alla popup-fönster och omdirigeringslänkar som placeras på olika webbplatser samt olika annonser som fortsätter att dyka upp.

Hur kan jag kontrollera att NordVPN på FireStick fungerar?

Om du tror att din NordVPN inte fungerar på FireStick så finns det två sätt att kontrollera detta. Starta om enheten först och anslut till en VPN-server. Prova sedan att komma åt den webbplats som är geobegränsad för din region men som är tillgänglig i den region som du har anslutit till. Om webbplatsen är tillgänglig betyder det att VPN fungerar bra.

Ett annat sätt att kontrollera det är genom att öppna din webbläsare och gå till Vad är min IP-webbplats. När du är på den här webbplatsen visar den din nuvarande IP-adress. Om IP-adressen skiljer sig från din faktiska IP-adress fungerar VPN. Om den visar din faktiska IP-adress, vilket innebär att VPN inte fungerar på din FireStick.

Hur man loggar in med befintligt NordVPN-konto snarare än att skapa ett konto för NordVPN på FireStick?

När du installerar NordVPN-appen på FireStick, öppnar du appen så får du inloggningsskärmen på förhand. NordVPN på FireStick kräver inte ett särskilt konto eller ett annat konto. Du kan enkelt logga in genom att ange referenser för ditt befintliga konto som du registrerade online eller som du använder på olika enheter.

NordVPN FireStick kan inte logga in

Många användare har problem med att inte kunna logga in på appen och orsaken är att de inte har musväxling installerad. För att logga in på applikationen måste du klicka på inloggningsalternativet och det kan bara vara ett med hjälp av en markör. För att aktivera musmarkörens tillgänglighet, ladda ner och installera appen Mouse Toggle från Amazon app store.

Slutsats

NordVPN och FireStick är en fantastisk kombination av en av de bästa streamingtjänsterna med en av de bästa VPN-tjänsterna. NordVPN FireStick tillåter användare att strömma utan problem utan att ha någon rädsla för malwares, hacking, spionering eller något virtuellt hot. Användare får kryptering av militär kvalitet för sin webbtrafik och en känsla av säkerhet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map