PureVPN-FireStick

Ladda ner PureVPN för FireStick och njut av sömlös och säker streamingupplevelse med en av de bästa VPN för FireStick.

Du kommer att kunna strömma innehållstitel från valfri plattform, var du än vill genom att kringgå geo-restriktionerna. Dessutom behöver du inte oroa dig för din integritet eftersom det är en mycket tillförlitlig tjänsteleverantör som erbjuder kryptering av militär kvalitet.

PureVPN FireStick-funktioner

PureVPN är en fantastisk tjänsteleverantör som erbjuder några toppfunktioner som:

 1. Användarvänligt gränssnitt
 2. 5 samtidiga anslutningar tillåtna
 3. Avblockerar varje geo-begränsad webbplats som Netflix, Hulu, Sling TV osv.
 4. Split tunnelfunktion ingår
 5. Snabba servrar
 6. Kill switch-funktionen är tillgänglig
 7. 31 dagars återbetalningsgaranti
 8. 24/7 kundsupport

Hur du installerar PureVPN på Amazon FireStick?

Följ dessa steg för att ladda ner PureVPN på FireStick:

 1. Gå till PureVPN-webbplatsen och prenumerera på den paketplan som passar dig bäst.
 2. Ladda ner PureVPN-appen på din FireStick eller Fire via Amazon App Store.
 3. Öppna appen efter installation och inloggning med dina PureVPN-referenser.
 4. Anslut nu till önskad plats från listan över tillgängliga regioner.
 5. När du är ansluten kan du enkelt strömma vad du vill titta på och du kan kringgå alla geobegränsade webbplatser.

Amazon FireStick-appar som fungerar bäst med PureVPN

1. Netflix

Streamingplattformen online är lättillgänglig och tillgänglig över hela världen. Problemet är dock att varje region har ett annat bibliotek och många kända innehållstitlar är geobegränsade. Det amerikanska Netflix-biblioteket har de bästa innehållstitlarna på Netflix och det kan endast nås via US-servern.

Det är här PureVPN hjälper dig genom att kryptera din trafik och göra det möjligt för dig att kringgå geo-restriktionerna. Netflix är berömd för sin höghastighetsströmningstjänst och så är PureVPN-servrar, föreställ dig den fantastiska kombinationen.

2. Pluto TV

Pluto TV är en fantastisk gratis live-streaming-app som gör det möjligt för användare att titta på ett stort utbud av kanaler gratis på FireStick. Men det finns en premiumplan av Pluto TV också som ger användare en större variation av kanaler från hela världen.

3. Tubi

Tubi kan betraktas som Netflix för frilastare eftersom den har ett brett utbud av populära innehållstitlar tillgängliga för streaming precis som Netflix. Men jag har använt termen frilastare eftersom det är helt gratis och inte kräver någon prenumerationsavgift. Men inget gott kommer gratis, varför du kanske måste möta besväret med annonser.

4. Euronews

Om du är en nyhetsjunkie, som gillar att hålla dig uppdaterad med alla de senaste uppdateringarna och nyheterna, är Euronews det för dig. Det ger alla de senaste nyheterna från hela världen på olika språk.

5. ESPN

Vem vet inte om ESPN? IT är verkligen en av de mest populära sportströmningskanalerna i världen. ESPN på FireStick har gratis strömmar till live-spel och gör det möjligt för användare att titta på sina favoritspel på flera enheter.

Gratisfunktionen är emellertid inte tillgänglig för varje spel eller evenemang eftersom vissa av strömmarna är betala per vy och de kräver inloggningsuppgifter för kabel.

PureVPN för 1st Gen FireStick

Det bästa med PureVPN på FireStick är att det är den enda VPN-leverantören, som stöder första generationens FireStick. Andra VPN-leverantörer kan inte laddas ner direkt på första generationens FireStick- eller Fire TV-enheter, men PureVPN kan enkelt installeras och användas över dem.

Andra VPN-leverantörer kan inte installeras på första generationens FireStick- och Fire TV-enheter och kräver en lösning. PureVPN har dock fokuserat på detta kryphål och tillhandahållit utökat stöd för den första versionen av FireStick-enheten, som fortfarande används ofta av tusentals.

Vanliga frågor om PureVPN på FireStick

Varför behöver du ett VPN på FireStick?

FireStick används ofta av binge watchers och online streaming geeks, som älskar att strömma ett stort utbud av innehåll från hela världen. Ett av de problem som användarna möter är geobegränsningen av innehåll, som inte kan kringgås utan VPN.

En VPN krypterar inte bara din trafik och ger dig säker åtkomst till blockerade eller begränsade webbplatser utan det förhindrar även ISP-gasregleringen.

Är PureVPN pålitlig?

Ja PureVPN är en pålitlig VPN-leverantör, varför det anses vara en av de bästa VPN för FireStick. Den har inga DNS- eller IP-läckor, den har en strikt policy för loggar och det har krypteringsprotokoll av militär kvalitet.

IS PureVPN bättre än en gratis VPN för FireStick?

Ja, PureVPN är bättre än ett gratis VPN för FireStick när det gäller säkerhet. De gratis VPN-leverantörerna har DNS-läckor och många av dem är kontroversiella för att hålla dataloggar. PureVPN behåller dock inga loggar och har ett mycket starkt AES-256-krypteringsprotokoll, vilket gör det mycket säkert.

Slutsats

Amazon FireStick- och FireTV-användare har alltid klagat på innehållets otillgänglighet och det beror på geo-restriktionerna. För det andra möter många användare strypande problem när de försöker strömma med Amazon FireStick tack vare sina internetleverantörer.

Med PureVPN för FireStick kan användare strömma sitt favoritinnehåll genom att enkelt kringgå geo-begränsningen. Dessutom kommer de att kunna njuta av sömlös strömning genom höghastighets PureVPN-servrar och hålla sig säkra från ISP-gasproblem.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me