123Movies Kodi-tillägg är en av de största filmkällorna på Kodi eftersom det har de senaste Hollywoodfilmerna och TV-programmen från hela världen.

123-Filmer-Kodi

I den här guiden kan du hitta instruktioner om hur du installerar 123Movies Kodi addon med sex enkla steg. Glöm inte att kolla vår ultimata guide för kodi-tillägg. Du behöver den bästa Kodi VPN för säker strömning och för att avblockera geobegränsade strömmar.

Hur man installerar 123movies Kodi-tillägg i Leia version 18 och lägre

 1. Öppna Kodi > Klicka på inställningar ikon > Klicka på File Manager.hur man installerar 123movies kodi addon
 2. Dubbelklicka på Lägg till källa > Klick <Ingen>.123movies addon på kodi krypton 17.6
 3. Ange denna webbadress: http://androidaba.com/addons/ > Klicka på OK > Namnge denna URL som “ANDABA” > Klicka på OK.hur man lägger till 123movies kodi adodn på kodi krypton 17.6
 4. Återgå till Kodi-huvudmenyn > Klicka på fliken Tillägg.se filmer på kodi 123movies addon
 5. Klicka på Låda ikon (Paketinstallationsikonen) > Klick Installera från zip-fil123filmer kodi addon på eldstick
 6. Klick ANDABA > Öppen förvaret > Välj kodil.zip > Vänta på meddelandet.ladda ner 123movies kodi addon
 7. Välj nu Installera från arkivet > Klick Kodil Repository > Öppen Videotillägginstallera 123 filmer från kodilförvaret
 8. Välj 123 filmer > Klick Installera > Vänta på meddelandet.

123 filmer zip-fil

123Movies Ny URL 2019

Eftersom ovanstående guider för hur du installerar 123Movies på Kodi Leia, Krypton och Jarvis har testats och om medieinnehållet i alla fall inte strömmar, finns det en chans att din URL inbäddad i 123Movies Kodi-tillägget är felaktigt.

Följ nedanstående steg för att ange en ny URL:

 1. Lansera Kodi > Add-ons > Video-tillägg > Högerklicka på 123Movies > inställningar.123movies addon new url
 2. Tryck “Webbplats-URL” fliken finns på vänster sida > Ändra URL till http://kdil.co/repo/.123movies addon ny bas url
 3. Denna URL fungerar lika bra, så fortsätt att njuta av det senaste tillgängliga medieinnehållet.

Hur man installerar 123Movies på Kodi Krypton version 17

 1. Öppen Kodi > Fortsätta till inställningar överst på huvudmenyn > Filhanterare > Dubbelklicka Lägg till källa.hur man installerar 123movies addon
 2. En ruta dyker upp, skriv http://kdil.co/repo/ på platsen där det står skriver du namnet på mediekällan, t.ex. “Kodil Repo” > Klicka på OK > Dubbelkontrollera URL: n och källnamnet och klicka på OK igen för att stänga denna dialogruta.hur man installerar 123movies kodi på krypton version 17.6 eller lägre
 3. Gå tillbaka till Kodi-hemskärm genom att trycka ’Esc’ knapp > Add-ons > Klicka på Box-ikonen (Paketinstallationsikonen) uppe till vänster > Installera från zip-fil > Kodil Repo > Klicka på Kodil.zip.123movies kodi nedladdning
 4. Installera från förvaret > Kodi Israel Repository > Video-tillägg > Klicka nu 123Movies.123 filmer tillägg
 5. Klick Installera och vänta tills tillägget installeras.hur man kan strömma filmer på 123movies addon
 6. Tryck ’Esc’ att gå tillbaka till Kodi-hemskärm > Add-ons > Video-tillägg > Klicka på 123Movies > och njut!

123movies addon i kodi krypton version 17 inställningar

Hur man installerar 123Movies på Kodi Jarvis version 16

Proceduren för installation av 123Movies på Kodi Jarvis-versionen förblir densamma som den har visats ovan för Kodi Krypton version 17. Det är emellertid att komma ihåg att i Kodi Krypton har ‘Inställningar’ nyckeln använts i stället för ‘System’ -nyckel.

123movies Kodi Ladda ner

 1. Ladda ner Zip fil på din enhet > Öppen Kodi > Gå till Add-ons > Klicka på Box-ikonen > Klicka på Installera från zip-fil > Bläddra Zip-fil och öppna den > Vänta tills meddelandet visas.
 2. Klicka på Installera från förvaret > Öppen Kodil Repo > Öppen Video-tillägg.
 3. Klicka på 321 filmer > Träffa Installera > Vänta på meddelandet.

Så här installerar du 123 filmer på Fire Stick

Du kan enkelt installera 123 filmer på Fire Stick om du har Kodi installerat. Om du inte har Kodi på din Fire Stick, följ sedan vår guide till Installera Kodi på Fire Stick.

 1. Lansera Kodi app på Fire Stick.
 2. Gå till Utvecklaralternativ > Slå på ADB-felsökning och appar från okända källor.
 3. Följ nu stegen för att installera 123 filmer på Kodi Krypton som anges ovan.

För att avblockera innehållet kan du använda en kostnadsfri VPN för Firestick Kodi 2020.

123movies Kodi-fel / fungerar inte / fixar

123Movies kan sluta fungera på ett oväntat sätt och kanske inte svarar under en viss tid tills du startar om Kodi och står inför samma problem. För att undvika detta problem måste du se om 123Movies Kodi-tillägget har uppdaterats till sin nuvarande version.

Följ stegen nedan för att ta reda på hur du installerar uppdateringar för 123Movies:

 1. Lansera Kodi > Add-ons > Videotillägg > Högerklicka på 123Movies > Information.123filmer tillägg fungerar inte
 2. Klicka på Uppdatering och slå på Automatisk uppdatering.

hur man uppdaterar 123movies addon

Inga strömmar finns tillgängliga

När du försöker strömma någon film kan du stöta på det här felet med “Inga strömmar tillgängliga”. Detta är ingenting att oroa sig för, det är ett vanligt fel.

Fixera

Det inträffar om systemcachen är fylld eller om ad-on uppdateras. Lös problemet genom att först rensa cachen och sedan installera tillägget igen.

Det gick inte att installera beroende

När du försöker installera tillägget kan ett meddelande visas “Det gick inte att installera beroende”. Det här felet innebär att antingen det finns några filer som saknas i förvaren eller att förvaret du använder o installera tillägget har stängts av.

Fixera

Kontrollera först att förvaret och tillägget du försöker installera är uppdaterade. För det andra, använd alltid pålitliga källor för att installera tillägg eftersom vissa förvar innehåller malwares.

123filmer spelar inte

När du lanserar 123Movies Kodi-tillägg kan du se att tillägget kan hänga utan någon specifik anledning, eller att medieinnehållet som du tittar troligen fastnar oftare.

Dessa problem kan indikera mot en riktning, dvs. uppgradering av Kodi-programvaran. Kodi Krypton version 17 är den senaste Kodi-versionen. Så om du med någon chans har Kodi Jarvis version 16 installerad på din enhet, måste du uppgradera till den senaste versionen.

123Movies Error Check Log

123film loggfel

Loggkontrollfel kan vara mycket frustrerande för Kodi-användare när de lägger tid och ansträngning för att installera 123-filmen Kodi-tillägget. Så snart du är redo att strömma filmer visas ett “loggkontrollfel”. Det finns dock inget behov att oroa sig för det finns inget som vi inte kan fixa. Följ de beskrivna stegen nedan för att lösa problemet:

 1. Rensa cache.
 2. För att rensa cache måste du ladda ner ‘Tilläggsinstallatör och installera “Tillägg för underhållsverktyg”.
 3. Klar cache> Rensa paket > Tryck ‘Ja’ när en ruta visas som ber om tillåtelse att ta bort filerna.
 4. Omstart Kodi.

En annan lösning för att fixa loggkontrollfelet är via Kodi VPN. Om du fortfarande får ett fel när du spelar mediefilerna från 123Movies Kodi-tillägg, betyder det att du av någon chans kan komma åt geo-blockerat innehåll.

Dina problem kan verkligen lösas efter att du fått ett VPN eftersom det kommer att ge dig åtkomst till geo-blockerat innehåll. VPN är det bästa alternativet eftersom det håller din IP anonym till regeringen, till dina Internetleverantörer eller till hackare.

123movies Kodi Recensioner

123 filmer har varit mycket populära bland Kodi-publiken under lång tid. Användare har uppskattat detta tillägg; här är några tweets från användarna:

123 filmer och Ducky var den bästa addon i Kodi. Tack för allt du har gjort.

– Brooklyn Boy ?? (@ImaMuthafknBkBy) 18 november 2017

Varsågod. Och jag älskade kodi och 123filmer

– Amanda Porter (@Sky_Vicious_) 30 december 2017

Slutgiltiga tankar

123Movies Kodi-tillägg är ett enda stoppalternativ för dig att strömma massor av medieinnehåll i Kodi-installationen. Följ guiden som vi har gett om hur du installerar 123Movies Kodi-tillägg. Installering av 123Movies Kodi-tillägg på Kodi Krypton och Kodi Jarvis förblir densamma. Se till att du installerar VPN på Kodi för att avblockera geo-begränsade strömmar.

Om du fortfarande har problem kan du prova andra bästa kodi-tillägg.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me