Hur man installerar Afdah på Kodi – Stream gratis filmer live online på Leia, Krypton, Jarvis, Firestick

Afdah-Kodi-addon


Afdah Kodi-tillägget tillåter användare att strömma sina favoritfilmer genom att skrapa länkar genom Afdah.TV-strömmen på Kodi i HD-kvalitet. Det bästa är att du kan låta Afdah blockeras på Kodi genom att använda en Kodi VPN och använda den så mycket du vill.

Vad är Afdah.TV ?

Afdah.TV var en global online-streamingtjänst som var mycket föredragen av binge watchers, eftersom de kunde se HD-filmer på Afdah.

Appen för gratis filmer från Afdah lanserades för några år sedan men på grund av piratkopieringsproblemen Afdah filmwebbplats; Afdah.TV och Afdah gratis filmer app straffades och därmed Afdah TV app och Afdah Movie webbplats blockerades.

Men Afdah.TV studsade tillbaka och ändrade domän till Afdah.to och än en gång hade användarna tillgång till Afdah gratis filmer app.

Varför och var är Afdah TV-app blockerad?

Afdah.TV blockerades främst i Storbritannien eftersom många användare fick meddelanden när de försökte komma åt webbplatsen. Här är en skärmdump från det officiella Afdah-kontot för sociala medier, som ifrågasätter om Afdah Movies-webbplatsen var blockerad i Storbritannien eller inte:

Varför och var är Afdah TV-app blockerad?

Hur man avblockerar Afdah-appen ?

Om du vill ha Afdah blockerad måste du ha en bra VPN-tjänst för att kringgå geo-begränsningen som impliceras på den. Brittiska internetleverantörer har blockerat åtkomsten till Afdah och det finns många proxyservrar tillgängliga online som hjälper dig att komma åt Afdah TV-appen, men det finns alltid en risk att använda sådana onlineservrar eftersom en enda DNS-läcka kan sätta dig i allvarliga problem.

Afdah Kodi Repository

Afdah Kodi var tidigare tillgänglig i Mucky Ducks förvar men Mucky Ducks förvar fungerar inte längre. Men det är nu tillgängligt i Kodi Israel-förvaret. Vi har tillhandahållit det kompletta installationsförfarandet för tillägget Afdah Kodi i den här guiden och du kan hänvisa till den för att njuta av HD-filmer på Afdah Kodi-tillägget och ha samma fantastiska upplevelse som Afdah TV-app på din Kodi.

Hur man installerar Afdah i Kodi Leia och Krypton versioner

 1. Starta Kodi på din enhet > Klicka på inställningar ikon.hur man installerar afdah på kodi
 2. Klicka på Filhanterare > Dubbelklicka Lägg till källa.hur man installerar afdah på kodi krypton version 17.6 eller lägre
 3. Klick ‘Ingen’ och skriv http://lazykodi.com/ > Klick OK.hur man lägger till afdah på kodi firestick
 4. Ge denna URL ett namn: “Lazy Kodi” och Klicka OK > Klick OK igen och dialogrutan stängs.afdah.tv addon på kodi jarvis
 5. Gå tillbaka till Kodi huvudmeny > Klick Add-ons > Klicka på Box-icon.inställning afdah på kodi
 6. Klicka på Installera från zip-fil alternativ.afdah addon fungerar inte
 7. Välj nu Lazy Kodi tillgängliga alternativ.ladda ner afdah kodi addon
 8. Klicka på arkiv > Klicka på ANDROIDABA > Öppen förvaret > Välj repository.kodil-104.zip.afdah förvar
 9. Klicka nu på alternativet Installera från förvar.afdah.to för gratis filmer online
 10. Öppna Kodil-arkivet > Gå till videotillägg > Välj Afdah > Klicka på Installera

installera afdah lazy repository 2018

Hur man installerar Afdah på Kodi Jarvis v16 och högre

 1. Ladda ner Kodil-arkiv Zip-fil.
 2. Öppen Kodi Jarvis V16.
 3. Klicka på Installera från zip-fil > Bläddra i systemet och öppna nedladdad fil > Vänta på meddelandet.
 4. Klicka nu på Installera från arkivet > Öppen Kodil Repository.
 5. Öppen Video-tillägg.
 6. Klicka på Afdah > Klick Installera > Vänta på meddelandet.

Hur du ställer in Afdah på Fire Stick ?

 1. Öppen KodiFire Stick. Om du inte har installerat Kodi på Fire Stick, installera den först.
 2. Gå till Utvecklaralternativ > Slå på ADB-felsökning och appar från okända källor.

Följ nu installationsmetoden utarbetad tidigare för Kodi Leia och Krypton versioner eftersom det inte kommer att vara någon skillnad.

För att avblockera innehållet kan du använda en kostnadsfri VPN för Firestick Kodi 2020.

Afdah-fel / problem / korrigeringar

Afdah Addon fungerar inte

Det här felet kan komma att dyka upp på din Kodi när du försöker få åtkomst till Afdah Kodi för filmer. Anledningen bakom detta fel kan vara den föråldrade källan till tillägget eller tillägget kan vara föråldrat.

Fixera

Installera Afdah Kodi-tillägget från Kodil-arkivet som nämnts tidigare i den här guiden. Tillägget var tidigare tillgängligt i Mucky Ducks-förvaret men det förvaret fungerar inte längre, vilket orsakar problem med åtkomst till detta tillägg.

Mucky Duck Repo fungerar inte

Mucky Duck-förvaret var ett av de mest populära Kodi-tillbehöret och det var värd för många populära Kodi-tillägg. Eftersom det var ett tilläggsförvar från tredje part var det därmed sårbart att stängas av.

Fixera

Mucky Duck-förvaret stängdes och alla tillägg som det värd finns nu tillgängliga i andra förvar. Som om det här Afdah-tillägget var tillgängligt i Mucky Duck-förvaret men nu är det tillgängligt i Kodil-förvaret.

Afdah Kodi Recensioner

Afdah Kodi-tillägget och Mucky Ducks-förvaret hade ett stort rykte i Kodi-samhället, men eftersom det stängdes höjde många användare ögonbrynen över det:

Kommentar från diskussionen burnt_wicks kommentar från diskussionen "Är alla Mucky Ducks tillägg? Jag har problem med att få Mucky Ducks-tillägg för att arbeta med färska Kodi 17-installationer. VPN ingen hjälp, detaljer i texten nedan.".

Sista ord

Afdah.TV är en fantastisk online-streamingwebbplats som förbättrades när dess tillägg utvecklades för Kodi. Men denna webbplats var själv involverad i piratkopiering och så var dess tillägg. Förvaret som var värd för tillägget stängdes av men tillägget är nu tillgängligt i Kodil-förvaret. Prova det här tillägget för film eftersom det har mycket att erbjuda men se till att du använder ett VPN för att skydda din integritet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map