Vad är Alluc-förvaret?

Om du vill strömma de senaste TV-programmen / filmerna via Kodi, kanske du vill överväga att använda Alluc. Även om du måste registrera dig för ett konto är gränssnittet enkelt och enkelt att navigera. Tillägget har en enorm databas med innehåll tillgängligt för streaming. På så sätt kan du hålla dig uppdaterad med de senaste avsnitten av din TV-serie, tillsammans med nya / klassiska filmer. Läs den här systematiska guiden nedan för information om hur du installerar Alluc på Kodi.

Hur man installerar Alluc på Kodi Krypton version 17 eller högre

 1. Lansera Kodi V17 Krypton-applikationen och klick på ikonen “Gear”.Hur man installerar Alluc på Kodi
 2. Du kommer att se en lista med alternativ. Välj den sista med namnet “File Manager”.hur man installerar alluc på kodi krypton version 17 eller högre
 3. Här hittar du källor för Kodi Repositories. Klick på “Lägg till källa” för att ange URL.alluc kodi
 4. Dubbelklicka på “Ingen”Och ange följande URL: http://kdil.co/repo/alluc på kodi-installationen
 5. namn mediekällan “Kodil Repo”Och slå på OK knapp.alluc på kodi-inställningar
 6. Hitta och klicka på mediekällan som du har lagt till och namngivit tidigare, dvs. “Kodl Repo”.alluc på kodi-konfiguration
 7. Välj “Kodil.blixtlås”.alluc kodi handledning
 8. Välj “Video Lägg tillons” > Alluc > Klick Installera från förvaret.alluc kodi
 9. Njut av streaming på Alluc Kodi.

Hur man installerar Alluc på Kodi Jarvis version 16 eller nedan

 1. Öppen Kodi V16 jarvis och klicka på “Systemet”Alternativ.
 2. Navigera och välj “Fil Chef”-Fliken.
 3. Välj den “Lägg till källa”Alternativet genom att dubbelklicka på det.
 4. Klicka på “Ingen”För att ange URL.
 5. Kopiera klistra in: http://kdil.co/repo/
 6. Ge källan ett namn, till exempel “Kodil Repo”.
 7. Klicka på Systemet > Lägg tillons > Installera från Blixtlås Fil.
 8. Klick “Kodil Repo”.
 9. Välj “Kodil.blixtlås
 10. Vänta på tilläggsaktiverad avisering.
 11. Gå tillbaka till startskärmen och välj “program”.
 12. Välj Kodil Repository> Video-tillägg > och sedan hitta.
 13. tryck på Installera knapp!

Alluc Kodi nedladdning

 1. Ladda ner zip-filen i din enhet.
 2. Gå till Add-ons > Klicka på Låda ikon > Klick Installera från zip-fil > Navigera systemet till mappen som har nedladdat zip-fil > Välj “Kodil.blixtlås” > Vänta på meddelandet.
 3. Klick Installera från arkivet > Klicka på “Kodil Repository” Välj “Video Lägg tillons” >Alluc > Klick Installera.

Alluc vs Exodus

Exodus existerar som en av de bästa kodi-addonna för streaming av dokumentärer, sport, tecknade filmer, anime, TV-program och filmer. Alluc-tillägget kommer dock inte att stanna länge, med tanke på att utvecklarna officiellt introducerade en senaste uppdatering. Enligt ett tillkännagivande är Covenant den officiella ersättaren för tillägget. Det betyder att Alluc definitivt har en överhand på Exodus för tillfället. Det finns inga hot om att tillägget stängs av och du har tekniskt liknande tillgång till en enorm databas med innehåll.

Alluc fungerar inte / problem / korrigeringar

Alluc-inloggningsfel

Du har installerat Alluc-tillägget, sett popupen välkomna dig och accepterat ansvarsfriskrivningen. Men när du väljer att köra Alluc i Basic eller Advanced Mode kan du inte passera inloggningsskärmen och få ett fel.

Lösning

Det kan vara möjligt på grund av att ditt konto inte har registrerats. Besök http://accounts.alluc.com/ för att registrera dig och se till att klicka på bekräftelselänken du får via e-post. Vanligtvis uppstår inloggningsfel på grund av att din adress inte bekräftas.

Alluc kunde inte installera ett beroende

Det här felet är det vanligaste på Kodi när du installerar olika tillägg från olika kodi-arkiv. Det kan finnas många skäl till varför du kanske ser detta, men det finns inget behov av panik. Följ stegen nedan för att åtgärda felet.

Lösning

Om du vill bli av med det misslyckade med att installera ett beroende-fel bör du överväga att inaktivera repor som inte längre fungerar. Ofta försöker Kodi ta tag i information från trasiga repor. Detta resulterar i installationsfel. En annan lösning är att föryngra Kodi via Indigo-förlängningen.

Alluc Inga resultat hittades

Detta fel visas oftast när du söker efter en viss show. Oftast ser du en lista med resultat som matchar din fråga. Det finns dock några dagar som du kan få ett “inga resultat hittade” -fel. Lär dig varför du ser detta fel nedan:

Lösning

Alluc har en enorm databas med innehåll som gör det möjligt för användare att titta på sina favoritfilmer / TV-serier på största bekvämlighet. Felet betyder dock inte att det finns ett problem med tillägget. Ibland kanske det inte finns några resultat för sökningen. Besök http://alluc.ee om du vill kolla in din sökfråga

Alluc Kodi Recensioner

Alluc Kodi-tillägget har lyckats samla enormt rykte på tredjeparts tilläggsmarknaden. Du kan hitta många användare som berömmer förlängningen för dess enkla gränssnitt och förmågan att tillhandahålla strömmar av hög kvalitet för en mängd TV-program / filmer.

Wat en idiot, alluc är fantastisk osv, om han har problem så gillar livet ut i någon sorts ansträngning och sortera det !! Wat en bock! Kodi-tips ?

– Joeniniho (@ joesimons19) 31 oktober 2017

Men ibland upplever användare problem när de försöker se sitt favoritinnehåll. Nedan kan du se en användare som visar frustration över att inte kunna hitta strömmar för Stranger Things från det andra tillägget.

Jag tittade på Stranger Things Openload och Alluc-länkar på Covenent hela veckan, utom idag fanns det inga tillgängliga… .wierd

– Jamie Cohen (@JCKodiRocks) 3 november 2017

Alluc Kodi-konto

Du kan enkelt skapa ditt Alluc-konto online genom att gå till Område för Alluc-konton. När du är registrerad kan du enkelt integrera Alluc med Covenant.

Alluc kontra förbundet

Alluc tillhandahåller källor och strömlänkar för strömmande TV-program och filmer och om du integrerar Alluc till Covenant får du fler källor för strömning och det med bättre strömningskvalitet.

Alluc API

Efter registreringen kan du enkelt få en API-nyckel från din kontots instrumentpanel. Hämta API-nyckeln därifrån, kopiera den och gå vidare till Kodi.

Gå till tillägg > Video Add-ons > Högerklicka Förbund > inställningar > Klick konton > Bläddra ner och välj Alluc och klistra in API nyckel som du har fått från din Alluc konto > Klick OK. Nu kommer du att kunna strömma mycket mer strömningskällor och innehåll av bättre kvalitet.

Inpackning av saker

Vi hoppas att den här guiden hjälper dig att förstå hur du installerar Alluc på Kodi, samtidigt som du felsöker vanliga problem med tillägget. Njut av att titta på filmer / TV-program i tillägget, utan krångel. Men om du stöter på några problem med tillägget, känn dig fri att lämna en kommentar nedan. Tveka inte också att dela artikeln med dina vänner / familjemedlemmar. Ha en bra dag! ��

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me