Hur man installerar Ares Wizard på Kodi Leia, Krypton och Jarvis Tutorial

Ares Project Repo

Uppdatering: Ares Wizard sades tidigare att stängas av. Ares Wizard är dock tillbaka med en ny URL och en massa nya builds.


Ares Project är förvaret för Ares Wizard som innehåller massor av medieinnehåll inklusive tredje parts kodi-tillägg och dess Ares egna tillägg. Guiden finns i dess programtillägg och genom att ladda ner guiden får du olika tillägg och förvar för din Kodi. I den här guiden kommer vi att ge instruktioner om hur du installerar Ares Wizard på Kodi i enkla steg. Så läs vidare!

Observera, några av de tillägg som finns i Ares Kodi är geobegränsade och en VPN på Kodi är nödvändig för att avmarkera dem.

Ny Ares Wizard Repo URL

Denna trollkarl stängdes förra året och hela Kodi-samhället blev chockade över att höra de sorgliga nyheterna. Guiden har varit en viktig Kodi-komponent för varje Kodi-geek och när den gick ut ur spelet lämnades användarna oklara hur de skulle ersätta den.

Men ända sedan det har återvänt har Kodi-samhället välkomnat det med öppna armar. Guiden har återvänt med en ny URL, dvs. “http://ares-repo.eu/”. Användare kan enkelt komma åt denna URL för att använda sin favoritguide som har lösningar för alla Kodi-användares behov.

Hur man installerar Ares Wizard på Kodi Leia version 18.5 eller lägre

 1. Öppen Kodi > Klicka på Växelsymbol > Klicka på Filhanterare > Dubbelklicka på Lägg till källa.
 2. Klick <Ingen> > Skriv in denna URL http://ares-repo.eu/ > Klick Ok > Namnge denna URL som AresBuild > Klick OK > Kontrollera namnet och URL och klicka sedan på OK för att stänga dialogrutan.
 3. Återgå till din Kodi-hemskärm > Klicka på Add-ons > Klicka på rutan ikon > Välj Installera från Zip-filalternativ > Klicka på AresBuild och vänta på meddelandet.
 4. Gå tillbaka till Hemskärm och klicka på Lägg tillons flik > Klicka på Program Lägg tillons och välj Ares Wizard.

Så enkelt är det!

Hur du installerar guiden för nya Ares på Kodi – Video Guide

Hur du installerar Ares Wizard på Kodi Krypton version 17 eller högre

 1. Öppna Kodi från ditt system > Klicka på ikonen Inställningar > Välj File Manager > Dubbelklicka nu på Lägg till källa.hur man installerar ares wizard på kodi
 2. Här ser du en ruta visas så klicka på där det står ‘Ingen’ > Nu kommer den att fråga efter webbadressen så skriv http://areswizard.uk/ och klicka på OK > Skriv nu namnet på mediekällan ‘Ares’ och klicka på OK > Klicka på OK igen.hur man installerar ares wizard på kodi krypton version 17
 3. Gå tillbaka till Kodi-huvudmenyn genom att trycka på “Backspace” -tangenten > Klicka på Tillägg > Sedan Package Installer-ikonen.ares wizard på kodi
 4. Nu måste du klicka på Installera från Zip-filalternativ > Klicka sedan på Ares > respository.aresproject > repository.aresproject-0.0.8 > Vänta nu på att den ska installeras.hur man lägger till ares wizard på kodi
 5. När den är installerad måste du göra det klicka på alternativet Installera från förvar > Sedan hitta och klicka på Ares Project > Gå till programtillägg > Ares Wizard > Installera > Det tar några minuter att installera.ares wizard kodi setup
 6. Gå tillbaka till Kodi Main Menu igen > Klicka på Tillägg > Programtillägg > Klicka sedan på Ares Wizard > Det kommer automatiskt att installera och ladda guiden som tar några minuter.ares wizard kodi-inställningar
 7. När det är gjort kommer det att leda Kodi-användare till Wizard där du kan välja tillägg och Builds. Så njut!

ares kodi-konfigurationsguiden

Hur du installerar Ares Wizard på Kodi Jarvis version 16 eller nedan

 1. Lansera Kodi Jarvis > Systemet > Filhanterare > Dubbelklicka på Lägg till källa > Klicka på Ingen och ange URL-koden kodivpn.co/repo/ares.zip och klicka på Klar > Skriv namn ‘Ares’ och klicka på Klar > Nu klicka på OK.
 2. Gå tillbaka till Kodi-hemskärmen där du behöver klicka på System > Sedan tillägg > Installera från Zip File-alternativet > Ares > repository.aresproject > repository.aresproject-0.0.8.zip > Vänta tills den installeras.
 3. Välj nu Installera från lagringsalternativet > Gå till Ares-projektet > Klicka på Programtillägg > Klicka nu på Ares Wizard > Installera > Vänta tills den är klar.
 4. Gå tillbaka till Kodi-hemskärmen > Klicka på System > Program > Add-ons > Ares Wizard > Det kommer att börja installera Ares Wizard på din Kodi > När du har installerat kan du använda Ares Wizard.

Hur du installerar Ares Wizard på FireStick

 1. Helt enkelt installera Kodi på din eldpinne enhet.
 2. Gå till Utvecklaralternativ > Slå på ADB-felsökning och appar från okända källor.

Från och med här följer du stegen som nämns ovan för installation av Ares Wizard på Kodi Krypton. Förfarandet kommer att förbli exakt likt det.

Ares Wizard Ladda ner

För att ladda ner guiden direkt på Kodi måste du klicka på den här länken som ber om din tillåtelse att ladda ner en zip-fil på ditt system. Detta är en direkt nedladdningsmetod för zip där du kan hoppa över de första tre stegen som beskrivs för guiden för avsnittet Kodi Krypton. När du har laddat ner zip-filen på ditt system måste du följa stegen nedan:

Klicka på Installera från zip-fil > Navigera nu i zip-filen som du just har laddat ner på ditt system > Vänta nu på installationen.

Följ nu samma procedur från steg 5 som markerades i avsnittet ovan.

Nya Ares Wizard-funktioner

Den senaste versionen av Ares Wizard har några mervärdesfunktioner som hjälper alla Kodi-användare. Följande är de nyligen tillagda funktionerna i guiden:

Säkerhetskopiering

Nu kan användare enkelt skapa en säkerhetskopia av sina Trakt- och Real Debrid-konton via säkerhetsfunktionen. Detta hjälper dem att behålla sina data om de installerar om tillägget eller uppdaterar Kodi / tillägget.

inställningar

Inställningsmenyn har gjorts mer omfattande så att användare kan filtrera innehållet samt kontrollera om det finns uppdateringar och göra ändringar i enhetskonfigurationerna.

 tweaks

Den nya tweaks-funktionen gör att användare kan rensa sin cache mer direkt och lappa sina leverantörs-webbadresser. URL-lappning och cache-rensningar hjälper till att förbättra strömningskvaliteten och hastigheten för Kodi.

 Underhåll

Allt detta och många andra nya verktyg har lagts till i underhållsmenyn för att hjälpa dig att strömma med den här guiden sömlöst utan att behöva oroa dig för kvaliteten och lagringsproblemen. Alternativ som miniatyrrensning, cache-rensning och kontohantering har också lagts till i detta avsnitt. En pop-up om konfiguration av byggnaden har också introducerats.

Ares Wizard fungerar inte

När du använder den här guiden kan du möta vanliga problem som att visas på den svarta skärmen där Ares Wizard misslyckas med att ladda Builds. Anledningen till att du står inför dessa problem beror på att du kanske använder den äldre versionen av Kodi. Den senaste versionen av Kodi är Krypton version 17.3.

Lösning

Du kan antingen hitta en ny Kodi att installera på ditt system eller en senaste version. Det finns i olika kodi-förvar inklusive dess eget förvar. Det rekommenderas att du laddar ner det från sitt eget arkiv så att du får en senaste version.

Ares Wizard bäst byggs

Kodi Builds innehåller kanaler som laddas ner automatiskt på din Kodi när du laddar ner guiden. Några av de bästa Ares Wizard-byggnaderna finns i listan nedan:

 1. Puls
 2. Apollo
 3. CosmicSaints
 4. Brians Kodi
 5. KILLE
 6. Durex
 7. Duggz Build
 8. Biagio Build
 9. Kryptonite
 10. Titan

Ares Wizard Alternativ

 1. SuperRepo-arkivet (installationshandbok)
 2. noobs & Nerds Repository (installationshandbok)
 3. SportsDevil Repository (installationshandbok)
 4. Kodil Repository (installationsguide med Covenant Addon)

Ares Forum

För att delta eller få inblick i guiden kan du besöka forumet. Ares-användare och Ares-tjänstemän deltar starkt för att underhålla människor med frågor eller förslag. Det finns alltid nya trådar på forumet där användare kan dra nytta av dem genom att läsa in olika trender och förslag.

Sista ord

Med Ares kan du ladda ner olika tillägg allt på ett ställe och utan att bryta svett. Ares är till skillnad från alla andra trollkarlar som har sina egna tillägg för fitness, sport och så mycket mer. Du kan strömma levande sporter och höjdpunkter med fingertopparna. Så prova att installera Ares Wizard på Kodi och njut av alla underhållningspaket som den erbjuder.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map