hur man installerar-BBC-iplayer-on-kodi

I den här artikeln diskuteras enkla steg för installation av BBC iPlayer Kodi, men ger också information om hur man avblockerar BBC iPlayer-addon utanför Storbritannien med en VPN för Kodi.

Kodi VPN är ett måste för alla Kodi-användare eftersom detta är ett geo-begränsat Kodi-tillägg och det fungerar inte om du använder en UK-server.

Om du är en fan av brittisk tv, måste BBC iPlayer vara en go to streaming service. Det officiella BBC iPlayer-tillägget för Kodi låter dig titta på, populära shower, live-evenemang, nyheter, radiosändningar, sport och mycket mer.

BBC iPlayer Kodi Repository (IPlayer WWW)

“IPlayer WWW” är förvaret där du kan installera BBC IPlayer-tillägg och njuta av obegränsade brittiska shower. Du behöver inte lägga till detta förvar manuellt eftersom det redan finns i Kodi.

Tyvärr fungerar tillägget bara i Storbritannien. Även om det finns ett sätt att komma åt detta tillägg genom att använda en Kodi VPN och kringgå geografiska begränsningar – kommer vi att komma in på detta ämne senare.

Hur man installerar BBC iPlayer Kodi på Kodi Leia och Krypton

Här är stegen för att installera BBC iPlayer på Kodi Leia version 18 och Krypton 17.6 eller lägre. Observera att nedanstående bilder är tagna från Kodi 17.6 version Krypton.

 1. När du har installerat Kodi version 17.6 eller lägre, starta programvaran i ditt system och Välj addon-alternativ från huvudmenyn.hur man installerar bbc iplayer kodi
 2. Klick ovanstående paketformad symbol (Addon Browser).hur man installerar bbc iplayer kodi på krypton version 17.6 eller lägre
 3. Klick “Installera från förvaret” alternativ.hur man installerar bbc iplayer kodi på jarvis version 16 eller högre
 4. Nu Välj “Video addons” alternativ.bbc iplayer kodi nedladdning
 5. Hitta “IPlayer WWW” förvar och Välj den.hur man installerar bbc iplayer kodi på firestick
 6. Nu efter att ha valt IPlayer-lagret Klick de Installera alternativ.Hur man tittar på Kodi BBC iPlayer utanför Storbritannien
 7. Vänta nu på meddelandet “Addon aktiverat”.

Hur man tittar på Kodi BBC iPlayer i USA

Hur man installerar BBC iPlayer Kodi på Jarvis version 16 eller högre steg

Stegen för att installera BBC IPlayer på Kodi skiljer sig inte så mycket från ovanstående steg. Här är stegen för att installera BBC IPlayer på Kodi Jarvis eller Higher:

 1. När du har installerat Kodi version 16 eller högre, öppna Kodi och Välj videor alternativ.
 2. Klick Add-ons alternativ.
 3. Navigera till Få mer alternativet genom att bläddra ner.
 4. Leta efter “IPlayer WWW” förvaret och sedan Välj den.
 5. Klicka på Installera alternativ.
 6. Vänta på bekräftelsen genom anmälan “Addon Enabled”.

BBC IPlayer-tillägget är nu installerat och du har åtkomst genom att gå till videor>Add-ons>IPlayer WWW från huvudmenyn.

BBC iPlayer Kodi Ladda ner (direkt metod)

Å andra sidan kan du ladda ner tillägget direkt från Kodis officiella webbplats. Följ bara dessa steg:

 1. Ladda ner först Zip-filen från den officiella webbplatsen för Kodi.
 2. Öppen Kodi-app på ditt system, Välj “Tillägg” från huvudmenyn.
 3. Nu Klick på ovannämnda förpackningsformlåda (Addon Browser).
 4. Välj Installera från Zip fil, navigera till var du laddade ner ZIP-filen och installera ”Plugin.video.iPlayerwww-3.0.22.zip”
 5. Vänta på meddelandet “Addon Enabled”.

Hur man tittar på Kodi BBC iPlayer utanför Storbritannien

Ett av sätten att titta på BBC IPlayer på Kodi utomlands eller utanför Storbritannien är genom en Kodi VPN. Med en VPN-server i Storbritannien kan du ändra din IP-adress och få tillgång till allt innehåll på BBC iPlayer.

Men kom ihåg att inte alla VPN: er kan ge tillgång till Kodi BBC IPlayer. Det är viktigt att välja rätt VPN, som blockerar BBC iPlayer utanför Storbritannien.

Om du letar efter VPN för att avblockera BBC IPlayer utanför Storbritannien ska du alltid söka efter VPN som erbjuder en server i Storbritannien, ger snabb prestanda och har en pengar-tillbaka-garanti. På detta sätt kommer du att kunna testa VPN och om det inte lyckas blockera BBC IPlayer kan du få tillbaka dina pengar.

Steg för att avblockera BBC IPlayer på ditt system

 1. Registrera dig för din önskade VPN-leverantör för Kodi.
 2. Ladda ner installationen och installera VPN på ditt system.
 3. Logga in på ditt konto.
 4. Gå till serveralternativet och anslut till en UK-server.
 5. Gå nu till BBC iPlayer-tillägg på Kodi och njut av obegränsad strömning.

Hur man tittar på Kodi BBC iPlayer i USA

Oroa dig inte om du bor i USA och vill titta på Kodi BBC IPlayer. Proceduren för att titta på Kodi BBC IPlayer i USA kommer att förbli densamma. Genom att använda en VPN-tjänst kan du komma åt Kodi BBC IPlayer-tillägg i USA eller var som helst i världen. Även om det finns andra metoder för åtkomst till innehåll från BBC iPlayer, men VPN är fortfarande den bästa lösningen för att avblockera Kodi BBC IPlayer utanför Storbritannien.

En annan fördel med att använda det officiella tillägget är att de brittiska livekanalerna och showen dras direkt från BBCs officiella webbplats. Detta gör strömmen smidig, och du behöver inte möta BBC IPlayer Kodi-buffertproblem ofta.

BBC iPlayer Kodi fungerar inte / fel / problem

Kontrollera loggfelet

Det vanligaste felet som de flesta användare möter är “Kontrollera loggen för mer information”. Det här problemet uppstår när du försöker få åtkomst till geo-block innehåll som BBC IPlayer utanför Storbritannien.

Lösning

Den mest effektiva lösningen för ovan nämnda fel är genom att använda VPN. På grund av geobegränsning måste du ha IP-plats i Storbritannien för att få åtkomst till addon. En VPN-tjänst ger möjlighet att ändra din plats genom att ansluta till en UK-server. Om du ställer in IP-platsen till Storbritannien kommer detta fel att tas bort inom några minuter.

Det gick inte att ansluta arkivet

Det näst vanligaste problemet misslyckades med att ansluta arkivet. Det här problemet gäller de saknade filerna i förvaret eller felaktig installation.

Lösning

Kontrollera alltid din internetanslutning för att förhindra detta fel. Om ditt internet inte fungerar korrekt eller det finns störningar under nedladdningen ökar chansen att filer saknas från repo. För att komma till rätta med detta problem, ta bort det befintliga lagret och gå till en ny installation.

BBC iPlayer Kodi Faqs

Hur får jag BBC iPlayer på min Kodi Box

 1. Installera och ladda ner Kodi på dina Kodi-lådor.
 2. Öppna Kodi-applikationen och följ liknande steg som nämns ovan för hur du installerar BBC iPlayer-tillägg för Krypton 17.6 eller lägre och Jarvis 16 eller högre.
 3. Njut nu av dina favoritbrittiska livekanaler och show på din Kodi Box.

Kan du få BBC iPlayer på Kodi Amazon Firestick

Du kan också få BBC iPlayer-tillägg på Amazon Firestick också! Här är stegen för att installera BBC iPlayer Kodi-tillägg:

 1. Ladda ner och installera Kodi först på Amazon Firestick.
 2. Öppen Amazon Firestick och Välj “Systemet”.
 3. Nu hitta “Inställningar” alternativ från menyn och Välj den.
 4. Välj “Utvecklaralternativ”.
 5. Gör det möjligt “Appar från okända källor” och “ABD Debugging”.
 6. Gå nu till hemmenyn och skriv ”Kodi” i sökalternativ.
 7. Nu Öppen Kodi-applikationen och följ de liknande stegen som nämns ovan för hur du installerar BBC IPlayer-tillägg för Krypton 17.6 eller lägre och Jarvis 16 eller högre.

Är BBC iPlayer gratis på Kodi

ja! BBC iPlayer är helt gratis på Kodi och du kan njuta av obegränsade brittiska livekanaler och shower. Du behöver inte betala en månatlig prenumeration för att se din favoritprogram eller film på BBC iPlayer Kodi.

Men om du bor utanför Storbritannien är VPN ett grundläggande krav för att få åtkomst till BBC iPlayer-program och livekanaler på Kodi på grund av geobegränsningar.

Slutsats

BBC IPlayer-tillägg på Kodi är ett av de bästa iptv kodi-tilläggena för användare som älskar att titta på brittiska livekanaler och visa. Jag hoppas att den här artikeln hjälper dig hur du installerar BBC IPlayer Kodi. Dessutom ger det också svar på alla dina frågor relaterade till problem när du använder BBC iPlayer xbmc.

Fortfarande, om du vill veta mer om BBC iPlayer, vänligen nämna dina kommentarer nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me