Hur man installerar Deceit Kodi Addon på Leia, Krypton, Jarvis med hjälp av One Nation Repo

Bedrägeri-Kodi-addon


Deceit Kodi addon är ett komplett underhållningstillägg som kan användas för alla fritidsbehov. Det har filmer, TV-program, live-tv och sport.

En bra sak med detta tillägg är tillgängligheten för Trakt och Real Debrid, vilket gör att användare kan underhålla sitt innehållsbibliotek.

Om du vill strömma alla de senaste filmerna och live-TV-programmen, behöver du en VPN för att avblockera strömmarna. Se till att du väljer en av de bästa VPN för Kodi innan du börjar strömma.

Bedrägeri Kodi Addon Repository

Deceit addon är tillgängligt i One Nation Repository. Detta arkiv har några andra populära tillägg i det liksom Sports Devil, Adult Swim, YouTube, F4M Tester etc..

Hur man installerar bedrägeri på Kodi Leia och Krypton

Följ dessa steg för att installera Deceit-tillägg i dina Kodi Leia- och Krypton-versioner för att njuta av dina favoritfilmer, TV-program och mycket mer:

 1. Lansera Kodi från ditt Windows skrivbord > Du kommer att se en Gear (Inställningar) Ikon, klicka på det > en ny meny visas härifrån Klick Filhanterare.hur man installerar bedrägeri på kodi
 2. Nu ser du två kolumner visas, klicka på Lägg till källa från vänster kolumn.hur man installerar bedrägeri på kodi krypton version 17.6 eller lägre
 3. En dialogruta med en adressfält visas, klicka där det står och skriv detta URL http://onenation.info/Repo/ > Klick Ok > Namnge denna mediekälla som En repo > Klick OK > När du har angett detaljerna, dubbelkontrollera källans URL och källnamn och klicka på OK för att stänga dialogrutan.hur man installerar bedrägeri på kodi jarvis version 16 eller högre
 4. Gå tillbaka till Kodi huvudmeny > Klicka på den vänstra kolumnen Add-ons för att öppna Add-ons meny > Från den här menyn, Klicka på Paketinstallatör (Box ikon), närvarande i det övre vänstra hörnet.bedrägeri kodi nedladdning
 5. Klicka på Installera från zip-fil alternativ från listan.bedrägerier
 6. Du kommer att se en lista med alternativ, välj En repo från listan > Klick repository.onenation-1.0.5.zip > Vänta tills meddelandet “Tillägg installerat” visas.bedrägeri fungerar inte / fel / problem / ned / fixar
 7. När meddelandet visas klickar du på Installera från arkivet alternativ > Klicka och bläddra OneNation Repo > Öppen videotillägg > Bläddra nedför listan för att öppna Bedrägeri Kodi5 tillägg > Klick Installera och vänta > Ett meddelande visas som bekräftar tilläggsinstallationen.

bedrägeri addon

Hur man installerar bedrägeri på Kodi Jarvis version 16 eller högre

Fusk kan enkelt installeras på Kodi Jarvis genom att följa dessa steg:

 1. Öppen Kodi Jarvis V16 på din enhet.
 2. Klicka nu på Systemet > Klicka och öppna Filhanterare.
 3. Dubbelklicka på Lägg till källa för att ange källlänken till förvaret.
 4. Klick <Ingen> > Skriv detta URL http://onenation.info/Repo/ och Klicka Gjort > Namnge denna webbadress för källkod som En repo > Klick Gjort > Klick OK.
 5. Gå tillbaka till Kodi Home > Klick Systemet > Klick Add-ons.
 6. Klicka på Installera från zip-fil alternativ > Klicka på En repo > Välj repository.onenation-1.0.5.zip > Vänta tills meddelandet visas.
 7. Välj nu Installera från arkivet alternativ > Öppen OneNation Repo.
 8. Öppen Video-tillägg mapp.
 9. Välj Svek > Klick Installera > Vänta tills meddelandet visas.

Deceit Kodi Ladda ner

Ladda ner zip-filen > Kodi huvudmeny > Add-ons > Klicka på Box ikon.

Klick Installera från zip-fil > Bläddra och öppna den nedladdade add-on zip-filen, dvs Klicka på repository.onenation-1.0.5.zip > Vänta tills meddelandet visas.

Klicka på Installera från arkivet > Klicka på OneNation Repo > Öppen Videotillägg > Klicka på Svek > Klick Installera > vänta tills meddelandet visas.

Bedrägeri fungerar inte / fel / korrigeringar på Kodi

Inga strömmar tillgängliga

Det kan hända att du uppstår med ett popup-fel när du försöker strömma en ny film eller ibland en gammal film med “Inga strömmar finns”. Det här felet dyker upp när det inte finns några leverantörer tillgängliga för strömmar av det specifika medieinnehållet.

Fixera

För att åtgärda detta fel, gå till tilläggsinställningar, öka antalet leverantörer och rensa tilläggs-cachen. Detta kommer säkert att fixa det här felet och du kan strömma film du önskar. Men om felet kvarstår finns det inga faktiska leverantörer tillgängliga för det innehållet.

Sista ord

Bedrägeri är ett komplett paket för alla Kodi-älskare och strömmande nördar på grund av de olika innehållskategorierna den erbjuder. Många tillägg fokuserar på ett visst innehållssegment som ett par addons fokuserar på filmströmning medan vissa på sport och några på Live TV. Det är inte fallet med bedrägeri eftersom det har täckt alla viktiga innehållssegment.

Dessutom är Trakt och Real Debrid-integration en viktig faktor för att användare föredrar det. Bedrägeri har fått en stor respekt i samhället på grund av dess goda funktionalitet och olika innehåll. Vi rekommenderar våra användare att prova detta tillägg genom att följa vår guide för att se hur du installerar Deceit addon på kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map