Elektra Vault, ett allround-tillägg som innehåller live-sport, filmer, TV-program och dokumentärer på ett ställe. Även om du hittar de bästa Kodi-tillägg som Covenant eller Exodus, ser du inte Sport-kategorin på deras lista. Ett tillägg som innehåller alla dessa kategorier är sällsynt i Kodi-världen. Detta är anledningen till att alla Kodi-användare måste ha Elektra-tillägg.
I den här guiden visar vi dig hur du installerar Elektra Vault på Kodi. Genom att följa nedanstående steg för Kodi Krypton och Jarvis, installera detta tillägg inom 5 minuter.

 1. Hur man installerar Elektra Vault på Kodi 17
 2. Hur man installerar Elektra Vault på Kodi 16
 3. Elektra Vault Kodi Zip Download
 4. Elektra Vault-fel / problem / fungerar inte

Varning! Du bör använda ett VPN för att förbli anonym när du använder Elektra Vault eftersom det skyddar din integritet. Utnyttja 85% rabatt på PureVPN och strömma obegränsat innehåll på Elektra Vault.

Hur man installerar Elektra Vault på Kodi Krypton version 17 eller högre

 1. För att installera Elektra Vault på Kodi, måste du göra det Öppna Kodi Krypton > Gå till Inställningsikon att du ser toppen > Välj nu ett alternativ som heter Filhanterare > Dubbelklicka Lägg till källa listad på vänster sida.Hur man installerar Elektra Vault på Kodi
 2. En ruta kommer att dyka upp där du behöver klicka på ‘Ingen’ och skriv in URL: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Klick OK > Skriv namnet ‘Överlägsenhet’ > och Klicka OK tills rutan sparar informationen och försvinner.Hur man installerar Elektra Vault på Kodi krypton version 17 eller högre
 3. Gå nu till Kodi-hemskärm genom att trycka ’Esc’ -knappen på tangentbordet flera gånger > Klicka på Add-ons fliken placerad vertikalt på vänster sida > Tryck nu på Paketinstallationsikonen placerad längst upp till vänster.Hur man lägger till Elektra Vault på Kodi
 4. Här ser du en liten lista med alternativ, klicka på Installera från zip-fil > Rulla ner för att hitta och klicka på Överlägsenhet > Klicka nu på repository.supremacy-1,2 > Klicka sedan på repository.supremacy-1.2.zip > Vänta nu på att det installeras tillägget.Elektra Vault på Kodi-installationen
 5.  Du hittar samma lilla lista med alternativ, men klicka nu på Installera från arkivet > Supremacy Repository > Video-tillägg > Elektra Vault > Installera.Elektra Vault på Kodi-konfiguration
 6. När du installerar tillägget går du tillbaka till Kodi-hemskärm > Klicka på Add-ons > Video-tillägg > Titta till höger och bläddra ner för att hitta Elektra Vault > Njut av!

Elektra Vault kodi-inställningar

Hur man installerar Elektra Vault på Kodi Jarvis version 16 eller nedan

 1. Öppna Kodi Jarvis > Välj systemmenyn som finns horisontellt på skärmen > Klicka nu på File Manager > Dubbelklicka sedan på Lägg till källa.
 2. Klicka på “Ingen” och det kommer att be om en URL-adress för lagring http://supremacy.org.uk/zip/repo/ copy klistra in den här länken och klicka på Klar > Skriv nu namnet på förvaret, dvs. “Supremacy” och klicka på Klar > Klicka på OK.
 3. Klicka på Installera från arkivet > Bläddra nu ner för att hitta Supremacy Repository > Gå till videotillägg > Elektra Vault > Installera > Njut av!

Elektra Vault Kodi Zip Download

Elektra Vault kan laddas ner med en zip-fil som du kan ladda ner den HÄR. Efter nedladdning av filen kan du följa stegen nedan:

 1. När du öppnar Kodi, gå till tillägg > Klicka på lådformad ikon i det övre vänstra hörnet > och klicka på Installera från zip-fil
 2. En ruta kommer att visas där du behöver navigera i filen som du laddade ner Supremacy Repository Zip File > Vänta tills den installeras
 3. När installationen är klar klickar du på Installera från arkivet > Klicka på Supremacy Repository > Video-tillägg > Elektra Vault > Installera > Njut folkens!

Elektra Vault-fel / problem / fungerar inte

Elektra Vault Det gick inte att installera ett beroende

Varje gång förvaret är olämpligt för att installera ett tillägg, kommer det att “misslyckades med att installera ett beroende-fel”. Detta fel hänvisar normalt inte till ett problem med tillägget, men mestadels med förvaret.

Lösning

Förändringen i förvaret kan göra tricket. För närvarande finns Elektra Vault i olika förvar, men Supremacy Repository är det föredragna förvaret. Vi har diskuterat installationsprocessen för Elektra Vault med Supremacy Repository, som jag arbetar perfekt.

Elektra Vault Buffering-problem

Ibland tar länkar från Elektra Vault lång tid att buffra videorna. Buffring är en vanlig fråga som kan hittas med många Kodi-tillägg.

Lösning

För att åtgärda buffertproblemet måste du rensa cache på Kodi. Ibland kan cache överbelasta Kodi och det kan hindra medan videoklipp buffras. För att rensa cache, prova att installera Merlin Auto Cleaner.

The Wrap Up

Elektra Vault har potentialen att nå höjderna av popularitet om den kan övertyga Kodi-användare som ett allround-tillägg. Med levande sporter, filmer, TV-program och dokumentärer på sitt lager kommer det säkert att bli ett populärt tillägg. Den här guiden visade hur du installerar Elektra Vault på Kodi så att du kan titta på allt mediainnehåll.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me