utvandring-redux-kodi-addon

Exodus Redux Kodi-tillägget är en gaffel till det berömda Exodus Kodi-tillägget och har nästan samma funktioner och gränssnitt. Användare kan njuta av alla de senaste filmerna, TV-programmen, dokumentärer etc. i HD-kvalitet genom dess supersnabba strömmar.

Det rekommenderas starkt att användare prenumererar på en pålitlig VPN för Kodi, för att skydda deras integritet och få åtkomst till geobegränsade strömmar.

Exodus Redux är en annan Exodus Kodi-gaffel som gjorde inträde i branschen för en tid sedan. Till skillnad från andra Kodi-tillägg måste det dock konfigureras ordentligt med lambdaskrapor, så att det kan fungera bra. Jag har tillhandahållit en komplett installationsprocedur i den här guiden; se till att du inte missar något steg.

Exodus Redux Kodi Add-on Repository

Du kan installera den uppdaterade versionen av Exodus Redux addon från IAC Github för dig KOdi Leia verison 18 eller dess nyare versioner. När det gäller Krytpon-användare kan Exodus Redux Kodi-tillägget installeras via Lazy Kodi Repository, som är känt som ett komplett paket för att ha många andra lagrar i sig själv.

Precis som Exodus Kodi-tillägget finns Exodus Redux också tillgängligt genom olika förvar. Poängen är att utvecklare av förvar gillar att vara värd för tillägg som är efterfrågade eller populära eftersom det belyser dem.

Hur man installerar Exodus Redux på Kodi Leia version 18 och ovan

 1. Öppna Kodi och klicka på Systemikon (kugghjulsikon) från huvudmenyn  > Klicka på Filhanterare alternativ
 2. Dubbelklicka på Lägg till källalternativ > Klicka där det står   och ange detta URL: https://i-a-c.github.io/  som i respektive fält  > Klick OK > Namnge denna URL som Redux och klicka OK
 3. Återgå till Kodi-huvudmenyn > Klicka på Add-ons flik > Klicka på Paketinstallationsikonen från det övre vänstra hörnet
 4. Klicka på Installera från zip-fil alternativ > Rulla ner listan och välj Redux > Välj repository.exodusredux-x.x.x.zip > Vänta på meddelandet
 5. Klicka nu på Installera från arkivet alternativ > Gå till Exodus Redux Repo > Bege sig till Video-tillägg mapp > Välj Exodus Redux > Träffa Installera > Vänta på meddelandet

Hur man installerar Exodus Redux på Kodi Krypton version 17.6 eller lägre

Följ dessa steg för att installera Exodus Redux Kodi-tillägg i dina Kodi Leia- och Krypton-versioner:

 1. Öppen Kodi.
 2. Klicka på inställningar ikon > Öppen Filhanterare > Dubbelklicka på Lägg till källa.
 3. Klick ‘Ingen’ och ange URL: http://lazykodi.com/ > Klick Ok. Namnge nu den här källan som ‘lat’ > Klick Ok > Klick Ok igen för att stänga dialogrutan.
 4. Gå tillbaka till Huvudmeny > Klick Add-ons.
 5. Klicka på Box-ikonen (Paketinstallationsikonen) från det övre vänstra hörnet.
 6. Klicka på Installera från zip-fil alternativ > Bläddra i listan över tillgängliga alternativ och välj “Lat”.
 7. Klicka på BLIXTLÅS mapp > Klick EXODUSREDUX.zip > Vänta på meddelandet.
 8. Klicka nu Installera från förvaret alternativ > Klicka på Exodus Redux Repo > Öppen Video-tillägg mapp.
 9. Klicka på Exodus Redux > Träffa Installera.

Nu måste du aktivera Lambda Scrappers, följ dessa steg:

 1. Efter installationen öppnar du menyn Tilläggsformulär för tillägg..
 2. Klicka på Verktyg.
 3. Klicka på Inställningar: Leverantörer.
 4. Håll muspekaren över leverantörer > Klicka på Välj modulleverantörskälla.
 5. Förändra Standard till lambda skrapor och klicka

Exodus Redux Kodi nedladdning

 1. Ladda ner Exodus Redux Zip fil.
 2. Lansera Kodi > Klick Add-ons.
 3. Klicka på Box-ikonen > Välj Installera från zip-fil > Bläddra och öppna nedladdad zip-fil.
 4. Välj Installera från arkivet > Klicka på Exodus Redux Repo.
 5. Video Add-ons > Klick Exodus Redux > Klick Installera > Vänta på meddelandet.

Exodus Redux ned / fungerar inte / fel / korrigeringar

Här är de två översta felen med fixar som vanligtvis möter Exodus Redux Kodi tilläggsanvändare.

Kontrollera loggfel

Ibland när du laddar ner ett arkiv laddar inte några filer ner; orsakar problem senare vid installationen av tillägget. Kontrollera loggfelet är det fel som kommer att visas om det finns ett problem med arkivfiler. Ett annat skäl till felkontrollen är systemcachen, om den är full.

Fixera

Rensa helt enkelt alla bakgrundsdata och cache och försök sedan igen. Om felet kvarstår, ladda ner och installera förvaret på nytt.

Det gick inte att ansluta till arkivet

Ibland stängs källkällorna av eller blir föråldrade, vilket orsakar problem för användaren. När Kodi inte kan ansluta till lagringskällan visas detta fel.

Fixera

Om du ser detta fel, kontrollera URL: n och se till att länken är aktiv. Om UR är aktivt, kontrollera sedan URL-adressen som du har lagt till i File Manager, du kan ha felstavat adressen, se till att den är korrekt. Om felet fortfarande finns kan du prova ett annat arkiv.

Slutsats

Många Exodus Kodi-gafflar finns tillgängliga online och det är uppenbart svårt att säga vilken av dem som är bäst, men en sak jag upplevt med Exodus Redux är att strömningslänkar som den fungerar bra. Exodus Redux har samma gränssnitt som det legendariska Exodus Kodi-tillägget och funktionerna replikeras.

En sak att tänka på är dock att det är ett tillägg från tredje part och att du bör använda det med det bästa VPN för Kodi för att skydda dig från problem med kränkningar av sekretess.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me